Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 7 hónapja #185943 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem nem is áll Neki olyan rosszul a hosszú haj.Frodo-ként is vállig érő haja volt,nem?És nekem abban nagyon Tetszett!:-) :D :D :D

Hai!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185905 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Feltettem a netre a Maxim által küldött képet, így mindenki láthatja! Szerintem nem illik hozzá a hosszú haj, de hát.... szóval szóljatok hozzá ti is :D

aureentuluva2004.125mb.com/92709.html 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185886 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: Maxim: ez így sem műxik... viszont felhívnám a figyelmedet a hozzászólásod jobb felső sarkában látható "szerkeszt" gomb használatára. :wink:

A második beszólásomnál köszönöm rájöttem, hogy mily' nagyhatalmú ama gomb, köszönöm. :)
A cím átmásolós módszerrel nekem működik... de kár... Elijah hosszú hajjal, kezében egy plüss dinóval... olyan látvány... de olyan... :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185871 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Maxim: ez így sem műxik... viszont felhívnám a figyelmedet a hozzászólásod jobb felső sarkában látható "szerkeszt" gomb használatára. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #185868 Írta: Maxim
hát ez nem jött össze :lol:

Na a kép címe:
always.ejwfiles.net/images/92709.jpg
Megtekinthető úgy, hogy cím lemásolása, megnyitni új ablakban, mert ebben a formában nem nyílik meg...[/url]

Több
20 éve 7 hónapja #185867 Írta: Maxim
Hát én ezt megláttam... aztán nem tudtam, hogy sírjak vagy nagyon röhögjek... végül az utóbbi mellett döntöttem... :lol: :lol: :lol:
(elnézést mindenkitől, aki más véleményen van, és bocsi a kép méretéért)

Több
20 éve 7 hónapja #185760 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
csak 1-et nem valósítottak meg: SZŐKÉBB MINT A TÖBBIEK!!!(Frodó)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 7 hónapja #185759 Írta: Aldaron (büzsü)

Sil írta: Egy régi videó, Lij Spice Girls-t énekel a forgatáson... :lol: (jobb egérgomb, cél mentése más néven)
www.streamload.com/Movie_Junkie/ ... hspice.wmv

És egy másik, ahol Lij szabályosan Orli nyakába ugrik:
jobb egérgomb, cél mentése...

Hát ez naon jóóóóóóó! :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185756 Írta: Sil

Ringbearer írta: Sil, ez nem Spice Girlös, de naggyon jóó! :wink:

De igen, amit énekel, az a Wannabe c. szám a Spice Girls-től... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185752 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sil, ez nem Spice Girlös, de naggyon jóó! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #185730 Írta: Sil
Egy régi videó, Lij Spice Girls-t énekel a forgatáson... :lol: (jobb egérgomb, cél mentése más néven)
www.streamload.com/Movie_Junkie/ ... hspice.wmv

És egy másik, ahol Lij szabályosan Orli nyakába ugrik:
jobb egérgomb, cél mentése...

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #185728 Írta: Gyűrűk Úrnője
Sziasztok!Mi a helyzet? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
TUDTOK LIJ-RŐL HÍRT? :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185690 Írta: Aldaron (büzsü)

Ellana írta:

Arelenwen írta:

Haebrethilien írta: www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg

Ezen a képen szerintetek nem néz ki egy kicsit...hogy is mondjam...öregnek és fáradtnak?

Szerintem nem öreg, csak fáradt, kimerült...és a cigiről: persze, elfogadom, mert én a legkevésbé feddhetnék meg valakit ezért :oops: , de valahogy nem illik hozzá. Őt valahogy olyan szerény "jókisfiú"-nak képzelem,és ehhez semiképp nem illik. Dehát, a színészi szakma sok idegességgel jár...

"A kis ideges jókisfiú" :lol: :itscool: Ez illik hozzánagyon :P

Több
20 éve 7 hónapja #185689 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

Haebrethilien írta: www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg

Ezen a képen szerintetek nem néz ki egy kicsit...hogy is mondjam...öregnek és fáradtnak?

Szerintem nem öreg, csak fáradt, kimerült...és a cigiről: persze, elfogadom, mert én a legkevésbé feddhetnék meg valakit ezért :oops: , de valahogy nem illik hozzá. Őt valahogy olyan szerény "jókisfiú"-nak képzelem,és ehhez semiképp nem illik. Dehát, a színészi szakma sok idegességgel jár...

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 7 hónapja #185686 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Megfigyeltem...és épp az fogott meg benne... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #185684 Írta: Aldaron (büzsü)

Suhifarok írta: Na igen! De attól még szép!! [size=9:386rmxrk]És szomorú, ha már itt tartunk...[/size]

Szép, nagyon szép kép szerintem is....de figyled meg, hogy milyen nagy fájdalom ül Frodó szemében :? :(

Több
20 éve 7 hónapja #185683 Írta: Suhifarok
Na igen! De attól még szép!! [size=9:2mhcjacc]És szomorú, ha már itt tartunk...[/size]

Több
20 éve 7 hónapja #185682 Írta: Aldaron (büzsü)

Suhifarok írta: Jajj...ez naon jó...!!!!!

www.warofthering.net/photoforum/ ... 00&page=10

Itt épp mindketten a gyűrűre gondolnak, csak nem egyféleképpen :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #185680 Írta: Suhifarok
Jajj...ez naon jó...!!!!!

www.warofthering.net/photoforum/ ... 00&page=10

Több
20 éve 7 hónapja #185676 Írta: Aldaron (büzsü)

Haebrethilien írta: ....és büszke....

Hát van mire.. :wink: :D

Több
20 éve 7 hónapja #185657 Írta: Maxim

Haebrethilien írta:

Arelenwen írta:

sztem meg fáradt, keserű és büszke....

Hmm... nagy súlyú szavak... :?

Több
20 éve 7 hónapja #185636 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

sztem meg fáradt, keserű és büszke....

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 7 hónapja #185587 Írta: Gyűrűk Úrnője
Okés.Én is elfogadom Suhifarok. 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185585 Írta: Suhifarok

Gyűrűk Úrnője írta: Bocsánatot kérek,hogy lemerészeltem írni amit gondolok! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

[size=9:190r8l5i]Ugyan már, nem azzal van a baj!!!! Én is le tudok ragadni nagyon a változtatásoknál, de nekem is sokszor leírták már, amit büzsü most neked, és kezdem elfogadni! :) Én már alapból így álltam hozzá, mert elöbb olvastam a könyvet! De a véleményedre mindenki kíváncsi!!!! :!: :!: :wink: :D [/size]

Több
20 éve 7 hónapja #185534 Írta: Gyűrűk Úrnője
Bocsánatot kérek,hogy lemerészeltem írni amit gondolok! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185530 Írta: Aldaron (büzsü)

Gyűrűk Úrnője írta: Tényleg nagyon aranyos ez a kép.Tegnap végre 2 hónap után elolvastam
a Gyűrű Szövetsége című első könyvet.És egy csomó dolgot észrevettem.1 az,hogy amikor Boromir meghal :cry: akkor az az első rész végén van a filmben,a könyvben viszont a Két Toronyban van.2 az,hogy a Banyapók Odúja is a Két Toronyban van a könyvben.
Ja,és Frodo szerintem sokkal bátrabb a könyvben mint a filmben.És az volt nekem még fura érzés,hogy a Könyv végén mikor beszállnak a csónakba akkor Frodo azt mondja amunak,hogy "fiam"!Gyűrűk Úrnője

Hát tényleg sok minden különbözik a könyv és a film között már ha csak a jellemekre gondolunk is. Én a film előtt olvastam a könyvet és Frodó nekem is sokkal bátrabbnak tünt a könyvben. De Gyűrűk Úrnője, van egy fontos dolog, amit mindig ki szoktak hangsúlyozni, hog y a film Based on the Book by J.R.R.Tolkien... - és emiatt sokminden más, mint könyvben. - de úgy gondolom, ez már OFF és a :arrow: Film <-> Könyv különbségek topicba tartozik.... :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #185510 Írta: Gyűrűk Úrnője
Tényleg nagyon aranyos ez a kép.Tegnap végre 2 hónap után elolvastam
a Gyűrű Szövetsége című első könyvet.És egy csomó dolgot észrevettem.1 az,hogy amikor Boromir meghal :cry: akkor az az első rész végén van a filmben,a könyvben viszont a Két Toronyban van.2 az,hogy a Banyapók Odúja is a Két Toronyban van a könyvben.
Ja,és Frodo szerintem sokkal bátrabb a könyvben mint a filmben.És az volt nekem még fura érzés,hogy a Könyv végén mikor beszállnak a csónakba akkor Frodo azt mondja amunak,hogy "fiam"!Gyűrűk Úrnője

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185481 Írta: Aldaron (büzsü)
Ez húúú de aranyos kép :D

www.bagendinn.com/Group/images/p ... ieeye1.jpg

Több
20 éve 7 hónapja #185427 Írta: Gyűrűk Úrnője
Hahó.Értelek titeket.Igen a társaságot élvezte,kár,hogy én nem voltam ott.!
:oops:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #185376 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

büzsü2003 írta:

Gyűrűk Úrnője írta: Büzsü szerinted mi más élvezne?

Csak poén volt, a fantáziátokra biztam :wink: :lol: ... Amúgy szerintem a társaságot bírja, hogy annyit áldogálnak és fényképezkednek a repülőtéren... vagy csak a filmsikernek örül úgy :?: :wink:

szerintem a barátainka,és egyben a hatalmas sikernek is örül,hozzáteszem nem jogtalanul örül neki.! :)
ezek a képek a hulligános film forgatásáról,nagyon jók! :lol:
imádom öket! :)

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.727 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére