KÉPEK

Több
18 éve 5 hónapja #294207 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: KÉPEK
Kiszhobbit én nem eszem hanem gyujtom az ilyen kisz hobbitokat mint te :twisted:

"A mosoly a leger

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 4 hónapja #294206 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: KÉPEK
dorwinion: Ezért az oldalért hálám örökké üldözni fog!!! 8O :o Nagyon jóóóó!!!!!

Annedun, köszi. :) Igyekszem hozni még szépeket.

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 5 hónapja #294205 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÉPEK
Tündés és tündéres (+ minden hasonló) galéria:
www.allelves.ru/gallery/section8.html

Csak ízelítőül:

www.allelves.ru/gallery/picture2096.html
www.allelves.ru/gallery/picture1825.html
www.allelves.ru/gallery/picture2235.html

Nem láttam még kilinkelve, ha általánosan közismert oldalról van szó, kéretik szépen nem megkövezni. Köszönöm és jó vadászatot!
Ja, és van itt egy Alan Lee is, ami hm...

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 5 hónapja #294202 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: KÉPEK
enna: csak így rovább!!! tük jók a képeid! :D :roll:

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 5 hónapja #294195 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK
Alvó Feanor csak akkor aranyos amikor nem akar hobbitot enni , ugye Feanor F? :twisted:
Enna hegyeszfülűje hasonlít rám amikor felriadok éjjel
(kék haj és kék száj nélkül :lol: )

Merielle i evellon

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 4 hónapja #294187 Írta: Enna Silme

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 5 hónapja #294141 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Missy írta: Sil: Fingon haja miért van minden képen befonva?

Ahogy Noredhel is mondta, Fingon hajáról szó van a Shibboleth-ben. (HoME XII - The Peoples of Middle-Earth; The Shibboleth of Fëanor)
Fingon eredeti, quenya neve Findekáno volt, ennek az első eleme (finde) hajat (hajtincset vagy fonatot) jelent. [size=9:233a5y36]Bár egy másik helyen, az Etymologies-ben más tőből eredezteti a nevet...[/size] Meg is jegyzi Tolkien, hogy ez illett is Fingonra, mivel hosszú, sötét haját vastag copfokban, arannyal fonva hordta.

Tolkien írta: With regard to Findekano / Fingon it may be noted that the first element was certainly Quenya finde 'hair' - a tress or plait of hair (cf. findesse' a head of hair, a person's hair as a whole), but this is not conclusive proof that the name Finwe was or was thought to be derived from this stem. It would have been sufficient for Fingolfin to give to his eldest son a name beginning with fin- as an 'echo' of the ancestral name, and if this was also specially applicable it would have been approved as a good invention. In the case of Fingon it was suitable; he wore his long dark hair in great plaits braided with gold.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 5 hónapja #294119 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK

Enna Silme írta: Ez tényleg édi, de... kiket ábrázol? :oops:

Ez egy japán rajzfil két szereplője (Inuyasha)

A lófejhez meg... Azok normális lovak voltak.... Csak spéci tenyésztésűek hogy ne félenek a lidércektől.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 5 hónapja #294117 Írta: Enna Silme

Glorlyg írta: :lol: gportal.hu/picview.php?prt=15070 ... 56&index=4

Ez tényleg édi, de... kiket ábrázol? :oops:

képek:
egy elképzelés a nazgulok lovainak fejéről
a betűk rácsai mögött kibontakozó kép :) (Láttátok a Falu c. filmet?... Ugye?...)
Sárkányosok, figyelem! Szmaug
Balrog
csillagfény (Silme!!! :o )
nazgul
Valinor partjai
Galadriel
ez off, de szép
tünde

Több
18 éve 5 hónapja #294109 Írta: Feanor Faelivrin
Akár csak én. Ha alszom nincs velem baj. :wink:

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #294107 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

Feanor Faelivrin írta: Majdnem olyan mint én alvás közben :P :wink:

Off:Feanor akkor aranyos csak, és főleg nem csinál bajt, amikor alszik...

amúgy nagyon jó ez a kép, látszik, hogy szegény teljesen ki van merülve.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 5 hónapja #294096 Írta: Glorlyg

Több
18 éve 5 hónapja #294083 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sil: Fingon haja miért van minden képen befonva?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 5 hónapja - 18 éve 5 hónapja #294081 Írta: Enna Silme

Feanor Faelivrin írta:

Enna Silme írta: szerelmes szárnyasok :)

Ezen inkább csak a bal oldali szárnyas.

Tényleg. :oops: :oops: :oops: :oops: Úgy látszik, túl nagy hatással volt rám ahhoz, hogy jobban szemügyre vegyem partnernőjét. :mrgreen:

Alvó Feanor tündéri!!! Még ha illetlenség is ilyet mondani. ;)

szárnyas lányka (csak én találom úgy, vagy az arcéle tényleg hasonlít Reese Witherspoonéra? :lol: )

Több
18 éve 5 hónapja #294077 Írta: Feanor Faelivrin
Majdnem olyan mint én alvás közben :P :wink:

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #294075 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK
Alvó Fëanor

Fingon haja le van írva a Shibboleth-ben. (Silhez fordulni) Imádom a helyes copfjaival.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 5 hónapja #294074 Írta: Feanor Faelivrin

Enna Silme írta: szerelmes szárnyasok :)

Ezen inkább csak a bal oldali szárnyas.

Mindenkinek köszönöm a kapukat :wink:

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #294063 Írta: Enna Silme
Én is hoztam egy Mória kaput csak úgy feketén-fehéren: Klikk

És mivel gyengéim a kis szárnyas lények, hoztam olyat is párat. :) Ha már nagyon untok a tündéreimmel együtt, csak szóljatok. :D

ez picit alteros, de nekem nagyon tetszik
ez gyönyörűűűű! :P
törtszárnyú, bukott angyal :cry:
szemüveggel 8)
tündértánc
jó a sminkje :D
a kis vörös... :wink:
szerelmes szárnyasok :)
csini a fejdísze :)
Milyen szép... zöld :D

Több
18 éve 5 hónapja #294057 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 5 hónapja #294043 Írta: Feanor Faelivrin

Cerebrum írta:

Feanor Faelivrin írta: Valakinek megvan képen Mória nyugati kapuja? mert én akárhol keresem sehol sem találom.

Már elnézést a közbevetésért, de néha mosolyognom kell azon, hogy néhány Tolkient olvasó ember mennyire fantáziátlan... :)

Kedves Tűzlélek! Pontosan eme célt szolgálja a google nevű igen hasznos kis keresőprogram, ahová elég ha annyit bepötyögsz, hogy "gate Moria", és lám, máris tucatnyi képet kapsz a kérdéses kapuról. :wink:

Igaz én nem ezt írtam be, hanem azt hogy moria's gate és arra jött be egy két kép ami megnyithatatlan volt

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #294008 Írta: Sil

Theala Vandron írta: Sil, ez furcsa, ez a kép Mória kapujáról az én magyar kiadású könyvemben is benne van! Mondjuk nekem három az egyben, hiperszuper extra példányom van... A régebbiekben tényleg nincsen benne. :oops:

No, ezt jó tudni. A díszkiadás nincs meg nekem, várok egy olyan verzióra, ami nincs annyira teli nyomdahibákkal.

Tears unnumbered

Több
18 éve 5 hónapja #294007 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: KÉPEK
Valóban, a díszkiadásban, de csak a díszkiadásban bennevan Mória kapujának rajza.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 5 hónapja #294005 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: KÉPEK
Sil, ez furcsa, ez a kép Mória kapujáról az én magyar kiadású könyvemben is benne van! Mondjuk nekem három az egyben, hiperszuper extra példányom van... A régebbiekben tényleg nincsen benne. :oops:

Missy, hogy Fingon haja miért van mindenhol befonva, az egy nagyon jó kérdés! De én sem tudom... lehet, hogy Tolkien apánk valami papírszeletre ezt is feljegyezte? A kép egyébként nekem is tetszik... *nyif*

<:3)~ <:3)~

Több
18 éve 5 hónapja #294000 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: KÉPEK

Feanor Faelivrin írta: Valakinek megvan képen Mória nyugati kapuja? mert én akárhol keresem sehol sem találom.

Már elnézést a közbevetésért, de néha mosolyognom kell azon, hogy néhány Tolkient olvasó ember mennyire fantáziátlan... :)

Kedves Tűzlélek! Pontosan eme célt szolgálja a google nevű igen hasznos kis keresőprogram, ahová elég ha annyit bepötyögsz, hogy "gate Moria", és lám, máris tucatnyi képet kapsz a kérdéses kapuról. :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
18 éve 5 hónapja #293997 Írta: Sil

Mármint erre gondolsz? A nálunk szerencsésebb országokban benne van a könyvben (nálunk valamiért kimaradt).

Tears unnumbered

Több
18 éve 5 hónapja #293995 Írta: Sil

Alyr Arkhon írta: Az Éj Kapuja is Ted Nasmith, és nagyonjó.

Khm, John Howe. :wink:

A Fingon&Maedhros kép meg a Blood Tears c. Blind Guardian számhoz készült. :D :imááád BG:

Tears unnumbered

Több
18 éve 5 hónapja #293993 Írta: Feanor Faelivrin
Valakinek megvan képen Mória nyugati kapuja? mert én akárhol keresem sehol sem találom.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 5 hónapja #293992 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK

Alyr Arkhon írta: Igen, de mért rontotta el a címet?

Te még sosem gépeltél el semmit?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 5 hónapja #293991 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK
Fingon haja miért van minden képen befonva?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 5 hónapja #293983 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Nóli írta: A Fingon és Maedhros nagyon tetszik...
A kérdőjel címe Szürkerév, szerintem egyszerű tündék akik arrafelé vonulnak...

Igen, de mért rontotta el a címet?

Az Éj Kapuja is Ted Nasmith, és nagyonjó.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.105 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére