Legolas (Orlando Bloom)

Több
22 éve 6 hónapja #52504 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Amúgy szerintem a tündékre nincs különösebb hatással az alkohol. Meg tudnak mértéket tartani. Ellentétben egyes emberekkel.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #52503 Írta: Ody
A bornak van egyfajta "méltósága". Azt nem lehet csak úgy inni. Úgy értem pl. meccs nézése közben. Annak meg kell adni a kellő "tiszteletet". Remélem értitek, mire gondolok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #52493 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
rayan: érdekes elképzelés, de tetszik. Sőt, nagyon jó. Én sem tudnám elképzelni, hogy a tündék vadul daloljanak meg rókázzanak az alkoholtól.
A fanfic-ed sokkal közelebb áll a tündékhez. (egyébként én először azt hittem, a könyvből vetted ki, annyira meggyőző :D )

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 6 hónapja #52402 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Háááááááááááát, amit a témában hozzá tudok szólni, azt már sokan megirták előttem, de azért megpróbálkozom, hátha tudok újat mondani. Tehát a bor valóban ősi időktől kezdve nemes ital, akár áldozatként is az oltárra öntötték, de nem is kell messzebb mennünk, elég csak a kereszténységre gondolni: a bor Krisztus vérévé válik a szertartás alatt vagy legalább is azt szimbolizálja. ( :D ) A sörhöz ezzel ellentétben az ókortól (germánok - rómaiak) egyfajta közönségesség, egyszetűség kötődik. (Magatokra ne vegyétek!!!!!!!)
A babóban valóban benne van, hogy mikor a törpéket mag akarja szöktetni Bilbó, nagy segitségére van, hogy a két őr elalszik, mikor túl sokat kóstolgatták az egyik hordó tartalmát...
Legolas is felettébb érdeklődővé válik, mikor Vasudvardnál találkoznak végre Pippinnel és Trufával, hogy vajon honnan vették a bort.

Más: Elnézegettem az embereket, a házakat, autókat stb, most, hogy legutóbb jöttem Pestre otthonról és elgondolkodtam azon, vajon mi, emberek miért választjuk ketté a 'praktikusságot' és az igényességet, a szépérzéket. Nézzetek rá a hétköznapi használati tárgyainkra, egyszerűek, praktikusak, de semmi lélek nincs bennük. A tündék pedik a leghétköznapibb dolgaikat is olyen művészi igényességgel és szépséggel készitették el!!! Nem sajnálják rá az időt (igaz, az van nekik elég), és felismerték, talán nem is tudatos, hogy a természetes, egyszerű vagy bonyolultabb szépség a lelket is nemesiti, jobbá teszi. Milyen jó érzés ránézni akár egy századfordulós tárgyra is!!! Olyen mives, olyan szép, bájos!!! És tökéletesen használható.
A 'modernség' felhangjával elhitetik velünk, hogy nincs szükség a hétköznapi, kis szépségekre, és ezzel kiölik az életet a napjainkból, az 'átlagos' cselekedeteinkből. De a lelket nem lehet becsapni és mindenki érzi az űrt magában, csak soan nem ismerik fel az eredetét. És elkezdenek vásárolni, gyűjtögetni, ezzel pedig csak az űrt növelik!

IDE A TÜNDÉKET!!! Tanitsanak meg újra igényesnek lenni, a Szépet az életünk velejárójává, részévé visszahelyezni!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
22 éve 6 hónapja #52380 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello!

Mindenki, akinek van Legolasos vagy Gyu-s v. egyáltalán bármilyen fanfic-je az küldje el nekem erre a címre: thaurwath@yahoo.com .
Köszönöm előre is.

Most meg megyek és olvasok 1 kicsit ( A Gyűrű keresése), és megpróbálom összeszedni a tündék életmódjával kapcsolatos gondolataimat.

ÉSzAH: Köszi a fordítást!
Neked, Rayan, a képeket eszméletlen jók!!

Üdv: Thaurwathiwen

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 6 hónapja #52373 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Észi: köszi a fordítást!! Cupp! :mrgreen:

Srácok, köszi, hogy elmélkedtetek egy kicsit! Mondjuk még mindig képtelenségnek tartom a tündék részegségét :wink: Azért megnéztem volna, milyen hatással van rájuk a bor :D :D :D :D

PL.
-Ez aztán nemes termés!-bólintott Gimli.-Még hajdani, móriai rokonaim malátasörét is fölülmúlja. Mondd csak Ászok, mikor termett ez a szőlő?
-Nem tudhatom pontosan, törp uram, mert ez a hordó már azóta a pincében áll, hogy átvettem a Pajkos Pónit megboldogult édesapámtól. Ő pedig azt állította, a hordó már akkor is itt állt, amikor ő kapta meg a fogadó kulcsát szegény, néhai nagybácsikájától. Mindenesetre, nagyon régi évjárat lehet. És még mindig zamatos! Ez a legjobb bor Bríben, én mondom! De csak a különleges vendégeknek tartogatjuk!-hunyorított a fogadós.
Ászok most a tündére pillantott, aki elmerengve ült az asztalnál.
-Ej, Legolas, amint látom, neked is ízlett Papsajt öreg bora, mert olyan képet vágsz, mint aki csillagok közt lépdel, és arcán az örök boldogság pihen.
De Legolas nem válaszolt. Ászok értetlenül nézett Gimlire. Gimli meg Legolasra, majd így nyugtázta a helyzetet:
-Semmi baj, csak elaludt. Ez a tündék furcsasága, nyitott szemmel alszanak.
-De úgy tűnik nekem, még a Szépek Népe sem birkózik meg egykönnyen az én vörös nedűmmel!-nevetett Papsajt. -Nos, akkor hagyom az urakat 'csillagok közt lépdelni'. Jó éjszakát!
A fogadós kisurrant a teremből, ahol már csak Gimli és Legolas ült.
-Ne vedd sértésnek, barátom, az öreg szavait, nem tudja még, mire képes a tünde, kevesett látott még életében.
Gimli elégedetten simította végig a szakállát, majd hátradőlt kényelmes székében, és rágyújtott kedvenc dohányára, amit még a hobbitok ismertettek meg vele, évekkel ezelőtt. Csöndben, nyugodtan pöfékelt. Majd rápillantott az alvó Legolasra, és mosolyra húzódott a szája.
-Szép álmokat, tünde uram! Bár nem tudom, miket látsz ilyenkor magad előtt, a bor biztosan megtette hatását!-nevetett.
"Vagy inkább az a zöld kő babonázott meg?...Ki tudja? Ha még az a törp lennék, aki évekkel ezelőtt voltam, biztosan kivésném azt a követ abból a gyűrűből...De az a fehér kéz sosem engedné. És vajon kié az a fehér kéz?"
Így tűnődött Gimli, miközben az utolsó füstkarikák is szertefoszlottak a levegőben, és a jó törpöt is elnyomta az álom, vagy Papsajt úr zamatos bora zárta le szemhéját.

Részlet a fanficemből :D :D :D
(Nem Vic, még nincs kész :roll: :wink: )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #52351 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF: emberek, van egy yo (?) hírem! jelenleg megint yo a gépem! de sajnos nem tudo mennyi ideig... :( ne haragudjatok, most nem tudok hozzászólni a Tmához, mer megin vissza kell olvasnom mindent....

Több
22 éve 6 hónapja #52350 Írta: Nory
Nory válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Helloka!

Rayan:Végre vki be tudta szúrni a kedvenc jelenetemet :oops: , képben. (Olyan aranyos, mikor a film végén mosolyog) Annyira jó!!Sokezer puszit küldök érte!:wink:
ÉSZAH:Én örömel várom a cikk folytatását!
Én Legolast borral a kezében lazán el tudom képzelni.De a sör...
Vannak ugyan GYU paródiák.Abban a helyzetben részegen v. becsípve el tudom képzelni.De egyébként elég drasztikus a dolog!
Ugyan én nem olvastam se A babót, se a Szilmarilokat, ennek ellenére én úgy érzem, hogy a tündék fontos tuladonságai közé
tartozik a hatalmas igazságérzetük is.Ez pár könyvbeli jelenetből is kiderül,majd keresek a megfelelő idézeteket, de most nincs nálam a könyv.

'O mór henion i dhú:
Ely siriar, él síla.'

Több
22 éve 6 hónapja #52328 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tünde orgyilkos
(tudom, tudom ... de ha egyszer ez van odaírva - a ford.)

2002 április 9.
Starlog magazin, Ian Spelling írása

Átírás: Penubras (Orlando Bloom Multimedia)
Magyarítást elkövette: ÉSzAH

Mint a Szövetség szeme és füle, Orlando Bloom mindig az épp aktuális küldetésre összpontosít

Orlando Bloom már abban a pillanatban tudta, hogy J.R.R. Tolkien munkája, a Gyűrűk Ura kitűnő alapul szolgálhat egy kiemelkedő filmes alkotáshoz, amikor olvasta. "A történetben megvan a kaland, a szörnyek a goblinok" lelkendezik a színész, aki a hősies tünde, Legolas szerepét alakítja a Gyűrű Szövetségben. "Vannak benne hobbitok és törpök. Szíve van az egésznek, várázslata, tele van szeretettel és szellemmel - az érzelmek igen széles skáláját vonultatja fel. Nagyon részletesen van kidolgozva. Tolkien történész professzor volt (mi persze már tudjuk, hogy nem, de úgy látszik Orlando még mindig ebben a hitben él - a ford. ) és nagyon sok mindent beleadott a tudásából ebbe a történetbe. Kinyitod a könyvet, belelapozol és máris elvesztél a világában. Ez az, ami a legmegragadóbb benne."

Az új-zélandi forgatás alatt Bloom legalább annyira a könyvre támaszkodott, mint amennyire a Fran Walsh, Philippa Boyens és az író-rendező Peter Jackson által jegyzett forgatókönvyre. Mindenki - még maga Jackson is - hasonlóképpen tett. "Minden szándék és cél megvalósításánál a végső próba olyan volt, mintha a Bibliára utaltunk volna." - fejti ki Bloom. "MIdig kéznél volt a könyv. Én szó szerint úgy mentem végig a könyveken, hogy kijelöltem minden olyan információt, melyre úgy éreztem, hogy szükségem van a karakter megismerésével vagy a Szövetség utazásával kapcsolatban. Sűrű fogazatú fésűvel mentem végig ezeken a részeken, hogy kinyerjek minden lehetséges információt arra vonatkozólag, mit is jelentett Legolasnak, hogy a Szövetség tagja volt. A játékomba bele akartam vinni mindazt, ami a könyvben és a forgatókönyvben szerepelt."

"Az én szerepem a Szövetségben a tündék képviselete. Használom a tünde képességeimet, az emberfeletti erőt - aminek nem sok szerepe van - a szemeimet, a füleimet és az érzékeimet. Legolas látszólag mindig tudja, hogy ha veszély közeleg a Szövetséghez. Ez a szerepe, főleg az első filmben. Íjjal és nyilakkal harcol, egyfajta bérgyilkosként, de Legolas elsősorban a Szövetség szeme és füle."

(folyt. köv. amint időm lesz)

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 6 hónapja #52323 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hol is kezdjem?
A bor szeretete nem véletlen - Tolkien is előnyben részesítette, s mégiscsak jobban illik a sör a hobbitokhoz! Gandalf is a vörösbort szereti jobban (én is :wink: ). Valóban, volt egyfajta arisztokratikus jellege, ahogyan a mi világunkban is. A babóban a tünde porkoláb ugyancsak bevedelt belőle ... :lol: ..de nem fetrengett utána, s nem hányta össze a pincét, hane elnyomta az álom. A tündékre valószínűleg más hatással lehet az alkohol, mint az emberre, az előbbiek alapján részegség helyett álom törhet rájuk a túl nagy adagoktól.
Ami meg az életmódot illeti, szerintem a nemestündék mindíg mindenben arra törekedtek, hogy a valinori állapotokat próbálják meg helyettesíteni, illetve újrateremteni, már amennyire lehetséges. A sötéttündék meg vagy utánozták őket, vagy az ősi hagyományokat folytatták, ahogyan ők már a kezdetektől (Ébredés) fogva éltek. A kérdés azért is érdekes, mert A Gyűrűk Ura idején a két csoport már nem élt annyira elkülönülve, a keveredés és együttélés egyre inkább elterjedté vált...

Több
22 éve 6 hónapja #52317 Írta: Elendil
Mondjuk az is igaz, hogy a Babó kicsit más világú (többek között a fordításnak köszönhetően :? ). Azt nem igazán tudnám elképzelni, hogy a GYU-ban a tündék részegen tántorogjanak :D

Több
22 éve 6 hónapja #52251 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
"- Csibészek, szőröstalpú, gyapjasfejű naplopók. Szépen meglógtatok. Háromszáz mérföldön át kergettünk titeket, ingoványon, csatákon és halálon át, hogy kiszabadítsunk! Ti meg itt lakomáztok, lopjátok a napot - és pöfékeltek! Gazfickók! Fogó és kalapács! Széttéplek titeket dühömben és örömömben, csuda, ha szét nem robbanok!
- Szívemből beszélsz, Gimli - nevetett Legolas. - Bár engem inkább az érdekelne, borhoz hogy jutottak." :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 6 hónapja #52243 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Elég furcsa elképzelés!!!Egy tünde amint tök részegen hever az út széklén és az árokba rókázik! Mondjuk szerintem a tündék tudtak mértéket tartani!

Több
22 éve 6 hónapja #52234 Írta: Elendil
Én úgy emléxem, hogy volt bor a tündéknél. Tolkien megemlíti ezt a Babó-ban. Ott a bakacsinerdei tündék "rugnak be". :)

Több
22 éve 6 hónapja #52232 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A tündék korában volt egyáltalán alkohol???

Több
22 éve 6 hónapja #52230 Írta: Rayan
Vic: ez így igaz :mrgreen:
De az egyik legjelentősebb kérdésre még mindig nem kaptam választ:
van egyáltalán rájuk hatással az alkohol?:)))) Úgy értem, el tudnátok képzelni egy tündét a sárga földön? :lol: :lol: :lol: Én úgy képzelem, hogy nem nagyon megy nekik a becsípés, sőt még a beivás sem :D , inkább csak boldogabbnak és jobb kedvűnek érzik magukat tőle. De most, hogy belegondolok, hogy Haldír egy mulatozás után a földön fetreng, semmi sem kizárt :mrgreen:

Vic: nagyon jó ötlet lenne bővebben kivesézni a témát, de azt hiszem erre (nagy monológokra) csak 7végén lesz időm :(
Mennem kell, mert faterom kidob.
Legolasos álmokat!
Csók. Rayan

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #52219 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Rayan: baromi jók a képek, köszi a honlapot :D
A húgomat is rástartoltattam a Frodós képekre... :D

A bor szerintem egyértelmű: nézzétek meg a tündék gyönyörű karcsú kezét... El tudjátok képzelni söröskriglivel???? 8O :mrgreen:
A sör mindig a "pórnép" itala volt (elnézést, ezt most mindenki tudja, hogyan értem), a nemes (és gondolom, hogy jónéhány éves) bor pedig jobban illik egy arisztokratikus tündéhez, nem igaz?

Több
22 éve 6 hónapja #52214 Írta: Vic
Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a következő téma, amit körbe tudunk még járni a tündékkel kapcsolatban.
Aztán eszembe jutott a legegyszerűbb: írjunk a tündék ÉLETMÓDJÁRÓL.
Tehát, aki részt akar venni velem egy kis kutakodásban, az nyugodtan szóljon hozzá a témához (de még mindig lehet más témát keresni, ha ez nem tetszik).
Mit tudunk a bakacsinerdei erdőtündék életmódjáról, hogyan élik mindennapi életüket?
Nekem hirtelen eddig ennyi jutott eszembe:
1. A tündék imádnak énekelni, ráadásul van érzékük is hozzá, ami nem egy hátrány :)
2. Kedvenc valájuk Varda, Manwe párja, akinek hatalma a fény és ő a Csillagok Királynője. Vardát Elberethnek nevezik, hányszor is hallottuk már ezt a szót Legolas szájából... Ezek után nem csoda, hogy imádják a csillagfényt.... :)
3. A babóban olvasható, hogy nagyon szeretik a nagy lakomákat, és a nemes bort, amelyet akár Középfölde bármely zugából képesek beszerezni, ha a bor érdemes rá. Legolas is nagy borkedvelő.... :)
4. Vadásznak az erdőkben, ezért tudnak ilyen ügyesen mászni a fákon és használni az íjaikat. Valószínű, hogy a pókok ritkítása is a napi feladatok közé tartozik Bakacsinerdőben :)
5. Harmóniában, sőt, inkább szimbiózisban élnek a természettel, de ezt már korábban kitárgyaltuk alaposan, ennek ellenére ehhez is lehet még hozzászólni.
6. Az erdőtündék többsége a fákon él kunyhókban (Thranduil a várában, de ez csak részletkérdés), de az éjszakákat a tisztásokon töltik szórakozva, táncolva, nevetgélve, énekelve.
7. A használati tárgyaik, ékszereik, ruháik gyönyörűek, finoman megmunkáltak, többezer éves hagyományt követnek.
8. Tudnak varázsolni (pl. Thranduil várában az ajtók és kapuk mágikusak), de csak nagyon ritka esetben használják a varázserejüket.

Nos, lehet hozzátenni, vagy elvenni belőle, ki-ki ízlése szerint...

Több
22 éve 6 hónapja #52204 Írta: Rayan
mitglied.lycos.de/kat2807/Siggy3.jpg

Csak még ezt! :) Nézzétek el nekem, képtelen vagyok lemondani a képimádatról...
Óh. Mielőtt el nem felejtem! Ma láttam a Fashion TV-n (!) az Oscar-afterpartyt (kb. 5 perces klip). Tudom Nicole miért takargatta az arcát, mert a béna fotós jót vakuzott! Orli egyébként jobban megnézve remek állapotban volt, teljesen tisztán :wink: , ugyanis a körül az asztal körül még ültek vagy öten, sz'al Orli valójában nem is Nicollal beszélgetett (!), hanem a pasival, aki tőle jobbra ült (valami rendezőféle, asszem PJ vagy Ridley Scott volt, ezt nem tudom biztosan...) És poénkodott, meg vigyorgott, mint tejbetök :mrgreen: Ennyit a nagy rejtélyről.

És hogy azért téma legyen, már kérdeztem nem is olyan régen, vajh miért szeretik oly nagyon a tündék a bort, de semmi reakció :roll:
Szóval még egyszer megkérdezem: VAJON MIÉRT SZERETIK A TÜNDÉK ÉPP A BORT, ÉS MIÉRT NEM PL: A SÖRT, VAGY AZ Ő "ÉLETITALUKAT" SZERETIK ANNYIRA? Bocsi :) Talán éppoly ínyencek, mint mi (jó ízlésű emberek:), vagy csak egyszerűen nemes italnak tartják? Sorry, ha hülye kérdésnek tűnik, de engem tényleg érdekel! :)
Ja, és szerintetek hogy hat rájuk az alkohol?? 8O :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #52199 Írta: Rayan
Vic: hehehehe :mrgreen: A keze azért kell, hogy...tudod te azt 8) :D

ANyám, Hú AnYÁM úúúúú MAMÁM!!

Tök jó minőségű képek a DVD-ről!!!
Ízelítő :)

Legsie 1
Legsie 2
Legsie kukkolja dúnföldi crebainokat
'Dúnföldi crebainok!' (AAHHHHH)
'Furcsa hangokat hoz a szél!' *Nyamm :mrgreen:
'Mennünk kell tovább! Nem időzhetünk.' Kis cuki :)
Egyem meg!
'Mi ez az újabb szörnyeteg?'
Igen, igen, igen!!! Végre ez a kép is tuti minőségben! :_)

Uramisten, itt vettem észre, hogy könnyes a szeme...

Na jó, behaltam :)
'Aragorn, azt hiszem, valaki belecsípett a fenekembe.' :wink:
Igen, Legolas, az Gondor kürtje, amit hallasz 8)
:_)
:_)) Igen, végre zöld a háttér!

Srácok, szebbnél szebb képek! Válogassatok szívetek szerint. (Nekem spec. az Aragornos+ Boromiros képek is nagyon bejönnek:)))))

Jah: a forrás itt! :mrgreen:
www.furnituretiger.dk/images/lot ... age_01.htm

(Nem fogok rászokni a Legsie-zésre, de olyan aranyos! :D )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 6 hónapja #52187 Írta: Legolas
Legolas válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv mindenkinek!!!!! :!: :!: :!: :!:
Itt vagyok megint!!!!!! :!: :!: :!: :!:
Remélem hiányoztam... 8) Kösz... Gondolom már ismeritek a nővéremet(naughty)... :idea: :idea: :idea:
Na szervusztok!!!
Megyek mindegyik témába beköszönni!!!!!!!!! :roll:

Több
22 éve 6 hónapja #52181 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
szerintem nem muszáj ahoz tolokocsiba ülnie hogy a világ leghelyesebb pasia :oops: legyen egyépként én is vettem bravo gorlt és olvastam ezt meg azt hogy a forgatás alatt leesett a lórol és eltört az egyik oldal bordája. Frodorol is volt egykét info, de az nem ide tartozik.

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 6 hónapja #52178 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
gal:a cikket kaptam egy ismerősömtől,de asszem a bravo girl -ben volt!!!
és az is benne van, hogy mivel ejtőernyőzik, néhány éve egy nagy zuhanást élt túl, és az orvosok azt, mondták lehet, hogy nem tud lábra állni!! :( :(
de csodák csodája :!: :D
szerintem ő lenne a világ leghelyesebb tolókocsis pasija!!!!

najó, ezzel nem illik viccelődni!!! :oops:
bocs orli!! :?

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 6 hónapja #52164 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
vic: nekem sikerült belépnem d nem tlálom azt azt oldalt ahol ez lenne.
naughty: ezt hol olvastad ármint az elsöt?

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 6 hónapja #52148 Írta: Ody
az áprilisi Oké-ban van egy poszter, amin Orlando, Legolas, Liv, Arwen, Elijah és Frodó van. A kép igen tetszik, csak az a baj, hogy elírták Orlando nevét :( (Bloom helyett Blumot írtak)

Több
22 éve 6 hónapja #52117 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: Imádom a G. Norton-os animációkat. annyira , hogy nagyon. Olyan viccesek. Rég röhögtem ilyen jót.
Fórumképes hozzászólásom egyébként nincs, csak erre kószáltam. gondoltam írok nektek pár sort...
Legyetek jók. köszönet minden képért. azoknak akiknek. tudják

Több
22 éve 6 hónapja #52110 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Esgalfanawen: az egy olyan jelenet, amit szintén :( kivágtak az első részből :cry: . Arwen ruhájából és a mögötte állókból meg a háttérből gondolom.

Több
22 éve 6 hónapja #52098 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ami az öltöztetőbabát illeti, eléggé kettős érzéseim vannak vele kapcs....

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Több
22 éve 6 hónapja #52092 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok! Végre sikerült regisztráltatnom magam, ha nem is egyszerűen! Kicsit le vagyok maradva, majd próbálom behozni. Vic azt hiszem te raktad be azt a videót, amin Legolas Arewnnel van és megérintik egymás arcát. Ez nem akkor van amikor a Király visszatérben "Búcsúzik mindenki"? Ne haragudjon senki az Offért, ha már lerágott csont, ezer bocsi érte. :roll:

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 6 hónapja #52029 Írta: Vic
Nuinladien: próbáld újra, mert nekem elsőre sikerült. :wink: Ne felejtsd el leokézni bal oldalon, ahol a jelszót gépelted be, miután beengedett a breafcase-be jobb oldalt...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.513 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére