Nyelvek és írások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27651 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Nyelvek és írások
Köszi, azon még kiigazodom, hogyan kell(ene) regisztráltatnom magam... :o ) De mivel még a ''hulye_vagy'' username-re is azt írja ki, hogy foglalt, nem tudok mit csinálni.<br> Küldöm a szótárat. (De azt egyszer szerintem már elküldtem neked.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27650 Írta: Anonymous
Lalaith: Mi az, hogy nem csinal? Nagyon egyszeru azonositot csinalni. Holnap leirom reszletesen, kepekkel illusztralva 1 weblapra. Addig bird ki :) Amugy lecci kuld el a szotaradat ha lehet! Erdekelne. Es bovitenem vele az online szotart.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27649 Írta: Anonymous
Aha, idióta ötlet volt... MOST MIT CSINÁLJAK?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #27648 Írta: Anonymous
Svindler,<br> <br> lehet, hogy idióta ötlet, de én most megpróbálok a régi e-mail címemről feliratkozni, mert AZ AZ ÁLLAT YAHOO NEM CSINÁL NEKEM CÍMET!!! (Bocs, kissé mérges vagyok.)<br> Na lássuk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27647 Írta: Anonymous
(a magyar nyelvtanodban van egy apró hiba :) bocs: egyeLŐRE és nem egyeNlőre a helyes itt...)<br> <br> sorry, dde nem tudtam megállni :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27646 Írta: Anonymous
Feltettem par cuccot a szerverre:<br> online keresheto quenya-magyar/magyar-quenya szotar<br> magyar nyelvu quenya nyelvtan<br> ket pelda<br> a levlistara valo feliratkozas modja<br> <br> A cim: www.tolkien.hu/misc/quenya/ <br> <br> egyenlore az egesz igencsak csunyacska, de mukodik. igyekszem kipofozni. Viszont a szotarban rengeteg hiba lehet (a hiba jelentesre szolgalo link meg nem mukodik, helyette irjatok e-mailt nekem), illetve a nyelvtanban is lehetnek hibak. Ha ilyet eszleltek irjatok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27644 Írta: Anonymous
Sziasztok! Olórin, írnál egy mailt nekem is? Kérdeznék valamit, de most nincs már időm. :-( ( Üdv. B.<br> bess.@freemail.hu (direkt van pon a bess után...) Köszi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27645 Írta: Anonymous
Márhogy ponT :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27643 Írta: Anonymous
Olórin: nagyon köszi előre is. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27642 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> mailben írok neked...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27641 Írta: Anonymous
D! ezen a címen próbáld:<br> quenya-magyar-subscribe@yahoogroups.com <br> <br> ez a helyes cím!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27639 Írta: Anonymous
próbálj meg a yahoo-groupos weblapon keresztül regisztrálni<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27640 Írta: Anonymous
Mindegy, mennem kell, majd holnap újra próbálkozom...<br> <br> Namérié! <br> (most lusta vagyok keresgetni a kétpontos e-t)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27638 Írta: Anonymous
nem bizony.... de próbáld újra, nekem sikerült az előbb :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27637 Írta: Anonymous
hát nem... olyasmit kell kapnod, hogy please confirm your request...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27636 Írta: Anonymous
Ha a Mailer-Daemontól kapok üzenetet, miszerint a quenya-magyar-subscribe-nak nincs yahoos accountja, az nem jó, ugye?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27635 Írta: Anonymous
Asszem ma elért a számítástechnika Morgoth-ja... sehogy nem sikerül subscribe-olnom magam... :-( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27634 Írta: Anonymous
Bocs a képért, nem ismertem az illemszabályokat. Az okosítást köszönöm.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27633 Írta: Anonymous
abraxas: kitoroltem az uzeneteted, ne tegyel be kepet legyszi<br> ird le mi a gondod. mit irtal be, hogy ez lett az eredmenye? Amugy a tengwak billentyuzet kiosztasa total mas mint az angol billentyuzet kiosztas. pl a q betu helyen van a -nek megfelelo tengwa, stb... Vagyis ha beirod: ash nazg... es a font tipusat atvaltod tengwa-ra akkor nem a gyurun levo runak fognak megjelenni, hanem total mas. Szerezz egy billentyuzet kiosztas. feltettem egy doc-t a parmaite-hez a www.tolkien.hu/misc/tengwar konyvtarba, parmaite.rtf, abban van kiosztas....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27632 Írta: Anonymous
Dínchamion: menj el a www.yahoo.com-ra és csinálj megadnak egy yahoos accountot (lesz egy userneved és egy jelszavad), ezzel legy ez yahoos postafiókod és tagja lehetsz yahoos csoportoknak<br> - ha ez megvan, írj egy mailt a quenya-magyar-subscribe@yahoo.com címre, a törzsbe csak annyit írj, hogy subsrcibe<br> - perceken belül kapsz egy értesítést arról, hogy besoroltak. erre a levélre kell egy választ küldeni, hogy meger?sítsd a jelentkezést (csak egy sima replyt nyomsz és küldöd a levelet, nem kell semmit írni bele)<br> - azután már kapni fogod a levlista leveleit, és a weben is beléphetsz a groups.yahoo.com/group/quenya-magyar címen

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27631 Írta: Anonymous
Olórin: audio anyagok tekintetében max. annyit tudok mondani, hogy kb. húsz ember dolgozik azon, hogy nekünk legyenek cuccaink... Majd meglássuk, mire jutunk (ezeknél a méheknél sohase lehessen tudni).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27630 Írta: Anonymous
Svindler: el tudod ezt a feliratkozást magyarázni egy tökhülyének (nekem)? Mert ez egy kicsit bonyolult... asszem túl sokat foglalkozom a tünde nyelvekkel, és túl keveset a materiális dolgokkal... :-) <br> ( :-( ?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27629 Írta: Anonymous
Bocsi, hogy belekotyogok egy egészen más témával, de tuti, hogy Olórin tudna nekem segíteni, és tényleg szükségem lenne rá...<br> <br> Szóval, hogyan tudod html formátumban beírni a fórumba, hogy csak rá kelljen klikkelni a hivatkozásra?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27628 Írta: Anonymous
na, végre sikerült kiókumlálnom, hogy kell képet feltenni a yahoogroupsra

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27627 Írta: Anonymous
<i>''...A Hidegvizet én forró napokon,<br> ha szomjas a torkom, elfogadom,<br> De innivalónak a Sört szeretem...''</i><br> <br> :) <br> <br> Hát, alkalomadtán összefuthatunk valahol (Pajkos Póni? Arany Sügér? :) ), egy jó korsó sör mellett megbeszélni a dolgokat...<br> <br> :) <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27626 Írta: Anonymous
akkor legalább közös forrásból táplálkozunk quenya ügyben

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27625 Írta: Anonymous
Na, fel vagyok én is iratkozva, visszaküldtem a confirm replyt.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27623 Írta: Anonymous
Amani, inkább írd be az URL-t, a Hotmailben nem bízom (elvben 1 mega a limit).<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27624 Írta: Anonymous
Az Ardalambion cime: www.uib.no/People/hnohf/quenya.htm <br> En egyebkent a nyelvtant innen forditottam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #27622 Írta: Anonymous
Olórin! a Quenya nyelvtan letölthet? az Ardalambionról (Quenya course), én azt használom<br> de átküldöm szívesen, ha a hotmail bír 1 megás attacsmentet fogadni

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.445 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére