Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 7 hónapja #120194 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie: De te lementetted a képeket? Szóval megvannak a gépeden?
Ja és akkor ezt a sok képet vhonnan leszedte, és nem kért engedélyt, hogy használja? Mert akkor tőle is meglehetne kérdezni, hogy ő honnan szerezte. Vagy nem? :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #120185 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pont azzal a sok szép képpel volt a probléma, a site tulajdonosa engedély nélkül használta őket... Nekem ráadásul azt írta, hogy a sajátjai, amikor engedélyt kértem tőle, hogy én is felrakhassam az oldalaimra. Megkapom tőle az engedélyt, aztán kiderül, hogy neki nincs is joga hozzá... :roll: Azért megpróbálom felkutatni a származási helyüket... De ha valaki előbb megtalálja, sikítson és linkelje be :lol: 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #120179 Írta: Luine Baenre
De miért kellett levenni azt a sok szép képet?! :bawling:
Milyen jogi problémák voltak? :roll:

Jaj, az a kis klip! Hát az nagyon ott van!!!! :D

Több
21 éve 7 hónapja #120120 Írta: Penngaladiel
Tudtam én, hogy Starmannél kincsesbánya van, csak megfelelő ásatásokat kell végezni.... Nézzétek, mit találtam:

starman99.150m.com/may03/cp_mercypkintrostr.wmv - ez egy összevágott kis klipecske a Mercy Peakből, a sorozat zenéjével aláfestve, gyönyörű Krajgi képekkel 8O :D

Viszont ez az oldal le lett gyalulva jogi problémák miatt (azok a djönjörű képek mind eltűntek!!! :bawling: ), csak a nepáli képek maradtak fent:
www.beepworld.de/members50/fragoletta/index.htm

Több
21 éve 7 hónapja #120054 Írta: Luine Baenre
Huhh, 4 napig nem vagyok és egy oldalt kell visszaolvasni! :)

A képek isteniek! :P Egyszerűen behaltam tőlük! :D Nagyon jók, alig bírtam levenni a szemem a monitorról! 8)

Több
21 éve 7 hónapja #120040 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie>Köszi a felvilágosítást :lol: :lol:
Luine> Ezek a képek!!Huhh!!Hát én kihaltam!! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #119862 Írta: Penngaladiel
Egy kis humor:

Aki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy Haldírt csókolgassa, itt megteheti :lol:
www.wozupdoc.net/kisshaldir.html

Még pár érdekesség ugyanerről a site-ról:
www.wozupdoc.net/haldirgallery.html
www.wozupdoc.net/haldir.html

Több
21 éve 7 hónapja #119855 Írta: Penngaladiel
Frissült ez az oldal, most már képek is vannak a műsorból:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/art ... cript.html

Itt pedig a Craig in Bonn szekciót ajánlom figyelmetekbe:

Több
21 éve 7 hónapja #119844 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nah, meg is ragadom az alkalmat, hogy ismetelten beszurjam ide azt a bizonyos linket, ahol e honapban is dobogos helyre juttathatjuk Krajgot :lol: -> www.freevote.com/booth/whosthe1man

Nagyon jok voltatok aprilisban, a krebainok azt csiripeltek, sok itteni tolkienes lany nyomta szorgosan a 'szavazogombot' (- hivjuk ma' enternek ;) ...
Szoval szep volt, lanyok es harcra fel ismet!! :twisted:
Elrettentesul: Krajg most a 10. helyen all...

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 7 hónapja #119843 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Aaye!!

Na veeeegre, 625 ev utan ismet forumhoz ferek (hulye szerver!! :roll: ) !!

Es erre mit latok 8O ... :D :lol: Krajgi minden mennyisegben/verzioban/formatumban :P .
Wowowow, nagyon ruleZ-nak a kepek, a nepalcraig4&5 essssssssszmeletlen :D :twisted: ...
Nem beszelve a fekete-feher kepekrol azok utan..(Luine, asszem, az altalad berakott kepek, a nagy izgalomban elfelejtettem megnezni az ID-t :lol: ...)... -> ezekhez a kepekhez azt tennem hozza...hiaba fekete-feher a kep...en akkor is tudom, hogy az az ing kek csikos :lol: ...Sot, azt is tudom, hogy MELYIK kek ingrol van szo Krajgi fiu ruhatarabol (*foldonfetrengosszmajli*)...

Krajg ruleZ, Haldir ruleZ!!

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 7 hónapja #119799 Írta: Penngaladiel
Screen capture-ök az Intrepid Journeys műsorából (Craig Nepálban):
www.perfect-grace.net/glorious/main.htm

A közvetlen link csak a képekhez:
www.perfect-grace.net/glorious/intrepid.htm

Több
21 éve 7 hónapja #119772 Írta: Penngaladiel
Ez egy Good Morning műsor leirata 2000-ből, érdemes elolvasni:
jmsstyxnyes.tripod.com/craig/art ... cript.html

Több
Több
21 éve 7 hónapja #119725 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 7 hónapja #119719 Írta: Gyémánt_Hajnal
Most komolyan kérdezem:
TI ENGEM MEGAKARTOK ŐLNI EZEKKEL A KÉPEKKEL?

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #119718 Írta: Penngaladiel
Én is találtam pár képet:

de.geocities.com/fragoletta_mich ... tetan.html

Ezek tetszenek a legjobban:

de.geocities.com/fragoletta_mich ... con044.jpg
de.geocities.com/fragoletta_mich ... con029.jpg

Amúgy, kedves németesek, nézzetek körül ezen a site-on, és osszatok meg velünk minden fontos, hasznos infót, cikket, interjút, pls!!!!

Pl találtam egy ilyet:
WDR 2 - Morgenmagazin (23.11.02) - talán rádióműsor lehet, végig németül dumálnak, de Craig is megszólal benne :D

Több
21 éve 7 hónapja #119713 Írta: Penngaladiel
gollamka, a Shortland Street olyan, mint a Melrose Place, vagyis ha lenne is magyar címe, akkor az ugyanaz lenne... De kétlem, hogy ki tudnád venni tékából. Ha mégis, áruld el nekünk is, hol találtad meg! ;)

Luine, ezek a képek!!!! 8O 8O 8O Köszi! :D 8)

Több
21 éve 7 hónapja #119659 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Sil írta: Huhh, az az utolsó 4 nagyon ott van... :oops:

*sigh* igen *sigh*

Több
21 éve 7 hónapja #119656 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Huhh, az az utolsó 4 nagyon ott van... :oops:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #119628 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Azt szeretném kérdeni, hogy a Shortland Streetnek magyarul mi a jó ég a címe? Meg ez egy sorozat, vagy film? :oops: :oops: :oops: ((kivehetem e a tékából :roll: ))

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 7 hónapja #119562 Írta: Undómiel Arwen
Undómiel Arwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szavazás az im-ben!
Bár tavaly Craig nem került fel a listára :cry: sztem idén próbáljuk meg.
www.im-net.hu/top50pasi

,,Even the smallest person can change the course of the future''

Több
21 éve 7 hónapja #119504 Írta: Penngaladiel
Shortland Street képek:

www.starman.us.fm/shortlandst/pi ... 29044s.jpg - ez valami fantasztikusan gyönyörű :oops:
www.starman.us.fm/shortlandst/pi ... 29068s.jpg
www.starman.us.fm/shortlandst/pi ... 29038s.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #119361 Írta: Luine Baenre
Pennie, isteniek a képek! És büszke lehetsz magadra, a végén még híres lesz a galériád! :D

Ja és bocsi, de ezt meg én nem bírtam megállni, hogy ne tegyem be. Ha nagyon lassítja az oldalt akkor kiveszem.

Haldir

Itt találhattok még több animációt.

[size=9:21xop5nm]*** nagy ez a gif... - Pennie[/size]

Több
21 éve 7 hónapja #119343 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Viszont meglepődtem... a Galériában Sarpedonhoz és Bellerophonhoz, sőt, a Mercy Peakhez is az én oldalaim vannak linkelve...

BÜSZKÉN GRATULÁLUNK NEKED :D :haldir1:

Több
21 éve 7 hónapja #119322 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
NEE!!! Gyilkosok!!! Annyira éédes ez a pasi! hívjuk már meg Mo-ra!! :lol: :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 7 hónapja #119277 Írta: thinice
thinice válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hihi. Szerintem vedd megtiszteltetésnek. mármint a linket.

Ami a képeket illeti, én meg az elsőtől nem tudok elszakadni :D

Több
21 éve 7 hónapja #119259 Írta: Penngaladiel
Bocsánat, de ezt muszáj beraknom képként is 8O :oops:

Kész vagyok!!!! 8)

Több
21 éve 7 hónapja #119258 Írta: Penngaladiel
Találtam még egy német fansite-ot:

Ezek a képek! 8O 8O 8O
1. kép
2. kép
3. kép

Viszont meglepődtem... a Galériában Sarpedonhoz és Bellerophonhoz, sőt, a Mercy Peakhez is az én oldalaim vannak linkelve...

Több
21 éve 7 hónapja #119146 Írta: Gyémánt_Hajnal
ÁHHH!!!!! A szemem!!!!! Ne!!!!! Meghalok!!!! Ezek a képek!!! Végen van!!!!!!! Hazavágtak, mint nazgúlt a céllövőldében!!!!!! Áhhhhh!!!!!! Olyan édesss!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.692 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére