Vimpár Gittegylet

Több
19 éve 6 hónapja #252493 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Remzy írta:
ja és az én nevemnél mé nincs ott hogy MTT-tag ? ...

Írj Ulmonak és ő megcsinálja neked ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252490 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
vagy vedd fel a szivosságot 5. szintre öltözz fel rendesen ;)

Gillz : :D nekem jó de ki jönne még a lájv fakultációra ?

ja és az én nevemnél mé nincs ott hogy MTT-tag ? ...

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252487 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
icke: thx! ;) Rem: szintén (mesélők könyve nekem sem volt sokszor kezemben)
Amúgy ha azt akarod h ne sebezzen a napfény, akkor legyél 15. generációju (höh, vedd fel 2szer a 14. generáció hátrányt ;) ).
Na segáz, mosmá be kéne szereznem a mesélők könyvét, mert van egy jó mesém...

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 6 hónapja #252481 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
szervezzetek időpontot :) szerdán ráérek :)

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 6 hónapja #252473 Írta: Remzy
najó .. elolvastam a szabájzatot .. onaj világos mint egy dák metafóra ...

Gillz GYK (mint pl én) nem lenne egy ijen lájv felvilágositó óra vagy mi ? :) mert marhára érdekel de ezt a cuccot nem értem ( a karakteralkotás magas nekem ... meg amugy minden) szoval nagyon örülnék ha segitenél rajtunk/rajtam ^^elöre is köszi :P

Több
19 éve 6 hónapja #252471 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Fiam: én sem voltam még, ezért lesz SZOFTlive! Gyere!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 6 hónapja #252434 Írta: Remzy
az meg az Alapkönyvben van hogy a tetoválásokat piercinget stb ... kiveti a test "este" amikor a vámpir alszik :P :twisted:

Igaz hogy csak ideiglenesen de lehet.

akkor én azt a szabájt szeetném megváltoztatni hogy a napfény sebez :twisted: :P

[size=9:3q1olu7c]( Igen nagyapa kötözködök :twisted: )[/size]

Több
19 éve 6 hónapja #252432 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Ölelés után miért ne tetoválhatnának? Csak annyit mondtam, hogy ha eredetileg is volt tetoválás valakin, az nem tűnik el, nem fakul meg, stb. Halott bőrben is látszik a festék :twisted:
A Maradandó sebet csak ideiglenesen lehet gyógyítani, minden estére újra lesebződsz (lásd idézet).
Unokám: ezt köszönöm, új információ volt. Mesélők Könyve nemigen volta kezemben, az alapkönyv meg nem tér ki erre.
Másrészt, szabályokról. Az általam említett Aranyszabály az alapkönyv 203. oldalán szerepel, tehát nem én találtam ki. Mindent meg lehet változtatni :lol:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 6 hónapja #252422 Írta: Remzy
a szetitákat valszeg beölelés elött tetoválják szét

tudod a Malkiknak is pl van egy ojan képesség hoghy Fátyol és a Maradandó seb hátrányt is fel lehet gyogyitani (4 egészség szintnyi sebzés ha jol tom) vérpontbol.

Gillz : én szivesen mennék de még az életben nem voltam (nem félek) csak fingom nincs hogy mi ez lényegében :oops: :P

ja és Icke :
Idézet : Mesélök könyve : 16. oldal :

Mi történik ha a vámpír elvesziti egy végtagját, Viszanő ?

A levágott végtag nagyábol ugyanugy hat a vámpirra, ahogy egy halandóra- nem tud megragadni dolgokat, ha hiányzik a keze. Ha a vámpír elvesziti egy végtagját, legjobb lemondani a testrészröl, ha azonban a vámpír felgyogyul annyi egészségszintet, amennyi a végtag elvesztését okozta, akkor ujranövesztette. néhány ritka esetben, ha a karakter gyorsan felgyogyitja magát, a végtagot nem ujranöveszti, hanem viszakapcsolja a testhez. Vegyük például, hogy egy asszamita lenyesi egy toreador ifju kezét, de a torreador 1 vérpontot költ arra , hogy felgyogyuljon még ugyanabban a jelenetben és a keze viszanő a karjára. Ha a gyogyulási fojamat nagyon gyors (a sebzödéstöl számitott 1 körön belül) , a levágott végtag talán a földre se hullik, hanem a Vámpírvér "megtartja" és viszacsatolja. Gusztustalan. Mivel a vámpírok végtagjai képesek viszanőni, különleges kinzási modszerek születtek meg a kegyetlenebb vértestvérek börtöneiben. Nem is egy Tzimisce müvelte már azt, hogy levágta áldozata végtagjait és rosz sorrendben forrasztotta vissza. Igy keletkezhettek viszafele hajló térdek, kifelé mutató hüvejkujjak és hasonló bizarr dolgok. Ha a levágott vértagot a vámpít hátrahaggya, vagy nme gyogyitja visza azonnal, a testrész a vámpír életkorának megfelelően viselkedik. egy ifju levágott keze csak elszürkül és merev lesz, még egy 1000 éves öreg karja azonnal hamuvá polad. az ujranövesztés nem müködik lefejezés esetén-ez az egyik oka ,amiért az inkvizicio is ezt a takitikát alkalmazzaés ezért számitanak komoj dolognak a vértestvérek közötti küzdelmek. egy lefejezett vámpír elérte a végső halált.

^^

csak a férreértések elkerülése végett :) mert azért minden szabájt mégse lehet felrugni ^^

Több
19 éve 6 hónapja #252396 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Ahogy én nézem a seb-toszt
Megközelítész szempontja.
Tetoválás: Szet követői is össze vannak tetoválva
Seb by Laurell K. Hamilton; Bűnös Vágyak: Nikolaos csupán erőfeszítés árán tudja szépséggel álcázni a szája fölött lévő sebhelyet, ha nem teszi, látják, amúgy tökéletesnek tűnik, Anita Balke gondolata: "Biztos vámpírrá válása előtt szerezte nem sokkal"

Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 5 hónapja #252391 Írta: gillz
Lájvlájtosok! Tessék küldözgetni karakterkoncepciókat (fiatal, max 30 éve ölelt vámpírok, akik elmennek egy malkavita által rendezett bulira...)

és a szabályrendszert tessék megnézegetni.

Több
19 éve 6 hónapja #252377 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

"Ahogy az átalakulás misztikus folyamata lezajlik, a Gyermek immár halott testének tökéletlenségei, hiányosságai eltűnnek, és a maga szürreális módján az újszülött vámpír megszépül."

"Maradandó seb (3 pontos hátrány)
Ölelésed során megsebesültél, amit átalakulásod során sem sikerült begyógyítani. Minden este sebesült állapotban ébredsz. Vérponttal fölgyógyíthatod."

(Forrás: Vámpír - A Maszkabál; II., javított, átdolgozott kiadás, Delta Vision Kft., Budapest; 33., illetve 313. oldal.)

A fentieket, pláne, ha minden szóra odafigyelve olvasunk, egyértelműen úgy értelmezném, hogy alaphelyzetben az Ölelés során a vámpírrá váló halandó minden sebe begyógyul. Viszont mesélőként a "begyógyul"-t tágan értelmezném. Ha például közvetlenül előtte egy harcban elvesztette a fél karját, akkor a seb ugyan beforr - még akkor is, ha épp úgy dől belőle a vér, mintha pumpálnák -, de a hiányzó végtag nem nő vissza. Ezen döntéssel vitába lehetne szállni a "tökéletlenségei, hiányosságai eltűnnek" szövegrészlet alapján, nekem is kétségeim vannak. Elvégre ha például a vámpír később kap egy kritikus sebet - mondjuk kitépik a lábát, csak a változatosság kedvéért -, ő pedig vérpont költésével gyógyítja magát, mi történik? Visszanő a lába, vagy csak beheged a seb? Én itt is inkább az utóbbit mondanám; már csak azért is, mert például az alapkönyv az Ezertest ötödik szintű erejének, a Véralaknak leírásában említi, hogy "a vámpír (...) visszanövesztheti a hiányzó testrészeket", ha a vért, amivé alakította őket, közben elfogyasztották vagy megsemmisítették. Ha a vámpírok ilyesmire egyébként is képesek lennének, szerintem nem térne ki erre.
A tetoválás szigorúan véve nem a test része, nem tartozik a vámpírhoz - idegen anyag a bőrben -, így az Ölelés mágikus ereje semmiféle hatást nem fejthet ki rá.
A fentiek persze erősen kockacsörgés-ízűek, én leginkább a mesélő döntésére bíznám a kérdést. Hiszen, ahogy az Aranyszabály is kimondja: "nincsenek szabályok. (...) Ha a szabályok nincsenek kedvetekre, változtassátok meg őket.".

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 6 hónapja #252369 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Gillz neked se fogadja el a jelszavadat a freaks?

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 6 hónapja #252329 Írta: Zizzo
Elvben a vámpírrá válás már meglévő sebeket, tetoválásokat, meg ilyeneket nem szüntet meg csak azokat amik a vámpirosodás után lettek... mondjuk érdekes, mert az Interjú a vámpírralban a kiscsajnak megnőtt a haja, meg begöndörödött meg ilyenek... ezt a folyamatot érdekes lenne tisztázni... Icke? :)

Több
19 éve 6 hónapja #252310 Írta: Remzy
Alapra Jah : )=
de ha sikerült egy ojat öszeszedni hogy Maradandó Seb akor cinkes : P=

Több
19 éve 6 hónapja #252111 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Lenne egy kérdésem, ami egy ideje szemfogként bökdös.
Ha vlki vámpírrá válása előtt nem sokkal megsebesül, (mondjuk már heged a seb), akkor az a Vér hatására teljesen begyógyul, vagy nyoma marad?
Csak nem hagyott nyugodni...énm is jó dolgokkal töltöm szabadidőm :D

Több
19 éve 6 hónapja #252069 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Jelentem, megszületett a 10. generáció első tagja, ma 11:18-kor beÖleltem egyik barátnőmet, Zsófit. :) = [size=9:3myxq2yk](ha van valaki, aki emlékszik rá még anno 2002-ből a KSz-temető taliról, az kap tőlem csokit :D = )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 6 hónapja #251874 Írta: Remzy
igen ? :D és én megyek ? :)

Több
19 éve 6 hónapja #251783 Írta: gillz
pl. az is jó 5let.

jövő héten egyik napra megbeszélést szeretnék. addig, aki nem privizte meg a részvételét, tegye.akár klánmegjelöléssel is, hamár tudja. Csak, h egyértelmű legyen. igen, mindenki.

Több
19 éve 6 hónapja #251756 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
gillz: elemesmagnó by Remzy?:)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
19 éve 6 hónapja #251721 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Még lehet, hogy én is beszállok.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 6 hónapja #251699 Írta: gillz
Mírrand: hú, ezek jól hangzanak... nagyon jól. Hát, nem tudom, alapvetően házibulijellegű eseményre gondoltam, demegjátszhatnánk az egyiket akár. Valamikor meg kéne őket nézni előre... Jujj. Lehet, h módosítják a koncepciómat némileg, de nem baj. Az lenne a legjobb, ha áramot tudnánk oda szerezni, zenéhez :D de valszeg már csak a szomszédok miatt senem javallot...

Több
19 éve 6 hónapja #251646 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Prérifarkas írta: -?
: )=

gangiköröm:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
19 éve 6 hónapja #251605 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli

gillz írta: Mírrand, helyszín sikerül?

Hát, h lakásunkkal mi lesz, azt lagkorábban egy-két héttel előtte tudom meg, illetve van két bevállalósabb ötletem. Zebegényben van egy ház, régen állítólag kupleráj volt, három szintas, sok szobás, fél évszázada üres...egyszer nekiálltak felújítani, de csak egy új szintre futotta, szal bírja a strapát...nagyon tápos hely, bejátat kissé bozótos és rozsdás de nem para, másik bejárat a dunapart felől (víztől 10 méterre) az alsó szinten átlyukasztott falon keresztül (instant boltív :D ). Elhagyatott de be lehet menni, mikor mi mentünk be, szomszédok nem pszichóztak. Szvsz pipec lenne egy ilyen partyhoz, csak kell egy-két szivacs ülőhelynek...út vonattal max egy óra... álmaim játékplacca :) = fullos lenne ott.
A másik Inczy kedvenc épülete Vácott. Tipikus elhagyatott kúria, szokásos kettéágazó központi lépcsővel, terasszal a bejárat felett, szalonhangulat, amolyan elíziumi feeling - épitészetileg. Amúgy parketta legtöbb helyen felszedve, vastag por, kishijján kézzel fogható ektoplazmatikus jelenségek és egyéb entitások ("This is when I start to bite my nails") Sajna bejárat ablakon keresztül, szal ez eléggé elvetemült ötlet, ráadásul a házban benn egyedül még én is parolnék...de tényleg! Szal erre kevesebb az eséj.
Szóval szvsz ha nem is most, egyszer meg kéne játszani Zebegényt!
Szólottam..

Több
19 éve 6 hónapja #251576 Írta: Zizzo
Én aki felhoztam a 5letet nem tudok elmenni :( (
Aztán meg ne szektázzunk itten kéremszépen... nézzétek meg a Super Best Friends c South Parkot...

Több
19 éve 6 hónapja #251552 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: Galadh?

-?
: )=

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
19 éve 6 hónapja #251532 Írta: gillz
Nos, a lájv lájtra eddigi jelentkezők:

Míriel, Szofi, Drizzt, Rabyn, Rayan, Mírrand, Patiszon, Dodiee?, Galadh?, tyűha, nem emlékszem, erősítsétek meg, akiket nem tudok!

A héten lehet még jelentkezni, utána nekiállunk karatereket gyártani. Május 21, még mindig. Mírrand, helyszín sikerül?

Több
19 éve 6 hónapja #251523 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdv Vimpárok!
Itt még nem nagyon jártam (már ami a hsz-okat illeti)
:bounce: :hello: Szeretnék gratulálni Panninak és Estelnek az új "kapcsolatukhoz"! ;) :D :hello: :bounce:

Több
19 éve 6 hónapja #251505 Írta: Remzy
:D szerintem a szekta következő áldozata legyen Toma :lol: melesleg szerintem jó hogy 1-2 dolog "titokban" marad (pl hogy lett Gusztáv Vimpár) igy majd erröl is terjengeni fognak történetek :P a Vámpírok se tudnak mindent :)

Több
19 éve 6 hónapja #251462 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
csak nehoyg nekem itt rítusokat gyakoroljatok :lol:

:?: :geek:
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.765 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére