Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 9 hónapja #112760 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyöngyszem írta: meg az IM-ben írtak egy olyan sms-t is hogy: "Ez az Elijah olyan, mint egy génkezelt törpe"

.............

Ja, azt olvastam. Elegem van az ien hozzászólásokból!

Onering 8O

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #112755 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is nagyon szeretném hogy Lij nyerjen szobrot, de gondoltam hogy most nem fog mert sztem a Gy.U. majd a harmadik résszel fog Oscart kaszálni.

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #112728 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Grrr... no comment

Dez: A képek nagyon jók, bár sajnos a netem olyan csiga :rmad2: , és nem is hozta be mindet...de ami bejött *olvad*

Sesy, Elanor: Nos, megtaláltam azt a két hátteret, amit ígértem, h berakok:
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs286.jpg jaj, itt is a szemei :oops: !!!
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs271.jpg

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 9 hónapja #112722 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
meg az IM-ben írtak egy olyan sms-t is hogy: "Ez az Elijah olyan, mint egy génkezelt törpe"

.............

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #112633 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Megjöttem!Elutaztam és láttam jó messze egy csomó szép dolgot!De jelen!Itt vagyok és rajongok!!!! :lol: Mi történt vele azon a képen ahol szegény olyan fájdalmas arccal fogta a kezét??!! :?:

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 9 hónapja #112477 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 9 hónapja #112476 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Képek naon RULZOK!

Füleivel kapcs.: Eddig nem is gondolkodtam rajta, h Tolkien végül is a hobbitokat hegyes fülűnek képzelte-e el, de szerintem olyan aranyosak így a filmben.

Háttérképek:
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs284.jpg
www.freeweb.hu/freewallpapers/wa ... ngs230.jpg

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 9 hónapja #112475 Írta: Sesy
Pangunk...

www.bagendinn.com/images/lij/frodosting2.jpg - ez oan széééép...

Több
21 éve 9 hónapja #112176 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ringil írta: Bizony Iowa!!! Remélem az az egyszer hamarosan lesz!!

Én is. :roll:
Cuki kis kép.
maggiebear.crosswinds.net/misc01/misc001.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #112097 Írta: Cat
Cat válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ide is szólok ha valaki esetleg nem tudná a mostani im magazinban van egy két oldalas a Hobbitokról szóló cikk. :lol:
Nagyon arik.

Több
21 éve 9 hónapja #112015 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bizony Iowa!!! Remélem az az egyszer hamarosan lesz!!

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 9 hónapja #111918 Írta: Iowa
Kár, hogy nem kapott Lij szobrocskát, de Én hiszem, hogy egyszer eljön az Ő ideje is. :roll:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #111876 Írta: Dez
Aha, így már világos a hegyes fül, mert eddig nem tudtam, miért lett olyan nekik, mikor a GYU könyvekben nem írta Tolkien. Persze gondolhattam volna, hogy máshol írta. :D De a nagy lábakat akkor sem értem... :?

Több
21 éve 9 hónapja #111875 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
bocs csak ez eddig igazán nem tünt fel
bár lehet hogy csak a göndör hajak miatt nem láttam... :)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #111855 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

amanibhavam írta: itt egy részlet a 27. sz. levélből:

Tolkien írta: I picture a fairly human figure, not a kind of 'fairy' rabbit as some of my British reviewers seem to fancy: fattish in the stomach, shortish in the leg. A round, jovial face; ears only slightly pointed and 'elvish'; hair short and curling (brown). The feet from the ankles down, covered with brown hairy fur. Clothing: green velvet breeches; red or yellow waistcoat; brown or green jacket; gold (or brass) buttons; a dark green hood and cloak (belonging to a dwarf).

tehát a hobbitfül nem annyira hegyes, mint a tündéké - ergo a tündéké elég hegyes

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #111843 Írta: Arden Borough
én is csak ezért lepődtem meg ezen! :)
bár az értelmét én se igazán látom :?

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #111809 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Arden Borough írta: Hódica:lehet hogy rosszul látom de a képeden mintha elffüle lenne Frodónak...
nem? :?:

ha az elffül a hegyes fület jelenti, akkor bizony a hobitoknak is elffülük van a filmben :roll: bár nem tudom, hogy miért... :? 8O

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #111777 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ringil írta: Azt álmodtam tegnap,hogy az Oscar-átadáson Ő nyert és nem tudott megszólalni a sírástól...ÉS NAGYON JÓL ÁLLT A KEZÉBEN A SZOBOR!!
Olyan tündéri volt!! :oops:

Jaj bizti nagyon édi lehetett. :P Én miért nem álmodok soha Lij-el? :oops: :?

Ja képzeljétek most néztem a múlt heti Storyt és ott azt írja,hogy a legújabb Storyban(múlt csütörtökön jelent meg) van Lij-ről egy cikk,melynek az a címe,hogy Elijah Wood képtelen elfeledni régi szerelmét... 8O 8O :?
Azt hiszem holnap utánanézek az újságosnál... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #111717 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Azt álmodtam tegnap,hogy az Oscar-átadáson Ő nyert és nem tudott megszólalni a sírástól...ÉS NAGYON JÓL ÁLLT A KEZÉBEN A SZOBOR!!
Olyan tündéri volt!! :oops:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 9 hónapja #111640 Írta: Sesy
Jaj, de naon aranyos ezen a képen!!! :D :D

Arden Borough írta: Hódica:lehet hogy rosszul látom de a képeden mintha elffüle lenne Frodónak...
nem?

Hát nem láttad, hogy a filmben a hobbitoknak hegyes a fülük? :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #111616 Írta: Iowa

hódica írta: sziasztok :D

kicsit leült a topic :? 8O

Hát igen.... :roll:
A kép jó, mondjuk már láttam, de attól függetlenül nagyon ari.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #111571 Írta: Arden Borough
Hódica:lehet hogy rosszul látom de a képeden mintha elffüle lenne Frodónak...
nem? :?:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #111561 Írta: hódica
sziasztok :D

kicsit leült a topic :? 8O

itt olyan, mint egy ázott egér :roll: :) :arrow:
www.bagendinn.com/images/lij/frodomakeup1.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #111521 Írta: Iowa

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #111468 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Dez írta: Nagyon jó hír azoknak, aki még nem vette fel vagy nem látta elégszer a Kötöznivaló bolondokat:

az HBO áprilisban háromszor leadja!
10-én, 13-án és 23-án (eléggé rossz időpontokban, de a 23-ai fél 11-kor kezdődik)

Ez nagyon jó!!!Már olyan rég várom,hogy újból leadják... :D

A képek nekem bejönnek. :roll:
A tali nagyon rulz volt!!! :P

Több
21 éve 9 hónapja #111149 Írta: Andragorn
Andragorn válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Köszi lányok az infót, de így sem jönnek be a képek. :cry:
Akkor valószínüleg a gépemmel lehet a hiba?
Már mindent kipróbáltam (jobb gomb, regisztráltam magam), de a kép helyén csak egy kis piros X látható. :cry: :cry: :cry:
A www.elijah-wood.com - ról van szó.

Azért köszi.

Több
21 éve 9 hónapja #111140 Írta: Dez
Andragorn: én a bal gombbal egyszer rákattintok és ki is jön.

Nagyon jó hír azoknak, aki még nem vette fel vagy nem látta elégszer a Kötöznivaló bolondokat:

az HBO áprilisban háromszor leadja!
10-én, 13-án és 23-án (eléggé rossz időpontokban, de a 23-ai fél 11-kor kezdődik)

Több
21 éve 9 hónapja #111033 Írta: hódica
OFF

Andragorn írta: Áruljátok már el légyszi, hogy hogy a fenébe látjátok ezeket a képeket?
Már próbáltam a jobb egérgombbal elmenteni a saját táramba, de ott sem jelenik meg.
Segítsetek légyszi, mert így lemaradok egy csomó jó képről :cry: :cry:
Mit nyomjak, hányszor?
Köszike!

nekem simán bejönnek :roll: :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #111018 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Andragorn írta:

hódica írta: Zsoff és mindenki:jók a képek :D :D :D

Áruljátok már el légyszi, hogy hogy a fenébe látjátok ezeket a képeket?
Már próbáltam a jobb egérgombbal elmenteni a saját táramba, de ott sem jelenik meg.
Mit nyomjak, hányszor?
Köszike!

Milyen képeket? nem mintha tudnék segíteni :oops:
Nagyon jók a képek! úgy irigylem azokat akik így tudnak rajzolni :roll: Hát igen Lij egy jó múzsa :lol:

Ő meg mély lélegzetet vett, s így szólt:-Hát, hazaértem.

Több
21 éve 9 hónapja #110983 Írta: Andragorn
Andragorn válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
hódica\n

Zsoff és mindenki:jók a képek :D :D :D

Áruljátok már el légyszi, hogy hogy a fenébe látjátok ezeket a képeket?
Mit nyomjak, hányszor?
Köszike!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.407 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére