Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 7 hónapja #109912 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pen, ezt ne torold ki offkent :lol: ...
Krajg Parker ma ejjel a mennybe megy :D .
Go us! Szavazzatok, szavazzatok!!

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109911 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Nema'..beengedett a szerver 8O ...
talan mert hatszazszor szavaztam Krajgire??
OMG!!

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109907 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Egy kis bátorítás levélírásra :D
groups.msn.com/MrMysteriousElf/g ... =0&CDir=-1

A szavazáshoz még annyit, hogy most már 1000 fölött keressétek :D De lehet, hogy mire ezt olvassátok, még följebb halad a listán :lol: Ha tudnátok, hányszor update-eltem ezt az információt az elmúlt néhány órában :lol: Most 12:35 van :D

Több
21 éve 7 hónapja #109906 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nekem baromi lassú... :-( És már vagy 20 másikra is szavaztam, és még másokat is szeretnék megszavazni. :-) De azért Craigre már kettőt adtam... :-)

mîr

Több
21 éve 7 hónapja #109904 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
O.K. megvan :smokin:!
Csak először azt hittem, hogy fel kell iratkozni :roll:
Eddig 5-nél tartok.
Ti hol jártok?

Több
21 éve 7 hónapja #109902 Írta: mîr
mîr válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Luine, a listában keresd ki Craig nevét (most asszem 300valahány szavazata van), és nyomj rá a "Vote" feliratra. :-)

mîr

Több
21 éve 7 hónapja #109901 Írta: Luine Baenre
Pennie, annyira még nem tudok olyan jól angolul :oops: , úgyhogy lécci mond meg mit kell ott beX-elgetni a feliratkozásnál? :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #109892 Írta: Penngaladiel
Mint írtam, én nagyon nem szeretem az ilyen fanartokat. Ez még éppen a határon van... Hódica, egyetértek :P
De ha kérhetem, zárjuk le a témát ;)

Más:
Ismét szavazásra invitállak benneteket :)
www.freevote.com/booth/whosthe1man
Többször is lehet szavazni, úgyhogy kattintgatásra fel! :P

Több
21 éve 7 hónapja #109734 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Általában nem szokásom fanartokat nézegetni, ezért hozni sem szoktam, pláne ilyeneket nem, de most kivételt teszek... Kicsit az én ízlésemnek túl... na mindegy, majd meglátjátok :P

Haldír, Orophin és Rúmil
Még éppen nem 18 éven felüli kategória :twisted:

Ami miatt tetszik, az Haldír arckifejezése - nagyon Krajges :D

ez nagyod dúrva 8O :lol: :lol: sz.tem v.mi nem stimmel azzal, aki ilyeneket csinál :oops: mondjuk ha azt veszzük szépen van megcsinálva, csak ugyebár... :roll: :?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #109697 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie: naon jók a képek :)

Craig drága mint mindig most is ISTENI (félistenként naon rulz :D )

(nem lehet vhonnan megszerezni ezt a Shortland Street-et??? :D )

:D :D ez a kép kifeküdtem rajta :D
Damn! I broke a nail! :D :D

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 7 hónapja #109686 Írta: Penngaladiel
"Új" Shortland Street képek - sajnos ez az eresztés elég gyenge minőség, ezek a legjobbak Craigie-ről :)

starman99.150m.com/shortlandst/p ... 26050s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 26051s.jpg
starman99.150m.com/shortlandst/p ... 26091s.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #109504 Írta: Penngaladiel
Kicsit durva, de nagyon jó :lol:

"Affene! Letört a körmöm!"

Több
21 éve 7 hónapja #109497 Írta: Penngaladiel
Kicsit OFF, de hátha valakit érdekel:

www.thedentedhelmet.com/guri/elv ... rriors.htm

Aki szeret jelmezekkel bíbelődni, annak ez kincsesbánya :)

Több
21 éve 7 hónapja #109276 Írta: Penngaladiel
Beleg, a helyzet az, hogy én is szívesen beszélgetnék vele, de attól tartok, ahogy magamat ismerem, hogy egy "Hi!"-nál többet nem biztos, hogy ki tudnék nyögni :D

Több
21 éve 7 hónapja #109274 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Általában nem szokásom fanartokat nézegetni, ezért hozni sem szoktam, pláne ilyeneket nem, de most kivételt teszek... Kicsit az én ízlésemnek túl... na mindegy, majd meglátjátok :P

Haldír, Orophin és Rúmil

Hát, az álomtrióm (fú, itt nincs nyáladzós ikon, mint a yahoo messengeren, kááár)... bár még lehetne fokozni... az O Lórien testvérek mellé Legolas

Több
21 éve 7 hónapja #109269 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
En mar azzal is megelegednek ha par szot valthatnek vele :twisted:
NIncsenek is nagy igenyeim, mi? :lol:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 7 hónapja #109252 Írta: Penngaladiel
Egy mázlista és türelmes emberkének van egy ilyenje :) Nekem is kell!!!! 8)

rtlmail.hu/pozo/CraigParker.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #109218 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Ami miatt tetszik, az Haldír arckifejezése - nagyon Krajges :D

Nekem is megtetszett Haldír "arckifejezése" gondoltam is, hogy belinkelem nektek miután leszedem róla a majdnem 18-as jelleget, de megelőztél. :wink:

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 7 hónapja #109217 Írta: Penngaladiel
Én nem kövezlek meg :) Ha jobban ismernél, tudnád, hogy nagyon nem szeretem az ilyen fanartokat, az, hogy ezt mégis beraktam, azt jelenti, hogy nekem is tetszik tulajdonképpen :)

Az a kép viszont, amit betettél, nekem nem tetszik, mert számomra túlságosan mű...

Több
21 éve 7 hónapja #109216 Írta: Finarfiel
Finarfiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nagyon megköveztek, ha aszondom nekem teccik? :oops: :oops: :oops:

A téma olyan amilyen, de az érzék ahogy hozzányúl a képekhez figyelemreméltó, és a kidolgozás igényes. Ő csinálta az egyik kedvenc Haldír hátteremet, olyan gyönyörűen tündés rajta:
www.squidge.org/~praxisters/pictures/hal.jpg
IExploreren keresztül kicsit pixeles, de képnézegetővel gyönyörűséges.

Végy egy Ezt-vagy-Azt, emeld föl a szívedig
s vigyázva tedd le. (Fodor Ákos)

Több
21 éve 7 hónapja #109210 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Penni: 8O Hát ez tényleg egy kissé... hogy is mondjam... :confused2: Ha még egy kicsit lefelé rajzol az illető, már tényleg 18 éven felüli kategória lenne. :? Az ilyen fanartokat én sem szeretem de azért vannak köztük jók is. :)

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 7 hónapja #109200 Írta: Penngaladiel
Általában nem szokásom fanartokat nézegetni, ezért hozni sem szoktam, pláne ilyeneket nem, de most kivételt teszek... Kicsit az én ízlésemnek túl... na mindegy, majd meglátjátok :P

Haldír, Orophin és Rúmil

Több
21 éve 7 hónapja #109079 Írta: Luine Baenre
Dettó, sőt több néven is! :twisted:
Nagyon remélem lesz eredménye ennek a megmozdulásnak :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #109017 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie én feliratkoztam arra a kérésre, hogy legyen mégtöbb Haldír a bővített változatban...

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #109014 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Én is feliratkoztam,meg a barátnőm is
Haldír és Legolas
8)
www.angelfire.com/fl5/cayshotguys/

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 7 hónapja #109006 Írta: Penngaladiel
A Craig Parker Fans fórum kezdőoldala:
pub68.ezboard.com/bcraigparkerfans

Elves Inc. topik:
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfansfrm18

Diamond Rain, a fórum létrehozója írogat Legolas, Haldír és más megkérdezett tündék nevében :)

Több
21 éve 7 hónapja #108997 Írta: Luine Baenre
Hol van pontosan ez a topic? :lol:
Kik válaszolnak?

Több
21 éve 7 hónapja #108994 Írta: Penngaladiel
Hoztam nektek egy kis rajzot :)

520014517068-0001.bei.t-online.de/elvinc.jpg

Tudni kell hozzá, hogy mi ihlette: a CPF-en van egy topik, Elves Inc. címmel, ahol kérdéseket lehet föltenni a tündéknek. A válasz többnyire abból áll, hogy Legolas és Haldír veszekszik egymással :lol: Diamond Rain nagyon tehetséges ebben :D

Több
21 éve 7 hónapja #108841 Írta: Penngaladiel
Igen, a filmben is kábé ennyi a szerepe :D

Több
21 éve 7 hónapja #108839 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nem tudom, mennyire hű a Rémkoppantók film a könyvhöz, e a könyvebn egy egyetenmista fiú van, aki egy fogadáson dolgozik a bárban, és beszélget Garddal(főszereplő), aki istentelenül berúg. amikor balhé van, ő fogja kicsit vissza Gardot.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.730 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére