- Köszönetek: 4
Aragorn (Viggo Mortensen)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ja és valaki már számol vissza,hogy mikor kerül a Hidalgo a magyar mozikba? :
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
- Köszönetek: 0
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Eleonora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
[size=9:10gt1ros]*link átszerkesztve by Sil, ekkora képet nem teszünk be a topicba, csak a linkjét *[/size]
A végzet benned van!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Jézusom, Artemisz, hogy lehet lyen reálisat álmodni? 8O
Áh, biztos a vizsgák..
Na meg van egy személyes tapasztalatom is ez ügyben, igaz, nem Viggoval, de ismét bebizonyosodott, hogy ha komolyan vesszük a dolgokat, milyen csodás élményekben lehet részünk!
Anno írtam is erről ebbe a topicba...
Itt olvasható.. egy kilóméteres hozzászólásom arról a biz. élményemről, ami sztem ennek az álmomnak is tápot adhatott..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Az volt a lényege, hogy itt volt Budapesten.
Titokban érkeztek, és csak másnap jöttek oda a rajongói tali helyszínére. Jöttek, merthogy elhozta a fiát is, Henryt, és a rajongó kiscsajok totál lelombozódtak, hogy az ő bálványozott Gornijuk éppen kommersz apuciszerepben tündököl...
Gondolom, Viggonak ez is volt a célja.
Szóval a Mammut moziban volt a tali, és részleteket néztünk a Hidalgo-ból, meg a GyU-ból, és a kiscsajok körbecsivitelték Viggot mindenféle hülye kérdéssel, látszott a szemén, hogy már majd eldurran az agya.
Én is tök ideg voltam, mert szerettem volna beszélgetni vele a verseiről, a lovakról, meg effélékről... erre föl..
Na, mind1. Kiagyaltam egy alternatív tervet: leültem dumálni Henryvel, akivel a kutya se törődött addig, és néznie kellett, hogy hogyan ugrálják körül a jószerivel ő korabeli csajszik az ő apukáját... cegénke...
Szóval leültem mellé, és meséltem neki Magyarországról, meg kérdezgettem, ő merre járt már, meg effélék. Tökjól elvoltunk, komolyan meglepődtem! És akkor a végén odajött Viggo, hogy ők mennek. Oké, mondom, szia, Henry, minden jót. És Viggo akkor rám nézett, és én tisztára ledermedtem. Csak nézett a gyönyörű kék szemével, aztán ezt mondta: "Nagyon köszönöm. Rendes lány vagy." És én nem értem, miért, kezet nyújtottam neki, úgy éreztem, ezt várja, mert nyilván nem adhat nekem előre kezet, nem illik; és tényleg: keményen megszorította a kezem, és elmentek. Én meg néztem utánuk, és azt se tudtam, sírjak vagy nevessek, de iszonyúan büszke voltam magamra..
Hah, álmodik a nyomor!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Orsie
- Nem elérhető
Nem mondtam, hogy hiba, csak annyira bennem volt, hogy a film címe Hidalgo, hogy egészen rácsodálkoztamUndómiel írta:
Szerintem a verseny neve és a film alcíme az, hogy The Ocean of Fire... Ezért talán nem akkora nagy hiba, de nekem az amcsi plakátokon még nem tűnt fel...Orsie írta: Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...
Némi infó magyarul a filmről itt: www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1007490
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Undómiel
- Nem elérhető
Szerintem a verseny neve és a film alcíme az, hogy The Ocean of Fire... Ezért talán nem akkora nagy hiba, de nekem az amcsi plakátokon még nem tűnt fel...Orsie írta: Bár érdekes magyar címet adtak neki, magyarul úgy fordították, hogy " A tűz óceánja"...
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Érdekes film lesz... 8O
- Undómiel
- Nem elérhető
És biztos tök jó lesz, ráadásul hála Istennek nem a mi apukánk!
- Coralie
- Nem elérhető
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 6261217f52Sil írta: Magyarul: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14274
Cikk ugyanerröl a filmröl
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Eldafinde
- Nem elérhető
Sil írta: Hírecske Viggo következő filmjéről:
www.comingsoon.net/news.php?id=5073
Hannon le, Sil!!!
Hmmm, ez érdekes egy szerep lesz. Bár nekem az ilyen apaszerepekről mostanában inkább Mel Gibson ugrik be.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Eldafinde
- Nem elérhető
www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=
www.comingsoon.net/cgi-bin/image ... g&img=&tt=
Én is nézegetném vele a Szabadság-szobrot...hirtelen odalképzeltem magam.. Ez a kép nagyon csúcs!!!!!!!!!!! :up:
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Sil írta: Mellesleg a Hidalgo-t játszó TJ-t is megvette Viggo.
Csodálkoztam is volna, ha nem!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Mellesleg a Hidalgo-t játszó TJ-t is megvette Viggo.
Tears unnumbered
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Roppant csinos az a ló (talán pinto??)és az ő neve Hidalgo.
Azt tudjátok, hogy a LOTR-beli Bregot megvette, úgy megszerette? A hiányzó részekhez meg visszaszállította Új-Zélandra!
Olyan jó volt újra látni, még ha csak egy trailer erejéig is!
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Artemisz
- Nem elérhető
www.comingsoon.net/movies/h/hidalgo.php
Jajj, Istenem, aaannyira várom már a filmet!
Akármilyen tökély Aragorn volt Viggo, én azt hiszem, ez az a szerep, amit mintha NEKI ÍRTAK VOLNA!
Itt mutathatja meg, milyen is valójában! Nem is kell játszania, csak önmagát adni!
Ahogy a lóra ránéz a trailerben...
Nos, ezt senki más el nem játszhatta volna!
Viggo egy igazi LOVASEMBER!
Tökély!
És tudjátok: "Aki a lóval tud bánni, rossz ember nem lehet!"
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gyémánt_Hajnal írta: Hajajj gyerekek, köv.hónapban lesz egy kerek éve, hogy taliztam Viggoval.... /me sír De rég volt az már!!!!!!!
Istenem, te szegény! Milyen kegyetlen veled a sors!
( )
Nekem külföldi csak egy van: Natalia Oreiro, belföldi: 2 Pogány Judit, 3 Koltai... (de mind az én nevemre!!! ) És mind semélyes. Viszont könyvem, na AZ aztán rengeteg dedikált van...
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gyémánt_Hajnal írta: Hajajj gyerekek, köv.hónapban lesz egy kerek éve, hogy taliztam Viggoval.... /me sír De rég volt az már!!!!!!!
Elmész a fe...be! De jó neked! Tényleg 6 nyelven beszél?
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Sil
- Nem elérhető
Ha érdekel, van nekem egy kb 2 éves gyűjteményem belőle (bár nem teljes, de egy csomó, az itteni Humor topicban keletkezett naplót is tartalmaz):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/humor.zip
Tears unnumbered
- Gödrös Zsombor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
1 nap:
Megölt gyűrűlidércek száma: 4. N. jó.
Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem.
Még mindig nem vagyok király.
4. nap:
Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő.
Még nem vagyok király.
6. nap:
Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem magam. Még mindig nem vagyok király.
10. nap:
Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. N. sötét van Mória bányáiban. Láttunk egy nagy balrogot. Még ma sem vagyok király.
11. nap:
Megölt orkok száma: 7. N. jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király lennék, bejönnék nála?
28. nap:
Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej kissé kiábrándító. Még mindig nem vagyok király.
30. nap:
Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri. Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj! De még mindig nem vagyok király.
32. nap
Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám elég szőrös vagyok. Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében. Azt hiszem, Legolas valószín
Utak találkozása vár,
futok ,a lábam bizsereg-
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?
:pippin7:
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy aláírások:Ewan McGregor,Rupert Grint-külföldről és Charlie,Bocskor Gábor,Boros Lajos,Győri János-itthonról.
Ja és az öltönyös kép bár furi Viggoról,de nekem bejön.Nem láttam még olyan ruhába,ami nagyon kiábrándított volna belőle.
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.