Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20739 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem ha nem is sokat, de változik Legolas is háború végére, még ha nem szembeötlő a változás, hiszen a humora (pl.) megmarad, de ugyanakkor barátságot köt Gimlivel, megkísérti (bocsi, nem ez a jó szó, de nem találok jobbat) a Tenger és véget ér egy korszak: A Gyűrűk kora. Már amikor a Fangornba lép is elmondja, hogy öreg, nagyon öreg, a Gyűrűk idejének lejártával ezt méginkább érezheti. Az sem lehetett neki könnyű, hogy a többiek elhajóztak Középföldéről, Ő mégis ott maradt és csak Aragorn halála után indul utánuk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20738 Írta: Anonymous
<a href=http://aniraninbloom.home.icq.com/hp/gear/photo/photoalbum.html?item=16.1> klikkide

Klikk a LOTR képregényekért

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20737 Írta: Anonymous
<a href=http://www.allstarz.org/~orlandobloom/others7.jpg> Lehet, hogy nem mondok újat, de ezen a sokat látott képen a testvérével (azt hiszem a nővére) látható

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20736 Írta: Anonymous
Rayan: ennyit arról a bizonyos női méltóságról... upsz. Most lepadlóztam, de tényleg. Ezek az Mids. M. képek tényleg nem semmik. :) ) Virtuális puszi érte, meg minden :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20735 Írta: Anonymous
Celi :) )))) Én is ezt kérdeztem magamtól :) <br> <br> <a href=http://pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19.showMessage?topicID=85.topic>Ideideideide! Sean Astint manikűrözik,
Orlandónak meg tetszik. Mármint a manikűrözés :) )))

Bocs, túl pihent vagyok a tegnapi szauna után 8) Megyek főzni ebédet.
Rae

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20734 Írta: Anonymous
<a href=http://nettrash.com/users/jasparina/orlando211.jpg>I love this picture-Vanity Fair :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20733 Írta: Anonymous
<a href=http://photos.groups.yahoo.com/group/orlandofilesharing1/lst/>ÁÁÁ, lehaltam!!! Azonnal, AZONNAL KATT IDE!!! ÚJ KÉPEK A MIDSUMMER MURDERSBŐL!!! MEGNÉZNI MIND AZ 50-ET! Rögtön!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20732 Írta: Anonymous
Celebdringwen :_) Igazad van!<br> <br> <a href=http://pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19.showMessage?topicID=93.topic>Új képek az Elő-Oscar buliról (ó, kicsi Orli, úgy szeretünk :P )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20731 Írta: Anonymous
Azért szerintem változik egy csomót! Bár eleinte az ő jelleme nincs annyira kibontva, mint pl.: a hobbitoké, de ami én változást érzek, az már a könyvben is szemet szúrt: a tenger szeretetével függ össze. Úgy vélem egy ilyen háború, mint a Gyűrűjé, még az olyan teremtményeket, mint egy tünde is, ráébreszti a dolgok, és az élet végességére. A félelem attól ,hogy a sötétség győzhet, és még a tündék birodalmát is beárnyékolhatja, hozta elő Legolasban azt a fajta érzést, hogy vannak dolgok, amik befejezettek. Így lehetett szerinetm jóban Gimlivel (miért kellene örökre ellenségnek lenni, ha egyszer semmi sem örök?), és vágyódhatotott valamiféle végesség, befejezés, lezárás felé: elhajózni a legjobb barátokkal.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20730 Írta: Anonymous
Jaj, most jutott eszembe egy hülye poén.<br> <br> <I>L'egolas: Mert megérdemlem.</I><br> <br> :D DDD<br> Rae

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20729 Írta: Anonymous
Köszi Vic! A többiek nevében is!<br> OFF: egyébként mikor nézted utoljára a leveleidet? Csak azért, hogy tudjam, elolvastad-e a legutóbbi, több mint egy hetes levelemet :) )) Ha igen, nem szóltam. :) ))<br> <br> ON: Szerintem Legolas mit sem változott. Végül is a Gimlinek tett ígéretét beváltotta, hű maradt a Szövetség tagjaihoz, humora továbbra is isteni stb. :) Hacsak azt nem nézzük: kezdetekben törpellenes volt, aztán Gimli a legjobb barátja lett. Szerintem ennyi az össz változás. <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20728 Írta: Anonymous
Rayan: most már az InterCom oldalán is lehet olvasni....ráadásul egy jó Orlando fotó társaságában....<br> <br> <a href=http://www.intercom.hu/hir.php3?id=4293> klikk ide a cikkért

De azért beteszem ide a szöveget is, nem túl hosszú....

''Hiába utazott Hollywoodba A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége három brit szereplője, az Oscar-ceremónia szervezői úgy döntöttek: Legolasnak, Pippinnek, Trufának nem jár jegy.

Orlando Bloom (Legolas), Billy Boyd (Pippin) és Dominic Monaghan (Trufa) azért repültek Los Angelesbe, hogy csatlakozzanak a 13 jelölést és végül négy Oscart szerző film többi sztárjához, a szervezők azonban azt állították, hogy a 3500 férőhelyes Kodak Theaterben a trió számára már nincs hely. A két hobbit és a szőke tünde a csúnya elutasítás ellenére sem csüggedt el: elhatározták, ha törik, ha szakad, jól fogják magukat érezni Álomvárosban. 'Így is, úgy is elmegyek berúgni' – mondta Bloom, Monaghan pedig hozzátette: 'Millió szórakozási lehetőség közül választhatunk, de az Oscar nincs köztük.''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20727 Írta: Anonymous
ÓÓÓ, hát persze. Ezen az Úton senki sem lehetett túl nyom nélkül. Elsősorban abban a bizonyos tünde-sovinizmusában, amit olyan találóan fogalmazott már meg vk. más vmelyik másik fórumon. Gondoljunk csak a tündék viselkedésére a Babóban a törpök vagy szegény kis Bilbó iránt. Legolas is, az elején nem kedveli a törpöket, mint ezt már annyiszor átbeszéltük, de a végén mégis kijárja Galadrielnél, hogy vele mehessen Szürkerévbe. De elötte együtt járják be Középföldét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20726 Írta: Anonymous
Nos,szerintem ami változás történt benne azaz hogy megkedvelte Gimlit.A könyv elején még nem nagyon szerette de utána már nagyon jó barátok lettek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20725 Írta: Anonymous
Hát srácok, én még mindig szomorkodom Orlando miatt. Vic: az a cikk teljesen kiakasztott! Szemét disznók! Nem értem, hogy miért nem lehetett ott még 3 ember, akik ráadásul az év sikerfilmjének szereplői (és igen, Orlando mindkét filmben játszott!!!), ha más EGYÉB, ODA NEM IGAZÁN ILLŐ embereket meg meghívtak. Nem fogok neveket sorolni, mert fölösleges. Szegény gyerekek...Teljesen normális reakció volt Orlitól a 'megyek és leiszom magam' szöveg. Én biztos, hogy rohadt ideges lettem volna. Találtam egy képet a Vanity Fair partiról, ahol Orli Nicolelal ücsörög, elég spicces állapotban :( Nem csodálom :( El lehet olvasni a hozzászólásokat, persze csak az fogja érteni, aki tud némileg angolul. (Egy megjegyzés a képhez: 'És nézzétek az asztalt...Valaki dohányzik!!! Borzasztó!!' -Én megjegyzésem: az akár Nicole is lehetett, nem biztos, hogy Orlando visszaszokott...)<br> <br> <a href=http://pub75.ezboard.com/forlandobloomfansfrm19.showMessage?topicID=92.topic>Itt

Na mindegy, reméljük, Orli azért kiheveri, a hobbitokkal együtt.
Vic: már megint egy közös gondolat :) Ugyanis az én Legolasom is zöld szemű. Olyan zöld és mély, mint a tenger. A haja továbbra is világos gesztenyebarnának hat a könyv alapján. (Lehet, hogy egy szőke tündétől nem tudok elképzelni olyan jó poénokat, mint egy barnától? 8) Egyébként ugyanúgy fest, mint a filmbeli Legolas, teljesen ilyen alkatú és mozgású, szóval nem olyan izmos, mint ÉSzAH Legolasa :)

Bakacsin olyan szép és 'gazdag' a fantáziámban, hogy nem tudom leírni...De mindenképpen magas, vékony törzsű, sűrű lombú szürke fák alkotják, amik homályt vonnak az erdőre, de itt-ott be-be süt az aranyfényű napsugár.

*sóhaj :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20724 Írta: Anonymous
Nos, akkor, hogy gondoljunk az egyensúlyra is, ismét egy kis Legolas a Könyvben...<br> <br> Frodóról mindenki tudja, aki olvasta a GYU-t, hogy milyen drasztikus változáson ment át a személyisége a Gyűrű nyomása miatt, de mi a helyzet másokkkal, pl. a Tündével? <br> Észrevettetek-e valamit, ami arra utalt a 3 kötet olvasása közben, hogy Legolas változott jó vagy rossz értelemben a kezdeti ''állapothoz'' képest? Tapasztaltabb lett-e, változott-e a viselkedése, a hozzáállása bizonyos dolgokhoz, vagy maradt az a 3000 éves Legolas, aki a könyv kezdetén Bakacsin hercegeként megérkezett a Tanácsba?<br> <br> Várom a hozzászólásaitokat a témához!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20723 Írta: Anonymous
Celeb...<br> <br> Keptelen vagyok megnezni az oldaladat a Cafeban. Egyeb otleted van?<br> <br> Laegolas<br> (akinek kekes szurke a szeme)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20722 Írta: Anonymous
Vic:Igazad volt tényleg csak 2 van neki (mármint tetoválás).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20721 Írta: Anonymous
Nos, végre eljutottam odáig, hogy sikerült megnéznem az OB Multimedián a Pre-Oscar Partyt, legalábbis annak az elejét, amíg az újságírókat is beengedték kamerával a Hotel előterébe. A 4 perces összefoglalót nem lehet lementeni egyelőre, de egy sima modemmel is nagyon jó képet adott, tehát lehet vele próbálkozni (nem kell letölteni, rögtön bejön a kép). Nos, Orli mellett ott van Billy és Dominic, a két Sean-'fiú', Ian és persze PJ is, hülyülnek egy sort, meg persze válaszolnak néhány kérdésre is. Ami viszont megrémített, hogy Orlando mennyire lefogyott. Jó lenne, ha abbahagyná ezt a teljes vegetáriánus életmódot, mert az egészsége rovására megy a dolog, most már szabályosan látszik, nem ''rejti el'' az öltöny szabása, sőt. De vidám és jókedvű - akárcsak a többiek - sajna ez nem mondható el 1 napra rá....<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20719 Írta: Anonymous
Arwen Girl: nos, Orlinak két tetkója van tudtommal, az egyik a pociján egy napocska, a másik pedig a csuklója belső oldalán a jobb kezén, ama bizonyos 9-es tündéül. A harmadik tetkó kacsa.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20720 Írta: Anonymous
A kacsát úgy értem, hogy nincs neki harmadik :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20718 Írta: Anonymous
Arwen Girl:leesetta 3. emeletről.<br> A www.geocities.com/orlandobloomsite <br> -on elolvashatod mi-mindenét törte <br> már el.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20717 Írta: Anonymous
Vagyis én csak egy újságban olvastam,hogy egyszer lezuhant a 3.-ról és majdnem lebénult.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20716 Írta: Anonymous
Az igaz<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20715 Írta: Anonymous
De akkor most mi van Legolas lábán?<br> Csizma vagy mi?<br> Pár kérdés:Azt tudtátok hogy Orlandonak van 3 tetoválása?<br> Tud valaki olyan cimet ahol ezeket látni lehet?<br> És az igaz hogy majdnem lebénult egyszer?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20714 Írta: Anonymous
Sziaszok ilyen késői órán... :) <br> A trollhoz csak annyit, hogy Legolas szerintem is a szájába lőtt bele, és azon keresztül az agyába, de lehet vitatkozni velem. A troll mindenesetre bambán a szájába turkál a vessző után, miután Legolas kilőtte azt a bizonyos nyilat. <br> <br> Ami Bakacsinerdőt illeti, nem mindenhol olyan sűrű és áthatolhatatlan, mint Gandalf jellemzésében. A rohadásszag, a koromsötét éjszaka, a néma csend, a pókok stb. mind passzolnak az erdő nyugati felére, de keleten, ahol Thranduil vára van, már az erdő ritkul, és tele van bükkösökkel, a fáktól lehet látni a napot is. De mindent összevetve Mirkwood tényleg piszok félelmetes egy hely...<br> <br> Nekem Legolas a könyvben szőke volt, hasonlóan hosszú hajjal, mint Orlando Legolasának, de padawan tincsekről szó sem volt az én esetemben :) Az arca persze gyönyörű, alakja karcsú, magas - mint az elfek ''prototípusa''. Érdekes, hogy többen írtátok a szemét sötétnek, nos, nekem sem volt kék szemű a tündém. Most gondolhattok, amit akartok - amint látom, a színváltozatokban Nálatok sincs hiány - de nálam Legolas smaragdzöld szemű volt, olyan, mint tényleg a valódi drágakőé, olyan vakítóan szép színű. Morganaval egyet kell értenem, mert nálam is a szeme és a tekintete leginkább az, amit bármikor magam előtt látok - még most is, Orli ide vagy oda. :) <br> Ennek ellenére Orlando Bloom remek alakítása komolyan tett arról, hogy a könyvet mostani fejjel átfutva már ő futkos annak lapjain....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20712 Írta: Anonymous
Néha ő is megfeledkezhetett a kontaklencséről...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20713 Írta: Anonymous
Háthien: nem tudom hol laksz, de pont ma jártam a BP-i, Körtér-i Skálában, és ott meg lehet venni a rajzfilmet. Na most, ha ott meg lehet venni, akkor bárhol. :) <br> <br> Böszi: Ahogy már írtam, valószínűleg Liv és Viggo sem volt ott, és e azt jelenti, hogy tulajdonképpen Sean-on, Ian-en és Elijah-n kívül nem volt ott senki, persze lehet jól elbújtak, de ezt kétlem. <br> <br> Celeb: Attól nem kell félni, hogy ők így 3-an nem itték le magukat, jó alaposan. Van egy pár régebbi kép, ami bizonyítja, elég jól megy nekik az ivás. ;) És ez az Oscar amúgyis elég szar volt..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20711 Írta: Anonymous
Most néztem meg a traileremet, és ott kék. De lehet hogy van ahol barna neki! Végül is egy tündéről beszélünk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20710 Írta: Anonymous
Javítsatok ki, ha tévedek, de<br> Legolasnak a tanácsban nem barna a szeme?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.667 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére