Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 1 hónapja #224664 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Sil írta: Az az első jelenet, amikor Faramir meg Pippin beszélget, az benne van abban a vadiúj videóban, amit a 3. rész topicban megtaláltok... (Real Player kell hozzá!) :wink:

Tudsz csinálni nekem egy olyan képet, amin mindketten rajta vannak? *csizmáskandúrszemek* Meg kéne egyeznünk Kingával egy közös háttéren... :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #224570 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Milyen édesek lehetnek... Fari rulz! :faramir1: :pippin5: Legalább lesz belőle elég a bővítettben... *olvad* Mellesleg nagyon remélem, hogy Denethort :denethor1: is helyrerakják, mert ez így nem állapot palantír nélkül...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #224093 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Az az első jelenet, amikor Faramir meg Pippin beszélget, az benne van abban a vadiúj videóban, amit a 3. rész topicban megtaláltok... (Real Player kell hozzá!) :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #224089 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nna, mindenki örömére megjöttem Ingolstadtból.
Egy rokonlélek lány újságjában olvastam (a címe ONE, és majd beírom ide a címét, de most nem tudom, hol van.. ) hogy a bővítettben, mikor Pippin megkapja az egyenruháját, kiderül, hog az Faramiré volt kiskorában. :D Faramir tapintatosan közli vele, hogy bocs, de pocsékul áll és nagy is rád. Ezen mindketten elnevetik magukat :) . Aztán Pippin megvédi Faramirt Denethor előtt.
Faramir felajánlja Éowynnek a köpenyét, mire az a vállára hajtja a fejét (juj, de merész!)
És: Megvettem a Gyűrűk Urát CDn!!!!!! Potom 50 euróért, de marha jó, mert egy amolyan rádiójáték formátumban hallgatható. Az egész! Németül és cenzúrázva (így is 700 perc... 8O . 10 CDre fért rá. ) de naon jó!!!!! :D :D
Ez az Ioreth pont olyan, mint a nagymamám, de tényleg! Kb. annyit is beszél. Meg csupa fontos dógot. :D

Több
20 éve 2 hónapja #223884 Írta: Kincső

Artemisz (Erenya) írta:

Niéla Alondriel írta: Én Iorethet mindig valami vénséges vén anyókának képzeltem...

Neeeem!

Szvsz ABSZOLÚTE ELTALÁLT!!! :up:

Csatlakozom! :wink:
Teljesen átlagos, már nem fiatal de egyáltalán nem idős asszony!

Több
20 éve 2 hónapja #223813 Írta: Noredhel
Csak jönne máááár...
:faramir1: :eowyn2: :eowyn1:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #223765 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Alondriel írta: Én Iorethet mindig valami vénséges vén anyókának képzeltem...

Neeeem!

Szvsz ABSZOLÚTE ELTALÁLT!!! :up:

Nem "vénséges", csak idős. Ha olyan anyóka lenne, nem dolgozhatna már olyan aktívan az Ispotályban!

Klassz ez a kép!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #223762 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
hát, én is valami idősebb hölgyre számítottam..

Több
20 éve 2 hónapja #223755 Írta: Noredhel
Én Iorethet mindig valami vénséges vén anyókának képzeltem...

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #223711 Írta: Sil
Aragorn, Faramir és... Ioreth? :wink:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=6548

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #223149 Írta: Noredhel
Khirály? Talán Helytartó...
*olvad*

Szemét mázlista Éowyn...
Legyen már december!

:faramir1: :eowyn2:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #222850 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Gandalf írta: Nagyon jó, töltsétek le! :wink:

Mintha ezeken a képeken Faramirnak sötétebb haja lenne, nem? Csak nem sötétítették be egy kicsit a szél általi hajösszefújós jelenethez? (Vagy csak optikai cslaódás áldozata vagyok?)

Mikor néztem az előzetest nekem is feltünt..de jóóó :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 2 hónapja #222841 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nagyon jó, töltsétek le! :wink:

Mintha ezeken a képeken Faramirnak sötétebb haja lenne, nem? Csak nem sötétítették be egy kicsit a szél általi hajösszefújós jelenethez? (Vagy csak optikai cslaódás áldozata vagyok?)

Több
20 éve 2 hónapja #222820 Írta: Sil
Tessék bekukkantani a 3. rész topicba. :wink: Az új RotK bővített-előzetesben van egy khirály Faramir-Éowyn jelenet az Ispotályban... :D

Csináltam belőle pár screencap-et:
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly01.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly02.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly03.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly04.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly05.jpg
img.photobucket.com/albums/v127/ ... taly06.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #222255 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niéla Alondriel írta: Vajon mit csinált abban a medencében? :-)

:faramir1:

hmmm... Mivel esőkabát van rajta ezért gondolom, hogy nem akart megázni :P :lol: Na jó, minden bizonnyal a fotós agyamentségének köszönhető ;) :mrgreen:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hónapja #222158 Írta: Noredhel
Vajon mit csinált abban a medencében? :-)

:faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #222048 Írta: Artemisz

Timona írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky..._200410512221683.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 215456.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 158786.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 157745.jpg

ÁÁÁÁÁÁÁ! :eek2:

*behal*
*elolvad*

Ezek KÉSZEK! Kösz, Timo! :itscool:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #222035 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 2 hónapja #221963 Írta: Noredhel
NAGYON CUKIK!!!! *viháncol*

:boromir1: :faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #221961 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én még csak ezt találtam:
www.fanartcentral.net/pictures.p ... ture=46519

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
20 éve 2 hónapja #221893 Írta: Noredhel
Ne hanyagoljuk már Farit... tud valaki olyan oldalt, ahol anime-stílusú rajzok vannak róla+a bátyjáról?

:faramir1: :boromir2:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #221397 Írta: Artemisz

Silima írta: Újabb bölcs kérdés merült fel. Az alábbi két idézetben nem találtok valami furcsát?:
1) "Denethor ekkor fölugrott a kőasztalra, ott állt a füst és a lángok koszorújában, lehajolt, fölvette a helytartói jogart a lába elől, s kettétörte a tédrén. Darabjait a tűzbe hajította..." stb.
2) " - Gondor utolsó Helytartója engedélyt két, hogy letehesse hivatalát. - Fehér jogart nyújtott feléje. Aragorn átvette a jogart és visszaadta, mondván... "
Most vagy volt egy pótjogar, bár ezt nem találom jellemzőnek a gondori hagyománytiszteletre (vivát Anatevka 8O :D ), vagy egy újabb baki, ami csak a magamfajtó hígagyúakat zavarja. Inkább utóbbi. ;)
Hm. Vélemény?... :?

Jaaj, azt hittem, csak én vagyok oan lúzer, hogy ez föltűnt!! :P

:mrgreen:

De tényleg, ez azért fura!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #221394 Írta: Noredhel
Ezen annyira helyesek a fiúk.
www.full-of-beans.net/boromir/pictures/lotr2ext_2_85663.jpg

:boromir2: :faramir1:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #220830 Írta: Noredhel
Uppsz! JRR bácsi szerintem itt egy kicsit bakizott... :oops: nekem fel se tűnt, pedig Denethor halálát többször is elolvastam, annyira tetszett. (Ehhez képest a filmen... se jogar eltörés, se palantír... *duzzog*

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:denethor1:

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #220673 Írta: Kincső

Silima írta: Újabb bölcs kérdés merült fel. Az alábbi két idézetben nem találtok valami furcsát?:
1) "Denethor ekkor fölugrott a kőasztalra, ott állt a füst és a lángok koszorújában, lehajolt, fölvette a helytartói jogart a lába elől, s kettétörte a tédrén. Darabjait a tűzbe hajította..." stb.
2) " - Gondor utolsó Helytartója engedélyt két, hogy letehesse hivatalát. - Fehér jogart nyújtott feléje. Aragorn átvette a jogart és visszaadta, mondván... "
Most vagy volt egy pótjogar, bár ezt nem találom jellemzőnek a gondori hagyománytiszteletre (vivát Anatevka 8O :D ), vagy egy újabb baki, ami csak a magamfajtó hígagyúakat zavarja. Inkább utóbbi. ;)

Hát, lehet hogy több jogar volt... bár lehet, hogy ez egy apró tévedés. :roll: (Hogy te miket észre nem veszel? 8O :) )

[size=9:10i1ewgz]OFF: emailre válasz majd megy ma vagy holnap, sorry h. még nem... :oops: [/size]

Több
20 éve 2 hónapja #220657 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Újabb bölcs kérdés merült fel. Az alábbi két idézetben nem találtok valami furcsát?:

Több
20 éve 2 hónapja #219617 Írta: Sil
Picike Faramir, kötéssel (Ispotály! :dance: ):
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=5923

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hónapja #219488 Írta: Kincső

Niéla Alondriel írta:

Silima írta: Na, kész vagyok a teljes fordítással. 8)
Ezúton szereném megköszönni kedves szüleimnek, megértő tanáraimnak, és a pincsikutyámnak.
Nna. Szóval remélem, hamarosan engedélyezik a Dol Amroth örökösei uccsó részét, és a kritikákat még mindig várom!!

Nagyon ott van... bár azon enyhén kiakadtam, hogy Denethor veri a feleségét... szegény Finduilas :(

Veri?
Az szvsz túlzás... :roll: :wink:
Végülis ha jól értettem egyszer ütötte meg... és ha valaki palantírozik az nem teljesen beszámítható... :roll: :idea:

Több
20 éve 2 hónapja #219437 Írta: Noredhel

Silima írta: Na, kész vagyok a teljes fordítással. 8)
Ezúton szereném megköszönni kedves szüleimnek, megértő tanáraimnak, és a pincsikutyámnak.
Nna. Szóval remélem, hamarosan engedélyezik a Dol Amroth örökösei uccsó részét, és a kritikákat még mindig várom!!

Nagyon ott van... bár azon enyhén kiakadtam, hogy Denethor veri a feleségét... szegény Finduilas :(

Toujours pur

Több
20 éve 2 hónapja #219078 Írta: Kincső

Silima írta: Kincső: Bocs, hogy megríkattalak. :oops: Bár én is majdnem elbőgtem magam rajta, mikor fordítottam, pedig akkor már olvastam egy párszor... :?
A hibák.. ó, igen. Lusta voltam átolvasni... :oops: :oops: :oops: Ugye nem túl zavarók?

Hát, ha lesz egy kis időd [size=9:lshehxpp] - tudom, nekem sincs... -[/size] akkor javítgasd ki őket, csak hogy teljes legyen a munkád. Nem érdemes rontani az összképen. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére