Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20649 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Morgana: gondolataimat szavakba öntötted!:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20648 Írta: Anonymous
Bakacsinerdő?<br> Sötét, nagyon sötét, olyan, ami magába szívja és elnyeli a fényt, mint Ungoliant. Súlyos és rátelepszik a mellkasodra, s nemcsak a testednek, hanem a szellemednek, a lelkednek sem hagyja, hogy lélegezni tudjon. Megfojt.<br> De ott, ahol a tündék vannak, valahogy enyhül a szorítás, a fekete ködöt valahogy eloszlatja a lényük, a kisugárzásuk, bár az is lehet, hogy általuk maguk a valák űzik el a Gonoszt.<br> Hát, nekem kb. ilyen Bakacsinerdő.<br> :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20647 Írta: Anonymous
Rayan: igen jók:-)<br> Milyen lehet a Bakacsin-erdő? Ti milyennek képzelitek? (ha ez a téma volt már, akkor bocs)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20646 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/724/>Csodaszép :_)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20645 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/896/>Ez meg halál aranyos, nagyon megetszett (:

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20644 Írta: Anonymous
<a href=http://fan.theonering.net/art/gallery/large/960/>Ó, anyukám...Ez gyönyörű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20643 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Nem tudom, hogy hányszor tisztáztuk már, de megteszem még egyszer, hátha minél többször írjuk le, annál inkább rögzül - tudjátok, ahogy régen az iskolában is az a-betűt gyakoroltuk első osztályban....:<br> <B> EZ A TOPIC NEM CHATELÉSRE VAN!!! </B> <br> Eltűnök innen egy napra - higgyétek el, hogy dolgom volt, bár ez is Legolassal kapcsolatos - és erre mit találok itt? Csetelést olyan témában, amit már EZERSZER kitárgyaltunk. Valaki bejön ide, provokál titeket és rögtön ráharaptok. Bezzeg, ha mi előveszünk valami jó kis témát... na mindegy.<br> <br> Lányok, tanuljatok már meg végre a házszabályt, könyörgök....<br> <br> Rayan: köszi a képeket, nagyon helyesek ezek a mangák :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20642 Írta: Anonymous
Rayan: nekem a vámpíros kép nagyon tetszik. Akkor van, amikor bemenekültek Móriába a tó őre elől, és beszakadt a kapu.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20641 Írta: Anonymous
Lehet, hogy az illető a Legolas rajongókat askarja összegyüjteni ebbe a karavánba! De szerintem a rajongásnak is van határa!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20640 Írta: Anonymous
Most láttam a Teveclubon egy legolas Tevéi nevű karavánt. Háááááááááát...............ez talán egy kicsit sok. Nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20639 Írta: Anonymous
Srácok, bővült a képtár! Már 191 db kép 8) Belépés a szokásos módon, a jelszó még mindig <I>Legolas</I> :) <br> <br> <a href=http://www.noklapja.hu/>Klikk ide!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20638 Írta: Anonymous
És még egy idézet fodor Ákostól Orlando alakításáról:<br> Nem a szél, nem a függöny: a lebbenés <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20637 Írta: Anonymous
Akiben Isten <br> hisz: teljesen mindegy,hogy<br> hisz-e Istenben.<br> <br> (mindkét idézet fodor Ákostól van.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20636 Írta: Anonymous
Hatalmasnak, Szerelmesnek folyton-folyvást SORSA VAN;<br> mosolyt csak közöny terem-a szenvedély humortalan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20635 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20634 Írta: Anonymous
<a href=http://legolas.nenya.net/images/fanart/66.jpg>Ezt nézzétek!! The Lord of The Rings manga!! Gyönyörű!!

És még egy Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20633 Írta: Anonymous
<a href=http://legolas.nenya.net/images/fanart/60.jpg>Egy klassz manga rajz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20632 Írta: Anonymous
Itten nektek vicces képek, Legolas Disney módra, meg hasonlók:<br> <br> legolas.nenya.net/fanart2.html <br> A disneys közvetlenül:<br> <br> legolas.nenya.net/images/fanart/23.jpg <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20631 Írta: Anonymous
Rájöttem: én vagyok itt a Lucifer a topicban.. az örök tagadás szelleme... s ''küzdést kívánok, diszharmóniát, mely új erőt szül, új világot ád!'' :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20630 Írta: Anonymous
ÉSzAH:<br> Celebdringwen:Most népiképp radikális leszek: azt gondolom nem illő dolog bárkiről is feltételezni, hogy egy színész, és egy szerep alakját összemossa magában, és hatalmas sóhajoktól kísérten egyetlen életcélja nap mint nap várni, hogy övé lehessen a FÉRFI, és addig is cuki kis képekkel körbebarikádozni magát! <br> Nekem se az összemosassal van bajom:) s&#337;&#337;t...bár én Legolast egesz maskepp kepzelet, jol kiegesziti a filmbeli Legolas a konyvbelit, mert gazdagitotta azt. A szinesz elhitette velem hogy o egy tunde herceg aki Kozepfolden el es harcol, es ez eleg nekem. Tolem lehet Orlando Bloom akar buta akar a fold es jarkalhatpunk hajjal kockas ingben, vigyoroghat barmilyen csabosan, nem az hat meg. A lenyeg, hogy a filmben o tunde volt a legutolso mozdulatig, es orom volt nezni(persze nem csak az alakitasa miatt, ezt ala kell irni:)))De nem vetitem ki Legolas tulajdonsagait ra, nem fogom vele kiplakatozni a szobamat es rajongo leveleket irni autogramert, es alomvilagban elni arra varva, hog ymikor lehet tole gyerekem:]]]]]<br> Nekem kb. ezt jelenti az idezett mondat.Amugy a fenti jelensegek nemelyike sem feltetlenul pejorativ, mert 12-14 evesen igenis rajongtam annyira ezert-azert, hogy irjak autogramert, probalkozzak versirassal stbstb, de ez teljesen termeszetes... :) ))<br> <br> <br> <br> Lord Maul: Szerintem akik a tanacsban voltak, azok Legolas kiseroi a Bakacsinerdobol. Egy herceg megsem utazik egyedul, es Gloin mellett is ott volt az apja meg meg egy ket torp, ha jol emlekszem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20628 Írta: Anonymous
Morgana:/pillanat én is tudom. Csak keverem a görög megfelelőket. <br> Háthien: Jó neked. Én is tudom vmennyire, de Te nyernél ha tudáspróbát tartanánk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20629 Írta: Anonymous
ÉSzAH! Negatívnak csak akkor érzem a színész és a szerep összemosását, ha valaki elszakad a valóságtól, a realitástól eközben. Persze: számomra is Orlando a Legolas, más nem is lehetne, de tudom, hogy ők két különböző személy. Sajna valaki ezt a fonalat elveszti! Egyébként meg ne bosszankodj másokon! Se Gandalfon, sem senkin! <br> Javaslatom: csak csupa szép és jó dologról beszéljünk itten! Szóval amiről TÉNYLEG szeretnénk! Ezennel javaslatot teszek, hogy a vitába (hangsúlyozni szeretném: nem veszekedésbe) keveredők menjenek át a vitát kibontani (ami nincs ellenemre), és lejátszani a Chat topicba!!! Kivéve persze amennyiben a vita tárgya köthető Legolashoz (esetleg Orlandóhoz)! Aztán ha mindenki lerendezte a dolgot, lehet, sőt mindenképp jöjjön vissza ide! Vigyázzunk egymásra!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20626 Írta: Anonymous
Lestat: nálam ez nem gond, nekem a görög, római és egyiptomi istenvilág a mániám. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20627 Írta: Anonymous
Csak az Elrohir név szegény spanyoloknak nagyon félreérthető! (El Rohír) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20625 Írta: Anonymous
Árész a görög megfelelője Marsnak, a római hadistennek, Hádész pedig a római Plútó .<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20623 Írta: Anonymous
Morgana: végre valamiben egyetértünk. :) A Képes Útmutatóban van Hugoról egy tök jó kép, ott tényleg nem néz ki Smith ügynöknek kivételesen, és tényleg olyan, mint egy hadisten! Nagyon király a tündék páncéljának stílusa, Kurosawa bácsinak is tetszene! :) <br> <br> Tényleg, miért nincs Elrond/Hugo Weawing topic? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20624 Írta: Anonymous
Morgana: ez igaz. Olyan, mint Mars vagy Ares a regékben. <br> Arwennek két bátyja van, Elladan és Elrohir, és A király visszatérben fontosak lesznek. Hacsak őket is ki nem hagyják. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20622 Írta: Anonymous
Oh Yeah, Morgie! :-) ))<br> Egyszer már majdnem azt mondtad rá, hogy olyan, mint Árész/Mars, de aztán helyesbítettél, mert Árész gonosz. A jellemét tekintve Elrond tényleg nem olyan, de ott a csatában akkor is Árészra emlékeztet engem. Ha valaki csinál egyszer filmet Árészről, akkor ne feledkezzen el a jó Hugoról. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20621 Írta: Anonymous
Smith ügynököt Elrondnak hívják a filmben. Jóóóó, főleg az elején, a harcban. Nem tudom, ki mondta anno, de ott tényleg olyan, mint egy hadisten, igaz, ÉSzAH?<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20620 Írta: Anonymous
Legolas nem a völgyzugolyi Smith ágens fia, hanem Bakacsinerdő (Mirkwood) királyának a fia. <br> <br> Arwennek vannak egyébként fiútesói, majd szerepelni is fognak, de ha azok lesznek, akik a tanácsban ültek a tündéknél, akkor bár ne szerepelnének, mert hozzájuk képest Haldír is egy széparcú, gyönyörű tünde díszpéldány volt! :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.953 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére