KÉPEK

Több
18 éve 5 hónapja #291174 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: KÉPEK

Raia Aiwart írta: Találtam egy érdekeset:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/v/a/ ... s.jpg.html

Ha az ottan télleg Gandalf...miért is van kékben? :?

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #291173 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK
Azért bevallom, engem is megkavarnak néha az azonos nevű tündék, és gondoriak... :oops:

<:3)~ <:3)~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #291172 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: KÉPEK

Aeglos írta: Ecthelion egy gondolini nolda volt (szépen fuvolázott) és jól harcolt. A kép azt hivatott bemutatni, hogy hogyan küzdött egymás mellett a gondolini Glorfindel és Ecthelion amikor Morgoth megtámadta a várost. Tessék Szilmarillokat olvasni, elég jó könyv! :D
Gondorban szokás volt, hogy dicső tündékről nevezték el a gyermeküket. Denethor felesége Finduilas is tündéről kapta a nevét, ő volt a nargothrondi hercegnő.

Olvastam.Többször is.Csak éppen a sok "Fin" kezdetű névbe szoktam belebukni.Pedig legutóbb családfát is gyártottam párhuzamosan...
Érdekes mondat volt az előbbi: "fin"kezdetű, miközben a fin=vég,vége valaminek...Namindegy...

Találtam egy érdekeset:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/v/a/ ... s.jpg.html

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #291170 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: KÉPEK

Raia Aiwart írta: Lehet hogy már volt:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=91700

Melyik csatában került össze Glorfindel Denethor apjával? 8O Legalábbis nem emlékszem, hogy ez említve lett volna...

áá 8O
Ecthelion egy gondolini nolda volt (szépen fuvolázott) és jól harcolt. A kép azt hivatott bemutatni, hogy hogyan küzdött egymás mellett a gondolini Glorfindel és Ecthelion amikor Morgoth megtámadta a várost. Tessék Szilmarilokat olvasni, elég jó könyv! :D
Gondorban szokás volt, hogy dicső tündékről nevezték el a gyermeküket. Denethor felesége Finduilas is tündéről kapta a nevét, ő volt a nargothrondi hercegnő.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
18 éve 5 hónapja #291161 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: KÉPEK
Lehet hogy már volt:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=91700

Melyik csatában került össze Glorfindel Denethor apjával? 8O Legalábbis nem emlékszem, hogy ez említve lett volna...

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
18 éve 6 hónapja #291117 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ha bemásoljátok a linkeket, működnek, kivéve az elsőt, ami hibás. Nam, legközelebb lehetőleg az egész oldalat linkeld, mert védve van közvetlen linkelés ellen (meg különben sem szép dolog a sávszélességlopás).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 6 hónapja #291116 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: KÉPEK

Phaedra/Namarie írta: Galadriel és Elrond
Elrond
Elladanék

Úgy néz ki baj van:

:wink: :?

Több
18 éve 6 hónapja #291115 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 6 hónapja #291083 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: KÉPEK

Rion Pendragon írta:

Annedun írta:

Phaedra/Namarie írta: Finduilas, Faramir, Boromir:
íme

a Boromir olyan, mintha egy LEGO lóval játszana :twisted:

Finduilas, mintha pökni akarna :D

Faramir meg éppen elalszik anyuci karjaiban. Aranyos egy kép!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 6 hónapja #291078 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Annedun írta:

íme

Finduilas, mintha pökni akarna :D

Több
18 éve 6 hónapja #290897 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK

íme

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 6 hónapja #290882 Írta: Namarie
Finduilas, Faramir, Boromir:
íme
Lindir

Több
18 éve 6 hónapja #290793 Írta: Theala Vandron

Missy írta: noldák/egy eléggé közismert család :) )
www.geocities.com/ivanneth63/index.html

Ezeket csak most van érkezésem kommentálni, de nagyon jók!!! Azt hiszem, néhányat már ismertem közülük... A képek alatt "Seven Little Feanorians" menüpont is egy nagyon édes rajzot takar!

Több
18 éve 6 hónapja #290760 Írta: Namarie

Sil írta:

Annedun írta: Amúgy aranymag egy maia lánya nem?
hegyes fülük van a maiáknak, vagy nem? mert egyik képen így van, másikon úgy...
[size=9:1lon93lk]ez most nem kötözködés. csak kérdeztem...[/size]

1. Nem egyértelmű, kicsoda (micsoda) Folyó-asszony, egyes nézetek szerint maia.
2. Mivel a maiák alapból nem rendelkeztek fizikai testtel, ez a kérdés szorosan összefügg szvsz azzal, hogy a tündéknek hegyes-e a füle (hisz a legtöbb maia valószínűleg a tündéket ismeri jobban, hozzájuk hasonló alakot ölt, ha köztük jár). Tolkien egy elég eldugott helyen elejt egy mondatot arról, hogy a hobbitok füle nem annyira hegyes, mint a tündéké, szóval a tündék füle elvileg hegyes. :wink:

Off: akkor Morzsa kutyát Petőfi megtündésedésre szólítja fel? "Morzsa kutyánk, hegyezd füled" A Sil által írtak tükrében elég furcsa kifejezés, ha azt mondjuk egy tündére: "hegyezi a fülét"

Sil :gratulálok, teljék benne sok örömed!!!

Több
18 éve 6 hónapja #290744 Írta: Sil
Egyébként képzeljétek, megjöttek végre a könyvek, amiket rendeltem, úgyhogy nekem is megvan már 3 a "The Art of..." sorozatból. (Ezek azok a könyvek, amiket a táborokban mindig megcsodáltunk, a filmekhez vannak bennük mindenféle jelmez- és díszlettervek, vázlatok.) Meg beszereztem az Alan Lee-féle Sketchbook-ot is, ami (meglepő módon) teli van Alan Lee vázlataival, nagggyon szép. :örömködik:

Tears unnumbered

Több
18 éve 6 hónapja #290740 Írta: Sil

Annedun írta: Amúgy aranymag egy maia lánya nem?
[size=9:3iyn6xsp]ez most nem kötözködés. csak kérdeztem...[/size]

1. Nem egyértelmű, kicsoda (micsoda) Folyó-asszony, egyes nézetek szerint maia.
2. Mivel a maiák alapból nem rendelkeztek fizikai testtel, ez a kérdés szorosan összefügg szvsz azzal, hogy a tündéknek hegyes-e a füle (hisz a legtöbb maia valószínűleg a tündéket ismeri jobban, hozzájuk hasonló alakot ölt, ha köztük jár). Tolkien egy elég eldugott helyen elejt egy mondatot arról, hogy a hobbitok füle nem annyira hegyes, mint a tündéké, szóval a tündék füle elvileg hegyes. :wink:

Tears unnumbered

Több
18 éve 6 hónapja #290737 Írta: Annedun
Amúgy aranymag egy maia lánya nem?
[size=9:5i000pzy]ez most nem kötözködés. csak kérdeztem...[/size]

Több
18 éve 6 hónapja #290597 Írta: Namarie

Több
18 éve 6 hónapja #290595 Írta: Gwendir
Gwendir válaszolt a következő témában: KÉPEK

Kiszhobbit írta:
Ezek tiszta jook...
izé amugynekem is vannak rajzaim, csak nemtom h kell belinkelni... :?
tényleg rakjatok má fel sajátképeket akinek van...

[size=9:zl70lmjk]Na jó feladoma harcota beragadt shift-tel...ááááá[/size]

Köszi! Én fogok felrakni még többet is ha majd lesz, meg ha a suliból hazahoztam a többi rajzom :D

Több
18 éve 6 hónapja #290533 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ivanneth rulz! Végre találtam mást is a portrékon kívül tőle... *elvonul a Sirius & Regulusszal, gyönyörködni* Nagyon szépek a képei.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 6 hónapja #290520 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK

Gwendir írta: Hello! Itt van néhány saját rajzom, bár nem pont ilyanok amiket ide beszoktak linkelni :D

www.kep.tar.hu/gwendir/50272848#2

Remélem tecceni fog nektek. :wink:

Ezek tiszta jook...
izé amugynekem is vannak rajzaim, csak nemtom h kell belinkelni... :?
tényleg rakjatok má fel sajátképeket akinek van...

[size=9:1t28y43s]Na jó feladoma harcota beragadt shift-tel...ááááá[/size]

Merielle i evellon

Több
18 éve 6 hónapja #290512 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ethuil írta: Megtaláltam Gondor fehér fáját ! :D

:D

Több
18 éve 6 hónapja #290507 Írta: Annedun

Nóli írta:

Annedun írta: A Fingon eléggé nőies:))

Fingon olyan indiános nekem...

akkor indián nő :P

Több
18 éve 6 hónapja #290463 Írta: Gwendir

Nóli írta:

Annedun írta: Gwendir, ez egész jó (na jó, tök jó :roll: )

Gwendir, nekem nem nagyon teccenek a rajzaid :P szeretem a technikád.

Köszi :D Ha lesz még akkor felrakom azokat is :wink:

Több
18 éve 6 hónapja #290428 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK

Annedun írta: A Fingon eléggé nőies:))

Gwendir, ez egész jó (na jó, tök jó :roll: )

Fingon olyan indiános nekem...
Gwendir, nekem nem nagyon teccenek a rajzaid :P szeretem a technikád.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 6 hónapja #290427 Írta: Annedun
A Fingon eléggé nőies:))

Gwendir, ez egész jó (na jó, tök jó :roll: )

Több
18 éve 6 hónapja #290401 Írta: Gwendir
Hello! Itt van néhány saját rajzom, bár nem pont ilyanok amiket ide beszoktak linkelni :D

www.kep.tar.hu/gwendir/50272848#2

Remélem tecceni fog nektek. :wink:

Több
18 éve 6 hónapja #290397 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 6 hónapja #290370 Írta: Theala Vandron
Általában sikerül is egyedi ábrázolásokat találnod... :wink:

Több
18 éve 6 hónapja #290229 Írta: Namarie
Köszönöm, és örülök, hogy tetszenek a épek. Igyekszem. Néha nem szépek, inkáb az egyedi ábrázolásokra vadászom.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.992 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére