Aragorn (Viggo Mortensen)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minerva
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Borotválták volna le... Izé, meg.Isilcala írta: De nem állíthatnak ki egy ilyen Helm szurdokos Aragornt, királyként. Kellet valami külső változtatás is:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Elenath Edainme írta: Köszi szépen! Az volt az a rész, amin elaludtam.
Basszus ez ANNYIRA jellemző... (perme csak picit esett le a székről...)
Engem a koronázásnál az zavar, hogy olyan duci az arca. Olyan... Vándortalan. (SÁNDOR!!!- LEP rulez.... )
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- cortez71
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Szerintetek?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- cortez71
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
lehetTindomiel írta: Az lehet,hogy a koronázáson a jobb oldalára van felkötve a kard?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- tindomiel
- Nem elérhető
Ez azért van,mert ünnepeken így szokás,vagy mert kétkezes kardnál tökmindegy?
(esetleg Viggo balkezes )
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ranamarth (Endóriel) írta: Nos Viggoval és persze Aragornnal teli új évet!
Na kezdjük akkor az új évet azzal,hogy végre,talán az itt lévők között,utoljára megnézhettem a Hidalgót!
Azt hiszem lassan 3 éve,amióta szeretem Viggo-t,most tudatosult bennem,hogy én nem csak pusztán szeretem,mint színészt,hanem tisztelem...mélyen tisztelem a személyiségét.Olyan ember,aki mindig a saját törvényei szerint élt és bárhogyis hozta a sors,mindig talpon maradt.Kiáll amellett,amiben hisz...talán túl egyszerűnek tűnik a kifejezés,de:Viggo tényleg egy nagyon jó ember!És ezt teljes szívemből mondom!
Teljesen egyetértek!!!!
Viggo egy nagyon-nagyon jó, különleges és tisztelhető (szerethető)ember!
Vannak fura dolgai,de ezeket is teljes szívvel csinálja és sosem hagyja,hogy eltánorítsák attól,amiben hisz!
Szeretnék vele megismerkedni!
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Minerva
- Nem elérhető
És nem töltötted még le? 8OSil írta:
Nem az utolsóként, én még nem láttam... Asszem pont akkor volt az egyik tábor, amikor nálunk vetítették.Ranamarth (Endóriel) írta: Na kezdjük akkor az új évet azzal,hogy végre,talán az itt lévők között,utoljára megnézhettem a Hidalgót!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nem az utolsóként, én még nem láttam... Asszem pont akkor volt az egyik tábor, amikor nálunk vetítették.Ranamarth (Endóriel) írta: Na kezdjük akkor az új évet azzal,hogy végre,talán az itt lévők között,utoljára megnézhettem a Hidalgót!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Na kezdjük akkor az új évet azzal,hogy végre,talán az itt lévők között,utoljára megnézhettem a Hidalgót!
Azt hiszem lassan 3 éve,amióta szeretem Viggo-t,most tudatosult bennem,hogy én nem csak pusztán szeretem,mint színészt,hanem tisztelem...mélyen tisztelem a személyiségét.Olyan ember,aki mindig a saját törvényei szerint élt és bárhogyis hozta a sors,mindig talpon maradt.Kiáll amellett,amiben hisz...talán túl egyszerűnek tűnik a kifejezés,de:Viggo tényleg egy nagyon jó ember!És ezt teljes szívemből mondom!
S kíméli kérges lábait,
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Sólyomszem:neked is köszike!!!
- cortez71
- Nem elérhető
BÚÉK, minden jót, LotR-ben gazdag új évet:
Krisztián
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Barahir
- Nem elérhető
Silmarillion írta:
Mondták is hogy még 5 stábtagot is lesmárolt.
Ha jól emlékszem azt nem Viggóról mondta Dom, hanem Billyről...
Igaz én is meglepődtem, és sztem feleslegesen tette, nem hiszem h Sean miután EZT meglátta, jobban csinálta a jelenetet...
- SÓLYOMSZEM
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- cortez71
- Nem elérhető
Mi sem egyszerűbb! Az első és második lemezen menj a jelenetválasztás menüre,ott válaszd az utolsó (34-36,ill 76-78 - asszem 8O ), és ott menj a legutolsó jelenetre,és nyomj egy lefele gombot a DVD távirányítón. Akkor megjelenik egy Gyűrű a *new scene-től bal oldalra, és indítsd azt. Jó szórakozást!Gil-Celeb írta:
Ez engem is nagyon érdekelne!!!Írjátok meg légyszííííííí!SÓLYOMSZEM írta: Sziasztok még új vk itt de nagyon érdekel h hol vannak azok a rejtett extrák amiről beszéltek a segítséget előre is köszi
Nem tudja vki,h.mi a címe annak a filmnek amiben Viggo (asszem festőt alakít)Michael Douglassal együtt játszik?Valószínüleg egy krimi,de nemtom pontosan mert Assisiben láttam(egy részletét)hajnali 1-kor,ráadásul olaszul....
Krisztián
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Ez engem is nagyon érdekelne!!!Írjátok meg légyszííííííí!SÓLYOMSZEM írta: Sziasztok még új vk itt de nagyon érdekel h hol vannak azok a rejtett extrák amiről beszéltek a segítséget előre is köszi
Nem tudja vki,h.mi a címe annak a filmnek amiben Viggo (asszem festőt alakít)Michael Douglassal együtt játszik?Valószínüleg egy krimi,de nemtom pontosan mert Assisiben láttam(egy részletét)hajnali 1-kor,ráadásul olaszul....
- Silmarillion
- Nem elérhető
Trufa hozzátette, hogymég 5 srácot is lesmárolt az első bulin...
na ennyit.
The Silmarillion
- Namarie
- Nem elérhető
Sil írta:
Ha nem lenne bajod, akkor nem kérdeznéd. Egyébként nem az, van egy lassan 17 éves fia is. A kérdéses jelenetet nem láttam (illetve lehet, hogy igen, van valahol egy hasonló régebbi videócskám), de nem hiszem, hogy olyan durva. De végülis nem mindegy? Egy színész szexuális beállítottsága (ami egyébként szvsz szigorúan magánügy) levon talán az értékéből, kevésbé lesz tehetséges? Pl Gandalf nem lesz hiteles, csak mert Ian McKellen "homó"?Silmarillion írta: UI: semmibajom nincs a homókal.
Off: csak egy csendes megjegyzés: az, hogy gyermeke van valakinek, az még nem bizonyíték semmire, mert van, kai bőven a házassága alatt döbben rá, hogy nem olyan irányultságú, mint amilyennek hitte magát.. de egy azt gondolom, számunkra teljesen közömbös, hogy kinek mi az irányultsága.
Különösen, ha jó ember az illető...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- SÓLYOMSZEM
- Nem elérhető
- orsi zita
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ez azokat szokta a legjobban zavarni, akik maguk is félnek a titkos érzéseiktől! Persze az ezzel való kérkedést én sem szeretem, de azt a heteroknál is ellenzem.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy meg Silnek igaza van...ez a melegség cucc semmit nem ront egy ember értékén,de még egyszer hangsúlyozom,hogy Viggo nem meleg!
S kíméli kérges lábait,
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ha nem lenne bajod, akkor nem kérdeznéd. Egyébként nem az, van egy lassan 17 éves fia is. A kérdéses jelenetet nem láttam (illetve lehet, hogy igen, van valahol egy hasonló régebbi videócskám), de nem hiszem, hogy olyan durva. De végülis nem mindegy? Egy színész szexuális beállítottsága (ami egyébként szvsz szigorúan magánügy) levon talán az értékéből, kevésbé lesz tehetséges? Pl Gandalf nem lesz hiteles, csak mert Ian McKellen "homó"?Silmarillion írta: UI: semmibajom nincs a homókal.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Silmarillion
- Nem elérhető
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Viggo Mortensen (Aragorn) az homi srác? Nekem semmi bajom a homikkal, tisztelem őket. Csak azért kérdezem, mert a 3. részének a függelékében láttam, hogy viggo lesmárolt pippint vagy a truffát. Mondták is hogy még 5 stábtagot is lesmárolt. Kicsit sokkoló volt, mert nem számítottam, hogy viggo homo.
Ezért kérdezem tőletek, hogy akkor most tényleg homo?
UI: semmibajom nincs a homókal.
The Silmarillion
- Nilraen
- Nem elérhető
kriszana írta: A rejtett extrákat láttátok már?Nézzétek meg
CsudaJó!
Én láttam, tényleg állati nagy. Miután megnéztem rögtön visszanéztem annyira vicces. Mikor Elijah szemeiről beszél: "Big.Blue." Tiszta jó...
Egyébként amásik CD-n is van egy extra. Ugyanott. Azt is nézzétek meg,az se rossz!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Mikor Dominic Monagham egy béna német riporternek adja ki magát, és műholdas interjút csinál Elijah-val úgy, hogy ő látja a riportalanyt, Elijah viszont nem látja őt
Elváltoztatta a hangját, szal nagyon vicces
és csak az interjú végén derül ki Wood számára, hogy ez csak ugratás volt és a DVD-hez vették fel.
Nézzétek meg
CsudaJó!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Fennasiel
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.