Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20943 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
oh istenem, egyre yobban érzem hatásait, hogy nem vagyok.... brühühü ez szörnyű! még az új trailerről sem tudtam, és le sem tudom tölteni, mivel ezekre a gépekre (a kávézóban) nem lehet leszedni semmit... :( (( <br> minden esetre elég megnyerőek az új képek, ahogy így elnézem... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20942 Írta: Anonymous
Dae-elena: Elolvastam a Mesédet, gyönyörű. Nagyon várom már a többi részét. <br> Nem gondoltál még arra, hogy író légy?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20941 Írta: Anonymous
''Helm Szurdoka. Zuhogó eső. A hajam még mindíg tökéletes: Drei Wetter Taft.....''<br> :-D D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20940 Írta: Anonymous
És most Orli az esőről... :) )<br> <br> <a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/april/news04022002b.html>klikk ide az idézetért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20939 Írta: Anonymous
Muszáj ezt a szakadó esőset még egyszer beraknom, ez egy kicsit világosabb... ez a thaiföldi trailerből való...<br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1374&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2002%5F4%5F2%5F0%5F4%5F42%2Ejpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20938 Írta: Anonymous
Érdemes ellátogatni a cseh FantasyPlanet honlapjára is <br> www.fantasyplanet.cz/lotr/galeriefilm.asp <br> ahol a galérában található Két torony képek sokkal nagyobbak, mint amiket eddig láttunk. (a minősége így sem a legszebb...)<br> <br> Legolas képek pl.<br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1487&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2002%5F4%5F2%5F12%5F35%5F43%2Ejpg> kép 1.

Kép 2.

és kapásból Vic új kedvence, Legolas a szakadó esőben Helm-szurdokánál

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20937 Írta: Anonymous
Na jó, talán ezek közül még nem láttátok az összeset...<br> <br> VANITY FAIR OSCARS AFTER-PARTY: <br> <br> <a href=http://www.orlandobloom.co.nz/pics12.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20936 Írta: Anonymous
Ami pedig az új képeket illeti, nem igazán tudok betenni semmi újat, mert nincsenek :( Illetve azokat már mind láttátok....)<br> <br> Buffy és mindenki, aki Ewan-Orlis képet vadászik, rendet raktam a gépemen és megtaláltam :) ) Úgyhogy aki nem tudta múlkor lementeni azt a manipulált képet, annak szívesen elküldöm mailben, csak jelezzétek :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20935 Írta: Anonymous
Legolasos szép napot :) )<br> OFF: <br> Rayan, Te aztán tudod, hogyan örvendeztesd meg az ember lányát.. :) ) A 20 megás teljes trailer már fent van a gépemen, a gáz az, hogy nem tudom megnézni, csak hallani, mert kér valami codecet hozzá. De nem fog kifogni rajtam, ne aggódjatok :) )<br> <br> Az Orlando Bloom Multimediára alig lehet feljutni, vaj'h miért? :) )<br> <br> Nem győzöm elégszer megnézni ama bizonyos szakadó esős Helm-szurdokot, én még mindig ki vagyok akadva rajta.... Gyerekek, ez a film tényleg nem lesz semmi... :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20954 Írta: Anonymous
Olórin: nagyon köszi a cikket :) ))<br> <br> Nos, Legolas-hívek, hogy az előttem szólokhoz csatlakozzam, néhány napja tényleg ''pang'' ez a topic vitatkozás és dumcsizás szintjén, dobjuk meg egy kicsit, mit szóltok hozzá?<br> <br> Én személy szerint arra gondoltam, hogy alaposan körbejártuk, többször beillesztettük ide a kedvenc Legolas idézeteiteket (köztük az enyémeket is), de a könyvben annyi, de annyi jó Legolasról szóló részletet lehet találni, hogy tényleg nem semmi...<br> <br> Szeretnélek Benneteket megkérni, hogy segítsetek egy kicsit. <B>Mindenki kapja elő a Könyvet, és keresse ki belőle a kedvenc és/vagy nem-kedvenc Legolas-idézetét! </B> Most nem az énekekre gondolok, amit már tényleg tucatszor beraktunk ide, hanem olyan rövid idézetekre, amelyek alapján azok is megismerhetik Legolast, akik nem imádják úgy Őt, mint mi. <br> <br> Kezdem én, hogy kb. mire gondoltam, aztán jöhettek Ti is. Nem kell bekezdésnyi szövegeket ide begépelni, csak rövideket, amelyek alapján Legolas karakterét ''össze lehet rakni''.<br> <br> ''... Lába mintha nem is érte volna a földet, nyomot sem hagyott, amerre ment, a tünde kenyér bőségesen elég volt neki, hogy erejét megőrizze, sőt, még aludni is tudott menet közben, már ha az, hogy elméje a tünde-álmok különös ösvényén időzött, miközben ő nyitott szemmel járt a világ fényében, embernyelven álomnak nevezhető....''<br> <br> De a tündék álmáról ír Tolkien máshol is:<br> <br> ''Legolas már aludt, moccanatlan, formás keze összefonva a mellén, szeme nyitva, eleven éjszakát és mély álmot elegyítve, ahogy azt már a tündék szokták.''<br> <br> Ilyesmikre gondoltam, <B> kutatkodásra fel! </B> :) )))<br> <br> Morgana: Legolas szerintem nincs tudatában azzal, hogy hogyan néz ki... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20953 Írta: Anonymous
kicsit off, de mégis ide kapcsolódik:<br> <br> (mai Népszabadságban egy cikk, lehet, hogy később már nem működik a link:)<br> <a href=http://www.nepszabadsag.hu/Default.asp?DocCollID=46152&DocID=46163#46163> www.nepszabadsag.hu/Default.asp? ... 6163#46163 <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20952 Írta: Anonymous
Szerintem a tündék teljesen természetesnek veszik a saját szépségüket. Biztos, hogy elsősorban nem ezért érzik magukat felsőbbrendűnek a többi fajjal szemben, hanem azért, mert ők RÉGEBBIEK. Öregebbek, mint faj és mint egyed. Én biztos vagyok benne, hogy egy tünde leginkább csak akkor látja a saját ábrázatát ha víz fölé hajol. A hajukat nem azért fonják, hogy még szebb legyen, hanem azért, hogy ne lógjon a szemükbe. Nézzétek csak meg Legolas hajfonatait. Szép, persze, hogy szép, de elsősorban funkcionális szerepet tölt be. Az, hogy a tündéknél minden szép, természetes velejárója a koruknak. Hiszen VAN IDEJÜK mindent TÖKÉLETESRE csinálni. <br> Ebből következően szerintem Legolas nem KEZELI a szépségét. Csak viseli. Olyan természetességgel, ahogy az íjat a hátán, a köpenyt a vállán. A tündék ugye szeretik a szép dolgokat mindenben, de nem hiszem, hogy ezt hiúsággal kezelik. Legolasnak valószínűleg eszébe sem jut olyasmi, amit a humor topikban fejtegettek az alkotók, miszerint biztosan ő a legszebb. Egyébként számomra is ő a legtündébb tünde, de szerintem a tündék között teljesen átlagos. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20951 Írta: Anonymous
Petíció ügyben: <br> Sajnos még semmi reakció. Hacsak azt nem vesszük annak, hogy az áprilisi Filmcsillag (címlapon az Episode II) nincs tele azzal, hogy Orlando buzi. Lehet, hogy ez már a mi hatásunk? Én nem lennék ennyire derülátó ebben az ügyben. Valahogy a média, mint orgánum nem tölt el túl sok bizalommal. Főleg az eddigi tapasztalatok alapján. De a remény hal meg utoljára. A Filmcsillag ugyebár azt ígérte a márciusi számban, hogy a következőben részletes cikket közölnek Orlandoról. Nos, ezt nem tették. Több lehetőség is fenn áll: <br> 1. A levelünk elgondolkodtatta őket és ezért revidiálják a cikket. <br> 2. Egyátalán nem terveztek Orlando cikket, csak beírták, hogy az Orlando és Legolas rajongók megvegyék a következő számot is.<br> 3. Terveztek Orlando cikket, csak nem készült el lapzártára és a következő számban olvashatunk részletes beszámolót arról, hogy Orlando buzi. <br> Egyébként azért még így is odaszúrtak egy kicsit. Betettek egy olvasói levelet, melyben egy Orlando rajongó dícséri őket, hogy milyen tapintatosan közölték a dolgokat. Engem már ez is elbizonytalanít. Szerintem nem várhatunk tőlük semmi jót. Legalábbis jobbat nem. Legfeljebb azt, hogy ennyiben hagyják a témát. Már azt is eremdénynek könyvelem el, ha legalább nem firtatják tovább. <br> Ezek vannak. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20950 Írta: Anonymous
ÉSzI, mi meg a női méltóság egyre erősebben két totálisan különböző dologgá kezd válni... De kérdem én, így egymás között, baj ez?... :) <br> <br> Én is láttam a M.M. -t . Oda-vissza, Morgana KO, kész van, fel kell mosni. Emberek, aki tudja, töltse le, az egyszerűen fantasztikus...<br> <br> Hmmm... Téma? Ha már annyit cikizzük a Drágát a hiúsággal, hát felteszem a kérdést, szerintetek mennyire van tudatában a saját szépsgének. (A film egyértelmű, a könyvben gondoljatok arra a részre, mikor Minas Tirithben sétál, és az emberek megbámulják.) Szerintetek hogyan kezeli ezt, kell-e kezelnie, valóban olyan 'maszat-nélküli-e' mint az első filmben, olyan 'skatulyából kihúzott-e'. Vagy valami ilyesmi... :) <br> (Jellemző, Morgana már megint képtelen fogalmazni...)<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20934 Írta: Anonymous
Thaurwathiwen, a címe:<br> <br> www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/ajtok.html <br> Elküldeni sajnos nem tudom, mert nincs meg egészben a gépemen, kimásolni meg vmiért nem engedi. <br> Rayan, meg mindenki, akinek sikerült letölteni azt az átkozott trailert: nyavalyás mázlisták. :( <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20933 Írta: Anonymous
Drágáim, sikerült!!! Legolas minden mennyiségben!! :) ))))<br> Megnyugodtam.<br> Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20932 Írta: Anonymous
<a href=http://www.orlandobloom.co.nz/images/breakout.jpg>Legújabb Orli picture

Srácok, ma megint mi történik? Gürizek egész nap, írtam négy oldalt, tanultam mint hülye :) , feljövök végre-valahára, hogy leszedjem a trailert, erre az OB Multimédia lapja kiírja, hogy túlterheltség miatt zárva!

Ez borzasztó :_( Mikor fogom én mozogni látni Legolast a TTT trailerben? :(
*sóhaj
Asszem már csak holnap.

Nuin: hát honnan jöttél rá? 8))))))
Rayan, a csalódott

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20931 Írta: Anonymous
Ó,köszike!Direkt figyeltem,de mikor fel akartam írni kitört a ceruzám hegye:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20930 Írta: Anonymous
galad: <br> Havo dad, Legolas.(Ülj le, Legolas)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20929 Írta: Anonymous
Mit mond Aragorn Legolasnak tündéül,mikor azt akarja,hogy leüljön?(a tanácsban)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20928 Írta: Anonymous
Mármint annak, aki énekelte. Én úgy képzelem el Legolas hangját. Csak azt sajnáltam, hogy a Nimrodelről szóló dal nincs rajta:-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20927 Írta: Anonymous
Visszatérve Legolas énekhangjára: a Magyar Könyvklubból lehetett rendelni 2 CD-t, amin a Gyu-ban szereplő dalok vannak megzenésítve. A Boromir siratásában tök kellemes a hangja.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20926 Írta: Anonymous
Vic, szerintem a trailerben akkor is az a legjobb, amikor Trufa Szilszakállba kapaszkodik, és ott pislog mögötte! Már tegnap leszedtem, de nincs 4 perc, csak 1,5.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20925 Írta: Anonymous
Vic: Fú, tegnap este végül nekem is sikerült lementeni a Midsomer Murders zip-et. Nem semmi, ahogy ott az ágyból felpattan.. Mázlista színésznők.. >:)<br> És milyen nevetségesen hal meg:))<br> Áww, imádom az Orlando multimédiát!:-)<br> (''Pár'' új kép az oldalon megint, plusz egy több oldalas André Schneider interjú, amiben Orlando-ról faggatták többnyire.. Ha érdekel titeket, olvassátok el. :) 5 percen belül felteszem. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20924 Írta: Anonymous
Dae-elena: Elküldenéd nekem is a mesédet? Nagyon örülnék neki.<br> Nekem most tölti a trailert, remélem sikerülni fog neki, mert ha nem, akkor... inkább nem fejezem be a mondatot:)).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20923 Írta: Anonymous
Esgalfanawen: én értem, amit írsz... :) )))<br> <br> Arról van szó, hogy ROSSZUL KEZDITEK EL a töltést. Amikor ráklikkelsz a download gombra, a JOBB EGÉRREL kell ráklikkelni, nem a ballal. Ott kiválasztod a CÉL MENTÉSE MÁS NÉVEN fület és utána kiválasztod a helyet, hogy hová mentse le a gépeden. <br> Így nem jön be rögtön a Media Player, nem kezd el pufferelni sem, hanem egyszerűen menteni kezdi a gépedre. A gáz akkor van, ha kiakad útközben a mentés, mert akkor nem az egész 8 megát fogod látni, hanem pl. annak csak a felét. De legalább megengedi megnézni... Ilyenkor lehet újra kezdeni. :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20922 Írta: Anonymous
OFF: Mi az a pufferelés?? Mert nekem villámgyorsan betöltött az Orlando Bloom Multimedia trailere, de azóta folyton azt írja ki ha le akarom játszani, hogy betöltés, utána lejátszás ezután pufferelés, és elkezd valamit csinálni, aztán 18 - 20%-nál előről kezdi. Ráadásul nem is tudom újra tölteni, mert valahová a gépemre mentette, és fogalmam sincs hova, úgyhogy törölni sem tudom hogy előről kezdjem. Tud valaki valami megoldást?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20921 Írta: Anonymous
Legolas nem rossz rövid barna hajjal sem, de hosszú szőkével mégjobb...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20920 Írta: Anonymous
Megnéztem azt az 1 perces trailert<br> amit Vic belinkelt.<br> Kínaiul dumálnak alatta, vagy mi?<br> <br> Legolas kardozós képei fölött<br> nem lehet, hogy az mégis Éomer?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20919 Írta: Anonymous
Nekem el sme kezdi tölteni, úgyhogy kár belé...Hogyan???? Csuromvizes??? Hujuj, de megtörölgetném... :) )) Tényleg Vic, a hátát te szoktad megmosni fürdéskor?:)))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.525 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére