Legolas (Orlando Bloom)
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
És a Midsomer Murderst is!!!! Orli smacizik benne azzal a csajjal, meg..... nos, akit érdekel, el tudom esetleg küldeni mailben, ha van elég hely a gépeteken.
A csók nincs fél mega sem, a többi kb. fél-1 között van, összesen 8 darabból áll.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- svindler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Most estem neki, aki szeretné, az kövessen az alábbi honlapon:
orlandomultimedia.net/video/video_2.html
Az is végre egy jó hír, hogy Jas igazat állított, felpakolta a Midsomer Murders videóját is , ez az előbbi linkről az is elérhető.
Én elstartoltam tölteni, utána nyilatkozom ))))
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Senkinek nincs szebb szeme!!! Világít srácok, világít!!!:))))
ÓÓ, az a kékség, Istenem, nem bírom! :_)
Legolas, az íjász
Ez még mozog is! Elolvadok, elolvadok, elolvadok :) ))
Fogjatok le!!!
Anyám!%!! TTT trailer képei!!! Legolas ISTEN! Nem bírom róla levenni a szemem ::)))
IDE MINDENKI!!!MOST!!!
Bocs a hirtelen felindulásért, csak most össze-vissza kavarognak bennem az érzések...
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Gandi: képeidet elnézve: mint egy tünde! A szemüdet levennénk, és kis tuningolással királyul néznél ki! 8)
Celi: imádlak!! Sajnos a rossz hír, hogy a Geocities intsabil, ezt már eddig is tudtuk. Próbálkozzatok, tán egyszer bejön! :) A főzőcskézős képek valójában egy Orli-Liv interjúból lettek kiszedve. (Most néztem, hogy összekeverték a képeket! Grr..Arghhh!)
Észi: Szerintem a tündék a nevüket a születésükkor kapják. Tolkien kedvelte a dupla (iker) névhasználatot (ld. Laegolas Greenleaf), ezek a nevek viszont valami egyszerű tulajdonságot, minőséget jeleznek, úgy tudom (ld. Zöldlombfi :) Szóval semmi olyasmi, ami belső tulajdonságra, 'nagyságra' utalna.
Ami a hangját illeti: szerintem úgy gyönyörű lehetett, ahogy volt. Biztos értett vmi hangszerhez, de szerintem inkább csak énekelt. Legolast valahogy nem tudom elképzelni hárfával a kezében, úgyhogy inkább a fuvolára szavaznék. :) Szerintem nem feltétlenül kísérték a dalt hangszerekkel; legalábbis Legolas esetében nem :) A hangja, mint lágy szellő, ezüstcsengettyű és acélkard csengése. Így, egyszerre. Ákos szintű. Imádom Ákost, ha már itt járunk :) Tudjátok, mi jutott eszembe? Legolashoz leginkább Rod Stewart: Sailing c. világhírű dala illik...Mikor meghallottam, és elképzeltem, mintha csak Legolas énekelné, könnyes lett a szemem, és elszorult a torkom...
*Rayan, aki szerelmes a Sailingbe
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.