Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 7 hónapja #185372 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyűrűk Úrnője írta: Büzsü szerinted mi más élvezne?

Csak poén volt, a fantáziátokra biztam :wink: :lol: ... Amúgy szerintem a társaságot bírja, hogy annyit áldogálnak és fényképezkednek a repülőtéren... vagy csak a filmsikernek örül úgy :?: :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185350 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Büzsü szerinted mi más élvezne?

Hai!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #185349 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nos, szerintem sem öreg azon a bizonyos képen, de a cigi nagyon nem illik hozzá. :cry: Legalábbis a képhez, ami bennem kialakult róla.De azért így is szeretem! :lol: Egyébként a fáradtságon kívül szerintem rosszkedvűnek látszik, vagy csalódottnak.

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 7 hónapja #185311 Írta: Aldaron (büzsü)
www.elijahfan.com/gallery/index. ... ters=t#pic

Aki élvezi az esőt, vagy valami mást élvez. :P :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #185277 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Tarathradiel írta: Szerintem egyáltalán nem néz ki öregnek, az egy nagyon jó kép! Meg az összes abból a sorozatból... :D
Az viszont tény, hogy a cigi nem kéne...

szerintem sem öreg,egyszerüen csak fáradt.Amúgy engem különösképpen sosem zavart a cigi.
Ha ahhoz van kedve,tegye.,nekem még cigivel is tetszik.

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 7 hónapja #185229 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szerintem egyáltalán nem néz ki öregnek, az egy nagyon jó kép! Meg az összes abból a sorozatból... :D
Az viszont tény, hogy a cigi nem kéne...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 7 hónapja #185215 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arelenwen írta:

Haebrethilien írta: www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg

Ezen a képen szerintetek nem néz ki egy kicsit...hogy is mondjam...öregnek és fáradtnak?

A cigi teszi!!! :x

Több
20 éve 7 hónapja #185204 Írta: Aldaron (büzsü)
Azért kifáradt szegény... :roll: , de szerintem semmiképp sem néz ki öregnek :?: :D Én is nagyon várom már, hogy lássam a filmet... biztos nagyon szuperül fog szerepelni... Olyan Lij-es lesz... :D

Több
20 éve 7 hónapja #185152 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Haebrethilien írta: www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg

Ezen a képen szerintetek nem néz ki egy kicsit...hogy is mondjam...öregnek és fáradtnak?

Több
20 éve 7 hónapja #185091 Írta: Haebrethilien
Haebrethilien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Maxim írta: Már évszázadok óta semmiről, de ha már itt tartunk...
Íme az egyetlen dolog, amit ki nem állhatok Lij-ben...

always.ejwfiles.net/images/bhyank33.jpg

erről az oldalról való képeket sose tom megnézni!! mi van rajta? cigizik?, amerikaiasan rágózik? vagy micsoda?
vmi ilyesmi?: (bár ezek a filmből vannak, de ugye mint tudjuk amúgy is cigizik...)
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093799.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093797.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093798.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093802.jpg

de itt milyen aranyosan néz már ki!!!
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093804.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093812.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093813.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093816.jpg

juj! 8O
www.bagendinn.com/elijah/images/otherwor...oligans/04093814.jpg

ja, bocsi, nme olvastam el végig.... :oops: :oops: :oops: :oops:
de jól sejtettem. na mindegy, azért remélem jók a képek, amiket beraktam...

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 7 hónapja #185085 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Már évszázadok óta semmiről, de ha már itt tartunk...
Íme az egyetlen dolog, amit ki nem állhatok Lij-ben...

always.ejwfiles.net/images/bhyank33.jpg

Így látható: cím átmásolása, majd másik ablakban megnyitni...

Több
20 éve 7 hónapja #185051 Írta: pici__Galadriel
pici__Galadriel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
most vagyok itt először nagyon sztem frodot és lij-t is!!!miről folyik a csevely????:D

Veszélyes dolog kilépni az ajton Frodo,mert ha nem tartod féken a lábaidat máris elsodrodtál...

Több
20 éve 7 hónapja #184497 Írta: Gyűrűk Úrnője
Nem tévedsz!Így mondta Bilbó. :lol:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #184492 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Haebrethilien írta: érdekes, amikor először oolvastasm, akkor nem esett le, de aztán rájöttem: frodó a gyűrűről beszél, hiányzik neki.

Igen, de mikor megmenekülnek azt is mondja, hogy végre nem látja... és újra emlékszik a Megyére... szerintem azért annyira nem hiányozhat neki...

Egyébként Frodo érdekeit nézve nagyon jó persze, hogy elment, de összességében nagyon szomorú, hogy ott hagyta a Megyét ami azelőtt az életét jelentette... Ahogy Bilbo is mondta az első részben "Frodo a szíve mélyén még mindig szerelmes a Megyébe... " Azt hiszem így van... javítson ki valaki ha tévedek... elég rég láttam már az első részt...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 7 hónapja #184491 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ringbearer írta: mármint ebben a filmben nem tartod pancsernek?

Igen így értettem... végül mégis mindenkit Ő ment meg... meg egyébként is... szerintem nem pancser...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 7 hónapja #184470 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hú, de rég voltam itt...
Jók a képek, a huligános filmet már én is nagyon várom, de előbb még Sunshine! :D
Nemtom, ezt láttátok-e már, sztem aranyos... :wink:
a.madboot.com/domjournal.gif (ott kezdődik,h SMACK! movies presents)

Több
20 éve 7 hónapja #184458 Írta: Haebrethilien
egy csomó hooliganses kép!(lehet h volt már)
www.bagendinn.com/elijah/yank.asp
tök ari!!!naon várom már a filmet!!!!

Több
20 éve 7 hónapja #184403 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyűrűk Úrnője írta: Köszönöm a pontos megfogalmazást Haebrethilien-nek. :-) :lol:
És azt szeretném megkérdezni,hogy mióta van ez a fórum??? :?:

A fórum a jelenlegi formájában (azaz az ún. "új fórum") 2002. április 4. óta létezik, azaz holnap lesz 2 éves. De előtte is volt fórum, csak nem ilyen.

(De legközlebb, mielőtt hozzászólsz, tedd fel magadnak a kérdést: ez a megfelelő topic ennek a kérdésnek? egyáltalán a megfelelő témakör? :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #184395 Írta: Gyűrűk Úrnője
Köszönöm a pontos megfogalmazást Haebrethilien-nek. :-) :lol:
És azt szeretném megkérdezni,hogy mióta van ez a fórum??? :?:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #184304 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Dehogy lett halhatatlan!! Sőt! A halhatatlanok közt, a valák fényében, mint halandó, hamarabb el is kellett válnia az élettől...

Több
20 éve 7 hónapja #184299 Írta: Haebrethilien

Findulias írta: Szóval szerintem Frodó igenis megérdemelte a hajóutat és az örök életet a szépek között

de frodó nem lett halhatatlan, h elhajózott, vagy tévedek????

Több
20 éve 7 hónapja #184224 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Drowse: úgy emlékszem ez egy terv volt a Két toronyhoz. Annál a résznél lett volna, amikor Faramir kihallgatja őket, és megtudja, hogy mi van Frodónál. Ott van ez a rész,amikor "odabújik" a falhoz. De végül nem tették bele a filmbe. ( remélem nem mondtam hülyeséget :oops: )

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 7 hónapja #184143 Írta: Aldaron (büzsü)
Mintha a jövőbe tekintene Frodó...
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=525

Nem tudom, én már a könyv olvasása elején éreztem hogy Frodó majd valami kiváltságot kap a tündéktől...mert úgy azonosulni tud velük :D - jó megérzés volt... :lol:

Több
20 éve 7 hónapja #184097 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
www.apple.com/ilife/video/
Nem tudom, láttátok-e már. Ez egy reklám-videó. Elöször persze nem nagyon látszik rajta, hogy Elijah is szerepelni fog benne. Úgy a felénél kövektezik ö. Sajnos összességében nem sokat beszél. :(

(Nem is tudtam, hogy tud gitározni! :oops: De jó! :) )

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #184085 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Elnézést, ha már volt róla szó, de ezek miért, hogyan, mikor, és még hasonló kérdések:

www.theonering.net/scrapbook/view/9627?q=frodo
www.theonering.net/scrapbook/view/9628?q=frodo

8O :roll:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 7 hónapja #184084 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Vegyes Lij képek (az első kettő rákattintva nagyítható):
www.livejournal.com/users/movie_ ... 13021.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #184083 Írta: Findulias
Findulias válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Kövezzenek meg a legnagyobb szakértők, de én most elmondom azt a verziót, ami nekem esett le Frodó távozásával kapcsolatban.

mivel Frodó nem tünde, alapból nem is hajózhatna Galadrielékkel nyugatra.
De mivel hobbitkánk "elég nagy cselekedetet" hajtott végre Középfölde történelmében, a valák kegyelméből jogot kapott arra, hogy úgy, mint egy tünde, Valinorba mehessen (ne pedig úgy, mint az emberek, vagy a törpök, vagy más teremtmények, akikkel más történik, de erre most nem térnék ki)
A gyűrű hordozása pedig tényleg gyógyithatatlan sebeket okozott neki, csakúgy, mint a nazgúl tőr. Hiába teltek az évek, ezek nem javultak.
Tetszik az a mondat, hogy "Megmentettük a Megyét de nem nekem".
Ez így van. Samu jobban viselte a dolgokat, mert ő jóval kevesebb ideig hordozta a Gyűrűt. Ám ő és Bilbó is elhajóztak!
Az már OFF, hogy Galadriel kibulizta Gimlinek is a hajóutat, de hogy Trufának és Pipnek miért nem....

Szóval szerintem Frodó igenis megérdemelte a hajóutat és az örök életet a szépek között

Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!

Több
20 éve 7 hónapja #184052 Írta: Maxim

Több
20 éve 7 hónapja #183675 Írta: Aldaron (büzsü)

Gyűrűk Úrnője írta: Helló mindenkinek.!Szerintem pedig nekem az avéleményem,hogy szegény Frodót miért kínozta meg az a Gyűrű?Ja,és a Király Visszatérben pedig mikor Bilbó megkérdezi,hogy láthatná-e mégegyszer a Gyűrűt,Frodó nagyon szomorúan mondta,hogy..."Sajnos,Azt elvesztettem..."...És ráhajtotta Bilbó vállára a Fejét olyan Édes volt.Ugye?Tehát tényleg megmaradt Benne a Gyűrű iránti vágy?Elmondanátok erről a véleményeteket???Puszkó: :o

Ez beleégetődik a gyűrűhordozó lelkébe, erről ő nem tehet, minden gyűrűhordozóval igy volt/van... úgy-e Ringbearer :P :) Szóval biztos magában hordozta azt a lelki sebet, amit számára a gyűrű okozott... (Az ő kis drágasága :evil: ) Még mindig nagyon frányának tartom ezt a GYŰRŰT!!!

Több
20 éve 7 hónapja #183613 Írta: Gyűrűk Úrnője
Helló mindenkinek.!Szerintem pedig nekem az avéleményem,hogy szegény Frodót miért kínozta meg az a Gyűrű?Ja,és a Király Visszatérben pedig mikor Bilbó megkérdezi,hogy láthatná-e mégegyszer a Gyűrűt,Frodó nagyon szomorúan mondta,hogy..."Sajnos,Azt elvesztettem..."...És ráhajtotta Bilbó vállára a Fejét olyan Édes volt.Ugye?Tehát tényleg megmaradt Benne a Gyűrű iránti vágy?Elmondanátok erről a véleményeteket???Puszkó: :o

Hai!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.223 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére