Legolas (Orlando Bloom)
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Meg ide
egy újabb kép Nicoleal
Hmmmmm
dühös, vagy csak naygon magyaráz?
ez nekem új, és szegény Orli gyűrött egy kicsit
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Icipici, de annál jobb Legolas animáció-Völgyzugoly-Mória-Lothlórien
Orli maga az ördög! ...ördögien csinos :)
Orlando és Sean a BAFTA-n...Mintha Orli túl sokat élt volna terráriumban :) )))
Dom előadja A Szilmarilok: A musicalt, de láthatóan a fiúknak valami más tetszik 8)
'...És akkor csak egyszerűen megpirítod a hagymát, és beledobod a zöldséget...' 8)
'Nem kell sokáig párolni...'
'...És istenem...mikor megérzed azt az illatot..'
'Nekem már igazság szerint elegem van Liv receptjeiből...'
'Ezt meg hogy érted? Nem igaz, 18 hónapon keresztül főztem rád, Te meg most egyszerűen kiröhögsz!'
'Úgy tűnik, Orlando meg én szakítani fogunk.'
'Hát, ez az első jó ötlete 18 hónap óta! Már egyenesen utálom a vegetáriánus kaját!'
8))))
Ahh! Egy háttérkép összes -Legolassal a középpontban :)
Ahhh! Legolas Lórienben-wallpaper! No comment!!!!
Ahhhh! Legolas Rohanban-a kardforgatás mestere :) )-Szintén
összes-típusú háttérkép!
...Megadtam magam! A Film két leggyönyörűbb jelenete-Egyben!!! :_) Istenem, milyen szép...
Ennyi egyelőre... Most elhúztam, mert egyébként is stikában netezek :)
Csók. Rayan
Óh: még egy buta link:
ITT
Orlin kívül 20 másik ULTRASZEXI pasi angyalként! Húúú, de gúvadt a szemem! Már most mondom, hogy Saean Astin és Viggo a legdögösebbek 8) Lehet válogatni! (Egyébként az egyik kedvenc orli-fotómat tuningolták fel.)
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Köszi-köszi-köszi :) Szeretlek titeket! További kellemes húsvétot!
*Rayan cuppant mindenkit
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A szívtipró tünde és a szívtipró hobbit :)
Keveset látott kép az Empire-Awardsról
'Nézd, Orlando, tudom, hogy ez a díj téged illet, de ne vigyorogj, neked is van már egy! Ezt az egyet én is megérdemeltem.'-mintha csak ezt mondaná Ian McKellen :)
'Ez a sunyi Ian! Ha tudná, hogy Nekem is van már egy...'-mondja Orlando :) ))
Előnytelen Orli-kép: 'Ó, higgyétek el, én igazán nem akartam nyerni!' :) ))
Orli MÉG MINDIG A Gyűrű Szövetsége premierjén
Óó, Orli, vállad, mint illatos virág :) ))
'Lij: ez most komoly? Jesszusom... Tudod, hogy még nem vagyok érett a házasságra, meg egyébként is Orlandóval járok...' :) ))
Óóó, emberek és tündék! Micsoda klassz kép! Már megint zöldben-Legolas koktél
Végre már egy új móriai kép!!! Nekem legalábbis :)
Forrás:
Itt
Még:
animációk
Orli puszit nyom Viggonak
Legolas-összes
Legolas nyilaz Móriában
Szintén Legolas-összes
Huh, egyelőre ennyi, mert borzasztó fáradt vagyok. Negyedszerre is még mindig Legolas az isten! Egyszerűen tökély. Sajna nyomát sem láttam a TTT trailernek :(
Csók mindenkinek:
Rayan
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
t Orlando :-)
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
íahref='ew2.lysator.liu.se/loth/g/a/garm/alvekis.jpg'>nem is rossz, bár kicsit más mint Orlando :-)
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
egy másik
ezt Buffy nem szereti; én se, de másokra is kíváncsi vagyok
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.