- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
mármint ebben a filmben nem tartod pancsernek?Iowa írta: Szerintem a FAculty is nagyon jó film... megfog benne Lij személyisége... és sokakkal ellentétben Én nem tartom pancsernek...
A Kötözni való bolondok, jópofa film, Elijah nekem is tetszett.
A Try Seventeen az egyik kedvenc filmem tőle. Nagyon jóó!!
A Jófiú... az egy nagyon durva film...talán máig nem tudtam feldolgozni...
Jah, és én már csak tudom milyen a Gyűrűt hordozni...
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Haebrethilien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
talán érthetőbb, ha elolvassátok az aláírásom, talán kicsit érthetőbb. frodó ezt egyik betegségekor mondja. érdekes, amikor először oolvastasm, akkor nem esett le, de aztán rájöttem: frodó a gyűrűről beszél, hiányzik neki.
"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."
- Rohin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Október 6.-án és március 13.-ánNiessa írta: A Gyűrű-háború után nem ment el azonnal, maradt még pár évet. Addig is kibírta valahogy, és nem volt ANNYIRA boldogtalan. Legalább is szerintem nem! Csak a sebe fájt minden október 6.-án, ha jól emlékszem...de az meg Valinorban is fáj neki, nem? :hein:
- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Niessa írta: Jó-jó! Teljesen igazad van! Tudom, hogy ennél bonyorultabb a dolog, csak olyan rossz, hogy elmegy a végén.... :triste: :crying: :closed: :bawling:
Nézd csak... milyen boldogság sugárzik az arcáról... én ez a tekintet sokat jelentett nekem.. úgy megnyugtatott, és szerintem Samuékat is...
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=2
- Niessa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Niessa
- Nem elérhető
- Niessa
- Nem elérhető
- Niessa
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Niessa
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hai!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
Hai!
- Iowa
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: büzsü2003: kihagytál egy csomó filmjét...
Én a legfontosabbakat írtam, úgy vélem, ezek a leglényegesebbek...
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Maxim
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
A Hooligans c. filmből
always.ejwfiles.net/images/gameforhooligans1.jpg
always.ejwfiles.net/images/gameforhooligans2.jpg
always.ejwfiles.net/images/gameforhooligans3.jpg
always.ejwfiles.net/images/gameforhooligans4.jpg
Arelenwen írta: www.bagendinn.com/elijah/images/candids/girlfriend2.jpg
www.bagendinn.com/elijah/images/candids/girlfriend1.jpg
Azért kissé csodálkozom, hogy azt írták a kép alá,h Elijah és barátnője... Pedig tökre hasonlítanak.(De Hannah lábbelije kissé...bizarr... h: )
Arelenwen: Az a lány a tesója, legalább is így írja az Always-en:
":: Amy sent these pics of Elijah with his sister - Thanks! "
[/b]
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Gyűrűk Úrnője írta: Sziasztok!Egy nagy kéréssel szeretnék most azokhoz lenni,akik meg tudják nekem mondani azokat a filmeket amelyekben Lij szerepel.Kérlek.Válaszolnátok nekem erre?Előre is köszönöm szépen.!!!
Elijah Wood
Forrás: [cinematrix.hu]
Főszereplő:
A GYŰRŰK URA - A KIRÁLY VISSZATÉR
2003, Műfaj: Akció,Dráma,Fantasy, 201 perc
Rendező: Peter Jackson
Főszereplők: Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Elijah Wood
A TIZENHETES CSAPDÁJA
2002, Műfaj: Romantikus,Vígjáték, 96 perc
Rendező: Jeffrey Porter
Főszereplők: Elijah Wood, Franka Potente
A GYŰRŰK URA - A KÉT TORONY
2002, Műfaj: Fantasy,Kaland
Főszereplők: Ian McKellen, Sean Astin, Elijah Wood
A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE
2001, Műfaj: Fantasy,Kaland
Főszereplők: Ian McKellen, Elijah Wood
DEEP IMPACT
1998, Műfaj: Katasztrófa,Sci-fi, 120 perc
Rendező: Mimi Leder
Főszereplők: Téa Leoni, Robert Duvall, Morgan Freeman, Elijah Wood
TWIST OLIVÉR (1997)
1997, Műfaj: Kaland
Rendező: Tony Bill
Főszereplők: Elijah Wood, Richard Dreyfuss
FLIPPER
1996, Műfaj: Családi,Kaland,Vígjáték, 92 perc
Rendező: Alan Shapiro
Főszereplők: Paul Hogan, Elijah Wood, Chelsea Field
VILÁGGÁ MENTEM
1994, Műfaj: Családi,Vígjáték, 95 perc
Rendező: Rob Reiner
Főszereplők: Dan Aykroyd, Jon Lovitz, Bruce Willis, Jason Alexander, Graham Greene, Elijah Wood
HÁBORÚ (1994)
1994, Műfaj: Dráma,Kaland, 121 perc
Rendező: Jon Avnet
Főszereplők: Kevin Costner, Elijah Wood
HALHATATLAN SZERELEM
1992, Műfaj: Kaland,Romantikus
Rendező: Steve Miner
Főszereplők: Mel Gibson, Elijah Wood, Jamie Lee Curtis
HUCKLEBERRY FINN KALANDJAI
Műfaj: Ifjúsági,Vígjáték, 103 perc
Rendező: Stephen Sommers
Főszereplők: Jason Robards, Robbie Coltrane, Elijah Wood, Courtney B. Vance
GYEREK AZ ÉJSZAKÁBAN
Műfaj: Akció,Thriller
Rendező: Mike Robe
Főszereplők: Tom Skerritt, Johath Williams, Elijah Wood
Szereplő:
KÉMKÖLYKÖK 3-D: GAME OVER
2003, Műfaj: Akció,Családi,Vígjáték, 84 perc
Rendező: Robert Rodriguez
Főszereplők: Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas
FEKETE-FEHÉR
1999, Műfaj: Krimi
Rendező: James Toback
AZ INVÁZIUM
1998, Műfaj: Akció,Horror,Sci-fi
Rendező: Robert Rodriguez
JÉGVIHAR
1997, Műfaj: Dráma, 112 perc
Rendező: Ang Lee, Laura Lee Langton
Főszereplők: Joan Allen, Tobey Maguire, Kevin Kline, Christina Ricci, Sigourney Weaver
S Z I V E S E N ! ! !
[/b]
- Coralie
- Nem elérhető
Gyürük Úrnöje: Én fejböl nem tudnám felsorolni, de okos oldalak igen:
www.imdb.com/name/nm0000704/
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
Hai!
- Iowa
- Nem elérhető
A Deep Impact is egy szép film szerintem... nagyon megható... Én azon is könnyeztem pár helyen... úgy gondolom izlések és pofonok, hogy kinek hogy tetszett, de a film minőségén egyes emberek véleménye nem változtat.
Egyébként ez a vicces-drámai dolog nincs így teljesen... pld. vegyük a Kötöznivaló Bolondokat... fantasztikus film és értékelem is benne, hogy van mondanivalója... Aztán ott a Try Seventeen... az is inkább romantikus film, mintsem dráma... Meg aztán azért túlzásokba sem kell esni... nem áll messze Lijtól a humor, a vigjáték... na mindegy...
Máskülönben a Sunshine sem hiszem, hogy dráma lesz... szóval szerint Lij szívesen játszik/játszana vígjátékot is... nem csak "megbírkózna vele"...
Különben a Jófiú még az a film ami nagyon mefogott.
Szerintem ezek a filmek nem deprssziósak... inkább sok féle érzelem van benne... ezt tudni kell feldolgozni... és sokszor nem túl happy a történet, de nem depressziós.
- Ringbearer
- Nem elérhető
ez sajnos mindig aktuális.
Hát, inkább Elijah anyja adta komolyabb filmekbe a fiát, minthogy akkor
még Elijah vonzódott volna az ilyen komoly filmekhez.
Szerintem is jó az összes filmje kiivéve a Facultyt, mert az nagyon gáz..
Nenuial: teljesen egyetértek. Ha ez tetszett nézd meg a Radio Flyert,
mert az egy picit hasonló hanghulatában.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Nenuial
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Azok kedvéért, akik nem látták a Háború-t: (sajna nem tudok tisztességes linket gyártani)
www.cinematrix.hu/filmveg.php?film_id=11547
www.dvdfutar.hu/dvd_00378.html
www.viasat3.hu/index.phtml?page_ ... 66&nav=214
A kétségbeejtően gyenge Deep Impact után felüdülés volt ezt a filmet látnom, persze Elijah-t akármilyen pocsék filmben szívesen megnézem, de a Háború kimondottan tetszett, a film története, a karakterek meg az egész, nemcsak Elijah miatt érdemes megnézni. Tényleg fantasztikus, hogy tizenhárom évesen teljesen profin játszott ebben a megrendítő történetben, elképesztően tehetséges.
Nem értem miért van, de nekem is inkább a szomorú filmek tetszenek és hagynak bennem mélyebb nyomot, mondjuk a Lui de Funes-féle tortadobálós "vicces" filmeket sose tudtam értékelni. Ami katarzist tud előidézni abban kell legyen valami drámai. Szerintem Lij tehetsége nem elsősorban a komédia területén tud kibontakozni, bár ki tudja... meg valahogy úgy érzem őt is a megható történetek érdeklik jobban, talán ezért nem nagyon láthattuk még kimondottan "vicces" filmben. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy "búsképű lovag", biztos meg tudná oldani, ha egy vígjátékban kéne szerepelnie, de ő igazából egy szentimentális, romantikus alkat. Nem így gondoljátok?
- Maxim
- Nem elérhető
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
Hai!
- Maxim
- Nem elérhető
Gyűrűk Úrnője írta: Miért abban a filmben meghal?Azt nem láttam még eddig!
Hát... sajna igen... kissé kiüti az áram a film végén. Lij vonzódik ezekhez a depressziós filmekhez??
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.