Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 7 hónapja #184146 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz: akkor ezt nézd meg :wink: :
img17.photobucket.com/albums/v50 ... a561-2.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184144 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Adrael írta: Emlékeztek, a RotK-ben, amikor Theoden :theoden1: bejelenti, mennek a háborúba ("És Rohan felel rá!" az egyik kedvenc részem, a hideg végigfut a hátamon, hacsak rá gondolok...), mire Éomer :eomer1: féloldalt fordul, vált egy pillantást Éowynnal :eowyn1: , az annyira kifejező, nem?

Való igaz.

Ezzel kapcs. ban írtam is egy kis novit, Éomer hadba száll címmel. Ha gondolod, keress vissza... :wink:
[size=9:3pv1grsl](9. oldal)[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184142 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... 02&page=29

Tyű, micsoda szexi pillantás! :oops:
Jól áll neki a félhomály. Emlékeztek, a RotK-ben, amikor Theoden :theoden1: bejelenti, mennek a háborúba ("És Rohan felel rá!" az egyik kedvenc részem, a hideg végigfut a hátamon, hacsak rá gondolok...), mire Éomer :eomer1: féloldalt fordul, vált egy pillantást Éowynnal :eowyn1: , az annyira kifejező, nem? Benne van a gondoskodó fivér, és hogy azt sugallja, tudom, mi a kötelességem, és te is tudod, húgom... Az ember lánya szinte elsírja magát ennyi önfeláldozástól... :bawling:
Bár szerintem Éomerben főleg a hazaszeretet munkál, meg a kötelességtudat, aki önfeláldozó, az valahogy inkább Theoden...

Több
20 éve 7 hónapja #184140 Írta: Artemisz
Jajajajaaaj! :oops: :oops: :oops: :o

Neem bíírok betelni ezzel a haajjaaaal!!!

www.warofthering.net/photoforum/ ... 02&page=48

Micsoda fürtök! MÉrt nem hordja mindig így!!! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #184132 Írta: Artemisz
Awwwwwwwwwwwwwwwwwwww! :o

Éomer, keeper of Oaths...

www.warofthering.net/photoforum/ ... 02&page=29

:oops: :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #184104 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Thriwien írta: Lázasan igyekszem bepótolni,lemaradásaimat,és itt ragadnám meg az alkalmat,hogy gratuláljak Ilmarënek,akinek csak most bukkantam az írásaira.Nagyon jóóóók!!! :deal: :D :D

Igazán köszönöm, ez jólesett!

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 7 hónapja #183915 Írta: Artemisz
Morana: köszönöm! :wink:

Amúgy kész lett Eldafinde jóvoltából az RTL-Klub Fórumán a Mozi szekción belül az
Éomér, Third Marshal of the Riddermark -topic.

Csak és kizárólag ÉOMERNEK, nem Karlnak (Arra ott van a Bulvárszekcióban a topic..)

Egyszóval oda is lehet menni rajongani! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183914 Írta: Thriwien
Thriwien válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Lázasan igyekszem bepótolni,lemaradásaimat,és itt ragadnám meg az alkalmat,hogy gratuláljak Ilmarënek,akinek csak most bukkantam az írásaira.Nagyon jóóóók!!! :deal: :D :D

Eldafinde írta:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =525&page=

WOWW!...Ez a kép hihetetlen! :D
Csak most bánom,hogy nem jöttem előbb. :bawling:

A Lothíriel témában teljesen egyetértek veletek. :D

[size=9:1in3de2q]Bocs,ha valakit zavartam a locsogásommal![/size] :oops: :roll:

Több
20 éve 7 hónapja #183886 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Eruntale: az elismerésem neked is szól, tetszik a stílusod, úgyhogy nem szabad itt bátortalankodni, csak írj még többet! :itscool:

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 7 hónapja #183882 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz: továbbra is le vagyok nyűgözve az írásaidtól, csak így tovább! :itscool: :dance: Egyébként szerintem bárki számára meggyőzőek a műveid, úgyhogy nem kellene tartanod attól, hogy esetleg olyan emberek, akiket kevésbé ismersz (Amariel), nem tudnák értékelni, vagy esetleg nem tudnák elfogadni, megérteni, a Te érzelemmel teli írásaidat.
OFF: jó lett volna múltkor többet beszélgetni Veled a chaten, de a gépem kibabrált velem, úgyhogy nem volt lehetőség. :( Remélem legközelebb azért még adódik alkalom. :wink:

Üdvözölnék én is minden új embert itt a fórumon, jó kis társaság jött már itt össze!

Ja képzeljétek nálam is készülőben van egy vers, ha meglesz, akkor bátorkodom feltenni és lehet szétszedni a kritikával, ok? :itscool:

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 7 hónapja #183806 Írta: Artemisz
EZ LEGYEN A KEZDŐKÉÉP!!!

(Amúgy az otthoni háttérképem.. :lol: )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183804 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 7 hónapja #183765 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Felagund írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Eldafinde küldi sok szeretettel az RTL-Klub fórumáról:

klikk

Tiszta Hegylakó! :twisted:

IGEN!!!!!
Ezt mondtam én is!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 7 hónapja #183764 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: Eldafinde küldi sok szeretettel az RTL-Klub fórumáról:

klikk

Tiszta Hegylakó! :twisted:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #183763 Írta: Artemisz
Eldafinde küldi sok szeretettel az RTL-Klub fórumáról:

klikk

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183762 Írta: Felagund
Lothíriel neve azért furcsa nekem, mert Dol-Amroth fejedelmei nem tünde, hanem (hagyományosan) adúni nevet adtak a gyermekeiknek (Adrahil, Imrahil), míg Lothíriel nekem is tünde-névnek tűnik (legalábbis az adúni szószedetben nem találtam :D )

Hát, a 'loth' egyértelműen virág (sindarinul), de az -iel meg quenya, és nőnemű végződésként szokták használni.
A köztes 'ir'-re nincs sok tippem, talán a sindarin 'hír' (=úr) mutált 's'-szé, és az a 'th' előtt eltűnt.
De ismétlem, ez csak feltételezés!

Több
20 éve 7 hónapja #183758 Írta: Artemisz

Ilmarë írta: Csendes halk szavú, talán kicsit fél is az új országtól, ahová került. Nem a tenger mellett nőtt fel? Legalább is én úgy emlékszem. Ha igen akkor hatalmas álmodozó szemei lehetnek, és felnéz Éomérre, a szemében ő a hős, a férfi.

Ezt legteljesebb mértékben aláírom!

Remek megfogalmazás! :itscool: :agree:

Adrael, a tiéd is nagyon szép és szvsz helytálló is.

Felagund, ha már ennyit tudsz, talán áruld el, mit jelent Lothíriel neve!

Az eleje meg a vége ("Loth" "iel") még megy. :roll: De az egész..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183753 Írta: Felagund

Ilmarë írta:

Felagund írta: Azért vegyük figyelembe, hogy Lothíriel Imrahil lánya, akinek bevallottan némi tünde-vér is csörgedezik az ereiben ;)

Na jó, de azért Éomér bevallottan nagy termetű szálas egyén. Még egy magas tünde is, mint Legolas is kicsit alacsonyabb volt nála. :)

Hát, ha már a tündék magasságánál tartunk, Galadriel (jó, OK, ő nolda volt!) átszámítva kb 196 cm volt!!! 8O
Nem egyszerű, mi?

Több
20 éve 7 hónapja #183742 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: Ezt most arra érted, hogy valszeg nem kicsi termetű?

Naná, hogy magas és karcsú!
Bájos tünde-arccal, hosszú, sötét (egészen sötétbarna, de nem fekete) hajjal, mint az apjáé, világos elefántcsontszínű bőrrel, egyenes orral, szép mosollyal. Finom, karcsú kézzel-hosszú ujjakkal.
Éomer magas :eomer1: , nagyon is az, de Lothiriel csak kb. fél fejjel alacsonyabb nála, viszont sokkal karcsúbb, mert Éomer nagyon vállas.
Megjegyzem, Éomerékben (Éomer+Éowyn) is van tünde-vér, mert, asszem a Gyűrű keresésében olvastam, hogy a lossarnachi Morwen, a nagyanyjuk délről, Dol Amrothból származott, az ottani herceggel rokonok voltak. Éomer azért volt első perctől olyan jóban Imrahillal. Melleesleg Morwen külleme is gyanús volt már.
Szóval, valahol méllyen Éomer és Lothiriel valamint Faramir és Éowyn is rokonok...
Lothiriel gyönyörű, bizonyára az.
Remélem, nagy szerelem volt a házasságuk, és nem csak baráti partiösszehozás... :)

Több
20 éve 7 hónapja #183659 Írta: Ilmarë

Felagund írta: Azért vegyük figyelembe, hogy Lothíriel Imrahil lánya, akinek bevallottan némi tünde-vér is csörgedezik az ereiben ;)

Na jó, de azért Éomér bevallottan nagy termetű szálas egyén. Még egy magas tünde is, mint Legolas is kicsit alacsonyabb volt nála. :)

Több
20 éve 7 hónapja #183651 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: Amariel: :oops:
Aranyos vagy.. Köszi. Tudod, Suhi vhogy más, őt ismerem is meg tudom, hogy értékelni fogja.. nagyon hasonló a természetünk.. ő valszeg meg fogja tudni élni olyan mélyen, mint ahogy én írtam...

OFF vége..

[size=9:3mnm7z8j]Artemisz: nem akarok OFFolni, de úgy meghatódtam... :oops: [/size]

Több
20 éve 7 hónapja #183650 Írta: Artemisz
Ezt most arra érted, hogy valszeg nem kicsi termetű?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183646 Írta: Felagund
Azért vegyük figyelembe, hogy Lothíriel Imrahil lánya, akinek bevallottan némi tünde-vér is csörgedezik az ereiben ;)

Több
20 éve 7 hónapja #183645 Írta: Ilmarë
Artemisz: Hmm hogy milyen lehet Lothírel? Szvsz roppant törékeny, nőies nőnek tudom elképzelni, aki pici termetével talán Éomér válláig ér. Csendes halk szavú, talán kicsit fél is az új országtól, ahová került. Nem a tenger mellett nőtt fel? Legalább is én úgy emlékszem. Ha igen akkor hatalmas álmodozó szemei lehetnek, és felnéz Éomérre, a szemében ő a hős, a férfi.

Több
20 éve 7 hónapja #183637 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
ÓÓÓÓ...elolvastam a véleményeiteket, és elolvadtam, úgy kellett felmosni. Irtó kedvesek vagytok! minnyár elsírom magam.. ezeket az írásokat kb. két hét hosszas hezitálás után, remegő térdekkel mertem csak beírni.. most teljesen meg vagyok hatva :oops: :oops:

na, hogy érdemben is hozzászóljak: Lothírel? hm, csak találgatni tudok, de jellemében biztos az apjára ütött. :D Meg Éomer azt monta Gimlinek, hogy neki Arwen jobban tetszik, mint Galadriel, szóval biztos sötét haj/fehér bőr. ( Úgy látszik, a sötét haj a favorit a családban :wink: ) Szvsz. egy "emberibb" Arwen-karakter.

Több
20 éve 7 hónapja #183622 Írta: Thriwien
Köszönöm,aranyosak vagytok :D Még el is pirultam.. :oops: :D
Amariel:igen,nagy vagyok rajongója vagyok Lovasvég harmadik seregvezérének,és Karlnak is. :itscool:
Artemisz:kérdésedre,hogy milyen lehet Lothíriel,szerintem egy olyan asszony,aki biztos támasza Éomernek.Csendes,halk szavú nő,de ha kell erős is tud lenni(akár harcol is) és mindent megtesz a családjáért.Ugyanakkor meg van benne a Númenor vérének büszkesége.Külsőre is rájuk hasonlít.
Én legalább is így gondolom. :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #183593 Írta: Amariel
Amariel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Thriwien írta: Sziasztok!
Új vagyok itt és nagy örömömre szolgál,hogy végre találtam egy topicot,ami Éomerrel foglalkozik! :D :D
A rohírok a nagy kedvenceim. :wink:
Még nem volt időm elolvasni az egész topicot,de szeretnék gratulálni Artemisznak és Eruntalenak az írásaihoz.
Nagyon jók vagytok,csak így tovább!! :up:

Újabb Éomer-rajongóval gazdagodtunk?
ÜDV KÖZTÜNK!!!

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #183588 Írta: Artemisz
Üdvözöllek szeretettel a topicon és a Fórumon!! :D :cheers:

És köszönöm a dicséretet! Remélem, itt megtalálod, amit kerestél! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #183587 Írta: Thriwien
Sziasztok!
Új vagyok itt és nagy örömömre szolgál,hogy végre találtam egy topicot,ami Éomerrel foglalkozik! :D :D
A rohírok a nagy kedvenceim. :wink:
Még nem volt időm elolvasni az egész topicot,de szeretnék gratulálni Artemisznak és Eruntalenak az írásaihoz.
Nagyon jók vagytok,csak így tovább!! :up:

Több
20 éve 7 hónapja #183584 Írta: Amariel
Amariel válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Amariel írta:
Teljesen igazad van..... valószínűleg én sem adnám minden második ember kezébe ( márha én is tudnék :closed: ilyen gyönyörű regényt írni, mint te :itscool: )

Még annyit szeretnék csak hozzátenni, hogy további sok sikert!!! :itscool:
( lehet,hogy én is újra nekiveselkedek az írásnak, ki tudja? :D )

Renich i beth i pennen?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.179 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére