Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20709 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Olvastátok ezt a Gy.U. függelékében?<br> <br> A tündék Újesztendejének napján<br> pedig Celeborn és Thranduil talál-<br> kozott az erdőben, és átkeresztelték a Bakacsint<br> Eryn Lasgalen-nek, Zöld lombok er-<br> dejének.<br> <br> (Mondjuk ez a Gyűrűháború után volt.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20708 Írta: Anonymous
Ja! És betettem egy másik képet képet is: a Bakacsinerdő, ahogy én képzelem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20707 Írta: Anonymous
Nos Üdv! Hát elég fura egy ziccer, hogy em fértek be a ceremóniára! Amikor abszolút no name embereket meg beengedtek. És ráadásul Orlandónak két filmje is futott!!! Legalább neki ott kellett volna lennie! Remélem sikeresen abszolválták az ivást, és a jó hangulatot máshol! (Nem nehéz egy ilyen díjátadást fölülmúlni!)<br> <br> <br> Nos az én Legolasom: emlékszem, arról áradoztam egy barátnőmnek (mert már a könyvben is ő volt a kedvencem), hogy micsoda szépséges tündér lehet! Kicsit lányos arc, hosszú szőke haj, barna szem, és vékony, rugalmas testalkat, pihe könnyed mozgással. Szóval tényleg egy kicsit olyan lánykás, és mégis árad belőle a férfias erő!!! És amikor megláttam a trailerben (You have my bow...), síkítva felhívtam telefonon ezt a lányt, hogy ezt nem hiszem! Ott van a filmben akit elképzeltem! (kivéve a barna szem)<br> Hát én igazából ezért szeretem nagyon Orlandót! A film előtt azt sem tudtam létezik, megláttam a filmben, és elképedtem a hasonlatosságon. Nem tudnám megmonadni, hogy jó színész-e, vagy tetszik-e nekem igazából (mármint a saját küllemével), de megfogott benne valami a leírtak miatt.<br> <br> Találtam egy elképeztően furcsa fotómontázst Legolasról. Betettem a képeim közé: noklapljac@fé, Celebdring oldala. Ha kéri: regisztrálj! Itt találtok, néhány eddig még (szerintem) nem látott Orlando képet is!
esetleg klikk ide, de semmi garancia, hogy működik!

Puszi mindenkinek: Celeb

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20706 Írta: Anonymous
Csakhogy a Bakcsinerdőt sohasem védte jótékony mágia, mint pl. Lothlórient és Doriathot, ezért én úgy képzeltem, hogy nem igazán tudták visszaszorítani a Homályt. Valahogy úgy gondolom, nem véletlen, hogy a tündék ''bemenekültek'' (talán nem ez a megfelelő szó... visszahúzódtak?) a sziklák mélyére egy földalatti palotába... az Erdő folytogató atmoszféráját nemigen viselnék el állandóan, s csak néha jönnek ki a szabadba, pl. ünnepek alkalmából, ld. Babó. Nem véletlen, hogy Thranduil ilyen ''beteges'' tud néha lenni, s ráadásul ő még Mordor Homályát is magával vitte a szívében.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20705 Írta: Anonymous
Megvehetd akármelyik boltban, vagy kölcsönözd ki és másoltasd le vkivel. Megéri, az is iszonyat jó. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20704 Írta: Anonymous
A rajzfilmet hol lehet megtalálni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20703 Írta: Anonymous
Nagy Nővérek, van helyetek a postaládátokban? Személyiségi jogaitoknál fogva megmutatnám a pingálmányt, ami rólatok készült a mesébe... aztán az is jön majd nemsokára, már csak egy fél átkozott fejezet van...<br> <br> <br> Az én Legolasom... nem is tudom. Azt hiszem, ha Orli nem lett volna, akkor megmarad úgy, ahogy a rajzfilmben láttam, de az is csak azért, mert azt kicsiként láttam és az ekkor látott dolgok jobban rögzülnek az emberben. Raknék is be róla képet, csak a neten nem találok, videóról meg nem tudom, hogy kell. Tehát, ott nagyon karcsú volt, egy Nurejev-színvonalú balett-táncos kecsességével és izmaival, a szeme fekete volt,a haja pedig vállig érő, szőke. Ebben a képben csak a szemével nem értek egyet- azt olyan szürkés árnyalatú türkizkéknek képzelem. A szürkében benne van a levegő frissessége, a tűz füstje; a türkizben pedig a föld zöldje és a víz kéksége. Legolas nagyon közel áll a természethez, nekem ez a szemszín fejezné ezt ki.<br> <br> ÉSzAH: Ha jól emlékszem, Zölderdő volt a neve... de hogy miért hittem én azt eddig, hogy a bakacsin az tkp csizma:))... bár bakacsinból is készítenek csizmát, nem?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20702 Írta: Anonymous
Nagy Zölderd?nek hívták korábban a Bakacsinerd?t<br> a Silmarillionban is esik róla szó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20701 Írta: Anonymous
ÉSzAH:köszönöm.Megtaláltam a fordítást.Hányan voltak ott<br> a Gy.U. stábjából ha már őket kizárták? Lehet tudni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20700 Írta: Anonymous
Én semmiképp sem adtam volna neki ezt a nevet, ha nekem kellett volna elneveznem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20699 Írta: Anonymous
Eléggé baljósan hangzik a neve.<br> Bakacsin: ravatal bevonására használt (fekete) vászon vagy posztó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20698 Írta: Anonymous
Gandalf, eszméletlen, ahogy leírtad Bakacsinerdőt. Nekem az a gondom, hogy az én szemem előtt mindig a homály terjedése előtti Bakacsinerdő van, bár tudom, hogy akkor még nem is hívták így. Tényleg, hogy is hívták korábban? És ki adta neki ezt a nevet? Gondolom nem maga Thranduil. Tudtok erről valamit? Mintha olvastam volna, csak már nem tudom, hogy hol és, hogy mit. <br> Valahogy olyan nehéz elképzelnem, hogy Bakacsinerdő ennyire sötét és baljós hely lett. Én mindig zöld és élettel teli, természeti csodákkal teli helynek látom, mely ugyanolyan szép, mint Lórien, csak másképp. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20697 Írta: Anonymous
Röviden annyi, hogy a 3500 ülőhelyes Kodac Theatre-ben nem volt még 3 rohadt szék, hogy ORli, Dominic és Billy be mehessen. Amúgy most hallom, hogy Liv-nek se volt, és Viggonak se, meg úgy szerintem Ian-en és Elijah-n kívül senkinek sem... Ezért nem tudtak részt venni az Oscaron. De Orlando csak annyit mondott, hogy Mindegy, megyek és leiszom magam<br> Billy pedig azt, hogy Sok lehetőség van egy éjszaka eltöltésére Los Angeles-ben, és az Oscar nem szerepel köztük.. ;) Kissé idegesek lehettek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20695 Írta: Anonymous
Elég nagy gondban vagyok, amikor azt kellene megfogalmazni, hogy miként nézett ki az én Legolasom O.e. / Orlando előtt :-) /<br> Ennek oka az, hogy előbb láttam meg az épp aktuális mozimagazin címlapján, minthogy olvastam volna róla. Igen, akár hiszitek, akár nem én tavaly karácsonyra kaptam meg a GYU-t és akkor kezdtem olvasni. Kezdetben viszont igyekeztem szándékosan másképp elképzelni, mert azon a képen nagyon nem tetszett. Őszintén szólva engem csak akkor győzött meg Orlando, amikor a filmen láttam. Elsősorban a mozdulatai és a gesztusai, na meg a felejthetetlen arckifejezései, tekintetei tették őt számomra Legolasszá, nem a külseje. <br> Tehát csak azt tudom elmondani, hogy milyennek képzeltem VOLNA, ha már kezdettől nem befolyásolja a Legolas-képemet Orlando. <br> Az biztos, hogy szőkének képzeltem volna. Nagyon sokféle tünde-képet diktálnak a különböző fantasy-világok de nekem valahogy a tünde az szőke. A vonásait kissé élesebbnek képzeltem volna, a járomcsontját jobban definiáltnak ... De mit is koptatom itt a billentyűzetet. Nézzétek meg ezt a képet: <br> <br> <a href=http://elfwood.lysator.liu.se/loth/j/e/jes31/lennon.jpg.html> Az én Legolasom

ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20696 Írta: Anonymous
Légyszíves mondjátok el<br> mi volt Vic 07:38-as bejegyzésében,<br> mert nem tudok angolul.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20694 Írta: Anonymous
ÉSzaH: Nekem is rohadtúl elegem van már ebből a témából, és az ilyen hülye hozzászólások is az agyamra mennek. Ha ezek rendesen ismernék, nem lennének ilyen hülye kérdéseik, és nem reagálnának olyanokra, mint az az előző havi levélíró hozzászólása..<br> <br> IM: Na igen, ez magyar újság, kíváncsi leszek a német BRAVO-s poszterek bekerülnek-e majd a magyarba, és azok milyen minőségűek lesznek.. >:(<br> Ez az IM-es kép már volt egy külföldi újság posztere, szal ez is ''lopás'' :) Nem baj, ehhez értünk.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20693 Írta: Anonymous
Szerinhtem meg belelőtt a szájába és az agyát lőtte ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20692 Írta: Anonymous
Netrunner, ha jól láttam, akkor Legolas torkon lőtte a trollt. Szerintem ezért hatásosabb az a lövése, mint az addigiak. Egyébként olyan a srác, mint egy gépágyú. Csak telepíteni kell és tarol. :-) <br> <br> A Filmcsillag megint kiakasztott (ld. 4. oldal, olvasói levél). No comment, nem vagyok hajlandó erről beszélni. <br> <br> Az IM-et én is láttam. Nagyon jó kép. Vic egyszer ezt már berakta ide is, méghozzá kb. ugyanekkora méretben. Hát azon azért jobbak voltak a színek. De ez sem rossz. <br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20691 Írta: Anonymous
Vic: Milliónyi puszi Neked, ugye tudod miért?... :) <br> Hány 'gerle' fér max. egy kalitkába? >:)))))))))<br> <br> Nos, az én Legolasom. Egyet tudok róla biztosan, hogy szürke 8szürkéskék) szemei vannak. Láttatok már ilyet emberen? Olyanok az ilyen szemek, mint a hajnaki köd a tenger felett. Merengők és messzire látnak, de nemcsak a Térben, hanem az Időben és az emberek lelkében is. Különös szemek, engem mindig lenyűgöznek, ha ilyennel találkozom. Egyébként nekem is elmosódott az arca, bár a mimikája tökéletesen elöttem van, sokszor nem tudom teljesen magam elé képzelni, máskor viszont... <br> Azt nem is látom őt magam előtt, hanem inkább kristálytisztán érzem, olyannyira, mint kevés mást.<br> Róla mindig ez jut eszembe:<br> Csillagfény-ezüst.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20690 Írta: Anonymous
Nem tudom arta-e már valaki, de Olrando pószter van az áprilisi IM-ben, és van egy kis kép a Film Csillagban is róla, az IMA kapcsán.<br> <br> Vic: Ez nagyon durva. 3 rohadt hely??!!! Most mérges vagyok. >:/

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20689 Írta: Anonymous
netrunner: Torkon lőtte.<br> <br> Arwen Girl: kép beszúrása, ha jól emlékszem: <br> (a href=kép teljes elérési útja)link szövege(/a)<br> A zárójelek helyett kacsacsőr.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20688 Írta: Anonymous
Tényleg ti nem tudjátok, hogy lötte le a barlangban a trollt a? Az orrlikába lött vagy mi? Csak mert a megelőző lövései teljesen hatástalanok voltak (legalábbis nekem úgy tűnt).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20687 Írta: Anonymous
Már első alkalommal amikor láttam a filmet, őt bírtam a legjobban. Persze nekem nem az arcocskája tetszett (hiszen fiú vagyok :) ), hanem a stílusa.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20686 Írta: Anonymous
Tök ügyes íjász.N+agyon helyes.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20685 Írta: Anonymous
nem kell megnézned ahoz a filmet...<br> Elég ha a Tolkien Galéria Offical képek 4-ben megkeresed a 40. képet.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20684 Írta: Anonymous
Én úgy vettem észre, hogy nem a szó szoros értelmében vett csizma volt rajta.D eennek utánanézek. Még ma megnézem a filmben.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20683 Írta: Anonymous
Pl.:Az első könyvben arról írnak hogy Frodo észre veszi hogy Legolason nem csizma hanem valami tünde féle cipő van ezzel szemben a filmben meg Legolason csizma van....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20682 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Reggel?De jó lenne!Mától viszont tavaszi szünet van (már akit érint).Hogy fogok így feljárni hozzátok?Hüpp-hüpp!Ez egy óriási probléma.<br> Témához: Én Legolast teljesen máshogy képzeltem el, no meg a többi tündét is.Nem ilyen magasaknak, meg valahogy idosebbeknek.De mondanom se kell, kellemeset csalódtam.És persze lehet hogy ez baj, de amikor a második kötetet olvastam, akkor már úgy képzeltem el oket, ahogy PJ megfilmesítette.Ebbol is látszik, milyen hatásos a film:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20681 Írta: Anonymous
Egyébként Én a könyvet a film után kezdtem el olvasni és ezért Orli nagyon meghatározta a bennem kialakuló képet Legolasról bár a filmben én is nagyon hiányolom hogy Legolas nem tud annyira kibontakozni mint a könyvben,valószínüleg ha elösször a könyvet olvastam volna akkor teljesen máshogy képzeltem volna el őt.....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #20680 Írta: Anonymous
De lányok, még valami: a pre-oscar partyt és a Vanity Fair Partyt is le lehet tölteni a már ismerős helyen, az OB Multimedián:<br> <a href=http://orlandomultimedia.net/> itt, nézd a jobb oldalt!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.493 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére