Vimpár Gittegylet

Több
19 éve 5 hónapja #258024 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
sirgon : a-a a karakter az enyíííím max de a mappa az ha jol tom Mirrandé

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #258006 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
tök jóóó volt :)

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #257998 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Itt maradt a kis fekete szekrényke tetején:
Egy fekete mappa, benne "Tulajdonságok és képzettségek". Külön lefűzhető tasakban, "Karakter alkotás fejlődés". Egy karakter lap, és Remzy karakerének leírása.
Remzy, az egész cucc nem a tied?

Több
19 éve 5 hónapja #257946 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
videjok meg a musicen.fw.hu n (alul)

Mirc: cuccaid öccspostával mennek!
A sminkem még mindig nem jött le rendesen:DD és a hajam meg két hajmosás után is úgy ragad, hogy nagyon:DDD Asszem sose lesz rasztahajam:DD

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 5 hónapja #257940 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nagyonjók!!! :) Kár, h a felét átaludtam :( (((

[size=9:1m285kxv]Rabyn: Cuccaim még mindig nálad vanak és kellenének[/size]!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 5 hónapja #257937 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
húúúúúúúú
haaaaaaaa
rulzrulzrulz

köcc mindenkinek, nagyon űbersirály volt:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
19 éve 5 hónapja #257927 Írta: Rabyn
Képek a kep.tar.hu/rabyn on vannak

Több
19 éve 5 hónapja #257832 Írta: Rabyn
8-kor népligetnél találkozunk. Hozzatok mécsest.

Több
19 éve 5 hónapja #257777 Írta: Ringbearer
nya most akko mi van?
mer én valszeg nem megyek közgyűlésre..

Több
19 éve 5 hónapja #257759 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Ehhmm... LIVE-ra mennyire kell ...beöltözni? Mivel készüljek? Remzy: KGY-re mikor mész?

Több
19 éve 5 hónapja #257746 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Gillz ha jönnél megköszönném :P legalább az én nyomimat kidolgonánk :P elöre is köcce :P

Stage 17 233 hulla :!: :!: :!: :P a CS megtette a hatását :)

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
19 éve 5 hónapja #257732 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hm.Csodás hullásjátékhoz: 10es szint, 98 tetem

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
19 éve 5 hónapja #257675 Írta: Csév szirt melletti Totem
Csév szirt melletti Totem válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Kedves Vimpárok nemtudom titeket menynire vonzanak a denevérek de a Piliscsévi kiránduláson este előfordulhatnak a rokok, ha van kedvetek gyertek.

üdvöztellet: csév szervezői

vigyázz a bokádra!

Több
19 éve 5 hónapja #257637 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: Lájvlájtosok! Tessék küldözgetni karakterkoncepciókat (fiatal, max 30 éve ölelt vámpírok, akik elmennek egy malkavita által rendezett bulira...)

és a szabályrendszert tessék megnézegetni.

és a karakterlap

hm. Esetleg holnap közgyűlésre bemegyek, megbeszélni karaktert azokkal, akikkel még nem tudtam rendesen... ha van vki , aki csak ezért menne be, az szóljon! (ha megyek, akkor délután)

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 5 hónapja #257635 Írta: Rabyn
Gillz: hol találok karakterlapot?

A B terves hely sajknos semmiképp se működik.. mint kiderült nincsen kulcsunk...

Több
19 éve 5 hónapja #257630 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
nos, még mindig nem tudom, hol leszünk. este elvileg már tudni fogom :( sajnos, így alakult a szervezés. Időpont: Közgyűlés után vmikor, olyan 8 körül találkozunk, dehogy hol, az a helyszíntől függ.

Kérlek titeket, ha lehet írjátok le/nyomtassátok ki a karakterlapotokat. Ha máshogy nem, hát üresen, ott helyben lesz kis eligazító a pontokról és számokról.

És mindenki találjon ki nevet magának!

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 5 hónapja #257625 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: A helyszín: egyelőre várom Lau visszajelzését lakásügyileg.
Időpont: KGy után, miután mindenki elintézte és meghallgatta és ilyesmi. az INes kezdés az sötétedés után lesz, majd ha van biztos cucc, akkor írom és a héten kapjátok a konkrétumokat... csak az a fránya egyetem, tdjátok.

Szia Gillz!

A világért sem szeretnélek siettetni, csak hogy valami konkrétumot tudjunk a Live-ról. Ezek szerint a közgyűlés után (Wesselényi, ugye?) gyűlünk mi össze, és onnan hova? A helyszín megvan már? Meddig fog tartani?
Csak egy kissé kíváncsi vimpár: Patiszon :F : )=

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
19 éve 5 hónapja #257426 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
11, szint nemtom hányhalott, de nekem állandóan gerincestúl eltávilítják a fejem ;) Azért hogy fejboldul a nép a hülyeségre ;)
Mondjuk jó vona tudni van-e vége... vagy van 30. szint is, ahol már alólunk másznak ki a földböl?

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 5 hónapja #257349 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
13, 155, kihúzták a kezem...
8)

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #257328 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Legalább egy Maxim géppuskát ha találnék. Az majdnem korhű is.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 5 hónapja #257284 Írta: Olorin.papa
10 szint 98 halott
nekem többször is írt ki valamit, de csak puskám volt... :lol: számítottam egy uzira... :roll:

Több
19 éve 5 hónapja #257242 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

15. szint, 184 hulla :D
Rabyn, néha ötletszerűen nyomd le a Shift-et, hátha már találtál :) Csak egy kis fehér kiírás jelzi, nem túl feltűnő...

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 5 hónapja #257236 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
stage 9

80 halott

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 5 hónapja #257217 Írta: Rabyn
nyolcadik szintig jutottam elsőre.. valami 70 hullával... én nem tláltam fegyvert.. (jó mondjuknekem olyan totál sötét a monitrom, hogy az valami botrányos... )

Gillz van már valami infó?

Több
19 éve 5 hónapja #256987 Írta: Ringbearer
engem megfogott a nyakamnál és elcipelt...brrr... :D

Több
19 éve 5 hónapja #256978 Írta: Olorin.papa
be kell osztanod, mikor veszed elő a puskát... nekem a fejem húzták ki...

Több
19 éve 5 hónapja #256968 Írta: Zizzo
A shotgun nem igazán jó... vagy csak nem jol használom! Más is van, vagy csak colt meg shotgun? De közben nem lehet ujratölteni? csak ha ellöttem mindent (icke drága, én is fiu vagyok, arra azért rájöttem, hogy ha ellövök mindent akkor tölt)?
Ha off vagyok, lehet törölni :)

Több
19 éve 5 hónapja #256967 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Zizzo írta: Ez iszonyat fogyatékos? hogy lehet ujratölteni?

Sima kattintással :lol:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 5 hónapja #256964 Írta: Zizzo
Ez iszonyat fogyatékos? hogy lehet ujratölteni?

Több
19 éve 5 hónapja #256941 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Jaaa! H lehet váltani? Én találtam egy csomót, csak nem tudtam, h használjam...ehmmStage 13: 153 hulla :D aztán letépték a karom...szal az igazi móka, Jóatyám, a 13-as!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.832 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére