- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Arelenwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én is lemaradtam a Flipperről,csak este vettem észre az újságban. Most várhatok évekig, mire leadják megint a tévében... na, mindegy.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mindjárt sirály lett a napom
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
"Rossebszentség"! Sikerült lemaradnom róla! :bawling: :bawling: Többet kellene tvújságot olvasnom... meg Frodó topicot nézegetnem.Gyémánt_Hajnal írta: Pont ma volt a Flipper a TVben, és bevallom - eddig nem volt alkalmam megnézni, de szuper volt Nekem nagyon tetszett és Lij is cukor volt
Viszont tegnap megnéztem (életemben először) a TTT bővítettet, és gyereknapra megkaptam A Király visszatér DVD-t, úgyhogy most nagyon kiújult a Frodó-mániám!
Hoztam pár háttérképet:
users2.ev1.net/~lee79/lotr/frodo1024.jpg
users2.ev1.net/~lee79/lotr/frodo_sword1024.jpg
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... obitti.jpg [size=9:3qod810o](csak lementve működik)[/size]
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... bearer.jpg Szeretem ezt a képet
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... 4_1024.jpg
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... m_1024.jpg Frodó és Samu
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... o_1024.jpg
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... 2_1024.jpg
ywing.net/smockgirl/imglink.cfm? ... 3_1024.jpg
www.dreamvision-entertainment.co ... tk104b.jpg Frodó & Samu
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Timona
- Nem elérhető
OFF: A miértre nem tudok válaszolni, de rákattintva Cél mentése... mindig műxikIlle írta: Nagyon édesek a képek, amiket felraktatok Frodóról, de miért van az, hogy nem mindegyiket lehet megnyitni?
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Coralie
- Nem elérhető
Majd' kiesik szegény!Haebrethilien írta: aszta de király kép! még nem is láttam!
www.imdb.com/gallery/scrapbook/25/lotr3_...h_key=Wood,%20Elijah
Arelenwen: Nekem nem jön be ez az oldal...
Találtam céép képeket, nem tudom, láttátok-e már öket:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =525&page=
háttér
Frodó és Samu Mordorban (A középső kép elég… fura…)
Elijah
Miután Samu úszott egy jót…
Így elég torz lett a képe…
Nimrodel
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Arelenwen
- Nem elérhető
- Haebrethilien
- Nem elérhető
www.imdb.com/gallery/scrapbook/25/lotr3_...h_key=Wood,%20Elijah
"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Úgy látszik nagyon szereti a vizet :
water shoot 01 , water shoot 02 , water shoot 03 , water shoot 04 , water shoot 05 , water shoot 06 , water shoot 07 , water shoot 08 , water shoot 09
Ja, és szerintem nagyon király így feketében:
face001 , face002 , face003 , face004 , face005 , face006 , face007 , face008 , face009 , face010 , face011 , face012 , face013 , face014 , face015 , face016 , face017 , face018 , face019 , face020 , face021 , face022 , face023 , face024 , face025
Na elfáradtam ...
[size=9:22xcdq73](OFF: Maxim: Képzeld 10-es lett az infó vizsgám - az nálatok 5ös )[/size]
- Namarie
- Nem elérhető
Gyűrűk Úrnője:
Képbeillesztés: úgy indítasz, mintha hozzászólást írnál, és bemásolod a linket. Nem árt, ha megadod a témát, de vigyázz, mert slash témájú képeket nem szabad berakni!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Mert nekem is vannak tök jó képeim. Pussz
Hai!
- Coralie
- Nem elérhető
www.dome-of-stars.net/digital_1.jpg Digital art
www.dome-of-stars.net/frodo_blend222.jpg
www.frodoforever.com/fgallery/fgal124b.jpg nekem fel se tűnt eddig, hogy ennyire kék szeme volt itt
www.frodoforever.com/wallpaper/wp17b.jpg háttérkép
www.frodoforever.com/wallpaper/wp18b.jpg
www.frodoforever.com/wallpaper/wp11b.jpg
www.frodoforever.com/wallpaper/wp12b.jpg
Nimrodel
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
Hai!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
img-nex.theonering.net/images/sc ... 4_orig.jpg
Olyan aranyos! (Bár az a Fullánk elég kiábrándító... )
Nimrodel
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
Hai!
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Képzeld, nekem isArelenwen írta:
Ez az egyik kedvencem!büzsü2003 írta: De szuper ez a kép:
always.ejwfiles.net/images/id2.jpg / Jobb egérgombos módszer...
- Arelenwen
- Nem elérhető
Ez az egyik kedvencem!büzsü2003 írta: De szuper ez a kép:
always.ejwfiles.net/images/id2.jpg / Jobb egérgombos módszer...
- M
- Nem elérhető
Tényleg olyan.Nenuial írta: Ezt a képet:
www.bagendinn.com/elijah/images/ ... ce-038.jpg
most látom először, de akárhogy nézem, mintha nem is ő lenne... olyan más rajta, nem?[/i]
- Fennasiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Nenuial
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Remélem ilyen is marad mindig, én is ilyennek szeretem. mint pl itt:Arelenwen írta:
Jaja, az ember néha elfelejti, hogy az ún. sztárok (vagy mondjunk inkább közismert embereket) is ugyanolyan halandó emberek, mint mi. Vannak egy csomóan, akik napi kapcsolatban vannak velük, és természetes számukra, ha találkoznak velük, stb. Mondjuk vannak olyan "sztárok" is, akik azt hiszik magukról, hogy többet érnek az átlagembernél, és ezt éreztetik is másokkal. Magyarul beképzeltek, és nincs bennük alázat. Különben azért is szeressem a mi kis Lijunkat (hogy stílszerű legyek ), mert ő egyáltalán nem beképzelt, és minden rajongójával, akivel találkozik, tök rendes és közvetlen (legalábbis azok alapján, amiket olvasgattam eddig a neten). Nem véletlenül kapta meg a Spirit of Gandalf díjat a TORNtól.(Ezt annak a színésznek adták, akinek a "leginteraktívabb" volt a kapcsolata a LOTR rajongókkal - a közönség szavazatai alapján!)Delanor írta: Milyen érdekes azt hallani, h Lij barátai, v Lij munkatársai v bárki aki érintkezik vele, mert azok az emberek a közelében vanak és beszélnek vele, számomra meg olyan elérhetetlennek tűnik.. :bawling: :crying:
Az egyik ismerősöm szerint
a thelordoftherings.hun lehet chatelni vele. Mondjuk ezt eléggé elképzelhetetlennek tartom.
always.ejwfiles.net/images/04trl53.jpg
always.ejwfiles.net/images/04trl19.jpg
ezt a közvetlenséget nem gondolom, hogy csak megjátsza
- Arelenwen
- Nem elérhető
Télleg döbbenetesen nem hasonlít magára...hmm...Nenuial írta: Ezt a képet:
most látom először, de akárhogy nézem, mintha nem is ő lenne... olyan más rajta, nem?[/i]
- Nenuial
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/elijah/images/ ... /gbf04.jpg
szerintetek a "Német Sör-Tündér" valójában micsoda? és hogy-hogy találkozott vele Elijah? Ez valami költői megfogalmazása a brutális alkoholizálásnak?
- Arelenwen
- Nem elérhető
Jaja, az ember néha elfelejti, hogy az ún. sztárok (vagy mondjunk inkább közismert embereket) is ugyanolyan halandó emberek, mint mi. Vannak egy csomóan, akik napi kapcsolatban vannak velük, és természetes számukra, ha találkoznak velük, stb. Mondjuk vannak olyan "sztárok" is, akik azt hiszik magukról, hogy többet érnek az átlagembernél, és ezt éreztetik is másokkal. Magyarul beképzeltek, és nincs bennük alázat. Különben azért is szeressem a mi kis Lijunkat (hogy stílszerű legyek ), mert ő egyáltalán nem beképzelt, és minden rajongójával, akivel találkozik, tök rendes és közvetlen (legalábbis azok alapján, amiket olvasgattam eddig a neten). Nem véletlenül kapta meg a Spirit of Gandalf díjat a TORNtól.(Ezt annak a színésznek adták, akinek a "leginteraktívabb" volt a kapcsolata a LOTR rajongókkal - a közönség szavazatai alapján!)Delanor írta: Milyen érdekes azt hallani, h Lij barátai, v Lij munkatársai v bárki aki érintkezik vele, mert azok az emberek a közelében vanak és beszélnek vele, számomra meg olyan elérhetetlennek tűnik.. :bawling: :crying:
Az egyik ismerősöm szerint
a thelordoftherings.hun lehet chatelni vele. Mondjuk ezt eléggé elképzelhetetlennek tartom.
- Nenuial
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.