Nyelvek és írások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27681 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Nyelvek és írások
hát már hogyne lenne, keress egy kicsit:-))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27680 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> a TengScribe-ot én pl nem használom, hanem a Wordben írok a Tengwar Parmaite fonttal!<br> <br> A font mellé csonagolt a készítője, a zseniális Björkman, egy bill.kiosztást mutató PDF-et is, jó lesz visszarakni az Acrobatot...<br> Mellesleg Mans Björkman csináljs az Amanye Tenceli webldalt is, ami kitűnő.<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27679 Írta: Anonymous
Strange Amy<br> <br> melyikben???<br> a Frodóban nincs seemi nekem szóló...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27678 Írta: Anonymous
Olórin! olvastad a neked írt üzenetem az indexes topikban?<br> Amy

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27677 Írta: Anonymous
Svindler! most látom, hogy meg akarod szüntetni a listát... most akkor mi van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27676 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Svindler: gratulálok a quenya oldalhoz! Én is ezt fogom használni, ha elkezdem a quenya-tanulást. Jelenleg a sinda nyelvvel foglalkozom, szintén az Ardalambion jóvoltából. <br> Egy észrevétel: a két példa közül a második nem quenya, hanem sinda idézet.<br> Üdv: Altariel<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27675 Írta: Anonymous
Olórin! feltehet?leg azért nem kaptál semmit a listáról, mert amióta feliratkoztál, senki nem írt a listára semmit... küldj egy tesztüzenetet, hogy visszakapod-e<br> az eddigi leveleket meg tudod nézni a levlista honlapján<br> <br> feltettem a honlapra a Parmaite és a Dan Smith-féle fontokat is, hátha valakinek szüksége van rá

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27674 Írta: Anonymous
kedves Vic,<br> <br> a TengScribe egyel?re nem használható magyar szöveg átírására, mert nincs hozzá magyar mód; van Quenya, Sindarin, angol, lengyel, cseh és talán német? a magyar megírása alighanem ránk vár...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27673 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Tegnap este lementettem az otthoni gépemre a Tengwar Parmaite fontot egy csomó másikkal együtt (hála Svindlernek), plusz Svindler dolgait a www.tolkien.hu/misc/quenya/ honlapról. Teljesen átolvasni még nem volt időm - de ígérem, hogy igyekszem.<br> <br> A Letters of ME-t (Olórin ajánlotta) sajna nem tudtam megnyitni, mert én hülye néhány hete hirtelen felindultságomban letöröltem az Acrobatomat, úgyhogy újra fel kell raknom...<br> <br> A TengScribe állatira tetszik, de azt írtátok, hogy az ékezeteket stb. nem kezeli rendesen stb. <br> Kérdésem: ha olyan szavakat ütök be, ami nem tartalmaz ékezetet illetve pl. GY, NY stb. betűket, akkor elvileg rendesen fordít? <br> Tudom, hogy Ti maximalisták vagytok, és ha én is értenék jobban a témához, bizonyára engem is érdekelne, hogyan írjuk le pl. a meggy szót, de sajna még nem tartok ott. Viszont remekül elszórakoztatnám magam, ha egyébként használható a program...<br> <br> <br> Előre is köszi a választ :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27672 Írta: Anonymous
Svindler,<br> <br> feliratkoztam a listára az itt is látható mailcímemmel, de egy kanyi mail nem jön onnan...<br> <br> Mit csinálok rosszul?<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27671 Írta: Anonymous
Vargoss: köszi a photót!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27670 Írta: Anonymous
Hú nagyon jó lett az a tolkien.hu/quenya részleg! Főleg a nyelvtan rész tetszik az írás magyarázattal.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27669 Írta: Anonymous
igen, mert magamt felvettem akkor teszteles celjabol, ay iment megint sikerult magam felevvni egy emailcimrol, de masik 2-rol sehoyg se megy...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27668 Írta: Anonymous
még fenn vagyok, de már csak 2 member van... délután még 3 volt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27667 Írta: Anonymous
akkor megnézem, én még rajta vagyok-e egyáltalán:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27666 Írta: Anonymous
Oké. Akkor nem próbálom az azonosítómat huszonkettedszerre is aktiválni... :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27665 Írta: Anonymous
Lalaith> jonnek a leveleid, de valamiert megsem tudlak felvenni a listara<br> kiprobaltam, csinaltam magamnak is egz uj ayonositot a zahoo/n es magam se tudom felvenni. Meg nzomoyom mi a hiba, amint meglesy syolok, vagz irok egz mailt neked...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27664 Írta: Anonymous
Valami hasonlót csinálok éppen...asszem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27663 Írta: Anonymous
a honlapon még nem látszol, gyere be és aktiváld magad<br> groups.yahoo.com/group/quenya-magyar

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27662 Írta: Anonymous
Tudjátok, az agyam eldobom a Yahootól... Az egyik ablakban azt írta ki, hogfy bent vagyok, de a levelet nem küldi el, mert NEM vagyok bent! ARrrrrgh!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27661 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27660 Írta: Anonymous
Na várjatok, várjatok... azt milyen címre kell??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27659 Írta: Anonymous
akkor küldj valami üzenetet, hogy lássuk, tényleg sikerült-e

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27658 Írta: Anonymous
Nos...<br> Asszem fenn vagyok a listán.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27657 Írta: Anonymous
elen szíla lúmenn omentjelvo

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27656 Írta: Anonymous
Oké, hosszas csata után elvben regisztráltattam magam.<br> Elvben ilyen ID-k vannak: halal_a_yahoora, anyad_yahoo, utalom_a_yahoot, etc... :o DDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27655 Írta: Anonymous
tudja vk, hogy ejtik az Elen sila lumenn' omentilmot? fonetikusan írja le!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27654 Írta: Anonymous
pedig jó lenne, ha jönnétek, mert egyelőre ketten társalgunk a listán Svindlerrel (nem, mintha nem lennénk meg jól... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27653 Írta: Anonymous
Oké, próba cseresznye!! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27652 Írta: Anonymous
Lalaith:<br> valassz valami teljesen debil usernevet, mivel semmi jelentosege nincs, nem fog megjelenni se a listan, se sehol, a lenyeg az e-mail cimen van amit megadsz melle.<br> Pl: nev_szuletesiev_szuletesihonap_szuletesinap (pl.: svindler_1977_08_07 - uhh most lebuktam :) )))) baromira megteszi.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.612 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére