Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 7 hónapja #121741 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie! Azok a Shortland Street Képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eszméletlen jók! :up: :dance: :itscool: :eek2: Komolyan! :bounce: Majdnem leestem a székről! :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #121738 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
No, emberek, a Ring*Con 2003 reklámfilmje:
www.mediaworx.cc/data/ringconpromo480.mpg

És hogy miért rakom be ide is? Mert a tavalyi sztárvendégek közül csak Craiget mutatják benne :P bár csak néhány villanás erejéig.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #121735 Írta: Penngaladiel

Több
Több
21 éve 7 hónapja #121473 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 7 hónapja #121394 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 7 hónapja #121281 Írta: Penngaladiel
"Új" Shortland Street képek:
www.beepworld.de/members50/frago ... street.htm

Több
21 éve 7 hónapja #121218 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Supersonica: Sajna mi nem találkoztunk, de én is jól éreztem magam :)

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 7 hónapja #121133 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Luinefaciel írta: Na ez most OFF lesz, bocsi! :oops:

Milyen volt a videózás? :) Meséljetek, könyörgöm! 8)

Én jót trécseltem ;)
Bocs, Pennie

Több
21 éve 7 hónapja #121122 Írta: Luine Baenre
Köszi a tájékoztatást! :wink:

Íme két Haldíros háttér:

www.beepworld.de/memberdateien/members50/fragoletta/hal1.jpg
www.beepworld.de/memberdateien/members50...etta/haldiranch..jpg

Na ez pedig magáért beszél! :D

Több
21 éve 7 hónapja #121107 Írta: Penngaladiel
Hát, az Ifjú Herkulesen jót rötyögtünk, de a Mercy Peak... szóval bocs mindenkitől, de legközelebb tényleg az jöjjön, aki ért annyira angolul hogy élvezze a sorozatot, mert elég nehéz volt a folyamatos trécselés mellett odafigyelni a történésekre :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #121105 Írta: Luine Baenre
Na ez most OFF lesz, bocsi! :oops:

Milyen volt a videózás? :) Meséljetek, könyörgöm! 8)

Több
21 éve 7 hónapja #121025 Írta: Penngaladiel
Haldír naplók angolul:
members.tripod.com/padawanjenn/L ... irsecr.htm
http://haldir_of_lorien.tripod.com/gala ... /id24.html

Off, de neki nincs saját topikja, és nagyon jó - Gil-Galad naplója:
members.tripod.com/padawanjenn/L ... adsecr.htm

Több
21 éve 7 hónapja #121021 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 7 hónapja #120929 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Tudom, hogy nem a témához tartozik, de azért ez a kép durva.....

laine.anime.net/Parody/Lotr/potter.jpg

Bocsi, ha nem lehet rákattintani..... :oops: :oops:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 7 hónapja #120928 Írta: Supersonica
Velvet Magazint nem találtam a City Pressben :evil: , még majd megnézem a két nagy idegennyelvű újságosnál, de már csak jövő héten előreláthatólag, remélem találok 8) :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #120925 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 7 hónapja #120832 Írta: Penngaladiel
Egy Shortland Street klip:

Carmen halála

Több
21 éve 7 hónapja #120810 Írta: Penngaladiel
Craig elígérkezett egy Gyűrűk Ura találkozóra szeptemberben (20-21), a helyszín Canberra, Ausztrália...

Info itt:
www.bobw.com.au/

Nagyon remélem, hogy végül mégis jön Bonnba...

Több
21 éve 7 hónapja #120609 Írta: Supersonica
Pennie: Látom Te sem bírtad ki... ;)

Hjajjj, én is mindjárt előkeresem a nepáli kedvencet ;)

Több
21 éve 7 hónapja #120607 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 7 hónapja #120600 Írta: Penngaladiel
A Shortland Street sorozat intrója 1995-ből, egy elbűvölő Craig-mosollyal:

http://www.shortlandst.pwp.blueyonder.c ... 201995.wmv

Több
21 éve 7 hónapja #120567 Írta: Penngaladiel

Több
21 éve 7 hónapja #120378 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok!

Igen rég írtam ide, de azért szorgalmasan olvasgattalak titeket.
De most ezt muszáj beírnom, álmodtam Craiggel, és ha megengeditek berakom ide mindkét álmomat.

1. -ezt már néhányan ismerik ;)
Szal, Álmomban a suliban voltam, és megkaptuk az előzetes feladatokat a sulinapra, az egyik az volt, hogy egy híres embertrel kell felvenni a kapcsolatot, és elhívni a suliba.
Valamilyen módon megszereztem Craig tel.számát és felhívtam, ő örömmel fogadta a meghívást, és eljött ide.
S hozzám jött lakni, addig amíg itt tartózkodik :D :D :D

2. -ezt ma éjszaka álmodtam :)
Ez is a suliban játszódik, a rajzteremben, a társadalomismeret tanárunk órát tart. Az osztálytársaim igen fegyelmezetlenek beszélgetünk, röhögünk...Bejön Craig. Irtó aranyosan néz ki, pont úgy, ahogy a képeken ,) :) :) :D
Átveszi az órát, és elkezd valamit magyarázni, és körbe járkál a teremben, végül a mellettem lévő pad mellett megáll, és onnan magyaráz, közben édesen mosolyog. Pont úgy állt meg, hogy én kitűnően láthassam :D .

Ennyi lenne...
Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #120370 Írta: Penngaladiel
Egy rettenetes Haldír-baba :lol: Hogy az arcvonásait honnan vették, arról gőzöm sincs, de tetszik az gránátvetője :lol: :lol: :lol: :evil2: És különben is, miért nem vörös a köpenye? :deal:

jmsstyxnyes.tripod.com/craig/haldoll.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #120365 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Supersonica írta: Az én nevem
azért volt ott,
mert tudni akartam csak, hogy a képeimet "felrakja más, vagy sem?" (EZT
szeretné asszem
jelenteni a mondat :evil: ).

Szerintem azt, hogy "csak azt akartam tudni, hogy a képek az én oldalamról kerültek-e valakihez vagy nem"... :roll: Csajszi egyébként totálisan nem tud németül... Rég láttam ennyire hibás mondatokat... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #120311 Írta: Supersonica
Ja, és a csajszi írja bocsánatkérésként:

Átdolgoztam az oldalamat. Minden információ újra itt van, de azt szeretném
csak mondani,
hogy a "Craig in Bonn" képek nem az én saját fotóim voltak. Az én nevem
azért volt ott,
mert tudni akartam csak, hogy a képeimet "felrakja más, vagy sem?" (EZT
szeretné asszem
jelenteni a mondat :evil: ).
A szerzői jog Maria Kettner fotográfusnál, illetve Craig Parkernél vannak
(Craig, remélem,
megbocsátasz). Tehát, ha valaki látni szeretné ismét a képeket, akkor
megadom a linkjét:
www.imladris.nu/claudio/craigphoto.html Május közepén fog ezekkel a
képekkel egy
cikk megjelenni a Velvet Magazinban (REMÉLEM, NÁLUNK IS KAPHATÓ LESZ!!! 8O 8) :lol: )

Több
21 éve 7 hónapja #120294 Írta: Penngaladiel
Megkerültek a szépséges képek :D

www.imladris.nu/claudio/craigphoto.html

FIGYELMEZTETÉS: Ezek a képek másutt nem használhatók fel! Sajnos :bawling:

Több
21 éve 7 hónapja #120257 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Tudtam én, hogy Starmannél kincsesbánya van, csak megfelelő ásatásokat kell végezni.... Nézzétek, mit találtam:

starman99.150m.com/may03/cp_mercypkintrostr.wmv - ez egy összevágott kis klipecske a Mercy Peakből, a sorozat zenéjével aláfestve, gyönyörű Krajgi képekkel 8O :D

Faaaaaaaaaaantasztikus 8O :D :itscool: Kihaltam, mint egy TRex :D Megmegmegilyenszepet :wink: !!

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.678 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére