Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
19 éve 10 hónapja #235300 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nilraen írta:

Elenath Edainme írta: Noha én végignéztem az összes extrát, nem emlékszem ilyen részre. Nagyon felizgattatok. A Billys rész hol is van?

Nem vagyok benne biztos, de talán a 'Kamerák Középföldén' résznél...

Jól emlékszel. ( Függelékek 6. rész/ Filming "The Return of the King" menüpont alatt van.)

Nagyon meredek egy jelenet, halálra nevettem magam rajta. Viggo nem szívbajos, az tuti. De mindenki vette a lapot. :D
Azért Sean is nagyon aranyos volt ebben a részben. Úgy zavarba jött a felesége jelenlététől, hogy még színészkedni is elfelejtett :D

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #235292 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elenath Edainme írta: Noha én végignéztem az összes extrát, nem emlékszem ilyen részre. Nagyon felizgattatok. A Billys rész hol is van?

Nem vagyok benne biztos, de talán a 'Kamerák Középföldén' résznél...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja - 13 éve 6 hónapja #235214 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
.
Utolsó szerkesztés: 13 éve 6 hónapja által.

Több
19 éve 10 hónapja #235162 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na az semmi, hogy lekapta na de amiket mond Viggo na meg Billy én attól feküdtem ki igazán.

Több
19 éve 10 hónapja #235146 Írta: Nilraen
Az a rész tényleg nagyon szomorú... :( Meg az egész búcsuzkodás... :( :( Én is könnyeztem ám...

A Billys jelenet sem semmi. Nagyot néztem. :)

Több
19 éve 10 hónapja #235025 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja, az naon rulz... De ott... En is sirtam. Meg mindenki. A csok meg... :roll: :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 10 hónapja #234803 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Banyek,most néztem meg a harmadik bővítettet!Nagyon ott van!Viggo...áááááááá imádom!Annyira jól csinálta Aragorn jellemét!!!!!!
És az extrákban...vááá nagyon kész volt!Sírt!!!!!!!Értitek?????Amikor elbúcsúztak egymástól... :cry: azt hittem odamegyek atv-be és egyszerűen lekapom! :P De ez még semmi!Ő ezzel szemben lekapta Billy Boyd-ot!De telibe ám!Nagyon hülyék!Meg kell néznetek!

Ja amúgy a bátyámtól karácsonyra kaptam egy Aragorn-os ólomkatonát!Az a szobor,ahol ül a lován,de már gondori szerkóban van és mennek mordor elé és feltartja Andúrilt!...nagyon rúlz! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 10 hónapja #234304 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Tegnap nem nagyon néztem, mert nem igazán csípem az ilyen filmeket, de régebben láttam, uszkve 4 éve, viszont nekem akkor fel se tűnt, hogy Viggo játszik benne :oops: de arra emlékeztem, hogy nem éli túl az a nagyarcú hegymászó :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #234273 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A film nekem sem tetszik, de be kell vallanom, Viggo hatalmasat alakít benne! :D

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 10 hónapja #234269 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ranamarth (Endóriel) írta: Hát ja...elég gyenge film...Viggo egy beképzelt reklám marketinges hegymászót játszik,aki azért hal meg,mert azt hiszi,hogy ő olyan ügyes,hogy ki tud jutni egyedül az alagútból...nem jön neki össze... :?

Szvsz nem volt gyengébb, mint az ilyen filmek általában... :roll:
És nekem még Viggo stílusa is tetszett. :wink: :oops: Reménykedtem, hogy túléli... hát nem...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 10 hónapja #234262 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hát ja...elég gyenge film...Viggo egy beképzelt reklám marketinges hegymászót játszik,aki azért hal meg,mert azt hiszi,hogy ő olyan ügyes,hogy ki tud jutni egyedül az alagútból...nem jön neki össze... :?

Irigyellek titeket...én még nem láttam a bővítettet! :cry:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 10 hónapja #234233 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Daylight - Alagút a halálba.
Szvsz gagyi film, meg aztán meg is hal benne Viggo bácsi... Sokás szerint. Sean Bean-effektus. :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 10 hónapja #234208 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Most megy vmi Silvester Stallones alagút beomlós film amiben Viggó is benne van :) hja az RTLen ;)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #234058 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát igen...
Viggo a bővítettben ismét bebizonyította mindenkinek, hogy Aragornt nála jobban senki nem tudná eljátszani.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 10 hónapja #234014 Írta: Nilraen
Megnéztem a bővített részt. És hát Viggo teljesítménye... Ahhhhh. Elmondhatatlan. Hihetetlenül jól játsza azt a jelenetet mikor a Holtak ösvénye után meglátja a hajókat. Olyan elmondhatatlanul jó. Szerintem a film legjobb jelenete. Toronymagasan. Olyan gondolatok futottak bennem végig.....Nagyon tetszett amit ott csinált. :bawling: :bawling:

Több
19 éve 10 hónapja #233868 Írta: margo27
margo27 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen az interjúkra.

Több
19 éve 10 hónapja #233840 Írta: Ancalima Anarórë
Ranamarth, számból vetted ki a szót... Az interjúkra gondolsz, vagy... Most mire, margo27?

Több
19 éve 10 hónapja #233826 Írta: Ranamarth (Endóriel)
:?:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 10 hónapja #233731 Írta: margo27
margo27 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:( Jól látom, hogy nem látom a szereplők között felsorolva egyik DVD-sem Aragornt????????? :x :(

Több
19 éve 10 hónapja #233017 Írta: Isilcala
Na jó!! Régen írtunk ide, dobjuk fel valamivel a topikot! :)

Több
19 éve 10 hónapja #232524 Írta: Isilcala
Azt a könyvet még én sem láttam, de ha vki látta, az írja le, mert most már engem is érdekel! :lol:

Több
19 éve 10 hónapja #232497 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Én még nem láttam ezt a könyvet...viszont a bővitett harmadik már biztosan vehető...ma láttam az Alexandrában. :wink:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 10 hónapja #232485 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudjátok (...ti biztos tudjátok...), hogy magyarul is kiadták-e azt a könyvet, amiből a Hidalgo készült?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 10 hónapja #232221 Írta: Isilcala
Köszi szépen! Azért ma suli után körbejárom a várost! Állítólag a TV-ben is reklámozták, most már csak lesz!!

Több
19 éve 10 hónapja #232184 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Isilcala írta: Én még új vagyok! Nekem megvan a Hidalgo, és azt hiszem meg is lehet venni!
Kérdés: Elméletileg holnap már meg lehet venni a Király Visszatér bővítettet?

Igen. A hivatalos megjelenés ma van, 10-én. Hazánkban és világszerte is.
Az már más dolog, hogy egyes üzletek beígérik, ám mégsem kapható már aznap... :evil:

Több
19 éve 11 hónapja #232155 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Isilcala írta: Én még új vagyok! Nekem megvan a Hidalgo, és azt hiszem meg is lehet venni!

elméletileg december 17-én jelenik meg hivatalosan...
üdv néked köztünk

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
19 éve 11 hónapja #232130 Írta: Isilcala
Én még új vagyok! Nekem megvan a Hidalgo, és azt hiszem meg is lehet venni!

Több
19 éve 11 hónapja #232094 Írta: Ranamarth (Endóriel)
szégyenlem,hogy ilyen régen voltam itt... :oops: ...úgy érzem kicsit bepunnyadtunk nem?Valaki megvette már a Hidalgót...vagy megszerezte?

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 11 hónapja #231079 Írta: Ancalima Anarórë
GYÖNYÖRŰŰ:
www.scoop.co.nz/stories/images/0 ... 8814a.jpeg

Több
19 éve 11 hónapja #230137 Írta: FireHair
FireHair válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen, apuci szerintem is jobb :) )

"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.007 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére