Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20889 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
<a href=http://giraf.elte.hu/~orlando-bloom/> klikk ide, és a lesifotóknál egy csomó új képet találsz!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20888 Írta: Anonymous
''Mrs. Bloom cím még kiadó, úgyhogy ha senki nem pályázik rá, én szívesen birtokolnám''<br> Hát asszem vagyunk egynéhányan, akiknek lenne pár szavuk ehhez.. .. :) )))) <br> <br> De a képeket köszi, bár, én nagyon nagyon kíváncsi lennék azokra a főzőcskézős képekre, de nem jön be az oldal:(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20887 Írta: Anonymous
HÚÚÚÚÚÚÚ! <br> <a href=http://www.totalwaste.net/orlando/television/aftersatshow2.jpg> Klikk ide!
Meg ide
egy újabb kép Nicoleal
Hmmmmm
dühös, vagy csak naygon magyaráz?
ez nekem új, és szegény Orli gyűrött egy kicsit

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20886 Írta: Anonymous
*Rayan vörös, mint a rák<br> =^ ^ ]=<br> Neeee Gyerekek, már így is a föld alá süllyedtem...A dicsérő szavak azokat a lelkes rajongókat illetik, akik nap mint nap friss képekkel látnak el minket!<br> <br> Dae :) )) Most néztem meg jól a márc. 29-ei bejegyzésedet...<br> Amondó vagyok, hogy a Mrs. Greenleaf cím teljes joggal Vic-et illeti, és eszem ágában sincs elvenni tőle! <br> De :) <br> ha jól emlékszem, a Mrs. Bloom cím még kiadó, úgyhogy ha senki nem pályázik rá, én szívesen birtokolnám 8)))))<br> <br> <a href=http://mmmgraphics.fanforum.com/other/wporlando/animations/legolassword.gif>Egy újabb animáció a kardforgató Legolasról-kicsiben
Icipici, de annál jobb Legolas animáció-Völgyzugoly-Mória-Lothlórien

Orli maga az ördög! ...ördögien csinos :)
Orlando és Sean a BAFTA-n...Mintha Orli túl sokat élt volna terráriumban :) )))
Dom előadja A Szilmarilok: A musicalt, de láthatóan a fiúknak valami más tetszik 8)
'...És akkor csak egyszerűen megpirítod a hagymát, és beledobod a zöldséget...' 8)
'Nem kell sokáig párolni...'
'...És istenem...mikor megérzed azt az illatot..'
'Nekem már igazság szerint elegem van Liv receptjeiből...'
'Ezt meg hogy érted? Nem igaz, 18 hónapon keresztül főztem rád, Te meg most egyszerűen kiröhögsz!'
'Úgy tűnik, Orlando meg én szakítani fogunk.'
'Hát, ez az első jó ötlete 18 hónap óta! Már egyenesen utálom a vegetáriánus kaját!'

8))))
Ahh! Egy háttérkép összes -Legolassal a középpontban :)
Ahhh! Legolas Lórienben-wallpaper! No comment!!!!
Ahhhh! Legolas Rohanban-a kardforgatás mestere :) )-Szintén
összes-típusú háttérkép!

...Megadtam magam! A Film két leggyönyörűbb jelenete-Egyben!!! :_) Istenem, milyen szép...

Ennyi egyelőre... Most elhúztam, mert egyébként is stikában netezek :)
Csók. Rayan

Óh: még egy buta link:
ITT
Orlin kívül 20 másik ULTRASZEXI pasi angyalként! Húúú, de gúvadt a szemem! Már most mondom, hogy Saean Astin és Viggo a legdögösebbek 8) Lehet válogatni! (Egyébként az egyik kedvenc orli-fotómat tuningolták fel.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20885 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Én is sokat gondolkodtam már ezen, és én úgy gondolom, hogy a tündéknél a férfi és a nő egyenrangú, erre azért gondolok mert nem hiszem, hogy a tündék társadalma elnyom személyeket csak azért mert férfinek v. nőnek születtek.<br> A névről, szerintem úgy van, hogy először kapnak egy nevet, melyet gyerekkorukban hordanak, majd amikor véghez vittek vmi nagy dolgot v több ilyet, akkor ünnepélyesen elnevezik erről a tettről, hisz bőven van idejük egy nagy tett véghezvételére. Ennek a tettnek nem feltétlenül kell vmi harcnak lenni, hanem lehet egy költemény megírása vagy vmi más. Na, lehet erről vitázni, tényleg Ti mit gondoltok erről?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20884 Írta: Anonymous
Rayan, engedd meg, hogy adoráló kéztartással leboruljak nagyságod előtt. Ezek a képek!!! :-) ))<br> Főleg Legolas zöldben! Mert mi illik jobban Legolashoz, mint a zöld! Ha már egyszer a nevébe is belevette a kedves papa. Vagy mama. Vagy mittomén, hogy a tünde társadalom matriarchális vagy patriarchális-e. Tényleg tud erről valaki valamit?<br> És még egy kérdés, ami ezzel kapcsolatban felvetődött bennem? <br> Vajon a tündék kapják vagy nyerik a nevüket? Mármint megszületik a kicsi tünde és megkapja a nevét, vagy pedig kap egy nevet és az IGAZI NEVÉT pedig a tettei és az erényei alapján nyeri el később??? <br> Van erről valamiféle adat? Ha nincs, akkor pedig mit gondoltok, hogy van ez náluk?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20883 Írta: Anonymous
Uhm.. Jó reggelt. :) <br> Csak jöttem szólni, hogy végre megtaláltam a tökéletes helyet az oldalamnak. Semmi reklám. :) <br> <a href=http://giraf.elte.hu/~orlando-bloom/> A Magyar Orlando Bloom oldal új, és (remélem végleges) helye!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20882 Írta: Anonymous
Rayan, nagy kérés lenne, ha megkérnélek, hogy linkeld légyszi (ha meg van, remélem megvan.. :) / az Ewan+Orlando manipulált képet, illetve a Jay Key (?? - Jamiroque) Orlando képet. Köszönöm szépen!<br> Buffy

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20881 Írta: Anonymous
jaj csajok már megyek is aludni, csak elotte még eszembe jutottatok, ti bloomisták!!<br> szóval vegyétek meg az új im-et , mert van egy orlando poszter benne!!!<br> jó kép!!!<br> <br> ja és szia Rayan!!!<br> majd vmikor veled is dumcsizok egyett!!<br> na, sziasztok!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20880 Írta: Anonymous
Bocsi, az Orli-premieres kép nem jön be! Így tán menni fog.<br> <br> <a href=http://www.nuno-gomes.com/orlandobloom/orlando163.jpg>Orli NZ premier

Köszi-köszi-köszi :) Szeretlek titeket! További kellemes húsvétot!
*Rayan cuppant mindenkit

