Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 3 hónapja #203697 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Hát izé, ezek paparazzi-fotók, de... :oops: szóval David a kislányával:
katt ide
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #202890 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Adrael írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=1515

Te jó ég! Denethor mosolyog! Rá se lehet ismerni! :)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #202736 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Érdekes:
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=2940

ÓÓÓ, persze, montázs, nyilvánvaló, de milyen aranyos!!!
katt ide

www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=1515

Több
20 éve 4 hónapja #202347 Írta: Adrael

Artemisz (Celebthil) írta: Helló, drágáim!

Írtam még régebben 1 kis novellát, Finduilasról, ami gondoltam, érdekelhet titeket!

ITT megtaláljátok! Remélem, tetszeni fog... Kicsit szomorú... :cry: :oops:

Ó, Istenem, tiszta libabőr lettem. Ez gyönyörű. Egészen el is felejtettem, hogy Denethor valamikor érző szívű férfiú volt.
Boromirt pedig épp ilyen megfontolt, felelősségteljes valakinek szerené látni az ember lánya. Faramir meg, láthatólag kinőtte a toporzékolós korszakát. Talán azért lett ilyen csendes-bölcs valaki, mert olyan korán elvesztette az édesanyját, aki bátoríthatta volna őt. Egy fivér, legyen az bármilyen kiváló is, nem pótolhatja. Sztem.

Több
20 éve 4 hónapja #202340 Írta: Coralie
digitalart.org/artwork.php?ID=34417
Faramir és Boromir, nekem tetszik a kép (meg Denethor a sarokban... :wink: )

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #202108 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Artemisz: szipp... :cry: szép lett... :cry:
Adrael: az egymondatos, információtartalom nélküli hozzászólás. Pl. ha ugyanazt ismétled amit más már elmondott, vagy ilyesmi. De általában nem szoktam kitörölni ha bármily kevés köze is van a témához, pl. h. "deszépezakép" vagy "szerintemis" meg ilyesmi. :wink: Csak szólok hogy ne oldalakon át ez menjen. :idea:
Silima: összevonom az íjas hozzászólásod egy másikkal. :wink:

Csak így tovább! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 4 hónapja #202079 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Kira írta: Szerintem amiről te beszélsz az az, hogy hűvös fejjel kűzd. Hidegvérrel, nem érzelmeitől elvakulva.
[size=9:1rl90ux7]Míg Boromir pont ellenkezően beleveti magát teljes szívéből a harcba - már amikor nem hadvezérkedik... [/size]

Igazad van..Faramir sokkal meggondoltabb mint a bátyja. És nem is tudom miért gondolom így,de szerintem Faramir rettentően bölcs volt. Éppen ezért sajnáltam annyira, hogy a filmben nem engedi el Frodóékat. Nagyon nem Faramiros. A könyvben pont attól bölcs, hogy anélkül is rájön, hogy el kell engednie őket, hogy Osgiliathba mennének.

Adrael írta: remek népszónok lehetett...

Bizony...
A 2. film bővített verziójában van is egy jelenet (a visszaemlékezés) amikor Osgiliathban áll, és szónokol...Nagyon édes jelenet.

Artemisz: Jó kis novella....Boromir rettentő édes. :) És szerintem elég éretten viselkedik. Pont olyan amilyennek elképzeltem a kicsi Boromirt...
Faramirt viszont még sosem képzeltem el, milyen lehetett 5 évesen...De jó ez így ahogy ábrázoltad...
Mondjuk úgy megszoktam, hogy a könyvben egy határozott ember, aki nem nagyon mutatja ki ha szomorú, hogy nehéz elképzelni ahogy sír...még ha 5 éves is.
Ennek ellenére tetszik a novellád... :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 4 hónapja #202045 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Artemisz (Celebthil) írta: Helló, drágáim!

Írtam még régebben 1 kis novellát, Finduilasról, ami gondoltam, érdekelhet titeket!

Elolvastam, tetszett, főleg a kismadárról szóló rész. :itscool: Most nem vagyok elérzékenyülős hangulatomban, de jól lefestetted Findulias halálát...

Több
20 éve 4 hónapja #202040 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Helló, drágáim!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja #202037 Írta: M

Adrael írta: Csak nem volt olyan agilis, mint Boromir.

Ez nem igaz. Boromir lelkesebb, nagyobb az önbizalma, de nem hinném, hogy agilisabb lenne, legfeljebb Denethor hitette el vele. :roll:
Faramir egyszerűen csak óvatosabb, mert erre tanította az élet és jobban meggondolja, mit cselekszik. :)

Több
20 éve 4 hónapja #202009 Írta: Adrael
Érzékeny...ez a kifejezés valahogy Faramirhoz cseppet sem illő - kissé feminin - képet hív elő. Az biztos, hogy nagyon érett gondolkodású, igazságszerető, jó emberismerettel (és minden egyéb faj ismeretével... :wink: ), de sztem le kellene állnunk azzal, hogy kevéssé férfias tulajdonságokkal ruházzuk fel. A szelíd, az anyuci kedvence.
Faramir nagyon is férfiasnak tűnik a könyvben és a filmben is, olyan megfontoltnak, korrektnek, és döntésképesnek. Erősnek és energikusnak. Csak nem volt olyan agilis, mint Boromir. Boromir (egyébként imádom! :oops: ) olyasvalami lehetett, aki "Utánnam az özönvíz!" kiáltással az orkokra rohant (remek népszónok lehetett... :hello: ), de nemigen vizsgálta a következményeket. Csak egy-két napban gondolkozott, és a város javában. Faramir is a város javát tartotta szem előtt, de ő a jövőben gondolkodott. :look:

Több
20 éve 4 hónapja #201917 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Silima írta: Faramirt valahogy hidegebb fejűnek képzeltem, érzékenyebbnek.

Azért szvsz nem érzékeny, inkább szelíd.

Több
20 éve 4 hónapja #201846 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Adrael írta: [size=9:1qci0zsi]
Én ilyesmit vélek Faramirhoz illőnek, elkapni a másik grabancát, de nem húzni be neki (amit én bizony megtettem volna...), csak úgy nézni rá, tudja, hogy ha még egyszer a kezei közé kerül, nem éli túl. Agressziómentes harcmodor, ha van ilyesmi.[/size]

Agressziómentes?... Hát nem tudom... Gollam erről tudna mesélni.
Faramirhoz tényleg abszolúte nem illik az öldöklés vagy a harc mint olyan, mármint jellemileg, mint emberhez. De amit a könyvben intézett Gollammal, az szimpatikusabb volt, hogy csak ránézett és telepátiázott, de nem bánotta. Én személy szerint fel voltam háborodva, mikor a TTT bővítettben annyit bántották Gollamot, ok nékül. (?) Faramirt valahogy hidegebb fejűnek képzeltem, érzékenyebbnek.

Több
20 éve 4 hónapja #201691 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Szerintem amiről te beszélsz az az, hogy hűvös fejjel kűzd. Hidegvérrel, nem érzelmeitől elvakulva.
[size=9:1e6drxat]Míg Boromir pont ellenkezően beleveti magát teljes szívéből a harcba - már amikor nem hadvezérkedik... [/size]

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Több
20 éve 4 hónapja #201659 Írta: Adrael
[size=9:193mqf2j]Jóvanna, csak érdeklődtem. [/size]

Látta vk régebben a Sok hűhó semmiért c. filmet? Emlékeztek, amikor Benedetto elkapja Claudio képét, és a falhoz szorítja? Na, az komplett Faramiros megmozdulás volt. Amolyan igazság bajnoka-filozófus harcos szorítás. Olyan, mint amikor elkapja Gollamot.
Én ilyesmit vélek Faramirhoz illőnek, elkapni a másik grabancát, de nem húzni be neki (amit én bizony megtettem volna...), csak úgy nézni rá, tudja, hogy ha még egyszer a kezei közé kerül, nem éli túl. Agressziómentes harcmodor, ha van ilyesmi.

Több
20 éve 4 hónapja #201593 Írta: Artemisz

Adrael írta: [size=9:27w7ewuu]Ui.: Mi minősül csetelgetésnek? Bocs Kincső.[/size]

[size=9:27w7ewuu]Az, ha ezt pl. egy külön hozzászólásban kérdezed meg! :wink:

Silima, talán nem baj, hogy OFF, de hogy HÁROMSZOR!! :wink: 8O [/size]

Ami Faramirt illeti, szvsz az íj az a fegyver, ami a leginkább illik hozzá... Olyan kicsit távolságtartó, nem közelharcfegyver, viszont éppolyan halálos, ezenfelül összeszedettséget és nagy ügyességet igényel.

Vhogy annyira passzol ez Faramirra, akiről ugye Beregond azt mondja:

"Talán nem olyan vakmerő és lelkes, mint Boromir, de éppolyan határozott."

Boromirhoz a kard illik, meg az ádáz közelharc, nem is vitás. Faramirnak viszont jobb az íj!

Szerintem..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja #201588 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Igazán szép!
Nyüssz... Nem vág ide, de mert Faramir is íjász, itt is elújságolom legfrissebb boldogságomat: kaptam kölcsön íjat, és zöld és gyönyörű, és az alkarom is kék-zöld és kevésbé gyönyörű, mert összeverte az ideg... :? Jó, bocs... :oops:
Bocs, ha nagy baj, hogy ezt ide írtam! :( De annyira örülök a fejemnek!

Több
20 éve 4 hónapja #201338 Írta: Adrael
Faramir fekete hajú!!!
Okés, hogy Éowyn lehetne egy kicsit harciasabb, de én úgy fogtam fel, hogy ez a homlokcsók utáni jelenet.

[size=9:216kj5fz]Ui.: Mi minősül csetelgetésnek? Bocs Kincső.[/size]

Több
20 éve 4 hónapja #201304 Írta: Kincső
Adrael: mondtam, hogy nyugodtan tedd be. :wink:
A csetjellegű hozzászólásokat kéretik mellőzni vagy feldúsítani. :idea: :wink: (Nem töröltem semmit.)

[size=9:3ael7aml]2100! 8) [/size]

Több
20 éve 4 hónapja #201195 Írta: M

Kira írta: Az a manga kép (Lady Oscar-ból való) nekem nem az erős Éowynt jutattja eszembe... Faramir még jó is lenne, de a csaj inkább a "megmentendő hercegnő" típusra emlékeztet, aki sikítani tud, de mást nem.
És Éowyn minden, csak ez nem :D

BÁr az a baj, hogy Faramirnál is belémívódott már David képe, így nehéz feketének képzelegnem őt :oops:

Ez is igaz. Határeset a kép. :)

Nekem is ki kell kapcsolnom őt, hogy elő tudjam hozni elmém egy rejtett zugából a könyvbéli Faramirt. :lol: Nehéz ügy. 8) :twisted:

Több
20 éve 4 hónapja #201192 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Az a manga kép (Lady Oscar-ból való) nekem nem az erős Éowynt jutattja eszembe... Faramir még jó is lenne, de a csaj inkább a "megmentendő hercegnő" típusra emlékeztet, aki sikítani tud, de mást nem.
És Éowyn minden, csak ez nem :D

BÁr az a baj, hogy Faramirnál is belémívódott már David képe, így nehéz feketének képzelegnem őt :oops:

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Több
20 éve 4 hónapja #201186 Írta: M

Artemisz (Celebthil) írta:

Adrael írta: www.algonet.se/~modehus/images/mangaoscand.gif

Ez inkább Louis-t és Claudiát juttatja eszembe az Interjú a Vámpírral-ból.. :roll:

Szerintem jó ez a rajz, simán el tudom képzelni, hogy Faramir és Éowyn vannak rajta, még akkor is, na nem igaz. :twisted: :P De tényleg van benne valami vámpíros...

www.ohsugar.sugarlands.de/vanhelsing004.jpg

Hát nem tündéri??? :lol: :lol: :lol:

Több
20 éve 4 hónapja #200957 Írta: Adrael
KIIICSODÁT???
(nem láttam aztat. Sztem ezek egyértelműen ők :bawling: )

Több
20 éve 4 hónapja #200955 Írta: Artemisz

Adrael írta: www.algonet.se/~modehus/images/mangaoscand.gif

Ez inkább Louis-t és Claudiát juttatja eszembe az Interjú a Vámpírral-ból.. :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #200954 Írta: Adrael
Namármost.
Ez a rajz nem az enyém.
Nem is Éowynt és Faramirt ábrázolja, de valahogy így képzelem el a hajösszefújós jelenetet.
Ideális. (és baromi büszke vagyok, hogy megtaláltam. Ha baj, hogy betettem, OFFold csak ki nyugodtan, Kincső. )

www.algonet.se/~modehus/images/mangaoscand.gif

Több
20 éve 4 hónapja #200148 Írta: M

Nimrodel Melian írta: Faramir & Éowyn (személyes kedvencem - az egyik)

Ez tényleg nem rossz, visszaadja az érzést, amit Tolkien leírt. :)

Amúgy szerintem is tedd be a rajzaidat, Adrael. :P Bátraké a szerencse. :wink:

Több
20 éve 4 hónapja #200068 Írta: Kincső
Silima!!!
Miért titkolod ezeket a rajzokat előlünk?? 8O
Tessék azonnal felpakolni a Tolkien.Hu-ra!!! :wink:

Adrael: miért nem mered? Szerzői jogok miatt, vagy miattam? :) [size=9:12vfn8i0]Ha utóbbi, akkor nyugodtan. :wink: Nem harapok, csak az OFF-ot nem szeretem (mivel kötelességem törölni...), ami kicsit is kötődik a témához, azt bent hagyom. [/size]

Több
20 éve 4 hónapja #199901 Írta: Adrael

Nimrodel Melian írta: Faramir & Éowyn[/url] (személyes kedvencem - az egyik)

Ó, ez nekem is tetszik. Ügyi vagy, Silima.
Én inkább amolyan manga szerűen szoktam elképzelni, azt is tudom, hogyan, csak nem én alkottam, és a kép eredetileg nem őket ábrázolja, ezért nem merem betenni ide.

Több
20 éve 5 hónapja #199793 Írta: Coralie

Silima/Shagrat írta: Jujujujj.... Ezt most muszáj volt??! 8O Nem elég nekem a fanfction-szektor látogatói előtt lebőgni??!! :oops: No mindegy...

Stete! :nono: :wink:
Gyorsan be is rakom a többi rajzodat is: :twisted: :D
Faramir
Denethor
Faramir & Éowyn (személyes kedvencem - az egyik)

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #199787 Írta: Kincső
Csele: dede, én a fanfictionsben találtam őket...
Silima: igen. :wink: Egyáltalán micsoda dolog az ilyen rajzokat titkolni?? 8O :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.641 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére