Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20977 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Shaira, íme egy-két Orlando oldal: <br> www.yourbestshots.com/orlando <br> orlando.glisten.net/index.html <br> orlandomultimedia.cjb.net <br> www.orlandobloom.co.nz/index2.html <br> legolasgreenleaf.com <br> nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_asset.html <br> <br> Ellenőrizd őket, mielőtt berakod, lehet, hogy élnek-e, mert a gyűjtés nem friss és ezek a honlapok elég gyakran vándorolnak szerverről szerverre. De mindig van link az új helyre, csak akkor az új linket érdemes berakni.<br> <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20976 Írta: Anonymous
Most olvasgatom az AD&D Complete Book of Elves c. művét, egészen más apropóból (nem Legolasszal kapcsolatban) és van benne egy nagyon érdekes gondolat, ami a tündék saját értékeikhez való viszonyát szerintem jól megfogalmazza. <br> Azt írják, hogy a tünde minden különleges képességére áldásként tekint, mellyel az istenek a népét megjutalmazták. Nem hiúsággal, hanem hálával állnak hozzá az infra-látáshoz, az éles halláshoz, és mindenhez, amiben jobbak, mint a többi faj. Ez szerintem Tolkien tündéire is igaz lehet. A képességeiket áldáként élik meg. Én emberként még azt is áldáként élem meg, hogy van két lábam és mozog. Mert lehetne másképp is. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a tündékhez hasonlítom magam, csak emberi oldalról próbálom megvilágítani ezt a kérdést, hogy értsük. Ők szerintem ugyanígy állnak hozzá a szépségükhöz, az éles látásukhoz, a bölcsességüköz, a szakmai mesterségeikben való különleges tehetségükhöz. A különbség az, hogy az ember minden áldást kölcsönbe kap. Hiszen egyszer itt kell hagyni az anyagi világot, melyben ezek az áldások megnyilvánulnak. A tünde viszont örökbe kapja őket és ennek megfelelően az áldottság érzésének egy más dimenzióját éli át. <br> Mit gondoltok erről?<br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20975 Írta: Anonymous
Képzeljétek, annyira lassak a trailerek, hogy élvezhetetlen az egész. <br> Ami a tünde szépséget illeti: ez nem Tolkien vmelyik művében szerepel, de én úgy gondolom, hogy ez minden tündére áll.<br> A tünde lány egy éjszakát ad barátja életéért cserébe. Nem nagyon érti, miért kell az ember férfinak, hisz ő csak saját népe között egy átlagos leány, de nálunk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20974 Írta: Anonymous
Valaki írjon már nekem egy jó külföldi Orli oldalt! Most akarom végre felrakni a sztar.lap.hu-ra (mert én szerkesztem).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20973 Írta: Anonymous
Dae-elena: ez gyönyörű! A vers is. Csak nem nagyon értettem, de majd lefordítom.<br> A midsomer Murders-es klipet hol lehet letölteni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20972 Írta: Anonymous
Észi, miért törölted, amit írtam, amikor ez nemleges válasz volt a kérdésre?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20971 Írta: Anonymous
Dae-elena, kikérem magamnak, nekem igenis van női méltóságom! :-) )) <br> Azért sem fogok arról írni, hogy milyen hatással volt rám a MM video és a TTT trailer! Apropó. Ez egy magyar fórum. Mit szólnátok hozzá, ha a TTT-re ezentúl KT-ként utalnánk? Még akkor is ha így a névelő lecsúszik. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20970 Írta: Anonymous
CSAJOK!!!!<br> <br> Adja az ég, hogy bejöjjön ez a link... csak lőjétek be, egyenlőre semmi körülnézés az oldalon, csak a zenét magát hallgassátok és utána kérném szépen a tapasztalatokat...<br> <br> <a href='www.fortunecity.com/roswell/cushing/263/uni/unicorn.html'>égszínű szemekben fénylik az ég maga ...<\a>

Lolita, én sajnos nem tudom... nem lehet, hogy már letöltötte és csak elindítani kéne?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20969 Írta: Anonymous
Miért van az hogy megpróbáltam letölteni az Orlando Bloom Multimédiáról a Thaiföldi videót és letöltötte de 100%-nál megállt és nem tölti tovább már legalább egy óraja!? Kérlek segítsetek a gépemmel van baj vagy mi!?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20968 Írta: Anonymous
Halihó!!<br> Vic: úgyis elmondták már milliószor, de akkor is én imádlak a legjobban... :) tök jók ezek az animációk!<br> <br> Női méltóság? Már fejemet ne vegyétek, de szerintem minékünk olyan nincs... :) )<br> <br> A tünde szépségre ígérem, megpróbálok keresni idézeteket, hogy vmi hasznosat is csináljak itt végre, ne csak a marhaságaimat ontsam, de most egész tudatomra nyomasztóan telepszik Ivan Iljics veseköve.<br> Imádlak titeket, Legolas rulez,<br> Dae

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20967 Írta: Anonymous
tök jók az animációk! Akinek a puszi jár úgyis tudja, hogy szeretjük. És nem csak ezért:-)<br> Nekem az tetszik a legjobban amelyiken közeli van arról a nem semmi kék szeméről:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20966 Írta: Anonymous
off: végre LESZ netem! most csinálják épeen, én addig itt ülök a barátnőmnél, ketten vagyunk, ezért ez a nevem, is... annyira örülök, hogy ezentúl nemkell MAJD kávézóba járnunk..<br> <br> az animációk naon yok! főleg az arwen-Legolas animáció a legyobb! egyszerűen gyönyörűű!<br> <br> Észah: egyetértek a női méltóságos dologgal, és én is már szíveen bekapcsolódnék vmi értelme és színvonalas 'vitába':) csak sajna én engem Legolas (mint tolkien figura) nemannyira nyert meg, így szakértője sem vagyok annyira.. de azért megvan róla is és a tündékről is a véleményem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20965 Írta: Anonymous
Srácok, én őszintén: boldogan elmélkednék. És fogok is, ha hazajöttem, mert már kissé belefáradtam a nyáladzásba 8) Nilder Eldaron: addigra újra fölépítem női méltóságom, és újult erővel írom majd le a kedvenc idézeteimet és a tünde szépségének problémáját :) Addig is kívánjatok szerencsét! Remélem, nem megy tönkre a hangom. <br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20964 Írta: Anonymous
Köszi, nagyon-nagyon szeretlek!!!!<br> Majd megpróbálok mosolyogni.. :) )<br> MORGANA: tudom,nem ismersz, viszont én azt hallottam, hogy te az ELTE filmelmélet-filmtörténet szakára jársz!!! Én is oda szeretnék majd jelentkezni. Ha megkérnélek, írnál nekem egy kis tájékoztatót az e-mail címemre?! <br> keleman@mailbox.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20963 Írta: Anonymous
Csak az a baj, hogy hiába mese (ami a legszebb dolog a világon), attól még marad a keserű valóság miután elolvastad. És hiába vagy te olyan ember, amilyen vagy, úgysem lehetsz azzá, aki szeretnél lenni. Bocs, most kissé pesszimista vagyok....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20962 Írta: Anonymous
Ó bocsánat hogy bemerészkedek ebbe a topicba...<br> <br> Csak annyit akartam mondani hogy az új bravo girl-ben tök aranyos az a kép Orliról,meg amiket mond :) )<br> <br> Na jó! Nem zavarok tovább...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20961 Írta: Anonymous
Drága Esbethem! Ne légy szomorú. Az életben már az is nagy vigasz, hogy a képzelet megszülte Legolast, meg úgy általában van olyan, hogy MESE. Szerintem ez fantasztikus dolog. Bármi megtörténhet. Lehet, hogy csak benned, de te akkor is átéled azt az érzést, és ez a legjobb a mesékben, meg a Legolasokban.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20960 Írta: Anonymous
Pont most néztem meg a Vic által felrakott animációkat, és azon gondolkoztam el, hogy miért nem mászkálnak ilyen 'emberek' a világban. Ilyen jóérzésű, tiszta emberek. Tudom, hogy Legolas tünde, de mégis valami annyira hiányzik ebből a világból, és a tündék mindezt magukban hordozzák. Kár, hogy csak a képzelet világában léteznek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20959 Írta: Anonymous
<br> Livi<br> <br> if you seek people committed to Elvish languages, go to the NYELVEK ÉS ÍRÁSOK topic which is dedicated for such discussions.<br> <br> regards<br> Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20958 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Vic: nagyon jó ez az idézetes ötlet, csak az a nagy baj, hogy nem tudom most idehozni a könyvet, de ha késobb is aktuális, akkor szívesen beteszem késobb az én kedvenceimet is.<br> A tündékben, szerintem, kell hogy legyen egészséges egoizmus. Talán a kelleténél egy kicsit több:)Hiszen hiába van annyi jó tulajdonságuk, vannak nekik rosszak is.Bár elég kevés:)) Az egyik ilyen lehet például egy csipetnyi hiúság, vagy ilyesmi.(Nem találom a megfelelo szót.Segítsetek!!) Szóval vszinu tudják ök, hogy szépek, okosak, stb. de nem ezeket tartják a legfontosabbnak.És az is lehet, hogy az o szemükben mindenki szép, a maga módján.Így kéne legyen ez mindenkinél.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20957 Írta: Anonymous
Szerintem is valahogy így van ez. Mármint a tündék nem letteik automatikusan a Szépek Népe. Eredetileg mindent csak önmagukhoz mérhettek, most itt a jó népekre gondolok. Mikor megjelentek a Másodszülöttek, az emberek, a saját tökéletlenségükkel, a tündék erényei megsokszorozódtak, de a mi szemünkben. Ők maguknak maradtak, akik voltak, legföljebb csodálják vagy elítélik az embreket. Elég zárkózottak... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20956 Írta: Anonymous
szia Vic! Bocs a zavarásért. Megkaptam ahúsvéti lapodat, igaz csak ma, de azért köszi. Nagyon aranyos volt. Hasonlókat Neked is, így utólag. <br> Lenne egy kérdésem: <br> Honnét tudom letölteni az új trailert?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20955 Írta: Anonymous
Néhány hete beraktam ide két képet, ahol Arwent és Legolast lehetett együtt látni, amint üdvözlik egymást. Nos, az OB Multimedia jóvoltából most ezt végre mozgásban is meg lehet csodálni:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/animation/ani_page2.html> klikk ide és válaszd ki az animációt

Ne aggódjatok, ez nem videó, csak animáció, tehát nagyon gyorsan betölti.

ha minden igaz, innen rögtön bejön, várjatok egy kicsit, amíg rendes tempóban fog mozogni (kb. fél perc)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20949 Írta: Anonymous
Lányok, én is láttam a Midsummers Murder klippeket, én is teljesen oda vagyok meg vissza, de könyörgöm vegyünk már vissza egy kicsit. Hadd hívjam fel a figyelmet ismét ama bizonyos női méltóságra, ami igen erősen kezd kihalni innen a fórumról. :-) <br> Szívesen olvasnék már valami eszmefuttatást valami Legolasszal kapcsolatos dologról. Én pillanatnyilag kifogytam az ötletekből, de lapozzatok lejjebb, nyugodtan elő lehet venni bármelyik feldobott témámat, kérdésemet, mert még egyiket sem érzem teljesen megválaszoltnak. Vitatkozzunk, beszélgessünk már egy kicsit, ne csak áradozzunk. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20948 Írta: Anonymous
<a href=http://www.webspawner.com/users/electricpink/obani2.gif>Még egy animáció Orliról- az édes, sálas képek :)

És ez is Orlando, érdekes szemszögből 8)) Bocs, kicsit Off kép.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20947 Írta: Anonymous
Vic: imádlak! Köszönjük szépen a képeket, és a cikket is! A szakadó esős kép lett az új kedvenced? :) )) Az enyém a Legolas kép1- egy pillanattal később...Azon olyan férfias :) Istenem, egy férfias tünde...Aki ráadásul szőke...Mert a barna tündéket azért mégis férfiasabbnak érezzük. De ahogy ez a magas szőke tartja az íjat, és hunyorítja azt a tengerkék szemét, és ázik az esőben... 8) Nilder Eldaron: azt hiszem, már rég elfújta a szél női méltóságunk utolsó romjait is :) )<br> <br> Vic: ezer meg ezer köszönet!! :) Végre tisztul a kép a sindával kapcsolatban! Egyetértek veled: mindezek után a sindák 'felsőbbrendűségét' nem kérdőjelezhetjük meg. De akkor miért írják egyesek Legolasról, hogy erdőtünde? Ha egyszer sinda volt, akik beolvadtak az erdőtündék közé. Vagy a harmadkorban már minden bakacsinerdei sindát erdőtündeként jegyeztek? Ez még nem egészen tiszta. Ha megtalálod a sinda nyelvhasználatra vonatkozó részleteket, végre az is kiderül, hogy társalgott egymással Legolas és Thranduil ;) <br> <br> OFF: ma spanyolon felírta a tanárnő a táblára az AIDS szót, ami a spanyolban SIDA. Rögtön eszembe jutott, hogy mi lenne, ha beszúrnánk középre egy N betűt... Ez már abszolút kóros 8)<br> <br> További OFF: Kedvenc locsolóversem:<br> <br> Zöld erdőbe' jártam,<br> Legolast találtam,<br> El akart szaladni,<br> Nem tudtam megfogni.<br> Fölmászott egy fára,<br> Leráztam, hiába,<br> Eltűnt, mint a kámfor,<br> ...Majd meglocsollak máskor!<br> <br> :) ))))<br> <br> Azt hiszem egyelőre ennyi. Még holnap benézek, mindenképpen, mert holnap este már utazunk, és itt hagylak titeket 5 napra :( Ez szomorú :( A megnyugtató tényező: a buszon a GYU filmzenéje megy majd a walkmanben :) ) Még egy: ha esetleg összefutok Orlival, aminek az esélye 0,00000000000000000001%, mindenkinek külön kérek autogramot, meg aláírást, és millió puszit :) <br> Rayan

Több
22 éve 7 hónapja #33 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nos, amint látjátok, Svindler jóvoltából megújult ez a topic is, úgyhogy az eddigi Legolas/Orlando Bloom "Szentélyt" ezentúl ilyen gyönyörű környezetben találhatjátok...

Elöljáróban csak néhány alapvető és már ismert topicszabály, ami egyébként az egész fórumra érvényes: itt nincs chat! Nem szeretnénk fél soros, ide nem illő válaszok törölgetésével tölteni az időnket...

A topic címe azt hiszem, egyértelmű, mint korábban is volt, tehát semmi sem változott a régi topichoz képest...
Legolasról, A Tündéről és az Őt kiválóan eljátszó Orlando Bloomról lehet itt beszélgetni, kulturáltan vitatkozni, kép/honlap linkeket beilleszteni. Továbbra is várunk idézeteket, észrevételeket, és mi pedig próbálunk minél frissebb infókkal, képekkel, témákkal szolgálni...

Szóval, ennyi bevezető után minden Legolas és Orlando Bloom rajongót sok szeretettel várunk!

a Nilder Eldaron, azaz a Tündék Barátnéi: ÉSzAH, Morgana és Vic

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20946 Írta: Anonymous
Szerintetek miért van az, hogy japánban már adtak le részletet a TTT-ből, de a hivatalos honlapon csak annyi van, hogy P.J. dumál arról, hogy miért kellett 3 részben leadni a filmet, meg blablabla. De a TTT-ről szinte semmi más, na ez miért van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20945 Írta: Anonymous
rohadt életbe hogy nemtom leszedni...<br> úgy szeretném már megnézni..persze kíváncsi vagyok hogyan szerepel majd Orli, és főleg hogy mennyi szerepe lesz a filmben.. asszem többre nem fogok számítani, mint az előzőben..<br> szeretném megérdeklődni , hogy van-e már vmien reagálás a petícióra a Filmcsillag részéről?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20944 Írta: Anonymous
Letöltöttem a Trailert,és nagyon jó:-)<br> A Zippeltet is,meg az ázsiait is:-)<br> Nekem mindkettő megy,és hát baromi jók!<br> Olyan,vagyis sokkal sötétebb hangvételü a TTT .Nagyon fog tetszeni azt már látom..-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.547 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére