Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 6 hónapja #187478 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
img44.photobucket.com/albums/v13 ... yank19.jpg

Szóval 1 telefonkártya vagy mi aszösz, most felcsigázódtam, mi nem lesz ebben a filmben :roll: 8O

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #187343 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
azt hogy megverik azt én is nagyon várom már,bár az a kártya dolog nekem sem tetszik tulzottan,miélrt pont egy kártíát?
Amúgy elég agresszivnek nézem ebben a filmben,mondhatni egy állatnak.
most mondjátok,hogy nem! :)
nekem a hosszú haj az ő esetében nem tetszik. :roll:
ami most van ,és a punkos beállyítotságú haja tetszik,sosem szerettem a hosszú hajakat,de ez megbocsátható az ő esetáben,meg amúgy is fiatalabb volt azokon a képeken,még nem igazán alakult ki a szemályiseége,annak tudhtaó be.Egyébként nekem is nehéz elvonatkoztatni a gyu óta.Mindig arra várok,hogy Sean Astin megjelenjen,és a többiek.Annyira jó kis társaság volt,bevallom hiányoznak.. :(
öreg koromra lesz lérzékenyülni...... :? :roll:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #187282 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Új The Yank képek (többé-kevésbé eltávolított vízjellel):
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #187280 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Pici Lij nekem itt tecc a legjobban:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 412436.jpg
Bár itt meg elég csibészes, nem is tudom melyiket szeressem jobban :oops: :lol: :
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 419819.jpg
Édi a barkója!?:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 407205.jpg
Punkon rulz, na meg hosszú göndör :D 8)

Hosszú hajas Lij dinóval, hát elég érdekes olyan nagyon nem állt jól neki :?

Áh Arelenwen megelőzött, de pont uezeket a képeket akartam berakni, mi a csuda van különben a szájában???
Azért ne verjék annyira nagyon péppé cegénykét, csak egy picit :wink:
Reméljük hozzánk is elér a filmecske vmikor...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 6 hónapja #187267 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Csak valahogy mindig arra várnék, hogy előbukkan valahonnan Samu, kezében Fullánkkal.... :lol: :roll: :D

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 6 hónapja #187230 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Húúúú, ezt én is akarom látni!!! :D :D :D Bizti jó lesz a film, márcsak azért is mert Lij van benne. [size=9:gvqpdfvr]Szegény, péppé verik...[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #187201 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

büzsü2003 írta: Na mit szóltok? :? :wink:

Kezd hasonlítani! :)

Hú, én nagyon remélem,hogy adni fogják nálunk is a Yank-et,mert egyre kíváncsibb leszek az "összeverős" képeket látva...

Na engem meg ne akarjon senki sem megverni, de bevallom széles vigyorral várom, hogy megnézhessem, ahogy Lij-t péppé verik. :lol:
Pedig semmi bajom vele, de a kártya (vagy minek) a szájba tömése naon fantáziadús kínzásnak tűnik... :lol:

Több
20 éve 6 hónapja #187064 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Kezd hasonlítani! :)

Hú, én nagyon remélem,hogy adni fogják nálunk is a Yank-et,mert egyre kíváncsibb leszek az "összeverős" képeket látva...
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwork/hooligans/bloody.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwork/hooligans/mmmph.jpg
szegény... :cry:

Több
20 éve 6 hónapja #186898 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Azt, hogy ez talán inkább a beszélgetős topic témája... :wink:

Amúgy meglepő a hasonlóság, valóban! Jóó! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #186891 Írta: Aldaron (büzsü)
Na mit szóltok? :? :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #186816 Írta: Aldaron (büzsü)
Na szóval itt a kép rólam, ez még csak kezdetleges Elijah frizura... most már nem ilyen van, és amúgy is térek át arra a másik punkra... :D

buzsu.go.ro/index1.html

8)

Több
20 éve 6 hónapja #186815 Írta: Aldaron (büzsü)

Arelenwen írta: büzsü! Nem akarsz majd küldeni magadról képet? :)
És ilyen hajat nem akarsz egyszer véletlenül?
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/erd05.jpg :D

Van egy kép még akkor rólam, amikor még csak keztem Lij-es hajat viselni, de holnap felteszem, ok? :D :wink:
Ja, és Arelenwen, sokszor volt már olyan hajam... :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #186735 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Látom nosztalgiázás folyik punk haj ügyben... Nem csodálom, úgy is istenien nézett ki! :D
Remélem még kedvet kap egyszer ahhoz hogy olyanra vágassa le... :lol:

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 6 hónapja #186729 Írta: Arelenwen
büzsü! Nem akarsz majd küldeni magadról képet? :)
És ilyen hajat nem akarsz egyszer véletlenül?
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/erd05.jpg :D

Több
20 éve 6 hónapja #186544 Írta: Aldaron (büzsü)
Idáig ilyen hajam volt...:
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/...rollingstone-023.jpg
De ma megyek a fodrászhoz, és ilyen hajam lesz... :wink: :D :)
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/Tjeck/tjeck-003.jpg

Teccik naon a stilusa, és ezért utánzom... :roll: SZUPER!!!!!!! :wink: :D

Több
20 éve 6 hónapja #186520 Írta: Maxim
Hát ezek a punk-os képek tényleg... nagyon... huhh... najó. :wink:
Összeszedem magam.. persze a mostani haja sem rossz, de a punk volt a legjobb amit valaha tett a hajával!!!
Az új design-ról annyit részemről, hogy a punkos képek miatt ok, de nekem kicsit rideg... a régi kék sokkal inkább közel áll a szívemhez... még jó hogy lehet választani melyikkel akarod nézni...

Több
20 éve 6 hónapja #186409 Írta: Arelenwen

büzsü2003 írta: Ja, és nézzétek az always.ejwsites.net -et mert megújult a design-ja... :wink:

Ja!Tök jó!Főleg azért tetszik, mert a képek, amikből készült, a kedvenceim közé tartoznak. Úgyhogy ide is beteszem őket.
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/Tjeck/tjeck-002.jpg
www.elijahfan.com/gallery/gal/Magazines/Tjeck/tjeck-003.jpg ettől egyszerűen behalok... :oops:
és ha már a punk-hajnál tartunk...
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8991.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8918.jpg
huhh, teljesen odavagyok ezekért a képekért...

Több
20 éve 6 hónapja #186343 Írta: Aldaron (büzsü)
A fiatalkori frizurái közül szvsz ez a legjobb:
always.ejwfiles.net/images2/lillij1.jpg
Ezt is csak úgy lehet, hogy jobb egérgomb... , sorry :?

Több
20 éve 6 hónapja #186331 Írta: Aldaron (büzsü)
Nézzétek a mostani képeit. Csak úgy lehet megnézni, hogy először lemented a számítógépedre (Ez a fránya always... :evil: ) : jobb egérgomb, Cél mentése más néven...

always.ejwfiles.net/images2/newyank03.jpg
always.ejwfiles.net/images2/newyank01.jpg
always.ejwfiles.net/images2/newyank02.jpg

Amúgy nekem ez a frizurája nagyon tetszik....Nekem is ilyen van... :D :wink: Főleg azért mert ő a kedvenc szinészem... :D

Ja, és nézzétek az always.ejwsites.net -et mert megújult a design-ja... :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #186329 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem valahogy nála nem jön be a hosszú haj, igaz nem sok ilyen képet láttam róla. :wink: De a punkos nem volt rossz :lol: A mostani szuper, bár nem hiszem, hogy tudnának olyan képet mutatni nekem róla ahol nem tetszik! :lol:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 6 hónapja #186277 Írta: Aldaron (büzsü)

Arelenwen írta: Egyébként nekem akkor tetszett nagyon a frizurája, amikor olyan punk volt.

Nekem ez a kedvencem:
aureentuluva2004.125mb.com/empire.html
:D 8)

Több
20 éve 6 hónapja #186247 Írta: Maxim

Arelenwen írta: Egyébként nekem akkor tetszett nagyon a frizurája, mmikor olyan punk volt. Bár lehet, hogy ezt már beírtam egyszer...sebaj.(Ismétlés a tudás jó édes anyja, ahogy biosztanárom mondta volt.) Tkp. mindenhogy a világ egyik legédibb fajzata :D :wink: :oops:

Háát az a punk hajviselet téényleg nagyon jó volt! :up:
Mondjuk ennél a képnél asszem a rockos feeling-t sokban eltéríti az a plüss dínó is! :lol:

Több
20 éve 6 hónapja #186208 Írta: Arelenwen
Nos, én is rockos beállítotságú vagyok(enyhén szólva!
OFF [size=9:2g5nqof0] és éljen soká a rockzene, boldog 50. szülinapot nekije!!! [/size] ON), de nekem nem jön be annyira ez a hosszú haj. Talán mert így egy kicsivel (nem akarok senkit sem megsérteni,de sztem) lányosabb, talán a fiatalsága(márminta képre gondolok) is közrejátszik ebben . Talán jobb lenne, ha a hacukája is akkor már kicsit rockeresebb lenne. Persze nem durván, csak egy kicsit.
Egyébként nekem akkor tetszett nagyon a frizurája, mmikor olyan punk volt. Bár lehet, hogy ezt már beírtam egyszer...sebaj.(Ismétlés a tudás jó édes anyja, ahogy biosztanárom mondta volt.) Tkp. mindenhogy a világ egyik legédibb fajzata :D :wink: :oops:

Több
20 éve 6 hónapja #186181 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ellana írta:

büzsü2003 írta: aureentuluva2004.125mb.com/92709.html 8)

Igaz, hogy a szívem mélyén - ha a külsőmben nem is - rocker vagyok, meg hosszú haj mániás, de nála jobban tetszik röviden. Nálam a hosszú göndör haj, még úgy- ahogy elment, de ez szerintem nem annyira az ő stílusa.

jé, én is rockos beállítottságú vok alapvetően, de áltban nem tetszik a csávókon a hosszú haj.....ezért is lepődtem meg,h lijen tetszik....furi.

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 6 hónapja #186138 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KíVÁNOK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai!

Több
20 éve 6 hónapja #186015 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

büzsü2003 írta: aureentuluva2004.125mb.com/92709.html 8)

Igaz, hogy a szívem mélyén - ha a külsőmben nem is - rocker vagyok, meg hosszú haj mániás, de nála jobban tetszik röviden. Nálam a hosszú göndör haj, még úgy- ahogy elment, de ez szerintem nem annyira az ő stílusa.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 6 hónapja #185997 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Haebrethilien: egyetértek! Naon jó, szvsz. Sokkal jobb, mint röviden... :wink:

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
20 éve 6 hónapja #185987 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
nekem is műkszik a címátmásolós módszerrel, naon jó kép!!
sztem tök jól áll neki ez a haj!!olyan rockos!!jó! :itscool: :itscool: :itscool:

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 6 hónapja #185973 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta:

Ringbearer írta: Sil, ez nem Spice Girlös, de naggyon jóó! :wink:

De igen, amit énekel, az a Wannabe c. szám a Spice Girls-től... :wink:

bocsii.. :oops:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #185946 Írta: Aldaron (büzsü)

Gyűrűk Úrnője írta: Szerintem nem is áll Neki olyan rosszul a hosszú haj.Frodo-ként is vállig érő haja volt,nem?És nekem abban nagyon Tetszett!:-) :D :D :D

de nem mindegy, hogy göndör, vagy sima - és szerintem elég cikisen áll neki a sima hosszú, amúgy a göndör hosszú nekem is tetszett, de így :roll: :shake:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.409 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére