- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cicaful
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Tar-Ancalime írta:
Egyébként Lij miért vállal ilyen debil szerepeket,mint ez a cumizós baromság?Amennyire felkapták,tuti kapna jobbat,de ezzel csak kiröhögteti magát szerintem...
Tar: szerintem ez egyáltalán nem így van. Szvsz egy színész számára nagy kihívás eljátszani egy értelmi fogyatékost (pl. Gilbert Grape), egy dawn-kórosat (pl. Esőember), egy drogfüggőt (pl. Rekviem egy álomért), esetleg egy homoszexuálisat (pl. Philadelpihia) vagy mondjuk egy embert aki nem tud leszokni a cumizásról, és ezáltal hasonló társadalmi kirekesztésekben lehet része, mint a fent említett (és még sorolhatnánk a "más" embereket, akiket a társadalom nem tolerál vagy megvetéssel, szánalommal néz rájuk) embereknek.
Ezt a filmet meg lehet csinálni nagyon igényesen, amiből tisztán látszik a társadalom viszonya egy ilyen emberhez, és ennek az embernek a lelki világa. (Ám el lehet vele csúszni, egy tényleg röhejesbe átmenő vígjáték-szerűségbe - remélem ez nem következik be!!!) Én nagyon kíváncsi leszek rá!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
Egyébként Lij miért vállal ilyen debil szerepeket,mint ez a cumizós baromság?Amennyire felkapták,tuti kapna jobbat,de ezzel csak kiröhögteti magát szerintem...
na csá,az ERŐ legyen veletek-tényleg,az SWről is cseveghetnénk,már akit érdekel-senkit?kár
Albert Einstein
- zsoffija
- Nem elérhető
zsoffija le van maradva!
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- naughty
- Nem elérhető
a vox most jubileumi szám, úgyhogy nem rémüljetek meg, mert "szélesvásznú" szóval, ahogy az egyik haverom mondta"olyan , mint egy énekfüzet"
és nagyon sok Sw van benne most!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Lili
- Nem elérhető
Amúgy köszi,hogy szóltál,hogy van a vox-ban Gyűrűk ura meg Lij,holnap megyek is és megveszem.
Ja és ha jól tudom a cumis film címe Thumbsucker ,de azt nem tudom mikor fogják adni.
- naughty
- Nem elérhető
van itt valaki??
annak a cumis filmnek mi is a címe és mikor fogják adni????
a vox-ba az összehasonlításon kívül még van a TTT-ről is , és van egy A4-ES kép Lij-ről szintén egy jelenet a TTT-ből, szerintem , amikor találkoznak Faramirékkal!!!
én már kiraktam a falamra!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- n8n
- Nem elérhető
Nyulhopsz: az aláírásod nekem is tetszik, nagyon, hisz mélyre szántó (khmm...khmm...ehem ) és ami a legfontosabb: igaz!
És Erunis, az én barátném, aki visszatért, ( ) rengeteg idézetet tud fejből, meg nem fejből, amit a suliban is nagyban szoktunk a padra és más padjára előszeretettel firkálni...
n8n returns
- Joanna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A lányok azért nem látják meg soha a herceget, mert mindig a fehér lóra koncentrálnak!!
- manó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- hódica
- Nem elérhető
Szerintem sem lesz v.-mi eszeveszettül jó az a cumis film, de nem mind1!A lényeg hogy Lij van benne, ami azt jelenti, hogy az összes woodista lerohanja a mozipénztárt a premier napján.
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Erunis_
- Nem elérhető
hogy én, műveletlen bunkó még nem is láttam a Star Wars-t , ezért igen keveset konyítok az összehasonlításhoz, de az RTL-en fogják vmikor adni, majd megnézem, ha másért nem, hát kíváncsiságból.
Aztán. Ez a cumizós dolog tényleg elég durva, miért hullana ettől szét egy család? Lij ilyen szerepet vállal? Miért ézem, hogy nem lesz egy kasszasiker...na mind1, majd meglátjuk (mondta a vak, mégse látta meg )
Már megint nagyon műveletlen vagyok , sorry, de miről szó, csak nagy vonalakban az Ash Wednesday?
Láttam a képet az IM-ben, tényleg jó, meg fogom venni, nagyon jól sikerült, aranyos rajta...
Nayoo, mostmár TÉNYLEG befejeztem, nyugdíjba mentem, szió mindenkinek....
Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá, ami lehetnél!
/falfirka az Arsenal öltözőjéből/
- Erunis_
- Nem elérhető
Bocsi, de most kezd működni a fantáziám! naughty, láthatod, én nem unatkozom
Várjatok...valamit A Gyűrűk Urából? Aragorn okossága, sorry, inkább Elessaré: „A világ kegyetlenségei közül kevés akad, ami akkora keserűség és szégyen a férfiember szívének, mintha ily szép és bátor hölgy szerelmét látja, és azt nincs módja viszonozni.”
Kár, hogy ez mostanság már kezd kiveszni a pasik önérzetéből…
Vagy Szilmarilok? „Ám a békességről meg a boldog életről –míg véget nem ér- nem sokat lehet mondani; a szép és csodás dolgok pedig –amíg fennállnak és szemmel láthatók- önmaguk emlékei, s csupán akkor szól róluk ének, ha örökre elpusztultak.”
- Erunis_
- Nem elérhető
Ez se jó, ebből nem lehet idézni…Vörösmarty: A merengőhöz….tartalmaz igaz dolgokat…de ha ilyesmi aláírásokat keresel, ha keresel egyáltalán, József Attila ( Óda, Gyermekké tettél, Kései sirató, estébé…) verseiben mindig lehet találni, Radnótiéban is ,
( Levél a hitveshez, Tétova óda, Töredék, estébé…)ya igen, József Attila:
„Amit szívedbe rejtesz,
Szemednek tárd ki azt;
Amit szemeddel sejtesz,
Szíveddel várd ki azt.
…
Amit szemeddel sejtesz,
Kezeddel fogd meg azt,
Akit szívedbe rejtesz,
Öld, vagy csókold meg azt!”
- Erunis_
- Nem elérhető
Nyulhopsz: nekem teccik az aláírásod! Igaz és megszívlelendő . De van pár, mélyebb értelmű, amik nekem bejönnek, pl…..ha ajánlhatok valamit…..
Samuel Butler: „Szeretni és elveszni jobb, mint nem veszni el sosem.” Valahogy igaznak érzem.
Aztán…..Thomas Manntól: „Aki jobban szeret, alulmarad, és szenvedni kénytelen.”
- Erunis_
- Nem elérhető
Utoljára visszatérve a T-mához, még egyszer bocs a kis kirohanásomért (eagle_31) . Egyébként kezdem megkedvelni a csajt, mármint Frankát . Miért baj, hogy 7 évvel idősebb, ha egyszer szeretik egymást?! A LOVE a lényeg, nem a kor. Legyenek boldogok, de TÉNYLEG, mert ha nem, elfelejtem minden szimpátiámat a csaj irányában, és olyat teszek, ami később megbánnék.
De egyelőre semmi baj, amíg dúl a love minden oké. Tehát, hadd szeressék egymást nélkülünk.
- naughty
- Nem elérhető
úgylátom maeste elég punnyadt mindenki!!!
már topicokban egyáltalán nem válaszolnakk és itt sincs túl nagy téma, úgyhogy megyek, ha nem sértődtök meg!!!!
és fáradt is vagyok , úgyhogy sziasztok!!!
Erendil fénye kísérje utatok!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
megnéztem az e havi vox-ban le vannak írva hazai és amcsi premierek, de az Ash sehol sem volt!!
egyébként van még benne egy Star Wars - Gyu összehasonlítás, nagyon érdekes!!!
mondjuk én nem szeretem Az sw-t és már régen is láttam, azt se tudom, hogy miről szól szinte, de érdekes!!!!
olvassátok el, ha lehetséges!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- shaira
- Nem elérhető
Vagy mikori fotó az, amit láttunk?
- n8n
- Nem elérhető
szóval sokat forgat. lásd kissé előbbb...
Sztem Tar-Ancalime mondata, h :"dehát az a nő öreg!!" nagyon nagyon nagyon yool jellemzi az egész helyzetet! najó, leszállok Frankárol...
n8n returns
- Sarah
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sarah Michelle Gellar
- naughty
- Nem elérhető
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
jó újra itt!!!4
tudtok már valami pontosat és biztosat, hogy mikor mutatják be az Ash wendesday-t???
ja , és melyik az a cumizós film????
vagy, egyáltalán mikor lesz már végre egy lij film????
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ugye rosszul láttam hogy agyon van szolizva az arca??
Remélem, mert ha jól láttam, akkor az azt jelenti, hogy az egész filmben agyonszolizott arca lesz!! 8O
Bár mondjuk a Chain Of Fools előtt is így viselkedtem a bajuszka miatt, és mégis imádom!
- Lili
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
Megnézhetnétek rajta, hogy szegény Lij milyen szomorú képet vág. Ki tudja, vajon miért(?).
- shaira
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
- Tar-Ancalime
- Nem elérhető
Tökrég voltam itt,úgyhogy le vagyok maradva egy kissé.Mi az,hogy barátnője van?Jól értettem,hogy Franka Potentéről van szó?De hát az a nő öreg!Hogy kerültek össze?Léci,informáljatok...
Amúgy ebből a cumizós sztoriból kétlem,hogy jó film készülne..hogy lehet ekkora kreténséget kitalálni?Ennyi erővel a cipőfűzőhúzogatás is lehetne a pszichés mániája,vagy mittudomén....
Albert Einstein
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.