Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20799 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic, köszönöm. Már olvastam.<br> Talán az összeset(nem biszti)<br> ...túl sok volt benne a lábemelgetés.<br> Töröld ki ha nem ideillő! jó?<br> De attól, hogy egy paródiában tud<br> táncolni,attól az igazából is úgyvan?<br> Vagy van valós alapja?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20798 Írta: Anonymous
Szerintem is csak spontán jött össze a tanács, Elrond utalt is erre: ,,Szólított, mondom, mert nem én hívattalak, távoli országok fiai. Jöttetek magatoktól, s itt összetalálkoztatok, pontosan egy időben, Szinte úgy látszik, véletlenül...''

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20797 Írta: Anonymous
Böszi: menj át a HUMOR topicba és keresd meg a TITKOS NAPLÓKAT. Ezek humoros naplók a szereplőktől, könnyesre fogod röhögni magad, garantálom...<br> <br> Hogy segítsek: a topic alján klikkelj kb. a 20 oldalra, onnan kezdődnek, és felfelé haladj. A Szilmarilok: a Musicalt Legolas ruha nélkül adja elő Gandalf halálának ''tiszteletére'', hogy felvidítsa a Szövetséget, és a 21. lapon található, Pippin és Trufa titkos naplójánál...<br> <br> Nyulhopsz: szívesen és előre köszi :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20796 Írta: Anonymous
Vic: netom, le kell mérni a térképen, A Gyűrű keresésében van megadva a hosszmérték..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20795 Írta: Anonymous
Kösz, Vic!<br> Nem akarok offolni, különben is maradok woodista, úgyhogy megyek....<br> De ha találok vmi jót Legolasról jelentkezem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20794 Írta: Anonymous
Vic:légyszíves mondd el<br> mi ez A szilmarilok:A musical.<br> Egy fejezet? Vagy mi?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20793 Írta: Anonymous
OFF: Nyulhopsz: üdvözlünk a Legolasos topicban, örömmel látunk máskor is - a húgod nélkül :) ))<br> Megnéztem a honlapodat, és szerintem nagyon jól sikerült - tetszik az a közvetlen stílus, amiben írod.. :) Csak így tovább :) <br> <br> Gandalf: ez is off lesz, de úgy pontosan mégis hány mérföld nagyságú Középfölde észak-dél irányban szerinted?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20792 Írta: Anonymous
Lehet, hogy diplomáciai feladatokat végzett el az Erdőtünde Királyság számára. Járhatott a törpöknél, embereknél, akik a környéken éltek... de sétálgatni a Bakacsinerdő nem a legalkalmasabb hely. És tényleg lassabban is érnek atündék, mint az emeberek, talán ez is szerepet játszhatott... Fangorn és Lórien túlságosan is messze volt ahhoz, hogy komolyabb ok nélkül elinduljon csak úgy.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20791 Írta: Anonymous
A húgom azt üzeni, hogy Legolas ronda, meg azt is, hogy undorító féreg. Én absz. nem értek vele egyet, de itt rágja a fülem, hogy írjam be. Beírtam. Azért ne legyetek rá mérgesek, csak 8 éves, és kicsit nagyon hülye.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20790 Írta: Anonymous
Én nem vagyok benne biztos, hogy járt már Lórienben, ugyanis, ha ilyesmiről beszélgetünk, nekem mindig Thingol és Melian esete jut az eszembe, akik, mikor megpillantották egymást, ha jól emlékszem, egy teljes évig csak álltak és nézték egymást. Thingol népe már azt hitte, a királyuk elveszett. És maga Legolas is utal arra, mikor Faragornban vannak, hogy milyen sok időt el tudna tölteni ott, csak azzal, hogy sétál. (most nincs itt a könyv, nem tudom szó szerint idézni)<br> Tehát én simán el tudnám képzelni, hogy mivel tünde mértékkel ő még azért fiatal, egyszerűen ezelőtt 'csak' a környéket járta be és ismerte meg olyan módon, mint senki a mi népünkből...<br> <br> Arról pedig, hogy ő jött Völgyzugolyba, azt gondolom, hogy mikor Gandalf rájuk bízta Gollamot, hivatalosan ez a kérés a mindenkori királyt, jelen esetben Thranduilt illette, s a kéréssel együtt a felelősség is. Mikor aztán Gollam megszökött, Thranduil nem mehetett Völgyzugolyba, hiszen ott volt az országa, a népe, amiért szintén felelősséggel tartozott, ezért evidens, hogy a fiát, a herceget, a trónörököst (...) küldte. És szerintem legolas ment is jókedvvel, mert nekem az egész könyvben az jött le, hogy bár tökéletesen tisztában van a küldetés súlyával, rettenetesen élvezi a helyzetet. <br> Hát ennyi.<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20789 Írta: Anonymous
Észi: Hát, akkkor azért egy kicsit bővebben az eddigi egyszavas hozzászólásoknál...<br> <br> Legolas műveltségéhez nem férhet kétség: több nyelven beszél, tökéletesen és pontosan ismeri más fajok és saját fajának történelmét és szokásait, gyönyörűen énekel (és táncol: lsd. ''Szilmarilok: A musical :) ))))'') <br> Én is valószínűnek tartom, hogy tud valamilyen hangszeren játszani, sőt, akár többfélén is, tényleg belefért abba a 3000 évbe sok minden.. :) ) Az előzőekhez még hozzátenném, hogy szerintem is járt már Lothlórienben, de az még mindig egy rejtély, hogy miért nem ismeri például Szilszakállt. Felmerült bennem az is, hogy talán azért nem mert elindulni távolabbi vidékeket felfedezni, mert annyira félt volna attól, hogy ahogy közelebb ér a határvidékhez, vágyódni fog a Tenger után? Passz. Azt azonban egyre inkább bizonyosságot nyer nálam, hogy bizonyára erősen befolyásolta őt az apja mindenben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20788 Írta: Anonymous
Sőt, egy többezer éves tünde egy csomó legendának már eredetileg is a szereplője volt...<br> :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20787 Írta: Anonymous
Szerintem Tolkien tündéinek mindegyike tud olvasni és írni is.Legalább tündéül.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20786 Írta: Anonymous
Én is gondolkodtam már, hogy azon, hogy vajon mekkora hangsúlyt fektetnek a tündék hosszó életük során a műveltségre. Vajon tud-e mindegyik olvasni? Persze, hogy tudna, ha akarna, de vajon akar-e mindegyik? Az biztos, hogy nagyon sokat edzenek, gyakorolnak, hogy a választott hivatásukban tökélyre vigyék a mesterségüket. Valószínűleg azért olyan kiváló minden tünde-cucc, mert olyan mesterek készítik, akik évezredek őta fejlesztik a képességeiket. Gondoljátok csak el! Egy ember ha 20-30 éve csinálja a szakmáját, már mesternek számít. Egy öregember, aki talán már 50 éve csinálja, egyesenesen legendának számít. És milyen műveket alkot! Akkor milyet alkothat az, aki évezredek óta fejleszti magát? Akár kézművességben, akár fegyverforgatásban, akár dalköltésben. De azért biztos, hogy nem csak egy valamivel foglalkoznak. Egy többezer éves tünde hány könyvet olvashatott! Hány legendát ismerhet! Mennyi mindennel foglalkozhatott hosszú életet során! Én pl. biztos vagyok benne, hogy Legolas játszik valami hangszeren - mesteri módon - és hozzá csodásan énekel. De vajon mihez érthet még? Biztos volt valami hobbija. <br> Mit gondoltok?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20785 Írta: Anonymous
Rayan, kérdés az is, hogy vajon mennyire kalandvágyó Legolas? Vajon vágyott-e rá, hogy ő mentjen Völgyzugolyba és vajon örült-e, hogy utazhat? Egyébként nekem az az érzésem, hogy Elrond tanácsa spontán szerveződött. Mármint a küldötteket nem hívták, hanem ki-ki a saját problémája ügyében jött Elrondhoz tanácsért (Frodóék és Gandalf a gyűrű miatt, Boromir azért, mert már nem tudja hogyan tartani Gondort, Gimliék azért, mert Szauron rajtuk kereste a gyűrűt, Legolast meg azért, mert Gollam meglépett és tovább terjed a homály Bakacsinerdőben.) Ha valóban kalandvágyó, akkor már sokat kellett volna, hogy utazzon. De ha nem, akkor vajon miért ő jött? Talán ezért, mert ő volt megbízva Gollam őrzésével, papa meg azt mondta: elcseszted fiam, hozd is rendbe?<br> Azért is forog ennyit bennem ez a téma, mert én a tündéket abszolút nem kalandvágyónak képzelem el. A kalandozó mindig a jövőbe tekint a tündék viszont nagyon is a pillanatot élik meg. Másképp nem lehetne kibírni az örökkévalóság súlyát. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20784 Írta: Anonymous
Nem tudom ti láttátok-e már ezt a képet, azért beteszem:<br> <br> <a href=http://www.ninthlife.net/orlandostattoos.jpg> Orli tetoválása!!! (9)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20783 Írta: Anonymous
Rayan:meg lehet találni valahol annak a <br> szövegnek a fordítását amit beraktál?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20782 Írta: Anonymous
Na halihÓ!<br> <br> <a href=http://www.geocities.com/bloom_orlando/japan32.jpg> vidám kis kép

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20781 Írta: Anonymous
Szerintem aranyosak az ingei és legalább nem úgy néz ki mint akit skatulyából húztak ki! Legalább egyéni a stílusa! Bár........mintha Elijahnak is tetszene. Lehet hogy Orlando új Halivúdi divatot teremt?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20780 Írta: Anonymous
Deeeee!!! Úristen!!!! Most mi a baj a piros-fehér csíkossal (most néztem meg a képet) szerintem tök szexi :) )) Mindenki elmegy öltönyben meg egyszínű cuccokban,de ő egyéni mármint a ruhái.Nem olyan mint a többiek.<br> Most komolyan nekem ez a csíkos ing nagyon bejön.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20779 Írta: Anonymous
manó: van néhány jó inge, de az a piros-fehér csíkos...<br> fronett:nem biszex, ez egy nagyon régi Tma, teljes mértékben a lányokhoz vonzódik :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20778 Írta: Anonymous
Ez a mit csinált 3000 évig kérdéskör elég érdekes. Mert lehet, hogy a halhatatlan, de azért ez kicsit sok az otthon üldögélésre. Nem? És azt sem hiszem, hogy Thranduil tartotta szobafogságban. Szerintem mászkált ő, csak nem túl messzire, mert szerette az otthonát, és ha nem lenne kalandor lélek, biztos nem ment volna a Szövetséggel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20777 Írta: Anonymous
Böszi: De igen. Théoden királytól kapja a Két Torony elején. Ha rosszul tudom nyugodtan töröljétek ki és bocsi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20776 Írta: Anonymous
A két tornyos képen nem lehet, hogy<br> valamiféle páncél vagy védőruha<br> van rajta?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20775 Írta: Anonymous
El nem hiszitek, mit találtam!!! Muszáj beraknom! Legolas-Aragorn-Gimli a Holtak Útján! Eredeti forgatókönyv a következő részből!!<br> Magyarul itten látható a szöveg, amit a szereplők mondani fognak :) <br> <br> LEGOLAS<br> <br> The Grey Company stands within the passage of the Paths of the Dead. All<br> around them fell voices can be heard whispering, before them lies gloom.<br> The mortals - ARAGORN, GIMLI and the rest of the Company - struggle<br> against the dread which grows in their hearts. LEGOLAS, the ELF and<br> therefore immortal, steps forward, a radiance and lightness about him<br> which distinguishes him from the others.<br> <br> ARAGORN addresses his company.<br> <br> ARAGORN<br> (troubled)<br> I should have come alone. I have led you all into danger.<br> <br> LEGOLAS<br> We followed you of our own free will. You did not compell us to come.<br> <br> ARAGORN<br> No - it was your courage that compelled you and I release you from it.<br> Turn back now and do not hold yourselves dishonored.<br> <br> LEGOLAS<br> I do not fear this place. Nor should any other who walks in your company,<br> Aragorn, son of Arathorn.<br> <br> LEGOLAS turns to the darkness as if calling on the Dead to dare challenge<br> the prophecy.<br> <br> LEGOLAS (cont'd)<br> Let every soul present, living - or dead - remember the words of the seer:<br> <br> <br> .... Who shall call them<br> from the grey twilight, the forgotten people?<br> The heir of him to whom the oath they swore.<br> From the North shall he come, need shall drive him:<br> he shall pass the Door to the Paths of the Dead.<br> <br> As they stand ready to move forward the whispering voices seem to close in<br> behind them, only LEGOLAS dares to look back.<br> <br> LEGOLAS (cont'd)<br> I see shapes of Men and of horses, and pale banners like shreds of cloud.<br> Spears rise like winter thickets through a shroud of mist.<br> (pause)<br> The Dead are following. They have been summoned.<br> <br> GIMLI moves alongside LEGOLAS, and speaks out of the corner of his mouth.<br> <br> GIMLI<br> Exactly how close are they?<br> <br> LEGOLAS<br> You feel how stifling the air is down here?<br> <br> GIMLI<br> Yes ...?<br> <br> LEGOLAS<br> And yet there is a draft on the back of your neck?<br> <br> GIMLI shudders as if a spider has been dropped down his shirt. LEGOLAS<br> smiles.<br> <br> -END-<br> COMPLETE LOTR AUDITION SCRIPT, PART 4 OF 4 (txt) ... Khamul The Easterling ... 09.14-02:41<br> LORD OF THE RINGS - (c) Three Foot Six Ltd.<br> <br> Imáááádom :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20774 Írta: Anonymous
Vic: igen, igen :) ) Mint egy isten a csata kellős közepén...<br> <br> <a href=http://pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19.showMessage?topicID=95.topic>Szintén vadiúj Orli-képek in kockás ing-style!! :) )) És azok a szemek...Kész vagyok.

Szintén új képek a sydney-i premierről!!! Gyerekek, idén úgy látszik március végén-április elején vannak a szüreti napok :) )) Nem akarunk szüreti bált tartani? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20773 Írta: Anonymous
Aha, es mintha mas lenne az ijat rogzito pantoknak a csatja is :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20772 Írta: Anonymous
Azt azért nem hinném, hogy a papája 'szobafogságban' tartotta volna Legolast...meg aztán őnáluk másképp telik az idő...ki tudja hogy mennyi az a 3000 év a Hallhatatlanok szemében?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20771 Írta: Anonymous
<a href=http://nettrash.com/users/jasparina/orlando219.jpg>New Orli picture from Vanity Fair-Szexi, mint mindig :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20770 Írta: Anonymous
Lányok, átolvastam sietve amit írtatok, de rohanok, mert nincs időm. <br> Rayan, Észi: gyanús nekem ez a tünde, tényleg, mit csinált azelőtt 3000 évig???? :) ))<br> <br> Ugye alaposan tanulmányoztátok azt A két tornyos kis képet? Az a gyönyörű dacos arc tiszta kosz, olyan maszatos, hogy az már nem semmi... :) ))<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.691 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére