Aragorn (Viggo Mortensen)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Adelard
- Nem elérhető
csókjelenetek: igen, ez attól is függ hova illik, meg attól is függ h milyen maga a jelenet... mert meg lehet oldani szvsz ugy is h ne legyen idegesitő. legkézenfekvőbb példa nekem most a GYU: az első részben az a jelenet, az oda igenis illett!! olyan diszkrét volt, és mégis sokmindent elárult..az nagyon szép volt:) viszont a 3. részben meg főleg a TTTben... na azokat már télleg kihagyhatták volna... és én is örülök h a Hidalgobol ki is hagyták;)
ja Undi: nem jön be a link...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Király!nekem otthon van meg. Nagyon szép film. Főleg a vége!
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Nilraen
- Nem elérhető
Ne aggódj, nem vagy egyedül... :bawling: De ezen a héten már igazán megnézem. De csakis feliratosan!Ranamarth írta: És én még mindig nem láttam a Hidalgót!Ez őrület! :bawling: :bawling: :bawling:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Fennasiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Milyen szavazás kell? Megcsinálom....
Valaki írja meg priviben légyszi...
Amúgy biztos nagyon jól főz...
- FireHair
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Undómiel írta: Csatlakozom a klubhoz. Nem láttam a Hidalgót, és ki nem állhatom a nyálas csókjeleneteket. Nekem spec annyira nem volt gáz a ROTK végén, de pl. az Egy hölgy arcképében kifejezetten idegesített. Olyan oda nem illő volt.
Aki volt a Viggo keze fórumon, esetleg látta a Vajon tud Viggo főzni topicot is? Aki nem, ide katt! Nekünk is kellene ilyen. Na mindegy!
Én is csatlakozom a klubhoz.
És Elenath-szal is egyetértek: szavazzuk meg, milyen Viggo keze!
Kit kell megkérni, h nyisson szavazást????
"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."
- Suhifarok
- Nem elérhető
Amúgy a Hidalgóban ez a csókhiány tényleg hitelessé tette valahogy az egészet.
- Undómiel
- Nem elérhető
Aki volt a Viggo keze fórumon, esetleg látta a Vajon tud Viggo főzni topicot is? Aki nem, ide katt! Nekünk is kellene ilyen. Na mindegy!
- Fennasiel
- Nem elérhető
Amúgy a csók jelenetet lehet, hogy csak irigységből nem szeretjük...
Most komolyan... Szerintem a RotK végére az az Aragorn és Arwen csókolózós jelenet (bár az már több) nem illett. Elvégre a király koronázása. Egy szolíd csók és ölelés elég lett volna. Mostmár életük végéig akkor csókolózhatnak, amikor akarnak... Tudom, hogy meglátják végre egymást megint nagyon örülnek, meg minden, de a népre szvsz nem igazán tartozik. De ez csak saját vélemény.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
És én még mindig nem láttam a Hidalgót!Ez őrület! :bawling: :bawling: :bawling:
S kíméli kérges lábait,
- Artemisz
- Nem elérhető
Még egyszer láttam az Hidalgot!
Még mindig TOP! :up:
A zenéje... a lovak...
Komolyan, majdnem elsírtam magam, mikor a stáblistánál kiderült, hogy a kicsi Frank nem Henry... totál úgy nézett ki! Nem?
És amit legjobban imádok, az az, hogy HÁLISTENNEK EGY ÁRVA NYÁLAS CSÓKJELENET SINCS BENNE! Végre egy igazán normális film!
[size=9:h7zglr9j](Nincs kifogásom a csókjelenetek ellen, de egy olyan filmben igenis NE legyen, ahová nem illik... Pl: Utolsó Szamuráj... Brr... )[/size]
Egy épeszű, lovagláshoz alapfokon értő nő ebben a filmben már attól elé... khm.. szóval elalél a gyönyörűségtől, ahogyan Viggo megüli a lovat! :up: :up:
No, nem?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Fennasiel
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13599
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13600
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13601
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13602
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13603
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13604
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13605
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13606
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13607
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/13608
Ez is nagyon széép...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Undómiel írta: Ilúvatar Gyermeke, nekem nem jön be a buymag link!
Próbáltad már esetleg "jobb egérgomb, cél mentése más néven"? Sajna, nem t'om miért nem jön be Neked - nálam egy kattintásra elérhető...
There is no reality. Only perception.
- Fennasiel
- Nem elérhető
Iluvatar gyermeke: én spec mindig nézem, csak nem mindig van kedvem hozzászólni...
FireHair lányom: röhögőgörcsöt kaptam, amikor olvastam... komolyan szavazást kéne indítani...
Undómiel: az a kezes fórum...
Viggo's hands are.....
tender
warm
loving
creative
soothing
relaxing
sensual
wonderful!
Ha valakit érdekel... feltöltöttem 210 képeckét...
[size=9:zlkzgldf] 120. hozzászólásom...[/size]
- Undómiel
- Nem elérhető
www.viggo-online.net/images/arti ... 901_01.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 901_03.jpg
www.viggo-online.net/images/arti ... 901_02.jpg
Ilúvatar Gyermeke, nekem nem jön be a buymag link!
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
[size=9:myswrcst]Mi van, kihalt a topic?! Már csak én írok ide?![/size]
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
- FireHair
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Már azt hittem, hogy hülye vagyok, hogy ilyesmi feltűnt. De nem.
A többi is igaz, amit róla írtatok (tekintete stb.)
Elenath! Naná, hogy direkt csináltam!
Direkt szóltam is, hogy készülj fel.
Az új filmjét én még nem láttam Pedig ahogy így írtok róla, biztos jó lehet...
"Perché un mondo senza musica non si puó neanche immaginare.."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Orsie
- Nem elérhető
Nekem már meg is van a film itthon Örök hála érte Ulmo-nak!!!Artemisz (Erenya) írta: Jajj, láányok, VÉGRE MEGNÉZTEM AZ HIDALGOT!!!
Mekkora rúlz ez a fiiilm!!! :up: :up: :itscool: :eek2:
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Mekkora rúlz ez a fiiilm!!! :up: :up: :itscool: :eek2:
Gyönyörű!
A tájak, a lovak, a történet...
Viggo... Meg ahogyan JÁTSZIK! Ámbár mintha mondtam volna már, ehhez a szerephez szvsz csak magát kellett adnia!
Ott bőgtem, mikor a ló majdnem elpusztult... na meg mikor eleresztette.... És persze a rézbőrűek! Kész volt!
IGAZI! (na, jó, leszámítva azokat a digit-párduckákat , de ez egy ilyen jó filmnél még az "épphogy, de belefér"-kategória volt....)
Na meg Omar Sharifnak is nagy-nagy főhajtás!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Fennasiel
- Nem elérhető
Meg ért is valamihez. Nem egy felfújt hollywoodi híresség, hanem egy csendes, visszahúzódó ember. Persze nem utolsó sorban jól is néz ki...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Eleonora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A végzet benned van!
- Fennasiel
- Nem elérhető
Ezt Te dirket csinálod velem, hogy bosszants? *fulladozik*
Amúgy tényleg szép a keze...
Orsie: a Nutella Aragorn mellett eltörpül...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.