Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20769 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Viiiiic!!!! Szeretleeeeeeek!!!!! :) ))))))<br> *Rayannal madarat lehetne fogatni örömében :) )))))))))<br> <br> Huh. Megpróbálok lenyugodni.<br> Észi :) Ez jó ;) Hogy miért nem járt korábban a Fangornban? Ez NAGYON jó kérdés. Végül is 3000 éves, vagy nem? Mit csinált Legolas ennyi idő alatt? Bakacsinban kuksolt? De tényleg. Nehezen tudom elképzelni, hogy ő, a kalandvágyó tünde miért nem utazott el (hisz volt rá ideje) megnézni azt, amire már régóta vágyott, hogy lássa. Tán Thranduil nem engedte? Kétlem. Ő azért mint Bakacsin királya tudta, hogy Szilszakáll kedveli és szívesen látja a tündéket, szóval nem volt oka félteni a fiát. Akkor meg miért nem hagyta el Legolas Bakacsint??? Ez egyszerűen rejtély. Lothlórienben ha már járt, Fangornban miért nem?...Valaki adjon legyen szíves kiélégítő vagy legalábbis megnyugtató választ! :) Egyébként szerintem sem járt még ott, csak a dalaikből ismerte Lórient. Tényleg, szerintetek egyáltalán Középföldének melyik részeit járhatta be Legolas? Mert nagyon úgy tűnik, hogy Völgyzugoly előtt nemigen vett részt kalandtúrákon...Lehet, hogy azért, mert szerette az otthonát, és nem volt kedve elhagyni? Vagy mert Thranduil olyan izé volt, és nem engedte ki Legolast Bakacsinból? Hú, most kezdek nagyon eltérni a témától, ám legyen! Sz'al ha Legolas egyáltalán nem hagyta el az otthonát, akkor hogy vehetett részt az Öt Sereg CSatájában? Meg hasonló kérdések...Elképzelhető, hogy az apja zsarnokoskodott felette? (Bocs a sok kérdésért.)<br> De ha tovább filozofálunk, Thranduil valószínűleg KÜLDTE maga helyett a fiát, merthát a bakacsini tündéket is foglalkoztatta a kérdés, vajon mit akar velük Elrond megtárgyalni? Legolas pedig valószínű MENT, és nem is kellett neki kétszer mondani. Mert végre kalandozhatott! Szerintem Thranduil csak alapos megfontolás után küldte el Legolast a Tanácsba (tudjuk milyen természete van), Legolasnak pedig ez kész öröm volt; némileg szabadulni a kötöttségektől. Egyszóval bizonyosan önként is vállalkozott az utazásra, és biztosan örömmel csatlakozott a szövetséghez is, hisz a küldetésen a világ sorsa múlott. Talán volt benne egyfajta lekiismeretfurdalás is Gollam szökését illetően...<br> <br> Most itt befejezem, ennyi asszem bőven elég volt :) Még rengeteg kérdés vár válaszra.<br> Csók. Rayan

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20768 Írta: Anonymous
(Ha Galadriel azt mondja, hogy 'sokáig', akkor az tényleg elég hosszú idő lehet!)<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20767 Írta: Anonymous
'Zöldlombfi Legolas, sokáig élhettél<br> Fa tövén, örömben. De a Tengertől félj!<br> Ha a partról sirályrikoltozást hallasz,<br> Vadonán nyugvó szív többé nem maradhatsz.'<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20766 Írta: Anonymous
Szerintem ott érezte otthon magát...<br> Egy tünde biztosan szívesen eltölt akár 3000 évet is a kedvenc erdőjében, anélkül, hogy sietne más távlatokat is felfedezni...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20765 Írta: Anonymous
Nem lehet, hogy éépp azért, mert egy tünde jóval hosszabb ideig ér, lassabban is érik, mint egy ember? Lehet, hogy a papája nem engedte. :) ) De azért tényleg elég furcsa; az egész könyvnek olyan a hangulata, mintha Legolas egyik helyen sem járt volna soha, ahova mentek. Lehet, hogy észak felé mászkált inkább.<br> <br> Vic:kösssz!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20764 Írta: Anonymous
Gandalf, a viselkedése alapján mindenképpen úgy látom én is, hogy nem látott világot. De akkor mi a fenét csinált 3000 évig??? Mondjuk kár is lenne megpróbálni ember fejjel megérteni egy tünde életvitelét és 3000 év tünde-lélekkel talán egyátalán nem is hosszú idő. Te el tudod képzelni, hogy 3000 éven keresztül itt van a világ a lábaid előtt és csak a szomszéd faluig mész?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20763 Írta: Anonymous
Dae-elena: már megnéztem a honlapodat és persze az irományodat is, de ehhez nyugalom és béke kell, úgyhogy hétvégén fogom átolvasni az egészet :) )))<br> <br> <B> Lányok!!! Új Legolas kép A két toronyból!!! </B><br> <br> nettrash.com/users/jasparina/legolas02.jpg <br> <br> <a href=http://nettrash.com/users/jasparina/legolas02.jpg> vagy klikk ide érte

Ha nem jön be, nézd meg itt:

klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20762 Írta: Anonymous
Hello!<br> Én meg akkor éelsben szólok, mert az előbb, azt hiszem nem voltam elég erőszakos:))... a mívemet, melyről írék régebben, itten lehet elolvasni:<br> www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/ajtok.html <br> <br> csak csínján a kritikákkal.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20761 Írta: Anonymous
Off: Csak szólni akartam, hogy az eddig geocity-s oldalt átraktam a tar.hu-ra, mert sokkal jobban elérhető, és a yahoo meg gyakran túlterhelt volt. <br> Az új cím:<br> <a href=http://www.tar.hu/orlando-bloom/> A Magyar Orlando Bloom oldal!

Már több mint 700 kép található az oldalon!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20760 Írta: Anonymous
Ja, s az Én Legolasom is zöldszemű volt, ha valaki esetleg nem vette volna észre.... lejjebb bővebben is leírtam...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20759 Írta: Anonymous
Sziasztok! De rég jártam itt. Egy csomó hozzászólásomat kitörölték:-( Nagyon szép a termés, öröm volt végignézegetni:-) Kicsit megvigasztalt az Oscar miatt... főleg, hogy nem engedték be Orlando-t, az sokkolt, de az is, hogy ilyen keveset kapott a GYU...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20758 Írta: Anonymous
Változáson mindenképpen keresztül ment, de a Gyűrű nem igazán éreztette rajta a hatását. Talán mert nem került előtérbe olyan oldala Legolasnak, amely felől megkísérthette volna. Vagy a Gimlihez fűződő szeretete megóvta ettől...<br> <br> Egyébként nem hinném, hogy Legolas világot látott volna, mielőtt a Tanácsra utazott. Szerintem Suhatagnál messzebb nemigen járhatott.<br> <br> Morganát üdvözlöm, messziről is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20757 Írta: Anonymous
OFF: Dae-elena: megkaptam, továbbküldtem a Nővéreknek :) ) és egy gyönyörű válaszon törjük éppen a fejünket :) ))<br> <br> Buffy: szerintem biztos, hogy M. keresővel is meg lehet majd találni a videót :) )) Csak bízzunk benne, hogy minél hamarabb :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20756 Írta: Anonymous
Képzeljétek el, a húgom kapott egy memóriakártyát a Szövetségről: s nincs benne Legolas, viszont vagy 4féle ork van benne (gondolom, mint a Kilencek oszlopos tagjai:-))<br> Amúgy nem tudjátok, hol lehet még kártyákat kapni?<br> puszi: Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20755 Írta: Anonymous
Ááá, Vic! Én meg már majdnem megrendeltem a blackstar.com-ról az egész részt. :) Huh, csak az ára tartott vissza, de még szerencse, bár nekem az az orlando multimedia nem mindig akar működni. De ha ott fent lesz, akkor hamarosan Morpheus-szal is el lehet majd érni, nem? Remélem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20754 Írta: Anonymous
Nem akarok vitatkozni, de Legolas csak úgy emlékszik Lothlórienre, mint aki a dalokból hallott csak róla. Hogy is lehetne ezt elfelejteni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20753 Írta: Anonymous
Halihóó!!!<br> <br> Rayan, hadd puszilgassalak meg:))) tök tutik a képeid! Én meg itten ülök magamba roskadva, mert megvana tök vágatlan verzió, de eza rohadt PrintScreen nem akarja rendesen lementeni, csak és kizárólag a fekete képernyő:(((.<br> <br> Vic: megkaptad az imilem?<br> <br> Ezt az oldalt pedig meg lehet nézni... nem olyan rossz:<br> www.geocities.com/lady_greenleaf5hu/ajtok.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20752 Írta: Anonymous
snail: úgy mégis, szerinted mi az ördögöt csinálunk mi itt 5000 bejegyzés óta???? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20751 Írta: Anonymous
Szerintem Legolas a legjobb pasi a filmben!!!hogy vagytok ezzel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20750 Írta: Anonymous
Ja, és van egy remek, egy remekebb és még annál is remekebb hírem: Orlando Bloom Multimedia, alábbi felirat a bal oldalon a honlapon:<br> <br> MIDSOMMERS MURDERS VIDEO COMING SOON<br> Tehát, Rayan isteni képei mozogni is fognak hamarosan, csak győzzük lányok kivárni :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20749 Írta: Anonymous
Én egyébként biztos vagyok benne, hogy Legolas járt már korábban Lórienben. Számomra Celeborn utalása is ezt erősíti meg. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20748 Írta: Anonymous
ÉSzAH: kezdem akkor én, ha már újra elmélkedésbe kezdtünk...<br> Tehát... torokköszörülés.... Legolas szerintem igencsak nagy jellemfejlődésen ''esett'' át az alatt a néhány hónap alatt, amíg a Szövetség tagja volt. Lehet most itt Gimlit felhozni, lehetne Szilszakállt vagy a Csillogó Barlangokat, a tenger imádatát, szóval sok mindent. De a lényeg valóban az, hogy Legolas világot látott a szó minden értelmében, új tájakat, fajokat ismert meg és ismert ki, ezt a tudást és tapasztalatot pedig bizonyára felhasználta a későbbiek során, függetlenül attól, hogy 3000 évesen már igencsak gyakorlott lehetett tapasztalatszerzésben. :) ) (lsd. balrog-fóbia)<br> <br> Azzal pedig tényleg el lehet játszani, hogy szándékosan vagy véletlenül tartott-e a Szövetséggel... A filmben ez egyértelmű, hiszen Aragorn után elsőként esküdött fel Frodónak, a könyvben azonban Elrond nevezi ki az útitársakat a gyűrűhordozó mellé. De ismerve Legolast, szerintem benne is megvolt fajának az az egészséges tünde-büszkesége, hogy részt kell vennie egy ilyen küldetésben, mert tünde nélkül a dolog bizonyára kudarcba fullad. (Ezen most ne akadjatok ki, vitatkozzunk, azért provokállak titeket... :) ) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20747 Írta: Anonymous
IMÁDLAK TITEKET!!!!!!!! ENNYI SZUPER KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!%

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20746 Írta: Anonymous
Hol marad a csíkos/kockás/pöttyös ing?? :) No, azért így se rossz a lelkem.. ;) <br> Már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy a francba lehet pont ezt a 3 pasit elküldeni??!! Úgy értem kinek van ehhez szíve? (Vagy kinek nincs szeme...)<br> Rayan: Köszi a sok képet :) <br> Ez a Nicole-os kép érdekes...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20745 Írta: Anonymous
ÉSzH:megpróbálom neked idézni<br> Celebornt.<br> <br> -Üdvözlégy Thranduil fia!<br> Rég volt már, hogy északi atyánk-<br> fiai idáig eljussanak.<br> <br> Végülis ez nem zárja ki (vagy igen?), hogy járt már ott.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20744 Írta: Anonymous
Szerintem Lórienben nem ismerték Legolast, legfeljebb Galadriel tudta róla, hogy kicsoda. Legalábbis én így értettem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20743 Írta: Anonymous
Legolas változásával kapcsolatban Vic egy korábbi kérdése jutott eszembe. (Vagy inkább Morgana kérdése volt? A lényeg, hogy hárman voltunk együtt és valaki felvetette.) Vajon miért nem nézte meg már korábban Legolas a Fangorn erdőt? 3000 év alatt nem volt ideje meglátogatni? Persze, persze, itt lehet mondani, hogy nyilván nem tudott róla, és ezer más magyarázatot lehet találni, de ... A fenébe, mit is akartam ebből kihozni? Na mindegy, mostmár valahol egészen máshol fogok kilukadni. :-) A lényeg, hogy kíváncsi lennék, mekkorák valójában a távolságok Középföldén, mert nekem furcsa, hogy egy tünde, aki pl. Lórienig elmegy, az miért nem megy tovább. Mert ha jól emlékszem, Lórienben ismerték Legolast, Fangorn onnan meg már csak egy ugrás. Bennem az is felmerül, hogy vajon önként ment-e Legolas Völgyzugolyba. Vajon örült, hogy végre utazhat, világot láthat, kalandozhat, vagy azért jött, mert muszáj volt? Mert valakinek jönni kellett? Mert nem bízhatta másra? Mert Thranduil fiaként neki kell képviselnie atyját a Tanácson? Vajon szívesen ment a Szövetséggel? Persze, hogy tudta mi a kötelessége, de ha lett volna választása? <br> Tudom, hogy mindennek már semmi köze ahhoz, amiből kiindultam, csak egy kis agytornát tartottam. :-) Nagyon érdekelne, hogy mit gondoltok minderről.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20742 Írta: Anonymous
Rayan, te vagy a király(nő)!!! Eszméletlenek ezek a képek. Véleményemet nem részletezem, mert igyekszem megőrizni az image-emet. :-) Kár, hogy olyan sötétek a képek. <br> Egyébként a poén is nagyon jó volt. Nekem először Szarumán szájából jutott eszembe: <br> <br> L'URUK-HAI. MERT MEGÉRDEMLEM.<br> <br> :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20741 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Esgalfanawen: igen, John Ronald Reuel Tolkien. Bővebben olvashatsz róla Gandalf honlapján, Völgyzugolyban:<br> <a href=http://www.extra.hu/volgyzugoly/> itt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #20740 Írta: Anonymous
Lehet, hogy el kéne ásnom magam, de nem tudná valaki meg mondani: mi Tolkien teljes neve? John Ronald Reuel Tolkien?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.537 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére