Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20829 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Ehh megnéztem ma negyedjére a Gyűrűk urát.Egyre inkább Elijah-s lettem mostanában,de most hogy megint láttam a filmet, visszapártoltam Orlihoz. Mindkettőt szeretem na! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20828 Írta: Anonymous
Rayan: szupi vagy!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20827 Írta: Anonymous
Rayan:ezek a képek... :) )))<br> hogy valaki ennyire szép legyen...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20826 Írta: Anonymous
mindenkinek köszi a képeket!!<br> visszatérve a lovas dologhoz:tényleg nem könnyű szőrén lovagolni,tanusíthatom.bár az a kedvebcem :) )<br> Celebdringwen:sajnos nálam sem működik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20824 Írta: Anonymous
Celi: ez nem igazán működik :( Nem lehetne visszatérni a nőklapjáshoz? Az még egy egyszerű regisztrációval elérhető :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20823 Írta: Anonymous
Celeb: (ez egy kicsit off, bocsi érte) megpróbáltam megnézni a 15:53-as bejegyzésnél a képtáradat, és egy csomó gyönyörű autót mutogatott nekem. Nem is tudtam vele mit csinálni, egy képedet sem találtam meg :-( (

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20822 Írta: Anonymous
Kicsit bonyolult ez a rendszer, de a képeket meg kellene próbálni megnézni <a href=http://photos.yahoo.com/bc/celebdringwen/> ITT

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20821 Írta: Anonymous
Kiskósza, hol lehet utánanézni ezeknek a képeknek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20820 Írta: Anonymous
Na csókolom mindenki!<br> A pre Oscar parti képei nagyon jók, az meg, hogy Legolas a második részben még szebb lesz és tündésebb mint az elsőben szerintem senkit nem lepett meg.<br> Nem volt időm végigolvasni amiket írtatok, de gondolom mindenki siratja a meg nem kapott oscarjainkat és legalább olyan jól elment berúgni ennek öömére mint a mi Orlando barátunk:-)<br> Csak azt akartam megkérdezni, hogy szerintetek is gyanúsan hasonló nyaklánca volt Sir Iannek, mint Bloom őnagyságának vagy már képzelődöm? Ha a téma már lerágott csont mondjátok melyik bejegyzésnél találom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20819 Írta: Anonymous
A második linkelés nem sikerült. De hogyan nem?<br> <a href=http://briefcase.yahoo.com/celebdringwen/> talán most

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20818 Írta: Anonymous
SZIASZTOK!<br> <br> Újra elkészítettem Orlando képtáramat, új helyen, remélem most már működni fog!!! Jeleleg még csak 25 kép van rajta, de azokat bátran ajánlom mindenkinek, és bővíteni is fogom a tárat ígérem!<br> <br> <a href=http://photos.yahoo.com/bc/celebdringwen/lst?&.dir=/&.src=ph&.begin=9999&.view=t&.order=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/bc/celebdringwen/lst%3f%26.dir=/%26.src=ph%26.view=t> NA KLIKK IDE

de innen is meg lehet találni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20817 Írta: Anonymous
OFF: Ez nem igaz, ma egyszerűen nem tudok helyesen írni. Vic: bár úgy lenne! Napok óta vadászom rá, de semmi :( Délután válaszolok a leveledre, ígérem! <br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20816 Írta: Anonymous
Vic: :) )))<br> Egészen biztosan valódiak. És bocsánat, ha poént lőttem le, igazán nem állt szándékomban, csak találtam valami újat, és egészen felvillanyozott, mint az a TTT-s Legolas-kép :) Szóval bocsesz, ha gondoljátok, ki lehet törölni.<br> <br> Na jó, igazatok van a nyereggel kapcsolatban...Azért mindent Orlandótól sem várhatunk el.<br> <br> HÚ..Hát jó hoszzú az a Bakacsin...Még lóháton is...<br> <br> Vic: köszi a képeket, főleg a nyíllal gyilkolós képet, azt még nem láttam :) )<br> <br> Gandalfról jut eszembe...Egyébként van még egy furcsa kérdés, ami aggaszt. Úgy emlékszem, még nem vetettük fel ezt a témát. Ti mit gondoltok Legolas és Gandalf kapcsolatáról? Nem tudom, én nem érzem teljesen felhőtlennek a könyv alapján. Kölcsönösen tisztelik egymást, de valahogy úgy érzem, Gandalf folyton kontrázik Legolas megállapításaira, meg valahogy azt a hatást kelti, hogy megpróbálja mindig érzékeltetni vele, hogy ne legyen túl büszke arra, hogy ő tünde. Tudjuk, hogy Gandalf a Szövetség legbölcsebb tagja, és Legolas is bölcs, de én úgy vettem ki a sorokból, hogy Gandalf néha lekezelően bánik vele...Szerintetek? Vitázhatnánk egy jót! :) <br> Rae

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20815 Írta: Anonymous
A Trailert hol lehet megtalálni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20814 Írta: Anonymous
Nem tudom, hogy mi van, de az összes jelentősebb OB honlap egyszerre akadt ki... lehet, hogy felpakolták a trailert dugiban??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20813 Írta: Anonymous
Rayan: Te sem vagy ám semmi :) ) Ez a szenvedélyes kézművesség valóban figyelemreméltó jó tulajdonságai egyike :) ))))) Na ok., én is visszafogom magam, mert ez már tényleg nem a topicra való :) <br> <br> Olvastam a forgatókönyvrészletet, köszi, hogy betetted nekünk, de én mindig kételkedek ezek valódiságában, azonkívül nem szeretem előre lelőni a poénokat :) <br> <br> Ami a nyerget illeti, szegény Orlitól azt ne várjuk el, hogy úgy ülje meg szőrén a lovát, hogy közben még az íját is használja vágta közben... Így is eltört egy bordája, amikor lezuhant a lóról, akkor hány balesete lett volna még... :) ) Ez sajna gáz, de tényleg voltak ennél nagyobbak is a filmben. :( <br> <br> Gandalfnak hála lemértem Középföldét, és az É-D-i távolság majd 2000 mérföldnek felel meg. Tehát tetemes nagy, maga Bakacsineerdő kiterjedése is É-D irányban 500 mérföldet tesz ki!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20812 Írta: Anonymous
Hol van az a kép ahol Gimli a <br> hátán van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20811 Írta: Anonymous
Rayan:szép tőled, hogy beraktad,<br> de nem tudok angolul. :) <br> <br> Amikor a Fangornba mentek Gimlit<br> ott is vitte, de nyereg nem volt<br> Arodon. Tudjuk, hogy azt még a <br> rohírokkal levetette.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20810 Írta: Anonymous
Felfogtátok egyáltalán, hogy betettem a 3. rész forgatókönyvének egy részletét? :) ))))) Sajan Elrohír szerepét 'átadták' Legolasnak, de ezt egy cseppet sem bánom :) Így sokkal jobb lesz, hogy <U>Legolas</U> utal a próféciára, mert már a Tanácsban is ő állt fel azzal, hogy: 'Hé Bormir! Tudod kihez beszélsz? Ez itten Aragorn, Arathorn fia! Tudatlan!' :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20809 Írta: Anonymous
Azért azt ne felejtsétek el, hogy nem olyan könnyu szorén megülni a lovat, foleg nem ketten. És ha azzal a lóval egy nem épp egyszeru csatajelenetet forgatnak, ahol nagyon sok ló van, inkább nyerget raktak arra a pacira. Szerintem ez még megbocsátható bun (voltak ennél durvább változtatások :o ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20808 Írta: Anonymous
boreger: B. eredetileg nem is lovon jött :) ) Szóval ennyit a Könyvről ;) De a völgyzugolyi nekem spec. fel se tűnt! De ez a TTT-s botrány :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20807 Írta: Anonymous
Amikor megérkezik Völgyzugolyba, akkor is van nyereg a lován. :( igaz, hogy jóval kevésbé ormótlan, mint Boromiré, de van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20806 Írta: Anonymous
Vic: szeretünk :) ))) Még mindig, nagyon :) )))) <br> <br> De valamit nem értek, csajok! Tudjátok, a TTT-s Helm-szurdoki képen (sok ember+Legolas lovon Gimlivel a hátán) Arodon nyereg van!!! Hogy a fenébe?? Nem arról volt szó, hogy a mi tündénk szőrén üli meg a lovat? Most akkor mi van? :( Vagy esetleg Gimli miatt kellett a nyereg? :) Valaki! Kösz :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20805 Írta: Anonymous
Egyetértek Celebdringwennel. A Gyűrűk Urában szinte minden esemény sorsszerű. Így Elrond Tanácsa is, ahová mindenki úgy érkezik, hogy valami belső késztetés v. álom v. aggodalom vett rajta erőt, és ezért indultak a különféle népek Völgyzugolyba. A filmben meg úgy van feltüntetve, hogy Elrond híja őket. Bocs, mindig összekeverem. Lényeg: Legolas, ha már ott volt, kapva kapott az alkalmon. Szerintem a küldetést kihívásnak és egyben kötelességnek is tekintette, ami a tünde voltát illeti, magyarán szívesen képviselte a fajtáját. És a 'kihívás'-ban benne volt a kalandvágy is. Nem minden tünde egyforma. Nyilván mindegyik szereti az othhonát, és ragaszkodik hozzá, de nem biztos, hogy mindegyik 'otthon ülő' típus. És lehet, hogy Legolast az is motiválta, hogy a küldetés során esetleg bejárhatnák pl. Fangornt, nem? Végül is a tündéket vonzza a szépség, és gondolom, mindent látni szertenének, ami számukra csodálatos. Valahogy így lehetett ezzel Legolas is. És szerintem magának az utazásnak is örült, vágyott rá: és nehogy megkövezzetek: szerintem minden harcot élvezett. Emlékezzünk a Gimli-párbajra a Helm-szurdokban :) Végül is Gimli is élvezte, hogy mennyi orknak 'csaphatja le a fejét' :) )) Nem azt mondom, hogy esetleg az mozgatta volna Legolast, hogy rengeteg orkot nyírhatna ki, ez eszembe sem jutott :) ))))) Inkább ez (a harc) egy olyan tényező volt, ami együtt járt az utazással, és Legolas ezt elfogadta, és nagy hasznára vált a Szövetségnek. De nyilván az elsődleges szempont Frodó védelme, ő neki esküdött föl, és a védelem bizony együtt járt a csatákkal is, amik ha már vannak, ki kell használni őket, és Legolas gondolom örömét lelte abban, hogy megvédheti bajtársait, és szuper tünde képességeit a Szövetség javára fordíthatja, ld. nyíltpályás távolbanézés, farkaslövészet, havonjárás, orkkéselés, ecetera, ecetera :) )))<br> <br> ÉSzi: egy háromezer éves tündének baromi nagy műveltsége lehet :) Gondolom a tündék mindegyikének, aki már elég esztendőt megért. A tünde-kultúra szerintem a legcsodálatraméltóbb Középföldén. Hadd ne mondjam el, lányok, miért 8) Ha én Legolas lennék (most tényleg magamból indulok ki), imádnék fára mászni meg énekelni és táncolni a holdfényben :) De mint konkrét hobbit, (nem HOBBIT hanem hobbi-t 8))) tuti, hogy a pecázást választanám. Gyerekkorom óta bele vagyok zúgva a horgászatba. DE mint tudjuk Legolas lembast fogyaszt, és fanatikus természetvédő 8) Sz'al szerintem a költészeten kívül a legkedvesebb hobbija (ismét ne kövezzetek meg) a harcművészet lehet. Gondolnátok, hogy azokat a csodaszép nyilakat, tegezt, és íjat (most nem Galadrielére gondolok), és kést (késeket) nem ő maga készítette volna? Szerintem a saját keze munkája. Szóval a harcon kívül biztosan szenvedélyes kézműves is :) <br> <br> Jéééézus. Vissza kell fognom magam. Sürgősen.<br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20804 Írta: Anonymous
Nos, akkor, ha legalább A két torony trailert nem láthatjuk itthon - pedig mától a világon szinte mindenhol a mozikban van - <B>vígasztalódjunk néhány ÚJ LEGOLAS KÉPPEL MÉG!! </B><br> <br> <a href=http://www.totalwaste.net/orlando/movies/ridinghorse.jpg> Legolas a lován

ezt a filmből már ismeritek - kivégzés egy nyillal közvetlen közelről :)

Persze ezeket is a már ismerős Bloomin' M. fórumáról szedtem le, még többet itt találsz - de azokat már láttátok:

klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20803 Írta: Anonymous
<a href=http://forum.supergamez.hu/hzzp://www.elijahwoodinc.com/plotrcast16.jpg>Nekem ez az ing is tetszik :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20802 Írta: Anonymous
Ami azt illeti véletlen-e vagy nem, hogy a tanácsban kik verődtek össze! Azt hiszem az egész Gyűrűk urában SEMMI nem véletlen. Nem tudom, hogy a Gyűrű hatalma-e, vagy Gandalfé (végig az volt az érzésem, hogy a maga módján mindig is irányítója az eseményeknek, előre lát mindent), vagy csak valami belső óra, de egyszerűen a tanácsba MEG KELLETT érkeznie mindenkinek. <br> <br> Viszont arra, hogy Legolas miért csak a háború idején hagyta el tündeföldet egész egyszerűen nem találok épkézláb választ! De gondolkodom, és ha megvilágosodtam leírom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20801 Írta: Anonymous
Gandalf is egy jót táncikált Bilbó ünnepén! Akkor egy tünde miért szégyelne táncra perdülni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20800 Írta: Anonymous
Böszi: ha arra vagy kiváncsi, hogy le van-e írva valahol, hogy Legolas jól tud táncolni, akkor a válaszom egyértelműen nem. DE: a tündék nagyon szeretnek táncolni és énekelni a csillagos holdfénynél, ez biztos. Ebből szerintem egyértelműen levonható, hogy Legolas is szerethet táncolni, sőt, akkor bizonyára tud is :) ))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.627 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére