Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20619 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Aha, köszi.Mert egész nap ezen törtem magam, hogy csak Én lehetek ilyen hülye, hogy fogalmam sincs, vagy tényleg nem irnák? Ezek szerint csak spontán hülye vagyok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20618 Írta: Anonymous
Lestat, ez egy sokat vitatott kérdés. Állítólag 2931 éves, de nem tudom, hogy honnan szedték, mert a könyvben én ezt sehol nem véltem felfedezni, még a végén a függelékben sincs róla szó. Én a filmkönyvben olvastam, de nem tudom, hogy a forrás mennyire hiteles.<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20617 Írta: Anonymous
Tudom-tudom, most hagyjuk ezt az el kéne olvasnom. Majd erőt veszek magamon egyszer, ha túljutok az Iskola a határon-on, meg az érettségin.<br> <br> Már én is megtudtam, hogy nincs rokoni szál köztük, csak mikor Arwen Frodót átviszi a folyón, ott volt egy pont, amikor valahogy úgy jött le, hogy a pfúú.. ciki.. nos,, Smith ügynök.. (bocs, nem tom a nevét) az apja. És utána olvastam, hogy Legolas meg a fia a S.ügynöknek, és ebből összejött, hogy testvérek:) Ennyi. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20616 Írta: Anonymous
Legolas az első kötetben hány éves volt kb?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20615 Írta: Anonymous
ÉSzAH. Ezt ma megintcsak nem én hoztam fel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20614 Írta: Anonymous
Hát igen, Buffy, el kellene olvasnod. És nem csak emiatt!!! :-) Arwent és Legolast emlékeim szerint semmilyen rokoni szál nem fűzi egymáshoz. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20613 Írta: Anonymous
Akkor itt egy téma/felvetés Legolas-szal kapcsolatban:<br> Mért van az, hogy én, és még egy páran az ismerőseim közül (akik nem olvasták a könyvet) azt hittük a film után, hogy Legolas és Arwen testvérek?<br> Mert nekem halál így jött le, és lehet segg voltam, és valamit nagyon félreértelmeztem, de én komolya ebben a hitben áltem, míg valaki ki ne javított.<br> Tudom-tudom, el kéne olvasnom, akkor tudnám..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20612 Írta: Anonymous
Elnézést az off-ért, de Észah, neked írtam egy levelt és meg szeretném kérdezni, hogy megkaptad-e, avagy egy másik címedre küldjem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20610 Írta: Anonymous
Galadriel: ne aggódj, én is 14 vagyok, és én is ajánlom a könyveket mindenkinek, akit érdekel, és/vagy szeret olvasni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20611 Írta: Anonymous
Gandalf én már nem tudok mit mondani. Hónapok óta vitatkozunk azon, hogy nekünk itt HOGYAN KELLENE szerinted eszmét cserélnünk. Sok mindent - ha nem mindent - elmondtam/elmondtunk már ezzel kapcsolatban, időnként úgy tűnt, hogy be is látod az igazamat/igazunkat, aztán egy-két hét elteltével újra felhozod ugyanazt és kezdjük előről az egészet. <br> Tény, hogy kicsit túl hangsúlyosan esik latba néha a kockás ing-téma, de amellett rengeteg elgondolkodtató téma is felvetődik, amit igenis meg lehet beszélni, ha másképp nem, hát ketten-hárman, akiket érdekel. De ha észrevetted egyre többen kapcsolódnak be ezekbe a témákba azok közül is, akik korábban csak kockásingeztek itt. Már önmagában ezért is érdemes, nem? És persze elsősorban azért, mert ha a sok kockásing között csak páran megbeszéljük a véleményünket egy adott Legolasszal, tündékkel kapcsolatos kérdésben már az is jó. Már abból is tanulunk. Oly kevesen vagyunk mi, akiket ilyen témák egyátalán foglalkoztatnak. Már az is nagy eredmény ha ennyien megtaláljuk egymást, hogy megbeszéljük. <br> Engem is zavarnak azok a dolgok, amelyeket leírsz, mármint ha túllépnek egy bizonyos mértéket, de EL KELL FOGADNI, hogy itt olyanok is vannak, akiket ez érdekel. És ez még így is az egyik legtartalmasabb rovat itt! Nem azért mondom, mert MI moderáljuk. Ha nem így gondolnám, akkor nem járnék ide. <br> Engem sokkal jobban zavar, hogy eddig ez ma a harmadik bejegyzésem, és az előző kettő sem Legolasról szól, hanem arról vagyok kénytelen vitatkozni, hogy én miért úgy szeretném használni ezt a fórumot, ahogy. Engem ez fáraszt itt igazán. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20609 Írta: Anonymous
Elanor: Átnézek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20608 Írta: Anonymous
(Bocsi az offért, de Gandalfnak írom, hogy az Aragorn vs. Frodó c. topicba jöhet Frodóról beszélgetni!! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20607 Írta: Anonymous
Morgana: Nincs is Frodós topic (amit sajnálok, mert nagyon szívesen beszélgetnék Frodóról, de itt csak Elijah Wood-topic létezik, azt pedig messze elkerülöm). A Boromir topic szerintem megtalálta a kellő egyensúlyt színész és figura között, letgalább is eddig. Nagyon érdekes beszélgetések voltak ott, öröm volt olvasni. De valószínűleg ez a topic is ugyanarra a sorsra jut. Aragorn topicot nem szoktam olvasni, az ő figurája nem érdekel annyira, mint Legolasé.<br> Aki meg itt moderál, az nem én vagyok. Hanem Ti.<br> <br> Az ember gyanútlanul belép egy Legolas, A tünde nevű topicba, hogy beszélgessen Legolasról, de mit talál? Kockás ingeket, kutyákat, Orlis fotókat. Mintha szándékosan kirekesztenék itt az embert azzal, hogy egyesek kisajátítják ezt a topicot maguknak.<br> Nagyon örültem, amikor létrehozott valaki egy Orlando Bloom termet, s rendkívűl sajnáltam, hogy letörölték. Mert akkor ezeket az offtopic (mert azok, a címben nem szerepel Bloom) megjegyzéseket oda lehetett volna írni.<br> <br> Rayan: Nem vagy egyedül. Szerintem senki sem értett meg. Mindegy.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20606 Írta: Anonymous
Buffy, kérlek ne neheztelj azért, hogy a nevek miatt szóltunk. Még nem voltál itt, amikor megegyeztünk abban, hogy nem rövidítünk, nem azért, mert bármi konkrét bajunk van a Lego és Orli változatokkal, hanem azért, mert olyan szép mind a két név teljes alakjában, hogy gyönyörűség még leírni is, de kiejteni meg végképp. És nem nyáladzás vagy rajongás, semmi köze sem Legolas, sem Orlando személyéhez. Ez nem más csak tisztelet az emberi (és tünde) nyelvek nagysága előtt. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20605 Írta: Anonymous
Celebdringwen, gesztenyi, nem értem, hogy miért érzitek negatív jellemzésnek azt, ha valaki összemossa magában a színészt és a karaktert, akit alakít az illető. Egyátalán nem pejoratív értelemben utaltam erre a tendenciára, mert igenis tendencia. Kár lenne tagadni, hogy nagyon sokunk számára Orlandon keresztül vált Legolast igazán élővé és ez nem egyenlő azzal, hogy a képeit a falakra ragasztva nyáladzunk. Akinek persze nem inge, az még így sem veszi magára. Én nem feltételezek senkiről személy szerint semmit. Mint említettem, csak egy általános tendenciáról beszéltem, ami igenis jelen van, itt a fórumon is. Köztünk is. Az igaz, hogy az Orlando iránti rajongás ébren tartja a Legolasszal kapcsolatos témákat is, amíg újak nem vetődnek fel. Azzal is egyetértünk, hogy kultúrált emberek járnak ide, de szerintem a kultúráltság nem zárja ki azt, hogy időnként egy kicsit elengedjük magunkat és visszatérjünk a 12 éves önmagunkhoz, ahogy Celebdringwen is írta. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20604 Írta: Anonymous
Morgana: Nekem úgy jött le a dolgo, mintha ki akarnál oktatni9 erről a dolgoról. <br> Én már megszokam, hogy Lego, meg Orli, ha ezentúl ezeket használnám, kérlek titeket egészítsétek ki magatokba a neveket. <br> De tényleg ne veszekedjünk, nincs értelme. Most megyek, majd holnap jövök, folytathatjuk. Szia.<br> <a href=http://www.geocities.com/orlandobloomsite/> A Magyar Orlando Bloom oldal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20603 Írta: Anonymous
Buffy: Miért akadtál így ki? Semmi gonoszkodás nem volt abban, amit írtam, még mosolyogtam is közben (és nem kárörvendően). Különben szíved joga úgy hívni, ahogy akarod. <br> A hangot pedig, amit használtál, nem értem, de mindegy...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20602 Írta: Anonymous
Morgana:<br> Jesszus, hogy egy név rövidítésen így ki tudtok akadni!!?? Most úgy érzem direkt kerestetek egy dolgot, amin megint lehet veszekedni.. Mindegy. Jó, legyen. Bocs, hogy nem lapoztam vissza addig, és néztem meg minden kis megállapodásotokat..<br> <br> Galadriel:???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20601 Írta: Anonymous
Sajnálom én még gyerek vagyok,s egy picit tudatlan,de azért ajálom a könyvet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20600 Írta: Anonymous
Buffy: Anno, nem sokkal azután, hogy elindítottam ezt a topicot, már tisztáztuk Viccel, meg Olórinnal, meg akik még akkor itt volta, hogy nem hívjuk Őt Legonak. Az egy játék, Ő pedig Legolas, A tünde!<br> Legalább a nevén ne spóroljunk már...<br> <br> Gandalf: Csak egyetlen kérdés, ami egy ideje motoszkál bennem. A többi rajongó-topicba (Aragorn, Boromir, Frodó) is eljársz moderálgatni a beszélgetést vagy csak nekünk szólsz be néhanapján? Ha a 'mi dolgunk', hogy itt mi van, akkor miért zavartatod magad?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20599 Írta: Anonymous
Én nem mehetek bele a könyv kritizálásába/megtárgyalásába, mert nem olvastam. Biztosan több, mert egy sima fantasy ekkora rajongótábort nem vonzana. Biztosan többet jelent azoknak, akik elolvasták, de én (még) nem tartozom közéjük, és sajnálom, ha ez téged zavar. Én mindenesetre megvárom a filmet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20598 Írta: Anonymous
Maga a könyv több mint egy fantazi, de bocsánat

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20597 Írta: Anonymous
Ezt a menő-manót most lenyeltem...<br> <br> Nem mondtam, hogy nem olvasok, sőt. Én azt mondtam, hogy fantasy-t nem, mert ahhoz nincs képzelő erőm. Ettől függetlenül, és a kötelező olvasmányokon kívül is olvasok. Pl. nagyon szeretem Anne Rice műveit. De most nem megyek bele a kedvenceimbe..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20596 Írta: Anonymous
Figyelj kedves menő-manó lehet,hogy kényelmesebb filmet nézni,de nemárt néha olvasni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20595 Írta: Anonymous
Mért ne? Ez mostmár a majdnem hivatalos beveneve. És sokkal egyszerűbb leírni, mint az Orlando-t.. Ezért lett LEgolas-ból Lego...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20594 Írta: Anonymous
Nem minthogyha engem sértenem,de kérlek ne hivd őt Orlinak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20593 Írta: Anonymous
Én meg direkt (tudod, jó kifogás, hogy ne kelljen olvasni.. ;) nem olvastam el, mondván, most mindenki ezt olvassa, ez olyan divat lett, és én nagyon divat ellenes vagyok. Szal nem olvastam el, de lehet nem is fogom, mert 1. nincs képzelőerőm, 2. a film majd tartogat nekem egy rakás meglepetést. :) <br> 3. nem nagyon szeretem a fantasy-t, csak nézni.<br> <br> <a href=http://www.geocities.com/orlandobloomsite/> A Magyar Orlando Bloom oldal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20592 Írta: Anonymous
Buffy: nekem is csak Orli Legolas, máshogy már nem is tudnám elképzelni, mert csak a film után olvastam el a könyveket. <br> Nem mintha megbántam volna. :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20591 Írta: Anonymous
Én még gyerek vagyok,de a Gyürük Urát már olvastam.Nekem a kedvenc szerepiöm Orlandó Bloom (Legolas), de nem a szerelmem.Én tiszta örült vagyok Gyürük Ura örült.És többet nem tudok mondani

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20589 Írta: Anonymous
Egyetértek Vic-kel a témával kapcsolatban. Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e, de én (még?) nem olvastam a Gyűrűk Urát, és az egyetlen Legolas, aki számomra létezik, az az Orli által megformált Legolas. Most nem azt mondom, hogy a kettő ugyan az, de akkor is így ismertem meg mind a kettőt, a film által.<br> <br> Vic, ez a manipulált kép gyönyörű, csak hiányzok a közepéről.. ;) <br> <br> Anna, te pedig azonnal nézd meg a Moulin Rouge-t, mert nagyon-nagyon jó, és Ewan-ben NEM fogsz csalódni. (tudom, ez nagyon off volt, bocs)<br> <a href=http://www.geocities.com/orlandobloomsite/> A Magyar Orlando Bloom oldal!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.589 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére