Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 2 hónapja #222612 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát ameddig én láttam nagyon rúlz!Többet én sem írhatok róla,mint a többiek oldalakon át tartó dícséreei!Nézd vissza! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #222323 Írta: Running
Running válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát a Hidalgo-t... 8)
És milyen a film félig? :smokin:

szurkulet.hu - Minden Gyűrűk Ura rajongónak. Leírások, képek, zenék...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #222280 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Melyik újjat?
Ja és büszkén jelentem,hogy már félig láttam a Hidalgot...jó-jó tudom,de jobb később,mint soha.És csak azért félig,mert a tesóm nem tudta az egészet letölteni...meg még ehhez sincs felirat,szal csak néztem a gyönyörű szemeit... 8O 8)

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #222182 Írta: Running
Running válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Látta már valaki Vigo Úr új filmjét?
Szerintem az egész babás dolog teljesen agyament.

szurkulet.hu - Minden Gyűrűk Ura rajongónak. Leírások, képek, zenék...

Több
20 éve 2 hónapja #221845 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A gáz az, hogy ez egy Barbie "Collectors edition" sorozat része, magyarán Barbie-gyűjtőknek készült. A sorozatban van még James Bond-Ken mindenféle csini macákkal, Satine-Barbie (a Moulin Rouge-ból) meg mindenféle filmsztár Barbie-k. Szerintem szomorú, hogy van, aki ezt megveszi, mert történetesen Barbie-t gyűjt 8O és közben gőze nincs a Gyűrűk Uráról..... Mert ha lenne, nem venné meg ezt a szörnyűséget :roll:
Egyáltalán miért kell így lealázni a filmet?????? OK, kell merchandising, de szerintem a forgalmazónak (vagy akié a jogok) is az lenne az érdeke, hogy ami LOTR-os termék piacra kerül, az színvonalas legyen és méltón reklámozza a filmet. Szerintem ez egyik követelménynek sem felel meg.... :nono:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 2 hónapja #221710 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ancalima Anarórë írta: www.blister.jp/shop/item_html/pic/640031128001.jpg
:P

Hát már semmit nem tisztelnek? :bawling: :shake: Lehangoló. Illúzioromboló. Egész egyszerüen nevetséges.

Ez egyébként kitűnően jellemzi az emberek hozzáállását az egészhez: [size=9:oj43vdoj]"GyU, GyU. Mi is az? Ja az a film, amibe' az a hegyesfülű szőke hapsi ugrál az elefánton. Mér is van hosszú haja? Na meg az az Aragorn meg Arwen... "[/size]És Elrondról pl azt se tudják, hogy létezik.
Sajnálom őket. Nem tudják, miből maradnak ki.
Na jó, kesergés vége.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 2 hónapja #221667 Írta: Ilweran

Na ez az a szörnyűség!!!!!!!!!
:dead:

Több
20 éve 2 hónapja #221616 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

OMGWTF 8O 8O 8O :dead: :x

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 2 hónapja #221582 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 2 hónapja #221518 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Egy kis ajánló:
Ruby Cairo:
FILM+
október 10. Vasárnap, 22:30,
október 12. Kedd, 12:35
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #221425 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Merénylet a királyi pár ellen!Amúgy itt Pécsen is árulnak ilyen csúfondáros babákat!Szörnyű! :(

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #221356 Írta: Ilweran
A Westend aluljárószintjén lévő játékbolt kirakatában borzalmas Arwen és Aragorn mint Barbie és Ken (a warofthering-en van róluk kép, csak nem tudtam belinkelni.... :oops: ) ......
Szörnyen néznek ki, az arcuk abszolút nem hasonlít, a ruhájukat tökre elszúrták és mindezt mindössze 37199 Ft-ért..... 8O 8O 8O
Merénylet a jó ízlés ellen..... :twisted:

Több
20 éve 2 hónapja #221106 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Kár,pedig jó lenne egy vérbeli magyar Viggo honlap!
Amúgy nem akarok gonosz lenni,de az az Aragorn baba a csoport babáknál olyan,mint Drizzt! :lol:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #220899 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta:

kriszana írta: Sajnos képeket nem tudunk ide fölrakni, így ez még folyamatban van, hogyan oldjuk meg, de Adastra igyekezett minden más infót újra begyűjteni róla.

Hogyhogy nem tudtok képeket fölrakni róla? :hein: Mi a gond?

1. az adott oldalon nincs képfeltöltési funkció
2. az össze kép elveszett, ami a tar.hu-n volt, tehát most újra be kell szerezni az összeset, erre még nem volt időm, és csak itt-ott, jártamban-keltemben gyűjtögetek.
3. kell találni egy oldalt (pl. photoblocket, vagy yahoo photo), ahová felrakhatjuk a képeket, és a címet megadhatjuk elérési útként a kéepek fül alatt.

Amúgy Sil, több, mint egy éve már volt szó róla, hogy az oldalunk átkerül a Tolkien.hu alá, mint Viggo-s oldal, de mivel senki nincs, aki ilyesmivel foglalkozzon, és nekem sem volt időm, ezért nem is történt semmi :(

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 2 hónapja #220703 Írta: Sil

kriszana írta: Sajnos képeket nem tudunk ide fölrakni, így ez még folyamatban van, hogyan oldjuk meg, de Adastra igyekezett minden más infót újra begyűjteni róla.

Hogyhogy nem tudtok képeket fölrakni róla? :hein: Mi a gond?

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #220695 Írta: kriszana

Fiona írta: kriszana: meg tudod adni annak a Viggos honlapnak a címét, amit te csináltál vkivel???? Elég régóta keresgélem, de nem találom sehol.

:fioszépennéztekintet: Örök hálám lenne érte.

régen a tar.hu-n volt: www.tar.hu/viggom
de letörölték, ezért az addig szorgosan összegyűjtött össze információt elveszítettük róla.
Az oldal új címe (ahová a tar.hu-ról is el lehet jutni) viggo.atw.hu
Sajnos képeket nem tudunk ide fölrakni, így ez még folyamatban van, hogyan oldjuk meg, de Adastra igyekezett minden más infót újra begyűjteni róla.

Több
20 éve 2 hónapja #220617 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
kriszana: meg tudod adni annak a Viggos honlapnak a címét, amit te csináltál vkivel???? Elég régóta keresgélem, de nem találom sehol.

:fioszépennéztekintet: Örök hálám lenne érte.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hónapja #220427 Írta: Ancalima Anarórë
Az a Gandalf megvan nekem... :oops:

Több
20 éve 2 hónapja #220413 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez is tök jó kis darab:
www.warofthering.net/photoforum/ ... g&cat=3017

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 2 hónapja #220412 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Márciusban sztem már Alatriste-forgatás van Sanyolo-ban, de simán lehet... :)
www.imdb.com/title/tt0399146/ - Ez pedig egy igen rövid castlist a HoV-ről.

Több
20 éve 2 hónapja #220391 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem esküvői tortán marcipánból tökéletes lenne! ;) Szépen meg van csinálva.

Több
20 éve 2 hónapja #220328 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta:

Ancalima Anarórë írta: Ha arra jár, akkor kérjél nekem autogrammot!!! *könyörög*

Szépséges:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 1&cat=3017

nekem erről inkább az jut eszembe, hogy mű...

Hát a rengeteg szörnyűséghez képest amit már láttam, ez egy egészen szép darab!

Egyébként én is fogok menni Angliába.... :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 2 hónapja #220302 Írta: kriszana

Ancalima Anarórë írta: Ha arra jár, akkor kérjél nekem autogrammot!!! *könyörög*

Szépséges:

nekem erről inkább az jut eszembe, hogy mű...

Több
20 éve 2 hónapja #220263 Írta: Ancalima Anarórë
Ha arra jár, akkor kérjél nekem autogrammot!!! *könyörög*

Szépséges:

Több
20 éve 2 hónapja #220223 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Aaaaaaaa,én most vagyok itt másfél hét után és ez a kép leblokkolt!Az az arc!!!!!!!Váooooooooo!Hm...márciusba megyek Londonba.Szerintetk nem akar akkor tályt arra járni? 8)

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 2 hónapja #219649 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ancalima Anarórë írta: Wow! 8O :D Az elsőn ritka idióta képet vág... :D DD

Megnézném, te milyet vágnál, amikor Szauron egy darab tüzes szeme bámul a szemed közé... :roll: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #219640 Írta: Ancalima Anarórë

Sil írta: Aragorn a palantírral (Minas Tirithben!):
www.warofthering.net/photoforum/ ... 9&size=big
www.warofthering.net/photoforum/ ... 7&size=big

Wow! 8O :D Az elsőn ritka idióta képet vág... :D DD

Több
20 éve 2 hónapja #219613 Írta: Sil
Aragorn a palantírral (Minas Tirithben!):
www.warofthering.net/photoforum/ ... 9&size=big
www.warofthering.net/photoforum/ ... 7&size=big

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #219606 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Megfigyeltétek, milyen keményen bánik a törppel a filmben?
Amikor Lothlórienben Gandalfot síratják, lecsapja a horkoló törpöt :lol: nagyon tetszik az a mozdulat!

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 2 hónapja #219239 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aha, én is szívesen lennék most Torontóban. Azt olvastam, hogy kb. 3-4 hét alatt lezavarják a forgatást... Profi munka. a filmbeli feleségével elment vacsizni, de aggodalomra semmi ok, a hölgyike nemrég szült a paskójától. Bloom pedig a Torontói Filmfesztivál miatt szintén a helyszínen volt, szóval lehet, hogy volt jó kis rijunájt. :D :D :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.097 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére