Film <-> Könyv különbségek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25093 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Film <-> Könyv különbségek
ez az, de szerintem akkor sem lett volna utolsó, nekem sokat segített volna, vagy pl, valahol előkapják a térkéopet és nézegetik a régi fóliánst..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25091 Írta: Anonymous
az elég sablonos lett volna,nem? minden kalandfilmben ezt csinálták... bár nem tudom, mikor készítették az utolsó igazi kalandfilmet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25090 Írta: Anonymous
arra gondoltam, hogy sokkal jobban is kidolgozhatták volna azt, hogy vándorolnak hegyeken völgyeken, árkon meg bokron át,meg ilyesmi, közben a háttéren egy régi térképen mutathatták voln,a hogy merre is tartanak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25089 Írta: Anonymous
Mármint filmben? A filmben a gyönyörű tájakon kívül nem nagyon volt idő a kalandozás kifejtésére. Ezért is maradt ki Toma bácsi. :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25088 Írta: Anonymous
nekem egy kicsit soknak tűnt a kalandozás leírása, mivel szinte semmit sem ismertem, ahol el kellett haladniuk, de most már belátom, hogy nem is olyan bonyolult, deazért a térképet elég gyakran forgatom, nomegaztán épp a aklandozásra fektethettek volna nagyobb hangsúlyt is, hisz az első kötet nagy részét ez uralta

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25087 Írta: Anonymous
Nem hiszem, hogy a könyv bárkinek is vontatott lenne (kivéve talán a bevezetést), aki rászánja magát hogy elkezdje. Főleg mivel, hogy azok a dolgok amik kimaradtak nagyszerű hangulatteremtőek a könyvben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25086 Írta: Anonymous
nem tom,ezeket kellene az orkok elé kajaként vetni, vagy a balrognak, hogy a yársán sütögethesse őket.Élvezné asszem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25084 Írta: Anonymous
az biza...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25085 Írta: Anonymous
jaaaj.... akkor tényleg jól hallottam... :( (((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25082 Írta: Anonymous
Nem tudom, hogy az én ismerőseim közül ennek hatására hányan fogják megszeretni a Könyvet, mert suzerintem mindazok az apróságok, amik kimaradtak a Filmből ,azok döntő jelentőségűek a Könyvben.És aki ezt is egy kicsit vontatottnak érezte, nos az a Könyvet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25083 Írta: Anonymous
Nálunk ez volt (a sötétarcútól (szószerint)):<br> -Hát ez ki***ott s**r vóót!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25081 Írta: Anonymous
azt a káromkodást hallanotok kellett volna, amit mögöttem elorditott egy csaj: ***** hogyhogy itt van vége???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25080 Írta: Anonymous
Persze így, hogy szinte már elkészült mind 3 rész, nekünk már tökmindegy. Csak azért az is fontos, hogy a film hatására hányan ragadják meg a könyvet! Tőlem már kölcsön is kérték, pedig a srác még nem is látta a filmet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25079 Írta: Anonymous
talán Samu... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25078 Írta: Anonymous
Nos velük valahogy nem igazán tudok együttérezni, lehet ez önző magaviselet részemről ,de akkor is így érzek, ezt nem tagadom.. Ők legközelebb meg majd nem mennek el a 2.részre. Ennyi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25077 Írta: Anonymous
Ez igaz, de gondolj bele, milyen szar lehetett azoknak akik csak úgy beültek, mert hallották, hogy jó. Nézték 3 órán át, és úgy álltak fel, hogy -Na akkor most mi van????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25076 Írta: Anonymous
Hál' Istennek, ez tényleg egy méltó befejezése volt az első Résznek, ezt még én sem csinálhattam volna jobban...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25075 Írta: Anonymous
Ja, és milyen arckifejezések voltak a végén! -Frodo: Örülök, hogy velem vagy Trufa! <br> És vége! erre nem számítottak, és egy év múlva mégegyszer eljátszák velük :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25073 Írta: Anonymous
Naná, mondtam is anyámnak, hogy kibirnék még 2*3 órát, kaja, pia nélkül csak lenne hosszabb. De reálisan átgondolva örüljünk a 3 órának is. Az átlag filmek mostanában 2 órásak, és egy átlag néző ennél nem is bír ki többet egy helyben :( ((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25074 Írta: Anonymous
igaz Neverending story, ez alegjobb kifejezés rá

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25072 Írta: Anonymous
én meg nem hittem el a végén, hogy vége lett a 3 órának... komolyan azt úgy éreztem, hogy ez a film sosem fog véget érni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25071 Írta: Anonymous
Ez igaz, de akkor is, én elviseltem volna.Komnolyan attól a pillanattól, hogy beültem a székbe addig, amíg ki nem szálltam onnan, nos nem igazán tudom, mi is történt körülöttem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25070 Írta: Anonymous
Én nagyon örültem volna a 3*6, vagy a 6*3-as megónak, DE szerintem kivitelezhetetlen. Egyrészt anyagilag nem kockáztattak volna, másrészt meg a nem LOTR rajongóknak már ez is sok volt(legalábbis a moziban ez látszott).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25069 Írta: Anonymous
Ha hat részes lett volna, az csak mini-sorozatként lenne elképzelhető, tévére viszont csak hülyék gyártanűnak ilyen monstre filmet. És ugye a költségv. is tizedennyi lett volna. A három tökáéletes szám :-) - így több mint két évig GYU lázban lesz a világ!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25068 Írta: Anonymous
Nos nekem 8, a lényeg az, hogy szerintem nagyon rövid lett, és én ezt roppantul sajnáom, meg azt, hogy nem igazán tudok elvonatkoztatni a KönyvtőlEz az én hibám.De akkor is..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25067 Írta: Anonymous
Gondolj csak a hatszori szerződéskötésre. Kevesebb a haszon.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25066 Írta: Anonymous
Nem. Akkor ugyanott lennénk, ahol a part szakad..6*1,5=3*3

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25065 Írta: Anonymous
Talán 6 másfél órással, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25064 Írta: Anonymous
é nazt mondom, hogy egy producer azt csinál egy filmmel, amit akar.És nem hiszem, hogy egy befejezés kitalálása nagy nehézségekbe ütközne arrafelé.amugy meg az elosztás nem feltétlenül könyvek szerint történne, de hát 3 6 órás film, azért egy kicsit sok lenne, nem? Ezért írtam 6 db. 3 órásat

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #25063 Írta: Anonymous
Biztos végezetek számításokat. De gondoltsag végig, hogy hol érnek véget az egyes könyvek (nem a kötetek!).

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.656 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére