- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Remélem nem törlitek ki.
www.quintessentialwebsites.com/lordofth ... 056_ls.jpg
Ez az egyik legkedvesebb képem, és nem véletlenül.Völgyzugoly a leggyönyörűbb hely a világon.
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hódica
- Nem elérhető
NAGYON köszi a képeket!
Isteniek!!!!!!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fio
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/loth/j/o/jodi/cuthalion.jpg.html
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
KÖSZÖNJÜK! Mi lenne velünk nélküled?
Megint belenyúlnék, ha szabad
Úristen, Völgyzugoly! De szép! 8O www.quintessentialwebsites.com/l ... saloma.jpg
És ez az Arwenes is gyönyörű... 8O
www.quintessentialwebsites.com/l ... _adfyc.jpg
Mória kapuja... 8O
www.quintessentialwebsites.com/l ... saloma.jpg
Galadriel koronája... 8O www.quintessentialwebsites.com/l ... scrown.jpg
Ezt láttátok már? Arwen és Elrond... 8O
www.quintessentialwebsites.com/l ... ond_tn.jpg
Szintén Elrond... 8O
www.quintessentialwebsites.com/l ... endell.jpg
Tök jó Gimli-kép
www.quintessentialwebsites.com/l ... erebor.jpg
*sóhaj
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dae/siss
- Nem elérhető
madiraa:én aztán nem is tudom...
- madiraa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Dae:Ez a kép nekem valahonnan ismerős vajon honnan??
Tenger!! A tenger vár!!
- Fereste
- Nem elérhető
Dae: ez a kép qrva yo.. ahogy Leg tükörképe ring a vízen... uffffff
végül egy lap, amit gondolom már mindenki ismer, de azér berakom, mert itt is lehet szavazni
gyurukura.lap.hu/
- Vic
- Nem elérhető
Dae-elena: az a kép, amit beraktál, tényleg gyönyörű. Tök jól hullámzik Legolas alakja a vizen.. 8O
Böszi: persze, hogy Legolas kosztüme nyert a múltkori szavazáson. Pedig tényleg csak egyszer szavaztam, úgyhogy nincs bundaszaga a dolognak...
Rayan: nem vagy semmi... Az álmod sem az...
A képek baromi jók, köszönöm mindenkinek!
Én most egy új honlapot hoztam, ami nem Legolas honlap, hanem LOTR galéria a javából. Olyan fotókat találtam itt, hogy nem hittem a szememnek!
Ime a cím:
www.quintessentialwebsites.com/l ... /index.htm
A képeket a könyvbeli fejezetek szerint bontva találjátok meg, de vannak itt decipher kártyák nagy és gyönyörű minőségben, az összes eddigi trailert kockára bontva (kivéve a TTT-t sajnos...) stb. stb. stb. ...
Na jó, még egy kis segítség, itt találjátok rögtön a képeket dögivel a fejezetek szerint:
www.quintessentialwebsites.com/l ... /index.htm
Jó böngészést hozzá...
Nézzétek át, szerintem egy nap nem is megy az egész....
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Rayan
- Nem elérhető
members.fortunecity.co.uk/obfan/ ... ndo274.jpg
Whúúúúúúha...
*nyamm
Húztam suliba
Pusz:
Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Míriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
HÚÚÚÚ, Dae, ez FANTASZTIKUS
Lefolytam a székbe, komolyan. Most álmatlan éjszakákat okoztál
Ami az esőzést illeti: hát, hogy mekkora mázlisták vannak! Az tuti, hogy tőlem el nem szabadultak volna két hétig, az biztos
puszi: Míriel
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vic:azon a régi szavazáson Legolas ruhája ugye nyert?
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Rayan
- Nem elérhető
Pusz-pusz-pusz! Hadd köszönjem meg a csodás fordítást Penn-nek, Vicnek a vadiúj farmerinfót (Orlinak a farmer áll a legjobban... ), Dae-nek azt a mesés képet ( ), és Celinek a sok-sok képet!
Még valami a viharos kalanddal kapcsolatban...Orli és Sean Bean együtt...Oké Vic, visszafogom magam!
Szóval...2 isten pasi spagettit főz meg vörösbort iszik...Na, nálam ilyen az álomrandevú
1. Tök hangulatos lehetett (bár gondolom tele volt a hócipőjük az egésszel), a kaja + a pia megadta a hangulatot
2. A nő, aki befogadta őket, a világ azon kevés mákostésztáinak egyike, aki egyszerre két szuperszexi világsztárnak adott menedéket. Mit csináljak? Irigylem, és kész
Oh, és ez is ide tartozik: Ma végre megint álmodtam Orlandóról. (A szomorú az, hogy Legolasról azóta nem álmodtam, hogy megsimogattam a haját... )
Álom lényege röviden:
Szerencsétlenre ráakaszkodtam, ő meg próbált menekülni. Nagy igyekezetemben először tönkretettem a kocsiját (eléálltam, úgyhogy majdnem elütött, ezért elrántotta a kormányt, és nekiszaladt egy oszlopnak), majd a mociját vágtam haza (mikor gyanútlanul ült a motoron, felültem mögé, és a súly miatt, fogalmam sincs hogyan, de szétesett a járgány), végül pedig a bringáját, illetve őt készítettem ki, mert pillanatragasztót fröccsentettem a kormányra, ő meg teljesen véletlenül odanyúlt, hogy eltekerjen és lerázzon végre, de a keze odaragadt, amit csak fél órás szenvedéssel és vmi szerves oldószerrel tudtunk leszedni. Közben elmondott mindennek (azért nem annyira), szegény tök ideges volt, de az alatt a fél óra alatt egész jól összebarátkoztunk, aztán meg nem is igazán akart nélkülem sehová se menni.
Kb. ennyi
Legolasos szép álmokat!
Rae
Ui.: Ugyi nem felejtetek el mindennap szavazni? És minden kategóriában?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Celebdringwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nos, én nem csak a térdét szorítanám... Haj-jaj! Méltóság?
www.totalwaste.net/orlando/telev ... norton.jpg
Itten Legolas kezében Legolas van!
www.totalwaste.net/orlando/awards/bafta11.jpg
Ezt látta már valaki : : : Szegény Orli. Eléggé unhatja...
www.totalwaste.net/orlando/movies/fotr12.jpg
Jaaaaaaj! Ezzel nemtok betelni!
www.hollywoodjesus.com/movie/lor ... anions.jpg
Nos ez. Hát hogy is mondjam. Egy szörnyűűűűűű Lego és Gimli rajz!
Na egyenlőre ennyi!
Vic: keresem annak a gyönyörű rajznak egy nagyobb verzióját! Ha meglesz ígérem beteszem!
Üdv testvéreim!
...az ember csak ember, bármelyik útját járja...
/Triszmegisztosz/
- naughty
- Nem elérhető
ÉN IS SZORÍTANI AKAROM ORLI TÉRDÉT!!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- naughty
- Nem elérhető
ELOLVASTAM A NAPLÓKAT, ÉS LÁTTÁTOK A BECENEVEKNÉL????
TŐŐŐŐLEM VETTÉK A NAUGHTY-T!!!
BILLY , DOM , ÉS IAN IS NAUGHTY!!!!!
ÉN IS AZ VAGYOK!!!!
TÖK KIRÁÁÁÁLY!!!!
EZ FELDOBTA A NAPOM!!!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- Dae/siss
- Nem elérhető
Bár én azért beengedném, még ha nem is annak szólítana, hey-hó
Csajok, ezt nézzétek meg.. most kreáltam... Ó, Eru, add hogy működjön...
www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/legolake.html
Ha minden jól megy, megleshetjük Legolast, amint fürcizik... (bocsi Vic, ez kihagyhatatlan volt... )
- Fereste
- Nem elérhető
*Fer álmodozik*
Orli soha nem fog betévedni egy újpesti panelbe egy vihar alkalmával...
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Vic
- Nem elérhető
klikk ide
- Elendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Vic
- Nem elérhető
Penngaladiel: i-m-á-d-u-n-k, nagyon szépen köszi a fordítást, szerintem sokan kerekítették el a szemüket meglepetésükben.. 8O
Orli és Sean Bean együtt a halál torkában a szakadó esőben... Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szívesen lettem volna én, akinek vendégül látja a két csuromvizes színészt és megkínálja egy kis vörösborral meg spagettivel..
Ha minden igaz, Orli GAP farmerreklámban fog szerepelni a Pearl Harboros csajjal - a reklámfilm sajna nem hiszem, hogy eljutna idáig...
Angolul olvashattok néhány mondatot róla:
ide klikk
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Vic írta: THE FELLOWSHIP DIARY:
- kötelező mindenkinek
orlandomultimedia.net/diary/fell ... ry800.html
Hogy azok is képet kaphassanak a dologról, akik nem tudnak angolul, lefordítottam a legjobb sztorit a naplóból:
Peter Jackson
1999 végefelé, Queenstown, Új-Zéland, két nappal a rekordméretű esőzés után, amely a történelem legszörnyűbb áradását okozta a körzetben. Ez kissé visszavetett minket, az időjárás teljesen felborította az ütemtervünket. A színészek közül ketten, Sean Bean és Orlando Bloom két földcsuszamlás között rekedt és most csapdába estek egy apró városkában a Déli Sziget közepén. Egy jóindulatú asszony befogadta őket, szállást és ételt adott nekik. Legutóbbi jelentkezésükkor éppen spagettit főztek és kibontottak egy üveg vörösbort.
Sean Bean
Autóval mentünk a Déli Sziget tetejétől, Wellingtonból Queenstownba, ami kb. 10 órás út, és éppen akkor rengeteg víz... rengeteg eső volt... az út, amin mentünk, csak kétsávos út volt, és a töltés összeomlott mögöttünk és előttünk... mi meg ott ragadtunk ezen a kis helyen néhány napra... én és Orlando Bloom... Rengeteget lógtunk a telefonon... töprengve, vajon mikor jön egy helikopter és visz ki minket.
Orlando Bloom
A Déli Sziget felé autóztunk Sean Beannel. Ott lent filmeztünk, de Sean nincs oda a repülésért. Ahogy vezettünk, szakadni kezdett az eső. Soha nem láttál annyi esőt. Videóztam és azt gondoltam magamban: "Ez őrület." Nem állt el, vagy 12 óráig. És kilenc óra zuhogó eső után a víz elkezdte az utakat is elmosni. Aztán láttunk egy masszív földcsuszamlást, amely egyenesen felénk tartott. Megpördültünk az autóval, de egyenest egy másikba rohantunk, kicsit feljebb az úton. Úgyhogy behúzódtunk egy kis benzinkúthoz, ahol már egy csomó ember volt. Aztán találtunk egy kis házikót, ahol befogadtak minket. Helikopterrel kellett kivinniük minket, abban a szakadó esőben, ami elég hajmeresztő volt. Sean csalódott volt. Az egész autózást azért csinálta, hogy elkerülje a repülést.
Felkészültetek? Mert most jön a legjobb rész!
Sean Bean
Nem vagyok valami jó repülő, bár fejlődök. A légörvények zavarnak igazán. Orlando és én elhatároztuk, hogy autóval és komppal megyünk inkább. Az egyetlen gond Orlando vásárlási szenvedélye volt. Meg kellett állnia minden üzletnél karácsonyi ajándékokat venni. Ömlött az eső, szóval mondtam: "Nézd, mennünk kell, különben földcsuszamlás lesz". És az már biztos, hogy lett is. Visszafordultunk, csak hogy egy másikba fussunk, úgyhogy ottragadtunk a semmi közepén. Egy helikoptert küldtek hogy kivigyen minket - még rosszabb, mint egy Dakota! Még mindig esett, hágókon repültünk át, az ablaktörlők őrülten jártak. Mondtam: "Nem tudnátok csak letenni minket azon a mezőn?", de nem voltak hajlandók. Olyan erősen szorítottam Orlando térdkalácsát, hogy biztosan majd' eltörtem. Azt mondta "OK a dolog", de azóta is szekál emiatt.
(Itt a végén ennél durvább kifejezést használ angolul, de a jelentése az, amit írtam. Aki kíváncsi az eredeti mondatra: "he still takes the piss out of me for that" )
- Ody
- Nem elérhető
- Ody
- Nem elérhető
Celebdringwen: a második kép igen tetszik
- Vic
- Nem elérhető
Eddig is imádtam a Decipher LOTR kártyáit, sőt, Észi mesélte is, hogy lesz külön tünde-csomag nemsokára, kifejezetten Legolas, Elrond, Galadriel és Arwen kártyákkal de most végre olvasni is lehet róla:
www.theonering.net/perl/newsview/8/1019601214
A alappaklit június 19-től, a kiegészítő csomikat július 3-tól lehet venni - gondolom, hogy az USA-ban.
A Gandalfos és Aragornos paklikból kiindulva a vámolás miatt egy-két hét késéssel már lehetett kapni a fővárosi fantasyboltokban, tehát lehet elkezdeni spórolni...
- Rayan
- Nem elérhető
Eh? Szerintetek mit csinál Orli és Liv? Karaoke?
Mennem kell! Legolasos álmokat!
*Rayannak ma igazán király napja volt
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Vic
- Nem elérhető
OFF: Fél nap áramszünet és másik fél nap internet nélkül - ez volt a mai napom két darabban....
Rayan: elmentem én is szavazni.
Pont arról beszélgettünk valamelyik nap a húgommal, hogy egyetlenegy helyszín van, ahol a GYU minden kétséget kizáróan végre tarolhat, és az az MTV Movie Awards. Én minden évben nézni szoktam, és azért csípem, mert tényleg minden nagy sztár eljön a bulira, ráadásul remek szokott lenni a hangulat. Mindenesetre remélem, hogy ez a június 6-a nem esik egybe azzal a dátummal, amit PJ szándékozik eltölteni Új-Zélandon az utóforgatási munkálatokkal... Mert akkor gáz.
Látom, hogy az elmúlt napokban kicsit elszabadult itt a pokol
Már ami Orli dicsőítését jelenti... Csajok, tisztáztuk már egy párszor: női méltóság. Tudjátok.... Ez egy nyilvános topic, amit elolvasnak fiúk is, de elolvashatják az osztálytársaitok, a barátaitok, a tanáraitok vagy a szüleitek is.
Könyörgöm, valamennyire azért szedjétek össze ama női méltóság darabkáit, amíg még nem késő....
Imádni lehet Orlit, én is azt teszem, de azért mértékkel... legalábbis itt...
Celebdringwen: az első két festménnyel már megelőzött Fereste , a harmadik ikon nem semmi... jaj, nem láttad valahol nagyobb minőségben is :
Na megyek, megnézem, mi újság néhány honlapon...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sólyom végveszélyben után Sólyomszem (jó, Vadölő...) Naon laza...
jó, bocs, már be is fejeztem...
Szóval: a féltündék lelkületével kapcsolatban (hú, de rég volt róla szó...) arra gondoltam, hogy nemcsak a környezet számít, ahol felnőtt, hanem az is, mit tartogat számára a Sors (illetve Ilúvatar Akarata). Mert szerintem a döntést mindenki csak akkor hozhatja meg, ha már szembesült sorsával: pl. Arwen csak azután döntött, mikor már beleszeretett Aragornba, nem korábban. Szerintem ez úgy működik, hogy mindenkinek egy bizonyos pontnál kell döntenie, nem teheti meg akármikor.
Aj, ez megint baromi zavaros lett.... képtelen vagyok összeszedni a gondolataimat! Sorry...
- Fereste
- Nem elérhető
207.69.93.14/images/Bloom%20pink ... %20set.jpg
207.69.93.14/images/bloom%20plum ... %20set.jpg
207.69.93.14/images/Bloom%20lipg ... et%201.jpg
www.handbag.com/graphics/Shopping/bloom150.jpg
yoh, befejeztem... és mégegyszer 1000 BOCSI!!!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.