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20878 Írta: Anonymous
www.numenoreen.com <br> kattintsatok az Images-re baloldalt, és ott a Legolasra. Igen jó képek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20877 Írta: Anonymous
Nekem Legolasról sohasem egy macska jutott eszembe, hanem inkább valamilyen madár.... pl. sirály.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20876 Írta: Anonymous
Orlandonak igaza volt azzal kapcsolatban, hogy Legolas (és szerintem úgy általánosságban minden tünde) egy macskára hasonlít. Ha egy macska előtt elhúzol egy botot, akkor figyel, összekuporodik, és mielőtt észbekapnál, már el is kapta. De bárhol járnak, mindig elegánsak, mindig gyönyörűek (bocs, én macskabolond vagyok:-).<br> Szerintem ilyenek a tündék. Nekünk sok macskánk van, így tudom, milyen lenézően is tudnak viselkedni az emberrel. Ez a büszkeség a tündékben is meg van.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20875 Írta: Anonymous
Nem is csoda, hogy állandóan mindenki azzal jön a humornál, hogy Legolas biztos naponta kétszer mos hajat. :) ) De így, koszosan... istenien férrrfias!!:)) Bírom a koszos pasikat, csak a testszaguk ne lenne olyan borzalmas... :) <br> <br> Gyerekek!!! Tök kíváncsi vagyok!!! Milyen lett a mesécske???<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20873 Írta: Anonymous
Tudom, hogy egy kicsit elkéstem, de találtam egy izgalmas részt arra vonatkozóan, hogy járt-e Legolas azelőtt Lórienben.<br> '- Nagy ideje már, hogy visszatért valaki az én népemből ide, ahonnét időtlen időkkel ezelőtt elvándoroltunk - mondta Legolas. - De mi úgy hallottuk, Lórien nem halt ki, mert valami titkos erő távol tartja e földtől a gonoszt. Népe azonban ritkán látható, s lehet, hogy benn él az erdő mélyén, az északi határtól távol.'<br> Szerintem ezzel egyértelműen azt fejezi ki, hogy nemhogy ő, de még a népéből is irtó régen járt erre valaki. Másrészt, ha személyesen lett volna ott, nem mondaná, hogy azt 'hallottuk', hanem arra hivatkozna, amit ő maga is átélt.<br> Aztán egy másik, ezt Celeborn mondja:<br> '- Üdvöz légy, Thranduil fia! Ritkaság, hogy északi atyánkfiai idáig eljussanak.'<br> Egy korábbi helyen ez áll: <br> 'Valamikor az erdőtündék nyelvén énekelték; én nyugori nyelven mondom, ahogy Völgyzugolyban éneklik manapság.' (Nimródel)<br> Nos, ez a 'manapság' elég relatív, tünde fogalmak szerint akár évszázadokat is jelenthet. Persze ez a rész pontosan nem bizonyít semmit, de én úgy érzem, joggal feltételezhetjük, hogy Völgyzugolyban találkozott már a lórieniekkel. <br> <br> Emberek, ezek a képek mesések! Köszi szépen. :) ))<br> Rayan, neked külön köszönöm a képeslapot. Cupp!<br> <br> Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, én is inkább azt tudnám elképzelni, hogy Legolas énekelt, minthogy valamilyen hangszeren játszon. Bár az nem elég indok erre, hogy azért, mert a GyU-ban csak énekelt, hiszen olyan hosszú útra hogyan is hozott volna akármilyen hangszert. Az éneklés pedig valahogy azért illik jobban hozzá, mert ő is egy erdőtünde és bár esetleg még Völgyzugolyba 'belefér' a lant vagy más, de az erdőtündék túl szoros harmóniában élnek a természettel, hogy ezt az idillt valamilyen hangszer megzavarja. (Azt azért valamennyien feltételezzük Róluk, hogy tisztán cseng a hangjuk.) Valamelyik bölcs, talán Platón mondta, de ha nem, javítsatok ki, bár ez a szólás értékén nem változtat, hogy 'a legszebb hangszer az emberi hang'. Hát még a tündéké!!!<br> <br> Legolas hangját az ismert énekesek közül én is inkább Ákoséhoz tudnám hasonlítani, de annál jóval(!) lágyabban, nem ilyen ércesen, élesen, ahogy az énekesé szól. De a hangszín és a hangmagasság szerintem pont jó.<br> <br> ARRÓL A képről: Hát, azért Elrond trónja még nem inog (még nem láttam A 'srácot' mozgásban ezeken a képeken), de Legolas még jobban felzárkózott, ha lehet ilyet mondani... ;) )))))))) (A harmadik helyen persze Boromir áll... :) )) )<br> A HADISTENEK TRIUMVIRÁTUSA!!!!!!!!!!<br> :) )))))))))<br> Szóval igen, gondolkodtam én is azon, hogy hát jó-jó, hogy legolasunk tünde, de azért tényleg gáz egy kicsit (mármint a reális dolgokat tekintve!!!), hogy soha nem lesz maszatos (most Móriát nem számítom), a haja pedig mindig tökéletes. Az emberek 'nehézségét' (lehet, hogy fura, de nekem a szó hangulatát tekintve valahogy nagyon ideillik) jól kifejezi, hogy látszik rajtuk, mennyire megviseli őket ez út. Egy cinikus ismerősön már sampont ajánlott Aragornnak. (Én meg jól lehordtam érte.) <br> De ez a kép, szóval nagyon ott van!!! (Hűű, ÉszI, nagyon hatsz rám!) :) )))))))<br> <br> ÉSzAH, én úgy tudom, hogy a tündéknek nincs arcszőrzetük, bár egy helyen Tolkien utal Crídan szakállára: ez pedig ellentmondás. Vagy én vagyok...? (...)<br> <br> És végül valamennyiőtöknek <br> Áldott Húsvétot!<br> Sok locsolót és sok piros tojást!<br> <br> Puszi,<br> Morgana<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20874 Írta: Anonymous
Sorry, egy kicsit elengedtem magam...<br> ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20872 Írta: Anonymous
off:<br> <br> Rayan: imádlak!<br> <br> Egyébként tényleg mindenkinek kellemes Húsvétolást!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20871 Írta: Anonymous
Sikerült!! :-) <br> Na, akkor a többit is újra:<a href='ew2.lysator.liu.se/loth/h/a/halah/legolas_nolipstick.jpg'>Legolas - egy másik szemszögből

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20870 Írta: Anonymous
<G><B>OFF</B></G>: <br> <br> Mindenkinek <B>Nagyon Kellemes Húsvétot!</B> Legyen sok-sok locsolótok! Gandi, te meg gyűjts minél több piros tojást! 8)<br> <br> Mentem filmet nézni, így végre kiderül, mi van a trailerrel :) <br> Csók. Rayan<br> <br> Még egy OFF: Vic, küldtem levelet, légy szíves, nézd meg a postádat, megkaptad-e! Dae: Te is! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20869 Írta: Anonymous
<a href='ew2.lysator.liu.se/loth/g/a/garm/alvekis.jpg'>nem is rossz, de más mint
t Orlando :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20867 Írta: Anonymous
Néhány Legolas kép az Elfwoodról:<br> <ahref='ew2.lysator.liu.se/loth/h/a/halah/legolas_nolipstick.jpg'>Legolas rajz-kicsit furi
ew2.lysator.liu.se/loth/b/l/bliss/legolas.jpg'>különös
ew2.lysator.liu.se/loth/l/u/lu_munhoz/legolascolorp.jpg'>bocs érte, de kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá!!!???
íahref='ew2.lysator.liu.se/loth/g/a/garm/alvekis.jpg'>nem is rossz, bár kicsit más mint Orlando :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20868 Írta: Anonymous
Bocsi ez nem jött össze. Megpróbálom újra.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20866 Írta: Anonymous
<a href=http://kep.tar.hu/celebdringwen/index.phtml?aid=27518970&pid=802641&beginnum=20> egy nagyon cuki kép

egy másik

ezt Buffy nem szereti; én se, de másokra is kíváncsi vagyok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20865 Írta: Anonymous
Én nem örülök, mert akkor megint mindenki arról fog beszélni, én meg, aki Legolast hajtja, lapíthatok, mint nyuszika. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20864 Írta: Anonymous
Hmmm. Most néztem meg a Bloomin' M. fórumán és azt írják, hogy az Orlando Bloom Multimedia egyáltalán nem fog működni április 1-ig, mert a szerver csődöt mondott. De Jas megígérte, hogy ha újra bejön hétfőn a homesite, fent lesz a Midsommers Murders videóváltozatban. Most ennek örüljünk, vagy ne örüljünk? :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20863 Írta: Anonymous
miért lenél rosszul?Pedig úgy lesz szinte szerelmesek lesznek egymásba.Bár én csak a könyvbe járok a második kötetben,de hát ott...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20862 Írta: Anonymous
Ha Legolas olyan szurtos végig, akkor én sem leszek eszemnél. Tudom, tudom, húzok vissza vokálba. Éljen a női méltóság. Mármint a romjai, ami itt ezen a fórumon még megmaradt. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20861 Írta: Anonymous
Na jó, egy kis tombolás még sosem ártott, Gandi... de azért csak mértékkel :) ))<br> <br> Hihetetlen, de az összes Orlando Bloomos nagy honlap csődöt jelentett.. szerintem mindenki azt hiszi, hogy feltették rájuk a trailert, és ezért ölik ott egymást ennyire. <br> Én csak olvasgatom a hozzászólásokat más fórumokon és bizony olyanokat írnak a trailerről, hogy:<br> a Helm-szurdoki csata képeinél nem voltam eszemnél... stb. Én sem lennék eszemnél, ha végre Legolast és Gimlit együtt látnám vetélkedni.... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20860 Írta: Anonymous
Nyugi Gandalf, most beszéltem Viccel és sírva könyörgött, hogy nehogy abbahagyjuk. Ugye Vic??? <br> Egyébként ha jól látom Legolasról és tündékről van szó. (Ne aggódj, ha nagyon offra megyünk úgyis kitörlöm még én magam.)<br> ÉSzAH

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.579 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére