Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 3 hónapja #208639 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: Drágák, az egy TÖK JÓ KÉP AZ EXASSZONYRÓL!!! Ma kb. 30 évvel idősebb és ugyanennyi kilóval nehezebb...
Min: imádlak, a betonangyalka rúlzik :D (hogy mmondhat valaki ekkora jót), de én asszem betonpillangónak tituláltam anno a súlya miatt szegény elvált szülők gyermekét, akit az anyja és a túlsúly miatt nagyon, az apja miatt viszont egyáltalán nem tudok sajnálni! :D :D :D
pedig itt még olyan édi volt
itt sem ő a megrázó
ezen pedig kifejezetten ropi
Na most akkor...

Undómiel: szvsz a pedig itt még olyan édi volt-os képen apuci sokkal édibb... :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #208533 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Min, meg tudod adni a Viggos oldalatoknak a címét???? Hálám üldözne téged is. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hónapja #208505 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Drágák, az egy TÖK JÓ KÉP AZ EXASSZONYRÓL!!! Ma kb. 30 évvel idősebb és ugyanennyi kilóval nehezebb...
Min: imádlak, a betonangyalka rúlzik :D (hogy mmondhat valaki ekkora jót), de én asszem betonpillangónak tituláltam anno a súlya miatt szegény elvált szülők gyermekét, akit az anyja és a túlsúly miatt nagyon, az apja miatt viszont egyáltalán nem tudok sajnálni! :D :D :D
pedig itt még olyan édi volt
itt sem ő a megrázó
ezen pedig kifejezetten ropi
Na most akkor...

Több
20 éve 3 hónapja #208501 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sztem érdemes felirattal megnézni, olyan jó hangja van Viggonak :D meg amugy is, sztem minden film jobb eredeti nyelven. én is mindig ugy nézem a GYU-t is, ha tehetem.
jaja azt akarják amit Maxim írt, de az télleg egy nagyon jó rész :D :lol: ott annyira aranyos :D meg lehet pusztulni a röhögéstől :mrgreen:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 3 hónapja #208494 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát én elsőre általában szinkronizálva nézem,mert másként nem érteném meg a lényegét,hiszen nehéz egyszerre olvasni és nézni a képet.
Persze Viggoért kivételt tennék! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 3 hónapja #208401 Írta: Fennasiel

Maxim írta:

Ranamarth írta: Nos én még mindig szar hangulatban vagyok,mert itt senki nem akarja velem meg nézni a Hidalgot,amíg feliratosan játszák! :evil:

Én megnézem bárkivel! :D
Már gyakorlatom van benne így a második után... :)
Rájöttem, hogy egyik legjobb jelenet, mikor a férfiasságától akarják megfosztani... azon mennyit röhögtem... :lol:

Hogy mit akarnak? 8O [size=9:1e8v5qru](perme sajna nem látta a Hidalgot)[/size]

És ha ez Viggo volt felesége... :bawling:
jajj... inkább nem mondok semmit :twisted:

Több
20 éve 3 hónapja #208346 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ranamarth írta: Nos én még mindig szar hangulatban vagyok,mert itt senki nem akarja velem meg nézni a Hidalgot,amíg feliratosan játszák! :evil:

Ezt soha nem értettem meg. Mi a baja az embereknek a felirattal? Egy diszleksziást megértek, de azért bocsi....már 7 évesen pöpecen olvasnak a gyerekek. Engem soha nem zavart, sőt. Én pl. felirattal láttam és semmi bajom vele. A LOTR-t is mindig angolul nézem, vagy néha felirattal. Tök ritkán szinkronizálva. Szerintem eredetiben jobb!

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
20 éve 3 hónapja #208227 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Áááááá,ezt nem mondod??? :eek2:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 3 hónapja #208205 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Én megnézem bárkivel! :D
Már gyakorlatom van benne így a második után... :)
Rájöttem, hogy egyik legjobb jelenet, mikor a férfiasságától akarják megfosztani... azon mennyit röhögtem... :lol:

Több
20 éve 3 hónapja #208190 Írta: Adelard

Elenath Edainme írta: Ugye nem ő Viggo volt felesége?
www.exenecervenka.com/history.htm 8O

de.. :P :tongue: :quasi:

Caress the one

Több
20 éve 3 hónapja #208175 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nos én még mindig szar hangulatban vagyok,mert itt senki nem akarja velem meg nézni a Hidalgot,amíg feliratosan játszák! :evil:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 3 hónapja #208083 Írta: Fennasiel
Éljen!

Aragorn átvette a vezetést! [size=9:308yuiz6](legalábbis perpill)[/size] Gratula!

:itscool: Aragorn 27,9% :aragorn1:
Legolas 27,7%

[size=9:308yuiz6](Elenath mindennap szavazott :P )[/size]

Ja, még lenne egy kérdésem:
Ugye nem ő Viggo volt felesége?
www.exenecervenka.com/history.htm 8O

Több
20 éve 3 hónapja #207918 Írta: Adelard

Minerva írta: A Hidalgo amúgy nagyon jó kis film, bár a mélypont szvsz az volt, amikor Viggo a film végén a sivatag közepén indiánul elkezd énekelni :eek2:

Jah ez nekem se tetszett (nem a hangja miatt csak sztem hülye megoldás volt)de sztem ettől eltekintve nagyon jó film! :D Viggo hozta formáját ;) ;) a ló is nagyon aranyos :lol:

Caress the one

Több
20 éve 3 hónapja #207840 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hát nekem nagyon tetszik a hangja!Ezért örülök,hogy itt is énekelni fog! :wink:
Ja és ma a Duna TV-n az "Egy hölgy arcképe"-benne Viggo-val!Édi kis fürtjei vannak!!!!!! :hello:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 3 hónapja #207784 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta:

Saint írta: ne kovezzetek meg, de sztem Henry sajnos remesen nez ki...

Nem csak szerinted. Talán Undómiel mondta rá anno, h "betonangyalka" :twisted: :mrgreen:
A Hidalgo amúgy nagyon jó kis film, bár a mélypont szvsz az volt, amikor Viggo a film végén a sivatag közepén indiánul elkezd énekelni :eek2: [size=9:1qp5mabp](Még mindig tartom a véleményem, miszerint pocsék a hangja, és inkább maradjon a színészetnél :dead:)[/size]
A ló meg egy igazi egyéniség :D

No igen az éneklős rész nem a csúcspont, de szerintem ennél már csak a digitális leopárdok voltak mélyebben :P

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 3 hónapja #207782 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nem csak szerinted. Talán Undómiel mondta rá anno, h "betonangyalka" :twisted: :mrgreen:
A Hidalgo amúgy nagyon jó kis film, bár a mélypont szvsz az volt, amikor Viggo a film végén a sivatag közepén indiánul elkezd énekelni :eek2: [size=9:g10oc487](Még mindig tartom a véleményem, miszerint pocsék a hangja, és inkább maradjon a színészetnél :dead:)[/size]
A ló meg egy igazi egyéniség :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 3 hónapja #207730 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hello!

Ma volt szerencsém a Hidalgo-hoz és teljesen lenyűgözött! Főleg a végén a nagy vágta, az utolsó 15percben pedig már a könnyeimmel küszködtem.
Érzelgős lennék?? Na mindegy. :roll:
Hidalgo, mert megérdemlem! :wink:

Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #207682 Írta: Fennasiel
Javul a helyzet: :lol:
27.6% Legolas
26.5% Aragorn

szvsz minden nap lehet újra szavazni

nem sok kell, h megint Aragorn legyen az 1. :P :D :aragorn1:

amúgy volt egy szavazás a tolkien movies-on, az volt a kérdés, h Who would you want th have as a relative?
1. Gandalf
2. Aragorn
3. Legolas

www.tolkien-movies.com/siteimage ... -15-01.gif

másik lezárult szavazás: www.tolkien-movies.com/siteimage ... -29-01.gif

Több
20 éve 4 hónapja #207446 Írta: Fennasiel
Kedves Aragorn fan-ek!
A www.theonering.net -en a szavazás állása:
1. Legolas 25.6%
2. Aragorn 23.8%

szvsz mindenki szavazzon, hogy Aragorn visszakerüljön az első helyre :twisted: :P

Több
20 éve 4 hónapja #207284 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!!

Ma néztem meg a Hidalgót. Jaj, nagyon jó volt. Viggo nagyon jól játszott, és a lova valami isteni kis paci. :) Nekem nagyon tetszett. Omar Shariff is nagyon jó volt, meg az összes többi kis paci.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 4 hónapja #207281 Írta: Fennasiel

Én melletted vagyok.... ha nem tudnám, hogy ő Viggo fia, nem jönnék rá. Bevallom, én először lánynak néztem :oops:

Én Viggo helyében nem hagytam volna így elhízni, ill mostmár hajtanám mindenhova sportolni, h lefogyjon.

Több
20 éve 4 hónapja #207275 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ne kovezzetek meg, de sztem Henry sajnos remesen nez ki...

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 4 hónapja #207259 Írta: Fennasiel

Undómiel írta: Remélem még nem voltak.
ki lát benne fantáziát?
nem is tudtam, hogy Henry volt s premieren!
nem is olyan duci... ez ugye tavaly van Dániában

1. kép nagyon tecc :lol:
2. kép még mindig híven tartom magam ahhoz a megállapításhoz, hogy Henry nem Viggo-ra üt
3. annyira nem... legalábbis ezen a képen... de az előzőn

Szegény Henrynek elég kínos lehet... Pl. szerelmes 1 lányba aki meg az apja után epedezik...
El tudom képzelni szülői értekezleten v hasonlón mi lehet...

Több
20 éve 4 hónapja #207237 Írta: Undómiel

Több
20 éve 4 hónapja #207131 Írta: Fennasiel

Több
20 éve 4 hónapja #207071 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Olvastad a "Lovak"-ról szóló hosszú cikket?Na az tök jó! :wink:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 4 hónapja #206992 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Már mindenki ALAPOSAN megsasolta EZT a honlapot...

www.cinematrix.hu/honlapok/atuzoceanja/

UGYE?! :wink: :P

Ezek a kéépek! Kihaltam!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #206955 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Adelard írta: Ahogy hallottam, csak ezt a két lovat vette meg (mmint Hidalgot meg a GYU.-s lovat)

De volt már neki előtte is, nem? Egy barátja farmján... :?:
Szavazás! És Aragorn vezet!

Több
20 éve 4 hónapja #206848 Írta: Adelard

Ranamarth írta: Hát én is csak jó Viggo-zást kívánhatok.Ez a 16 éves vidékiek sorsa! :cry:
Amúgy a minap én is azon gondolkodtam,hogy a Gy.U.-s lovát is megvette és "Hidalgo-t" is szal,már lehet egy szép kis ló gyűjteménye.

Ahogy hallottam, csak ezt a két lovat vette meg (mmint Hidalgot meg a GYU.-s lovat)

Caress the one

Több
20 éve 4 hónapja #206830 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hát én is csak jó Viggo-zást kívánhatok.Ez a 16 éves vidékiek sorsa! :cry:
Amúgy a minap én is azon gondolkodtam,hogy a Gy.U.-s lovát is megvette és "Hidalgo-t" is szal,már lehet egy szép kis ló gyűjteménye.

S kíméli kérges lábait,

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.080 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére