Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 4 hónapja #206683 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Saint írta: Nincs hir arrol, hogy vegul jon-e Magyarorszagra Viggo?

Neked pedig jó munkát! Szerintem ha jönne, lenne körülötte akkora hírverés, hogy aki nem akar, az is hall róla. Filmezni és sem tudok menni veletek [size=9:30a404ds](ilyen a leendő koszorúslányok sorsa)[/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206681 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jo Hidalgozast:) (bezzeg en dolgozom...pfujj!), olvastatok a Cinemaban, hogy a lopacit megvette?:)) Milyen sok filmes lovacskaja lehet mar!

Nincs hir arrol, hogy vegul jon-e Magyarorszagra Viggo?

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #206473 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jó, akkor végleges időpont: csütörtök, Westend, 16:45. Aki jön, jön, aki nem, az nem. Nem lehet húsz emberhez igazodni. Bocsesz, ez van. És legkésőbb szerda estig írjon privit, aki jön!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 4 hónapja #206371 Írta: Eleniel
Eleniel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Én is mennék Hidalgo nézésre, ha lehet :D ! De nekem a 2-3 as időponton kívül más nem igen jó, mert még délután haza is kell jutnom!

Ónen i- Estel Edain, Ú- chebin estei anim

Több
20 éve 4 hónapja #206353 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Orsie írta: Bocs, ha off leszek. Szóval én nagyon szívesen mennék Veletek Hidalgót nézni, de pont aznap utazom el :( Mondjuk az utazásnak nagyon örülök, de így a flmet csak akkor fogom tudni megnézni, ha visszajöttem. Viszont gondolom lesz olyan Viggo-bolond, aki esetleg többször is szeretné majd megnézni :D és akkor szervezhetnénk esetleg még egy közös mozizást...

Én abszolút támogatom. Kb. szerda magasságában derül majd ki, hogy megyek-e Pestre. Kicsit problémás a dolog, de esetleg a Főszervező Kisasszony megjelölhetne egy másik időpontot is! :D
Biztosan tudjátok, hogy a www.viggochronicles.com egy elég jó oldal, ill. a fórum része. Ott kérdezték, hogy látta-e valaki azokat a képeket, amik a Trója ausztrál premierjén készültek, s amin Viggo ott volt Bloommal... Meg álllítólag vannak új dáncsapatnakszurkolós képek, csak égen-földön nem találom. Köszpussz

Több
20 éve 4 hónapja #206226 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Bocs, ha off leszek. Szóval én nagyon szívesen mennék Veletek Hidalgót nézni, de pont aznap utazom el :( Mondjuk az utazásnak nagyon örülök, de így a flmet csak akkor fogom tudni megnézni, ha visszajöttem. Viszont gondolom lesz olyan Viggo-bolond, aki esetleg többször is szeretné majd megnézni :D és akkor szervezhetnénk esetleg még egy közös mozizást...

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 4 hónapja #206010 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: természetesen feliratos verzióra.

MÉG SZÉP!!! :wink: :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 4 hónapja #206003 Írta: Eleonora
Eleonora válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is észrevettem az a "heget", de én úgy láttam, hogy az csak egy vércsík.

A végzet benned van!

Több
20 éve 4 hónapja #205914 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Gyerekek, aki BIZTOSAN jön 8-án Hidalgónézésre, az dobjon + egy privivel plíz! Köszi. Időpontként úgy du 3-4 körül gondoltam, természetesen feliratos verzióra. Vélemények?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 4 hónapja #205629 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja,amúgy ti is észrevettétek,hogy a ROTK-ban,amikor Aragorn épp a troll lába alól kel fel,van egy vágás,ami a szemén keresztül át megy az arcán.Pontosabban egy heg!Ez már nem látszik,amikor bemegy Frodó szobájába!

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 4 hónapja #205597 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
20 éve 4 hónapja #205349 Írta: Elfprincess
Elfprincess válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Elenath Edainme írta: Mondjatok rám akármit, de szvsz fekete hajjal sokkal jobban néz ki. :oops:

Hát én nem mondok rád semmi, mert szerintem is sokkal-sokkal jobban néz ki fekete hajjal. Gyönyörűűűűűű, szexis, kívánatos. Hát zenélni lehet a különbséget a fekete és a szőke kinézete között. (természetesen a fekete javára)
Egy megrögzött Gorni rajongóóóóóóóóóóó!

"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."

Több
20 éve 4 hónapja #205138 Írta: Fennasiel
Mondjatok rám akármit, de szvsz fekete hajjal sokkal jobban néz ki. :oops:

Több
20 éve 4 hónapja #205095 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Eldafinde írta: A Hidalgo-ban is olyan "vándorosan" koszos lesz!!!! :itscool:

Viszont nem fekete, hanem az eredeti széép szőke haja... :roll: :oops:

A képek szuperek!

Nagyon várom az Hidalgo-t, de sajna nem tudok menni talira.. még vizsgázom... :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja #205088 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mae govannen!

Felpakoltam a Darkly Noon Passiója c. filmből a Viggo-s képeimet! :wink:

www7.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 4 hónapja #204993 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Wow, ez nagyon tecc (háttérkép):
jobb egérgomb, cél mentése...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #204403 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Vááááá.Ez klafa!Főleg,hogy az eddigi tagok közül 3,ha ismerek...Ideje volt feldobni ott a hangulatot egy igazi bohém lelkületű vándorral (kajánmosolyemoitikon) :wink: !

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 4 hónapja #204395 Írta: Fennasiel
Gratula Viggo! :wink: :D

Több
20 éve 4 hónapja #204374 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hűha! Ezt nevezem! 8O :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 4 hónapja #204308 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo az Akadémia (lásd Oscar-díj...) tagja lehet, ha elfogadja a meghívást:
www.theonering.net/perl/newsview/8/1088467517

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #204195 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

kriszana írta: Üdvözlet népek:-)

Mivel nem vágok semmilyen témába, ezért beillesztem a topik-talira jelentkezettek névsorát (igen, Min, tudom, hogy ez OFF, és menjünk a Találkozások topikba, de úgy vélem, ez nagyon is ide tartozik:) :

1. Minerva
2. Undómiel
3. Suhifarok
4. Adelard
5. Nilraen
6. Eleniel
7. Mira
8. Jocii
9. Rohin
10. Ulmo
11. Rohin
12. Artemisz
13. Jacopo Belbo
14. Timona
15. jómagam

Előre láthatólag - Jocinak igaza van - július 8-án, csütörtökön délután lesz a film premierje. Én erősen támogatom a csütörtök délután/esti időpontot, lévén, hogy 9-én elutazom Diósgyőrbe, utána meg jön a tábor...
Persze, ha többen a hétvégét támogatjátok, akkor átadom vkinek a szervezést, és megnézitek nélkülem.

Sziasztok ismét!

Július 8-ra van meghírdetve a Topictali/Hidalgo nézés.
A helyzet az, hogy - mint nemrég kiderült - én biztosan nem tudok részt venni a talin, mert nem leszek Budapesten. Ezért most a tali szervezését Minervára ruházom :-)
Remélem azért egy másik időpontban tudunk majd találkozni veletek.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 4 hónapja #203993 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A Hidalgo-ban is olyan "vándorosan" koszos lesz!!!! :itscool:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 4 hónapja #203787 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ezt a témát sosem lehet megunni! :twisted:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 4 hónapja #203366 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Naon komolyak a képek!! :lol: Egyenhány kissé vad is... :wink:

Ranamarth, ezzel nem vagy egyedül, az én környezetmben sem szereti senki sem Viggo-t... Mindig meg kell védenem szegénykémet :(
Szal ha kicsit Viggozni szeretnék, egyből betérek ebbe a topicba! :wink:

Jajj, akartam már mondani nektek, csak nem jutott időm beírni ide, hogy épp moziban néztem a Tróját, és előtte ugyebár leadják az előzeteseket... És láttam a HIDALGOét is!!! Írtóóó jó!! És Viggo iszonyat jól néz ki benne!!! :D :itscool:
Ha ez már lefutott téma, akkor bocsi... :oops: 8)

Feel the sunshine 8)

Több
20 éve 4 hónapja #202553 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Orsie írta: Höhö, na ezt kapjátok ki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
www.opdebeeck.com/afbeeldingen/karikatuu.../large/mortensen.jpg
Nagyon kééééész :lol:

Ez tényleg beteg... :twisted:

Há már mindenki képekkel dobálózik, én is beszállok... :lol: Az utóbbi időben találtam ezeket Viggoról, szerintem nagyon jók :P :
elsewhere.dhs.org/albums/album10 ... esized.jpg
elsewhere.dhs.org/albums/album10 ... esized.jpg

Több
20 éve 4 hónapja #202534 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Orsie írta: Höhö, na ezt kapjátok ki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cöcc... :lol: :lol: :lol:
Valahogy Rejtő Jenő egy karaktere jutott róla eszembe....

Több
20 éve 4 hónapja #202532 Írta: Orsie
Höhö, na ezt kapjátok ki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Több
20 éve 4 hónapja #202530 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ancalima Anarórë írta: Ááááááá!!!!!!
ezdelol!!! 8O :D :twisted:

Huh...cuki. 8) :twisted: Szexi a szemhéjfestéke. :P

Több
20 éve 4 hónapja #202523 Írta: Orsie

Ancalima Anarórë írta: Ááááááá!!!!!!
ezdelol!!! 8O :D :twisted:

Hmm... :mrgreen: Ez zseniális 8) Főleg a haja :D

Több
20 éve 4 hónapja #202514 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ó,TE JÓ ÉG!!!!!!Ez a kép egyben angyali és ördögi :mrgreen: :twisted: ...hm ez a tekintet...

S kíméli kérges lábait,

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.031 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére