- Köszönetek: 0
KÉPEK
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"A mosoly a leger
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Enna Silme
- Nem elérhető
Annedun, köszi. Igyekszem hozni még szépeket.
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
www.allelves.ru/gallery/section8.html
Csak ízelítőül:
www.allelves.ru/gallery/picture2096.html
www.allelves.ru/gallery/picture1825.html
www.allelves.ru/gallery/picture2235.html
Nem láttam még kilinkelve, ha általánosan közismert oldalról van szó, kéretik szépen nem megkövezni. Köszönöm és jó vadászatot!
Ja, és van itt egy Alan Lee is, ami hm...
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Annedun
- Nem elérhető
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Enna hegyeszfülűje hasonlít rám amikor felriadok éjjel
(kék haj és kék száj nélkül )
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ennek semmi köze semmilyen fantasyhoz, de olyan szép, hogy nem bírtam nem betenni
nem hiszem, hogy erre a célra készült, de akár lehetnek Nyugatra vágyó tündék is
Míriel (Hát nem tiszta Björk?)
Ez nem GyU, de szép
sárkány
harcos
harcos amazon (Mér vannak ezek mindig alulöltözve??)
ősz (Yavannás fíling)
szép hegyesfülű
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ahogy Noredhel is mondta, Fingon hajáról szó van a Shibboleth-ben. (HoME XII - The Peoples of Middle-Earth; The Shibboleth of Fëanor)Missy írta: Sil: Fingon haja miért van minden képen befonva?
Fingon eredeti, quenya neve Findekáno volt, ennek az első eleme (finde) hajat (hajtincset vagy fonatot) jelent. [size=9:233a5y36]Bár egy másik helyen, az Etymologies-ben más tőből eredezteti a nevet...[/size] Meg is jegyzi Tolkien, hogy ez illett is Fingonra, mivel hosszú, sötét haját vastag copfokban, arannyal fonva hordta.
Tolkien írta: With regard to Findekano / Fingon it may be noted that the first element was certainly Quenya finde 'hair' - a tress or plait of hair (cf. findesse' a head of hair, a person's hair as a whole), but this is not conclusive proof that the name Finwe was or was thought to be derived from this stem. It would have been sufficient for Fingolfin to give to his eldest son a name beginning with fin- as an 'echo' of the ancestral name, and if this was also specially applicable it would have been approved as a good invention. In the case of Fingon it was suitable; he wore his long dark hair in great plaits braided with gold.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ez egy japán rajzfil két szereplője (Inuyasha)Enna Silme írta: Ez tényleg édi, de... kiket ábrázol?
A lófejhez meg... Azok normális lovak voltak.... Csak spéci tenyésztésűek hogy ne félenek a lidércektől.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ez tényleg édi, de... kiket ábrázol?Glorlyg írta: gportal.hu/picview.php?prt=15070 ... 56&index=4
képek:
egy elképzelés a nazgulok lovainak fejéről
a betűk rácsai mögött kibontakozó kép (Láttátok a Falu c. filmet?... Ugye?...)
Sárkányosok, figyelem! Szmaug
Balrog
csillagfény (Silme!!! )
nazgul
Valinor partjai
Galadriel
ez off, de szép
tünde
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Namarie
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin írta: Majdnem olyan mint én alvás közben
Off:Feanor akkor aranyos csak, és főleg nem csinál bajt, amikor alszik...
amúgy nagyon jó ez a kép, látszik, hogy szegény teljesen ki van merülve.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Glorlyg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
talpak.org/mano/dragpic/8/breath.gif
talpak.org/mano/dragpic/8/le.tan ... aurana.jpg
gportal.hu/picview.php?prt=15070 ... 56&index=4
www.fantasya.hu/index.php?modul= ... 5&kezdes=0
Gilran Thalion Glorlyg
=^ . ^=
- Missy
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Tényleg. Úgy látszik, túl nagy hatással volt rám ahhoz, hogy jobban szemügyre vegyem partnernőjét.Feanor Faelivrin írta:
Enna Silme írta: szerelmes szárnyasok
Ezen inkább csak a bal oldali szárnyas.
Alvó Feanor tündéri!!! Még ha illetlenség is ilyet mondani.
szárnyas lányka (csak én találom úgy, vagy az arcéle tényleg hasonlít Reese Witherspoonéra? )
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Enna Silme írta: szerelmes szárnyasok
Ezen inkább csak a bal oldali szárnyas.
Mindenkinek köszönöm a kapukat
"A mosoly a leger
- Enna Silme
- Nem elérhető
És mivel gyengéim a kis szárnyas lények, hoztam olyat is párat. Ha már nagyon untok a tündéreimmel együtt, csak szóljatok.
ez picit alteros, de nekem nagyon tetszik
ez gyönyörűűűű!
törtszárnyú, bukott angyal
szemüveggel
tündértánc
jó a sminkje
a kis vörös...
szerelmes szárnyasok
csini a fejdísze
Milyen szép... zöld
- Namarie
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/art/c/r/c ... a.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/j/a/j ... p.jpg.html
gatheringofthefellowship.org/GOT ... iaGate.jpg
www.cs.uni-magdeburg.de/~neuthe/moria-gate.jpg
files.raphael.poss.name/tengwar/moria.jpeg
www.cybnt3k.furtopia.org/art/MoriaGate1.jpg
Noldák és az Első Holdkelte:
elfwood.lysator.liu.se/art/e/n/e ... 1.jpg.html
Varda:
elfwood.lysator.liu.se/art/c/r/c ... g.jpg.html
csak úgy
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Feanor Faelivrin írta: Valakinek megvan képen Mória nyugati kapuja? mert én akárhol keresem sehol sem találom.
Már elnézést a közbevetésért, de néha mosolyognom kell azon, hogy néhány Tolkient olvasó ember mennyire fantáziátlan...
Kedves Tűzlélek! Pontosan eme célt szolgálja a google nevű igen hasznos kis keresőprogram, ahová elég ha annyit bepötyögsz, hogy "gate Moria", és lám, máris tucatnyi képet kapsz a kérdéses kapuról.
Igaz én nem ezt írtam be, hanem azt hogy moria's gate és arra jött be egy két kép ami megnyithatatlan volt
"A mosoly a leger
- Sil
- Nem elérhető
No, ezt jó tudni. A díszkiadás nincs meg nekem, várok egy olyan verzióra, ami nincs annyira teli nyomdahibákkal.Theala Vandron írta: Sil, ez furcsa, ez a kép Mória kapujáról az én magyar kiadású könyvemben is benne van! Mondjuk nekem három az egyben, hiperszuper extra példányom van... A régebbiekben tényleg nincsen benne.
Tears unnumbered
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Theala Vandron
- Nem elérhető
Missy, hogy Fingon haja miért van mindenhol befonva, az egy nagyon jó kérdés! De én sem tudom... lehet, hogy Tolkien apánk valami papírszeletre ezt is feljegyezte? A kép egyébként nekem is tetszik... *nyif*
<:3)~ <:3)~
- Cerebrum
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin írta: Valakinek megvan képen Mória nyugati kapuja? mert én akárhol keresem sehol sem találom.
Már elnézést a közbevetésért, de néha mosolyognom kell azon, hogy néhány Tolkient olvasó ember mennyire fantáziátlan...
Kedves Tűzlélek! Pontosan eme célt szolgálja a google nevű igen hasznos kis keresőprogram, ahová elég ha annyit bepötyögsz, hogy "gate Moria", és lám, máris tucatnyi képet kapsz a kérdéses kapuról.
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Sil
- Nem elérhető
Mármint erre gondolsz? A nálunk szerencsésebb országokban benne van a könyvben (nálunk valamiért kimaradt).Feanor Faelivrin írta: Valakinek megvan képen Mória nyugati kapuja? mert én akárhol keresem sehol sem találom.
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Te még sosem gépeltél el semmit?Alyr Arkhon írta: Igen, de mért rontotta el a címet?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Missy
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nóli írta: A Fingon és Maedhros nagyon tetszik...
A kérdőjel címe Szürkerév, szerintem egyszerű tündék akik arrafelé vonulnak...
Igen, de mért rontotta el a címet?
Az Éj Kapuja is Ted Nasmith, és nagyonjó.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.