Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 3 hónapja #74107 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A Signst a Hatodik érzék rendezôje,M.Night Shyalaman rendezte,valszeg egy misztikus thriller,és LESZ ELÔTTE TTT TRAILER!!!!!!
Hivatalos honlap: bventertainment.go.com/movies/signs/
Egyszóval sztem khirály lesz :up:

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #74104 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szombat nekem is jobb lenne... :roll:
Remélem,nem találunk ki akkorra semmi családi micsodát... :(
De biztos nem,a Signs nem tudom mi,de biztos jó lesz... :itscool:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #74101 Írta: Narië

hódica írta: (de nagy valószínüséggel a 19-i hétvége(okt.), a helyszín:??? sz.tem mozi lesz, és sz.tem a Signs-ot kéne megnézni, de persze nem én döntök... majd még megdumáljuk a részleteket :wink:

A Signs yoo!De azelôtt ugye lesz TTT trailer?Mert nehogy úgy járjunk mint a Viggosokkal....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #74084 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jó éjt Lili!
Álmodj Lijjel! :D :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hónapja #74082 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta:

Lili írta: Ja és még egy kérdés:szombat vagy vasárnap lesz a tali?Én a szombatra szavaznék,ugyanis sztem akkor tovább tudunk ott lenni... :roll: :D

Én is arra szavazok... :wink: Akkor legalább nem kell azon rágódni, hogy "holnapsuliésmégnemtanultamsemmit" :wink: :D
[size=9:2k7dalir](vagy csak én vagyok olyan, hogy mindent az utolsó pillanatban csinálok meg??? :roll: :lol: )[/size]

Én is mindig este nyolckor kezdek el tanulni,meg hát ugye nekem még Pestről vhogy haza is kell érnem.De már megdumáltam szüleimmel,hogy csak vasárnap jövünk haza.(Amúgy szurkoljatok,hogy a kórházban jó legyen az az időpont... :roll: :( )Mert különben félek,hogy nem tudok menni a talira...De legyünk optimisták. :wink: :lol:

Na én most megyek,majd holnap jövök megint!
Szép álmokat mindenkinek! :D :sleepy: :sleepy:

Több
22 éve 3 hónapja #74080 Írta: hódica

Lili írta: Ja és még egy kérdés:szombat vagy vasárnap lesz a tali?Én a szombatra szavaznék,ugyanis sztem akkor tovább tudunk ott lenni... :roll: :D

Én is arra szavazok... :wink: Akkor legalább nem kell azon rágódni, hogy "holnapsuliésmégnemtanultamsemmit" :wink: :D
[size=9:2jyt80il](vagy csak én vagyok olyan, hogy mindent az utolsó pillanatban csinálok meg??? :roll: :lol: )[/size]

Több
22 éve 3 hónapja #74077 Írta: Lili
Nah úgy látom titeket ugyanúgy meglepett a hír mint engem.Hát nem tudom milyen lehet most szegény Lij-nek... :cry:

zsoffija:ne sajnáld,hogy nem veszed meg a Bravo girl-t mert mostanában elég nagy trutyi az egész... :x :down:

Ja és még egy kérdés:szombat vagy vasárnap lesz a tali?Én a szombatra szavaznék,ugyanis sztem akkor tovább tudunk ott lenni... :roll: :D

Több
22 éve 3 hónapja #74076 Írta: hódica

Ring-bearer írta: Igen, egy angol honlapon is írták, hogy ejtette.
Szegény Elijah: :(

Nem tudod, hogy pontosan hol található az a cikk??? :roll: :?:

narie:més nincsen teljesen végleges időpont(de nagy valószínüséggel a 19-i hétvége(okt.), a helyszín:??? sz.tem mozi lesz, és sz.tem a Signs-ot kéne megnézni, de persze nem én döntök... majd még megdumáljuk a részleteket :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #74064 Írta: Narië
Szegény Lij...Na nem baj,biztos talál majd jobbat is,mint az a sápadt német :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #74061 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Igen, egy angol honlapon is írták, hogy ejtette.
Szegény Elijah: :(
Nem mondom, hogy Matt Damon ronda, de Elijah 100000000xxxx jobban néz ki! :D
Franka, Franka...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 3 hónapja #74054 Írta: zsoffija
Franka-kép:itt épp úgy néz ki,mint Lij mamájának egyik évfolyamtársa nézhet kifele...nem előnyös,az mán igaz...! :shake:
Ha ejtette Lijt :arrow:
A/Szegény Lij! :cry: :cry: :cry:
B/Mayd túlteszi magát rayta... :roll:
C/Ésakkormienjóleszneki! :up:

D/EzaFrankanormális? 8O :?
(Mattal sincs semmi bayom,korban is inkább ő,szerinten...DE EJTENI LIJT???)

:arrow: miértnemvásárolzsoffijarendszeresenbravogirlt??? ) :shake: :down:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hónapja #74052 Írta: Narië

hódica írta: és jöjönn Naire is, végtére én sem vagyok viggoista, és mégis ott voltam a talin :wink:

Sziasztok!Tényleg jöhetek?Köszikösziköszi!!!
Akkor végülis mit nézünk meg?
Mikor lesz a tali?
ki jön?
Bocs,hogy ilyen hülye vagyok... :oops:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #74045 Írta: hódica

Szméagol írta: Kit ábrázol az a kép? Franka Potentét? :oops: :roll:
OFF:
Bocs az offért, de még mindig traumatikus állapotban vagyok... :?
BE AKARTAK TÖRNI HOZZÁNK!
Muszáj volt elmondanom.

Hát tényleg elég "rossz"( :roll: :lol: ) az a kép Frankáról... :evil:

Tényleg be akartak törni? 8O :o Te szegény! azért, remélem, már megnyugodtál... :? :(

Több
22 éve 3 hónapja #74041 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Kit ábrázol az a kép? Franka Potentét? :oops: :roll:
Hát, ha megválik Lijtől megválik... Lij már tudja? Most komolyan: Nem töri össze Lij szívét? Mert, ahogy én láttam ill. hallottam igencsak bele volt bolondulva... Úgy láttszik nem volt kölcsönös. :?

OFF:
Bocs az offért, de még mindig traumatikus állapotban vagyok... :?
BE AKARTAK TÖRNI HOZZÁNK!
Muszáj volt elmondanom.

Több
22 éve 3 hónapja #74035 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili: Nem, a Joy-ból van! Abból amiből a múltkor írtam nektek, csak nem akartam akkor berakni ezt a szöveget.

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #74034 Írta: hódica

Sil írta: A hírek szerint Franka ejtette Elijah-t Matt Damonért... Németesek előnyben: www.elbenwald.de/news/news_detai ... ews_id=335

:twisted: :evil: :x 8O :!: Ezt nem tudom elhinni. :evil: Mattnek nincsen jegyese??????? :?: 8O Mondjuk, ki tudja mi igaz ebből a hírből, de azért... :twisted: :( :x

A Bravo Girlben irtak, pedig a lap minőségét jellemzik. :wink: :!:

Több
22 éve 3 hónapja #74031 Írta: Lili

Esgalfanawen írta: ÁÁÁÁHHHH!!! :rmad2: Mindig tudtam, hogy a Bravo Girl nem túl jó lap, de ez:

1) A tündéri törpe :eek4:

2)"Valójában nagyon félénk vagyok!" :arrow: Pont ezt berakni? :down:

3)Miért rajongunk érte?
Már gyerekszínészként belopta magát a szívünkbe ez a cuki srác a fogai között található ennivaló szünettel. A gyűrűk ura (gy!; u!) című filmben Frodo szerepében abszolút feljutott a csúcsra. Most pedig várhatjuk a sorozat ( :hein: talán trilógia! :evil: ) folytatását.

És olyan szörnyű kép van berakva róla..........

Na én is ezeken akadtam ki eléggé,de aztán végül is nem írtam le ide.Amúgy egy csomó újságban emlegetik úgy a Gyűrűk Urát(!),hogy sorozat... :evil: Talán nem kéne írniuk róla,ha ennyire nem tudják mi az... :x Ja,igen az a kép se semmi.

Esgalfanawen:ezt a szöveget azon az oldalon olvastad amit Sil betett ide?Sajna még nem vagyok vmi nagy németes... :cry:

Több
22 éve 3 hónapja #74030 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ÁÁÁÁHHHH!!! :rmad2: Mindig tudtam, hogy a Bravo Girl nem túl jó lap, de ez:

1) A tündéri törpe :eek4:

2)"Valójában nagyon félénk vagyok!" :arrow: Pont ezt berakni? :down:

3)Miért rajongunk érte?
Már gyerekszínészként belopta magát a szívünkbe ez a cuki srác a fogai között található ennivaló szünettel. A gyűrűk ura (gy!; u!) című filmben Frodo szerepében abszolút feljutott a csúcsra. Most pedig várhatjuk a sorozat ( :hein: talán trilógia! :evil: ) folytatását.

És olyan szörnyű kép van berakva róla..........

Ja, és Franka Potente a következőket mondta Matt Damonról:
"Át kellett értékelnem a kigyúrt, fogpasztareklám-mosolyú ameraikai srácokról alkotott véleményemet. (...) Korábban volt bennem némi előítélet velük szemben: úgy gondoltam, hogy arrogánsak, és az eszük nem csillog annyira mint a foguk. Aztán találkoztam Mattel, és kiderült, hogy rém okos. Sokat beszélgettünk és be kellett látnom: mi, európaiak, rettenetesen sznobok vagyunk."

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 3 hónapja #74025 Írta: Lili

Sil írta: A hírek szerint Franka ejtette Elijah-t Matt Damonért... Németesek előnyben: www.elbenwald.de/news/news_detai ... ews_id=335

Na hát ezt nem tudom elhinni.Ha már egy esetleges eljegyzésről is szó volt,hogy lehet ez?Hát én nem tudom... :evil: :x :roll:

zsoffija:örülök :D

Több
22 éve 3 hónapja #74008 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A hírek szerint Franka ejtette Elijah-t Matt Damonért... Németesek előnyben: www.elbenwald.de/news/news_detai ... ews_id=335

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 3 hónapja #73955 Írta: zsoffija
Kelenföldön...(nam olyan messze,de nem is pont helyben)
Köszi az infót :D :itscool: :hello:
nem tudom,itt a környéken is van még 2 videótéka,mayd ott is utánanézek...csak be kell iratkoznom... :?
Nem vagyok vmi kitartó... :(
De mayd utánanézek... :!: :smokin:

Több
22 éve 3 hónapja #73953 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hol lax? mert nálunk(Margithd Budai hídfő, a könyvtárban)megvan, legalábbis láttam vagy egy éve:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 3 hónapja #73950 Írta: zsoffija
Lili:megnyugodtam! :heu:

Miért,ó miért nincs meg a Faculity a mi videjóTKnkban???(boccs! :roll: )

Több
22 éve 3 hónapja #73949 Írta: Lili
Böszi:ha arra a sorozatra gondolsz,ami a tv2-őn megy abban nem játszik Lij.Ő a Flipper című FILMBEN játszik,úgyhogy sztem,ha bemész pl.egy videótékába ott tudni fogják melyik az.Amúgy sztem csak egy Flipper című film készült... :roll: :oops:

Több
22 éve 3 hónapja #73948 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Úgy, hogy ha egy Flipper című filmet nézek, nem 100% hogy Lij benne van. Mert ha minden Flipperben benne van, fogom magam és egyszer megnézem.

Ez egy sorozat nem? Aminek rakás változata készült. Vagy tévedek?

Lényeg:ha filmben akarom látni Lij-t, akkor mit nézzek?
A Flipperben látom? :cooljump: :roll: :roll: :roll:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 3 hónapja #73942 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocs, Böszi! De ezt hogy érted?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #73938 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Öhm... azt szeretném megkérdezni, hogy ha Flipper, akkor az nem egyenlő azzal, hogy Lij játszik benne, ugye? :roll:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 3 hónapja #73936 Írta: Lili

hódica írta: Tudja v.ki mikor lesz a Signs c.film bemutatója?Az előtt az USA-ban van trailer, szal lehet reménykedni, hogy kis hazánkig is eljut...mondjuk AP.nél is reménykedtünk, és mi lett belőle... :lol: :? :evil:

[size=9:3orsnkr6]oooopsssssssz...ez OFF volt :oops: :lol: [/size]

hódica:ha minden igaz az amerikai bemutató augusztus 2.-án volt,itthon pedig októberben mutatják be.Még az is lehet,hogy ezt nézzük meg... :roll: :wink:

Ja még nem is mondtam,hogy Lij a Bravo girl-ben a 9 legszexisebb pasi közül a nyolcadik lett! :D :bounce: :bounce: :bounce:

Több
22 éve 3 hónapja #73931 Írta: hódica
Tudja v.ki mikor lesz a Signs c.film bemutatója?Az előtt az USA-ban van trailer, szal lehet reménykedni, hogy kis hazánkig is eljut...mondjuk AP.nél is reménykedtünk, és mi lett belőle... :lol: :? :evil:

[size=9:1dp6cnf1]oooopsssssssz...ez OFF volt :oops: :lol: [/size]

Több
22 éve 3 hónapja #73918 Írta: hódica
Okés, remélem már nem variál ofőm a kirándulás időpontján.(mert csak attól függ, hogy ráérek-e, mástól nem)De remélem nem változtat, vagy akkor...na mind1.Legyünk optimisták. :lol: :D de sz.tem már nem fog változni az időpont. :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.220 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére