Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
21 éve 10 hónapja #88117 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen eggyetértek Viggot szeretjük és szeretni is fogjuk :mrgreen:
Öööö..nekem mindig is szimpatikus volt Eowyn..de leginkább akkor amikor Dernhelm lett belőle :) ([size=9:2faah6z9]Én egyébként egyre jobban szimpatizálok Arwennel :oops: [/size] )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88085 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hi!En mar lattam a filmet moziba es csak annyit mondok rola hogy ha eddig szerettetek Viggot akkor mostantol imadni fogjatok.Ezzerrrel jobb mint az elso reszben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88076 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem baj, Aug, itt Debrecenben majd kiéljük magunkat! Itt hívhatod istencsászárnak :lol:
Lányok, olyan sokat írtatok,hogy alig bírtam visszaolvasni!
Nagyon jók a képek, köszi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #88056 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aha! az sem volt semmi! Meg amikor esernyővel a kezében Aragornjelmezben ázott a Helm szurdoki jelenetnél! :D Na, mind1! nem ragozom tovább lényeg az, hogy ez a pasi is egy ISTENCSÁSZÁR!! (Mióta a trailerben láttam, hogy a végén belöki az ajtót, azóta így hívom! Anyám már ki is borult tőle... :? )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88054 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Láttam!!!! Nagyon jó volt!!!!!!!!
Miranda valóban áradozott róla egy sort. Meg az amikor ott Aragorn megcsókolja Arwent és Viggo kicsit továb ment erre Liv nevetett, igaz kb 5 másodperc volt az egész de jó volt.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
21 éve 10 hónapja #88052 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jaj, gyerekek! láttátok tegnap az RTL-en az Így készült a TTT-t? Húúúúú, hát Viggo se volt semmi!! Egész jó dolgokat mondott róla Miranda!! :wink: Amikor leugrott az egyik csatajelenetben az Uruk-haiokra, na, ott kihaltam! 8O

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #87871 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nagyából a közepén v egy szörföző pasi is :D ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87860 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hódicának igaza van..ezek Vig képei amit mondott az tuti Lij ;) (Csak Dom-ot nem találom :roll: ) :P

Több
21 éve 10 hónapja #87853 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: Min:Akkó' ebbő'hámozzá' ki vmit:
www.celluloid-haven.com/Haven/Arte/Teaser01.jpg

ezek nem Viggo fotói??? :? 8O persze kicsit bénán vannak lefényképezve, de az első sorban balról a 2. az nem Frodó? :roll: :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87843 Írta: Ragoran

Több
21 éve 10 hónapja #87823 Írta: [Nerwen]
Na jó, akkor most...

/ON...és csak néha kikapcs :twisted: ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87816 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Losttűrwen írta: Én szinte egész nap csak off-oltam :oops: (pszt!)
Törvényen kívüliek vagyunk! :twisted:

Törvényen klívül az egy dolog, de attól kidobhatnak a fórumról és szétChatoljuk a topikot! :nono:

Több
21 éve 10 hónapja #87813 Írta: [Nerwen]
Én szinte egész nap csak off-oltam :oops: (pszt!)
Törvényen kívüliek vagyunk! :twisted:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87807 Írta: Ragoran

Losttűrwen írta: Ha távolról nézem egész tiszták...több pofa is van ott!

Csak +fejted(jük?)... :wink:
Vajon ez OFFnak számít??? :?

Több
21 éve 10 hónapja #87803 Írta: [Nerwen]
Ha távolról nézem egész tiszták...több pofa is van ott!

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87799 Írta: Ragoran
Az 1ik tuti fénykép Vigről, de nem tom...

Több
21 éve 10 hónapja #87796 Írta: [Nerwen]
Az egyikből vmi arcot vettem ki, a másikon meg mintha egy út lenne :? ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87795 Írta: Ragoran
Lost:Ez egy kép, de nem tom mi!

Több
21 éve 10 hónapja #87794 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A verseket vmikor nyáron raktam be, azelőtt meg tavasszal a régi fórumba... *sóhaj*
Jó kép... 8O :dead:
Itt meg lehet hallgatni Viggo "csodálatos" hangját... (nyugi, nem énekel, csak részletek a filmjeiből... ;) )
www.celluloid-haven.com/Haven/Multimedia/

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87792 Írta: [Nerwen]
EZ MI?Megfájdult a szemem tőle! :evil:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87790 Írta: Ragoran
Min:Akkó' ebbő'hámozzá' ki vmit:
www.celluloid-haven.com/Haven/Arte/Teaser01.jpg
Verseid:
Vhol +voltak, de azóta ki kellett cserélni a gépet... :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #87789 Írta: Minerva
Nem baj...
Viggo pár festményéről itt elvileg lehet nézegetni cuccokat:
www.celluloid-haven.com/Haven/Arte/
Valakinek megvannak még azok a versek, amiket Viggo írt, és én lefordítottam? Anno 2x is beraktam a topicba...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87785 Írta: Ragoran
Min:A kép jó, de mintha rábamdzsítana a kardra... :roll: :lol:
Elvileg ki vaok jelezve..

Több
21 éve 10 hónapja #87782 Írta: Minerva
OFF: De most sem vagy kiírva... Tuti, hogy rejtve vagy... *fejet vakar* De lehet, h az én böngészőm gagyi...
www.bagendinn.com/images/ozempire1.jpg
Hehe... :)

Több
21 éve 10 hónapja #87779 Írta: Ragoran

Minerva írta: Csak nem láttalak az online felhasználóknál... Rejtve vagy, igaz? Akkor ne csodálkozz, hogy az hittem, leléptél... :roll: :)

OFF:Nem vaok rejtve csak kb fél percre tüntem el, Te meg pont akkor néztél "utánam"...

Több
21 éve 10 hónapja #87776 Írta: Ragoran

Losttűrwen írta: Rago:vigyázz, még kitúrnak a helyedről :lol:

ÁÁÁ, aki nem volt itt fél évvel ezelött az már úgyis Mint és Telkát tartja legnagyobb képbeszerzőnek MERT ŐK AZOK!! Szal nem tudnak sehonnan kitúrni!! Másrészt meg túrjanak csak, addig is látunk szép képeket! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87774 Írta: Minerva
Csak nem láttalak az online felhasználóknál... Rejtve vagy, igaz? Akkor ne csodálkozz, hogy az hittem, leléptél... :roll: :)

Több
21 éve 10 hónapja #87773 Írta: [Nerwen]
Rago:vigyázz, még kitúrnak a helyedről :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87771 Írta: Ragoran
Min:A franc tünt el! :P De képügyben itt vagy Te! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87768 Írta: Minerva
Rago eltűnt... Akkor én hozok képeckéket... :roll: :)
www.bagendinn.com/images/tc4-1.jpg
www.bagendinn.com/images/tc4-2.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.173 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére