Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20679 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, megint néhány új kép: ezek most a japán sajtókonferencia képei, kimaradt képek, tehát érdemes megnézni, pl. Orli sállal a nyakában a reptéren...<br> <a href=http://pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19.showMessageRange?topicID=83.topic&start=41&stop=42> klikk ide

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20678 Írta: Anonymous
<B>CSAJOK!! EZT MEGINT LÁTNOTOK KELL!!<br> <br> VADONATÚJ DEDIKÁLT ORLANDO BLOOM KÉPEK, SEAN BEANNEL EGYÜTT!!<br> </B><br> <br> <a href=http://pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19.showMessage?topicID=83.topic> klikk ide értük

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20677 Írta: Anonymous
Penn: kiakasztó, mi? Én sem akartam elhinni először... íme:<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/news03252002.html> klikk ide
Ők az IMDB.com-ról szedték le....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20676 Írta: Anonymous
Lord Maul: hmmm......<br> <br> És hogy mit csinált Orli az Oscar alatt?<br> <br> Three British stars - Billy Boyd, Dominic Monaghan and Orlando Bloom -of movie blockbuster Lord Of The Rings were snubbed by Academy Award organizers and refused a ticket for last night's Oscars. <br> The actors were flown into Los Angeles to join their co-stars at the ceremony - but Oscar organizers claimed the 3,500 seat Kodak Theater in Hollywood was packed for the bash, and there was no room for the trio. <br> Bloom, who played elf Legolas in The Fellowship Of The Ring, says, ''I'm going out to get drunk anyway.'' <br> Szerintem jogosan....<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20675 Írta: Anonymous
Lányok ,egy részlet a TTT trailer leírásából, hogy felcsigázzam az érdeklődéseteket: They feel a presence, close up on Legolas’ bluer than blue eyes with an extremely wide open iris... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20674 Írta: Anonymous
Üdvözletem!<br> <br> Szóval az Én Legolasom:<br> -hosszú, vállig érő, selymes gesztenyebarna (!) haj, amely nem simul úgy a fejére, mint a film tündéinek, sokkal dúsabb, levegősebb.<br> -élénk, fűzöld szemek, érdeklődő tekintettel, s visszahúzódó kíváncsisággal<br> -fáradt, szomorkás, megviselt arc (tudom, ez nem illik Legolashoz, de annyira jellemzi a tündéket, hogy hozzáraktam)<br> -bő, sötétzöld ruha: tunika, köntös, köpeny<br> -kb. 30 év körüli férfi benyomását kelti<br> -magas termetű, de izmos, szálas, mozgása lassú (!), de precíz<br> <br> Az Én Bakacsinerdőm:<br> -alacsony, vékony törzsű fák<br> -sűrű ágrengeteg takarja el a napot<br> -ezüstös-sötétzöld falevelek, melyek rendkívűl sűrűn helyezkednek el<br> -félhomály<br> -hűvös levegő <br> -rothadó avarszag<br> -kevés állat<br> -teljes csend, se madárzaj, se fák koronájának suhogása, se apró erdei neszek<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20673 Írta: Anonymous
<a href=http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20020323/i/1016857166.3825270849.jpg>Itten látható Orlando meg Billy és Dom és PJ két nappal az Oscar előtt!

ORLI, VÉGRE FORMÁBAN VAGY, NAGYON ÖRÜLÜNK NEKI!!! :) ))
A hobbitok sosem borotválkoznak? :) ) PJ-től megszoktuk, de Dominictól nemigen, Billytől meg főleg nem... Amúgy észrevettétek, hogy az O-díjátadón (is) Elijah lenyúlta Orli szokásos frizuráját? Meg hogy Ian McKellennek is olyan izé lógott a nyakában, mint Orlandónak, csak zöldben? Hiába, ez a srác mindenkit megfertőz :D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20672 Írta: Anonymous
Buffy, Kyra, ha jól láttam, valahol szélen, a BHD társaság közelében ült. De ahogy elnéztem a képeket, valószínű JÓÓÓÓ nagyot tévedtem ;/<br> <br> Legolasról annyit: előbb láttam a filmet, mintsem olvastam a könyvet. Orlando abszolút befolyásolta az elképzelésemet róla. De ahogy olvastam, külön tudtam választani a két alakot. Legolas a könyvben sokkal jobban kibontakozik, tök jó humora van, míg a filmben bár Orlando nagyot alakít, a jellemét egyenlőre nem gömbölyítették ki. Szóval reménykedem, hogy a 2. részből PJ nem hagyja ki a jellemrajzot és emberi kapcsolatok mélyebb ábrázolását :) Egyébként Legolast olvasás közben szerintem teljesen el lehet határolni Orlandótól; szóval őt könyvben is ugyanúgy képzeltem el, ahogy a filmen láttam. Azt hiányoltam egyedül, hogy énekel, hogy csípős megjegyzéseket tesz, és a hajában a képzeletemben valamivel több a sötétebb szál...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20671 Írta: Anonymous
Legjobb smink<br> Legjobb operatőr<br> Legjobb vizuális effekt (trükk?)<br> ill Howard Shore nyerte az eredeti filmzenéért járó díjat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20670 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Bocs, kicsit tudatlan vagyok, és lemaradtam, de miben nyert a GyU? (Oscart)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20669 Írta: Anonymous
Én sem láttam, pedig nagyon figyelmesen végignéztem mind az öt órát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20668 Írta: Anonymous
Rayan, te hol láttad Orlnado-t?? Kérlek mondj valami megfogható pillanatot, mert én is felvettem, és mindenhol néztem, de sehol nem láttam! Valahol PJ és Elijah közelében ült??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20667 Írta: Anonymous
Egy dologban volt különbség a két kép között. Az én könyvbéli Legolasomnak nem volt hátrafogva a haja :) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20666 Írta: Anonymous
Penngaladiel: Ezzel a konkrét arc dologgal én is pont így vagyok! És ahogy már írtam ezekhez a benyomásokhoz Orlando nekem pluszt adott. Közelebbivé tette számomra Legolast!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20665 Írta: Anonymous
Legolas a könyvben:<br> <br> Számomra a könyv első olvasásakor Legolas külseje tökéletesen egybeolvadt Glorfindelével. Szerintem ezzel sokan így lehettek :) Nem tudom, ki hogy látja maga előtt egy könyv szereplőit, én általában nem látok konkrét arcokat, inkább benyomásokat, színeket, hangulatokat, körvonalakat. És ezekbe a körvonalakba tökéletesen beleillett az Orlando által megformált Legolas.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20664 Írta: Anonymous
Nos hát láthattátok! Orlando sehol (legalábbis én nem láttam!). DE! Mégis ő a nap hőse! Két filmje (LOTR, BHD) összesen 6 Oscar díjat vihetett haza! <br> Jövőre a Két toronnyal visszavágunk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20663 Írta: Anonymous
Már csak három óra van hátra az Oscar-átadás kezdetéig de nekünk már most vannak jó híreink az Orlando Bloom Multimédia jóvoltából. <br> Peter Jackson is részt vett a két napja rendezett ún. Pre-Oscar bulin és vele tartott egy-két 'színésze' is ott volt vele, többek között Orlando is! :-) Csak nem ott lesz az Oscaron is??? Wow ... !!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20662 Írta: Anonymous
nnnya,jó kérdés...nekem nem nagyon volt időm elképzelni,mivelhogy kb.pont akkor néztem meg a filmet,amikor a könyvben színrelépett...<br> De a hobbitokat pl.nem 100% így képzeltem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20661 Írta: Anonymous
Számomra Orlando egy nagy pluszt adott Legolas karakteréhez. A könyv alapján számomra nem volt ennyire kifejezo az o szerepe. Mondjuk a Nimrodel partján nagyon tetszett... :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20660 Írta: Anonymous
Azon gondolkodtunk így kollektíve, hogy vajon milyen elképzelésünk volt Legolasról azelőtt, hogy Orlando felragyogott a mozivásznon. Mert hát Tolkien bácsi nem kényeztetett el minket hosszú és kimerítő leírásokkal erre vonatkozóan. Még az is vitatott, hogy vajon milyen színű a haja. De a kérdés most nem ez. Azt szeretnénk megtudni, hogy ti milyennek képzeltétek el őt. Mennyire befolyásolta ezt a képet Orlando, esetleg milyen mértékben változtatta meg? Vajon el tudjuk-e még választani azt a képet, ami bennünk róla kialakult attól a képtől, mely a filmvásznon megtestesült?<br> Nilder Eldaron

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20659 Írta: Anonymous
anNamarie: A hozzászólásaidat MI töröltük ki, de csak azokat, melyek nem a témához szóltak hozzá. Légy erős! Ez a jövőben is így lesz. És nem csak a te hozzászólásaiddal, hanem az összessel, ami kívül áll a topik témáján (ld. a címfeliratban), csettelős, vagy konfliktust gerjesztő. <br> De ezt már sokszor elmondtuk. :-( <br> Nilder Eldaron, azaz a Nővérek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20658 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/965/>édi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20657 Írta: Anonymous
Nem tudom elmondani miért, de szerintem látszik, hogy nem ő az.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20656 Írta: Anonymous
Ezen azért látszik, hogy manipulált kép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20655 Írta: Anonymous
I love Legolas!!!!!!!<br> Love all: Bogi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20654 Írta: Anonymous
Bővítettem képtáram. Lépj be, nincs jelszó, de ha kell regisztrálj! A lap jobb alján a felhasználói oldalak közül Celebdring-et válaszd! <a href=http://www.noklapja.hu/bemoldal.php?bem_userid=79225#> KLIKK IDE

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20653 Írta: Anonymous
Dehogynem, épp ezért hívják ezeket manipulált képeknek.<br> Egyébként Celeb ez a kép még nekem is nagyon durva, ha még találsz ilyet azért csak szorgalmasan linkeld. ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20652 Írta: Anonymous
Nem lehet hogy csak a feje Orlando Bloom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20651 Írta: Anonymous
Íme megint egy kép, amit nem szeretnék belinkelni, ámbár korántsem annyira kiborító, mint a Legolas-Aragorn ábrázolás. Ez egy fotó manipuláció, melyen Orlando alsónadrágban látható. Nem olyan vészes, de sajna inkább nevetséges. Ha valaki úgy dönt kíváncsi rá: www.geocities.com/brensol/paperdoll.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20650 Írta: Anonymous
Vic, ne haragudj, els&#337; felindultságomban írtam vissza olyan hangnemben. <br> Ami azt illeti, ÉSzaH-nak sem üzentem volna olyan iszonyat fontosat, csak annyit, hogy miután elolvastam ezt:<br> ''Legolas nem a völgyzugolyi Smith ágens fia, hanem Bakacsinerdő (Mirkwood) királyának a fia. ''<br> Kimentem a kertbe, és elástam magam, de vittem a könyveket is, és megígérem még idén elolvasom &#337;ket. :) <br> Rayan : A képek nagyon szépek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.537 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére