Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20859 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Asszem úgy van, hogy minden<br> tünde arca csupasz...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20858 Írta: Anonymous
Apropó: Vic, köszi a képeslapot! Írtam levelet, de nem hinném, hogy elküldte volna... :-( <br> <br> Morgana: Te ugye megkapod a leveleimet?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20856 Írta: Anonymous
Nem tudom, ki rakta be, de az a lovas kép Legolasról betett nekem:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20857 Írta: Anonymous
Hú, ÉSzAH, ha ezt Vic meglátja, törölni fogja ezt a sok offtopic-csevejt! :-D DDDD<br> Gyorsan egy Orli-képet, mielőtt nem késő! ;-) <br> Hajrá, törpök!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20855 Írta: Anonymous
Na fiúk, bevesszük a törpöket is a Pantene ProV-brigádba??? :-) ))<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20854 Írta: Anonymous
ÉSzAH: :-D DDDDD<br> És a törpök miért maradnak ki? <br> <i>Barkuk Khazad! Khazad aimenu!</i>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20853 Írta: Anonymous
Yesss! Előre hős tünde harcosok! Faljátok fel élve azokat a csúnya, fésületlen orkokat!!! Itt az ideje, hogy megatanulják, mi is az a Pantene ProV! :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20852 Írta: Anonymous
És a Helm-szurdokban majd száz, meg száz hozzá hasonló tünde-harcos küzd majd! Wow! Dhurhva lesz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20851 Írta: Anonymous
Az a TTT-s kép tényleg nagyon ott van. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy végre maszatos. De tényleg, az ember (és a tünde is!) a csatában koszos. A hosszú, menedék-nélküli úton koszos. Miután napokat a vadonban töltött, fürdési lehetőség nélkül ... nos akkor is koszos. Én ezt egy kicsit hiányoltam is eddig, mivel Legolas csak Móriában koszolódik be és ott is csak egy picit. Pedig mindenki tudja, hogy a szőke hamarabb koszolódik. :-) )) Na de vissza komolyba, számomra nevetségesek azok az akciófilmek, ahol a hős végigvergődi magát az ellenen és úgy néz ki, mint akit most húztak ki Hugo Boss fiókjából. Ha nem tünde lenne, még az is elvárnám Legolastól, hogy egy kicsit borostás legyen. (Tényleg, a tündéken nő arcszőrzet?) <br> Szóval már ideje volt, hogy egy kicsit piszkos legyen. <br> Emellett azért is tetszik, mert ezen a képen igencsak harciasnak tűnik és minden bölcsesség ellenére én egy kicsit hiányoltam ezt belőle eddig. Voltak eddig is ilyen pillanatai, de még a legforróbb helyzetben is háttérbe szorult a tünde harcos aspektusa. Remélem, hogy nem csak ezen az egy képen láthatjuk őt így, hanem a háború alatt többször is megmutatja, hogy milyen a tündék istene. <br> Let's go get up, Lego!!! (Bocsi, Morgie, de ide ez illett!)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20850 Írta: Anonymous
Gandalf: ez érdekes lesz, ha igaz:-DDD<br> Vic: az a kép nekem is nagyon tetszik. De Rayan Gimli+Legolas képe se semmi. Az az arc!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20849 Írta: Anonymous
Álítólag Legolas a Helm szurdokban 'szörfözni' fog egy pajzson.... eh, ez vajon komoly?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20848 Írta: Anonymous
Rayan: cupp-cupp-cupp!!! Ez három virtuális puszi volt azért a nagy méretű maszatosarcú Legolasért. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem új kedvencem lett az a kép. Nem azért, mert új és a TTT-ből való - és ugyebár minden csoda három napig tart - hanem amiatt az eltökélt, dacos, ugyanakkor hihetlenül férfias arc miatt, amit Orli azon a lovon vág. Rayan igazad van, tényleg, mint egy hadisten. Morgana: úgy látom, hogy Elrond trónja alaposan billegni kezd, már ami a hadistenség-hasonlatodat illeti :) ))) Legolas azon a képen tényleg nem semmi. :) ))<br> <br> Bizony, bizony, Gandalf nagyon jól ismerte Thranduilt, úgyhogy bizonyára hasonlóképpen ismerte korábbról Legolast. Talán pontosan azért engedhette meg magának azt a néhol már lekezelőnek tetsző stílust a tündével szemben, amit a GYU lapjain is olvashattunk.<br> <br> Hát, a hangszernél nincs ötletem. Talán hozzám is közelebb áll valamilyen húros hangszer egyszerűen az íj miatt, de ez még nem jelent semmit. Azt már írtam korábban, hogy a hangját nem tudom szavakba önteni.... azt hallani kell :) )) De azt sem tartom kizártnak, amit Gandalf írt az előbb, hogy egyszerűen nem használnak hangszert az éneklés közben, mert annyira árnyalt és összetett dallamokat is ki tudnak énekelni, ami egyszerűen fölöslegessé teszi a zenei aláfestést. <br> Aki látta a Cannes-i fesztivál képeit tavaly májusban - nekem szerencsére videón is megvan - az tudhatja, hogy a GYU stábja kibérelt egy kastélyt, amit ''Középföldésen'' rendeztek be: a mesterséges tavon Galadriel hattyúhajója úszott, kőtrollok őrizték a bejáratot és műfüles hobbitkislányok szórták az újságírók elé a rózsaszirmokat. Nos, ott az egész party alatt reneszánsz muzsika szólt, és a tündék mellett zenészek is reneszánsz ruhákban léptek fel. Nos, én akkor is és most is azt mondom, hogy ez a típusú zene abszolút nem illik sem Középföldéhez, sem a tündékhez. Bár Galadriel és Arwen ruhái igencsak hasonlítanak a Mátyás korabeli ruhák vonalához és szabásához, na de azért ez már túlzás, nem gondoljátok?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20847 Írta: Anonymous
Igen, segít Legolasnak tartani az íjjat! ;-) ))))<br> (jóvanna, csak vicc vót...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20846 Írta: Anonymous
Egyébként Gandalf a második részben vissza jön,és segít nekik (Aragorn,Legolas,Gimli)az útban.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20845 Írta: Anonymous
Gandalf járt már Thranduilnál, tehát találkozniuk kellett....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20844 Írta: Anonymous
Legolas és Gandalf ismerte egymást előtte?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20843 Írta: Anonymous
Nem hinném, hogy bármilyen hangszeren is játszana, hisz a könyvben mindenki csak énekel, talán mert ez jóval természetesebb, mintha zene lenne alatta.<br> Legolas és Gandalf kapcsolata... háááát... :-D DD<br> Na jó, komoly leszek: szerintem Gandalf sejti, milyen utat kell Legolasnak megtennie, s sejti, hogy Gimlivel milyen tökéletes párost alkotnak majd, ezért igyekszik ebbe az irányba terelgetni őket...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20842 Írta: Anonymous
Uhm. El tudná nekem valaki küldeni e-mailben azt a manipulált képet, ahol Ewan McGregor és Orlando egy ágyban fekszenek? Elvesztettem a képet, és nagyon kéne. Köszi szépen, előre is.<br> buffy-spike@freemail.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20841 Írta: Anonymous
Jaj, Rayan, ez a Gimli+Legolas kép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20840 Írta: Anonymous
Szerintem meg hárfa. Esetleg fuvola.<br> Azért nyereg nélkül nehezen tudna lőni a nyilával. Ez az ősmagyaroknak is csak a kengyellel sikerült.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20839 Írta: Anonymous
Sziasztok! Lehet, hogy már volt itt róla szó, de azért megkérdezem: tud valaki olyan címet, ahol a következő részekből van fent kép?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20838 Írta: Anonymous
Fúú Celeb ez-ez-ez valami grrr.. kép. Mármint az OrliLego keverék. Grr.. :) ) Uhh, szörnyű.. :) )<br> <br> Ezt lehet törölni, csak úgy éreztem meg kell osztanom veletek ezt az érzést. Az első pocsék Orlando kép, még szerencse, hogy csak manipulált. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20837 Írta: Anonymous
Az biztos, hogy számos természeti hangot képes utánozni: madárfütty, szélsüvítés, stb. A fúvós hanszerrel nekem az a gondom, hogy amellett nem igazán lehet énekelni. De ez már teljesen egyéni elképzelés kérdése, nem vitatkozni akarok. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20836 Írta: Anonymous
Szerintem a hangszere mindenképp valami fúvós, de valami lágy dallamú. Mondjuk olyasmi, mint a fuvola. <br> Hangját szerintem nem lehet maghatározni. Úgy értem: arra, és úgy használja ahogy akarja! Legalább 5 oktávnyi kijön belőle, és ha kell érces, de ha kell olyan lágy, mint egy 14 éves fiúnak mutálás előtt. És képes a természet hangjait is utánozni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20835 Írta: Anonymous
Elég nehéz meghatározni, hogy vajon milyen hangszeren játszhat, hiszen mi csak a saját kultúránk hangszereiben tudunk gondolkodni. Én valamilyen húrosra gondolok, már csak az íjhasználat miatt is. A hanggal azért vagyok gondban, mert számomra még mindig olyan a tündék beszédhangja is, mintha énekelnének. Mindenképpen magasabb, mint az embereké - függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető - és beszédük olyan lehet, mint amikor az ember nem pattogósan, hanem lassan és különös gonddal beszél olaszul. Maga a hang pedig kissé intonáló, de nem annyira, hogy kellemetlen legyen. Az emberi fülnek biztos, hogy furcsa, de egyben a legnagyobb gyönyörűség is, ahogy Tolkien Glorfindel megszólalásánál utal rá. <br> Egyszer már felmerült a kérdés itt a fórumon, hogy vajon kinek a hangjához lehetne hasonlítani Legolas hangját. Én az énekhangját Ákoséhoz hasonlítottam, de kizárólag csak lágyságában és nem mélységében. Én Ákosénál kicsit magasabbnak képzelem Legolas hangját. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20834 Írta: Anonymous
NAAAAAAAAAAAA! AKKOR MOST!<br> <br> <a href=http://kep.tar.hu/celebdringwen/> Klikk ide, aztán meg a Tünde nevű albumra

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20833 Írta: Anonymous
Van egy olyan érzésem, ha Rayan jött volna ide elébb és nem Vic, akkor más lenne Mrs. Greenleaf... :) ))<br> <br> Szerintetek milyen hangfekvése van Legolasnak? És milyen hangszer a specialitása? A didzseridu és a Zámbó Jimmy-féle nyávogás, ahogy egyik osztálytársam vázolta, vhogy nem fér a fejembe... :) Szerintem minimum hőstenor/bariton vagy lírai tenor, spéci hangszere meg talán a lant vagy a fuvola. Ti mit gondoltok?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20832 Írta: Anonymous
Rayan, ez a pecázás dolog ... Valahogy nem tudom elképzelni Legolast, ahogy pecázik. :-) De ez az én egyéni szociális problémám. Amúgy nagyon nagy egyetértésre találtál itt Hórusz-körökben. Én csak azért nem szívesen írok ennyi minden jót Legolasról, mert még megvádolnak vele, hogy csak jó tulajdonságokkal ruházom fel. <br> Tényleg, beszéltünk már arról, hogy Legolasban van némi tünde-rátartiság, némi fajgyűlölet, némi hiúság, de ti milyen rossz tulajdonságokkal ruházzátok még fel gondolatban? Mert azért ő is pasi, így lennie kell benne legalább egy valaminek, amitől a szó szoros értelmében a falra mászmánk. :-) Meg még pár másik tulajdonságnak is, amitől csak majdnem másznánk a falra. Mert hát azért a tünde is ember! :-) ))<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20831 Írta: Anonymous
Jajj hogy szeretik egymást! Én meg őket :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20830 Írta: Anonymous
<a href=http://www.elijahwoodinc.com/plotrcast17.jpg>Itt vannak ŐK!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.795 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére