Találkozások

Több
19 éve 11 hónapja #230684 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Találkozások

_Neo írta:

_Neo írta: _Neo Felesegei Csoport:
ha iden vmelyik 7vege alkalmatos szamotokra, nagyon szivesen szerveznek 1 talit. A helyszinrol gondoskodom, a menut meg szavazasra bocsatanam. Jelenleg nagyon sushi parti vagyok (ne tessek megijedni, a sushi NEM a nyers halrol szol), amit termeszetesen szivesen elkeszitek szamotokra. A dolog nemi anyagi hozzajarulast igenyel, mivel az osszetevok baromi dragak.
Velemenyeket, javaslatokat leginkabb e-mailben varok.

Szereto ferjetek:

_N

Egy jelentkezo mar akadt...
Aszzonkaim! Ennyire nem erdekel benneteket eme kezdemenyezes?

Kolléganők!!! Ha nem jelentkeztek, mindent én fogok megenni :twisted: A ti saratok lesz, ha megint plussz kilókat szedek föl!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #230648 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözletem!

Sirgon Esgalnor írta: Már látom mi lesz a következő szülinapi ajándék a kedvesnek ha megnyered a lottót: Egy notebook minden létező csatlakozással ellátva.

Psszt! Ne adj neki ötleteket! :twisted: Van neki így is elég... :wink: :lol:

[size=9:nk24m0pn]Na, OFF OFF [/size] :)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #230647 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások

Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem! Leginkább nyolc-tíz plusz gép kéne a Fényi Gyula Gimnázium kollégiumába, hogy tudjanak az emberek a fontos dolgokkal foglalkozni, míg a sok barom honfoglalózik :lol: icke

Már látom mi lesz a következő szülinapi ajándék a kedvesnek ha megnyered a lottót: Egy notebook minden létező csatlakozással ellátva.

Több
19 éve 11 hónapja #230620 Írta: icke
Üdvözletem!

Leginkább nyolc-tíz plusz gép kéne a Fényi Gyula Gimnázium kollégiumába, hogy tudjanak az emberek a fontos dolgokkal foglalkozni, míg a sok barom Honfoglalózik :lol:

icke

Több
19 éve 11 hónapja #230595 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások

Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!

Gyerekek, kismarosi társaim! Nyugalom, türelem, Mau megtesz minden tőle telhetőt, csak az UW nem úgy gondolja, ahogy mi gondolnánk, és áll a bál, ráadásul Miskolcon a koliban kicsit alacsony ehhez a technikai háttértámogatás. Ne aggódjatok, záros határidőn belül minden megoldódik.

icke

ha webrarhely es php vagy cgi futtatas kell, szoljatok, elintezem

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
19 éve 11 hónapja #230593 Írta: icke
Üdvözletem!

Gyerekek, kismarosi társaim! Nyugalom, türelem, Mau megtesz minden tőle telhetőt, csak az UW nem úgy gondolja, ahogy mi gondolnánk, és áll a bál, ráadásul Miskolcon a koliban kicsit alacsony ehhez a technikai háttértámogatás. Ne aggódjatok, záros határidőn belül minden megoldódik.

icke

Több
19 éve 11 hónapja #230589 Írta: _Neo

_Neo írta: _Neo Felesegei Csoport:
ha iden vmelyik 7vege alkalmatos szamotokra, nagyon szivesen szerveznek 1 talit. A helyszinrol gondoskodom, a menut meg szavazasra bocsatanam. Jelenleg nagyon sushi parti vagyok (ne tessek megijedni, a sushi NEM a nyers halrol szol), amit termeszetesen szivesen elkeszitek szamotokra. A dolog nemi anyagi hozzajarulast igenyel, mivel az osszetevok baromi dragak.

Szereto ferjetek:

_N

Egy jelentkezo mar akadt...
Aszzonkaim! Ennyire nem erdekel benneteket eme kezdemenyezes?

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
19 éve 11 hónapja #230577 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Találkozások

Remete írta: Nekem még el se külték az emilt szoval te még jól érezheted magad ! (senki se törődik veleeeeem :( :cry: ) :lol:

De igen... küldök neked virtuális alamizsnát!!! (ha mondasz egy imát nem létező lelki üdvömért..., :D DD)

Több
19 éve 11 hónapja #230567 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: Találkozások
Remete: deee foglalkozunk veleeed ;) Hallgatunk Nyusziiiiit :D
Figyelem: engem még mindig nem enged be!
Mau: Légyszi... :oops: segíts rajtunk!
Fio: légyszi néhány kbs számot küldj el h mondhassak vmit a szüleimnek! Mert még nem döntötték el h el tudnak-e kérni...

...

Több
19 éve 11 hónapja #230518 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Találkozások
hé, nem úgy volt, hogy még nem műxik rendesen a cucc?

szóval nyugi
Mau (remélhetőleg) intézkedik az ügy érdekében

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 11 hónapja #230516 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem még el se külték az emilt szoval te még jól érezheted magad ! (senki se törődik veleeeeem :( :cry: ) :lol:

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
19 éve 11 hónapja #230447 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Találkozások
Én továbbra se tudok belépni a húzóprogramba.. A nevemben lévő ékezetekkel lehet a gond..

Any

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #230403 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Rabyn: oké, meg van dumálva. :)

Arden: nem tudom... sztem egy hat órás IC-vel. Ha van.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 11 hónapja #230314 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Fio: az ahelyzet, hogy még is meg kéne előlezgezned nekem 1500 pénzt. Nemtudom neked eljutattni addig amig kéne.. (legközelebb dec5én találkozom mttsekkel és nemtom ott lesz-e olyan aki át tudja neked adni a pénzt. )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #230292 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások
Fio:mennyire korai ic-vel??
mert szvsz megyünk mi is Carral...

Örökké nem eshet...

Több
19 éve 11 hónapja #230290 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
köszike 8)

busznővér

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 11 hónapja #230275 Írta: Fio
Cala: persze. De én egy jó korai IC-vel megyek fl, ha arra fel brsz kelni, akkor semmi akadálya. :)

Ryana: nyugi, ezen a Héten már meglesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Toma: én a 8.55-ös vonattal fogok menni.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 11 hónapja #230239 Írta: Cala
Fióanyu: én nem tudom h mikor leszek, de ha sikerül elkéredszkednem a suliból akkor majd szólok és mehetek veled?

...

Több
19 éve 11 hónapja #230238 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
húzásról: szépésjó, de akkor mihamarább legyen mert azért sztem nem mind1, h 3 nappal előtte tudom + h kit húztam... :P

vonatból támogatom a 8:55-öst. (Az már majdnem 9, nincs is korán ;) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
19 éve 11 hónapja #230237 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Találkozások
én így hirtelen azt mondanám, minél hamarabb, annál jobb:))

bár a többség szava dönt, de akkor is :roll: :)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
19 éve 11 hónapja #230234 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
9:55 vagy 8:55?

mert akkor úgy megyek fel Pestre

mert ugye én ellógom a szombatot

remélem nem akkora rakják be az évfolyam dogát.....

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 11 hónapja #230206 Írta: Fio
Szürke: nagyon szépen köszi. :)

Cueddo: tudom, és tudomásul vettem. De már mindenki számít a húzásra és sokan támogatják ezt az ötletet. Tehát lesz húzás!

Több
19 éve 11 hónapja #230159 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Aki nem járt még Kismaroson, vagy nem emlékszik rá hogy hogyan talál oda, és egyedül akar odatalálni:

sebcsaba.web.elte.hu/kismaros.gif

A ház nem pontosan ott van ahova rajzoltam, a lényeg hogy a vonatról leszállva végig kell menni a falu főutcáján (nem lehet eltéveszteni hogy melyik az), és amikor már mentél vagy 20-25 percet, és kint vagy a faluból, akkor nem szabad elkeseredni! Bal kéz belé, az erdő szélén magányosan áll egy szép nagy ház (gyermeküdülő vagy hasonló néven), no abban leszünk. De ha valaki csinál egy táblát "MTT ide!" felirattal akkor azt felrakjuk a kertésre...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
19 éve 11 hónapja #230134 Írta: Cala
Nem íroki pontos dátumot ,ert nem jut eszembe, de jelezze az akit esetleg érdekelne:
Jövő évben (asszem 2005 05 04 DE NEM BIZTOS!!!) Lesz Mark Knopfler Koncert a Sportarénában!
Később megpróbálok berakni linket.
A jegyek kb 9000 - 12000 HUF ig vannak. (az állójegy a 8000 HUF... azt hiszem)
Na később még jelentkezem.
Kit Érdekelne?
Puszi

...

Több
19 éve 11 hónapja #230126 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások
No, népek:

December 10-én a Fehér Tigris Shaolin Kung-fu Egyesület nyílt edzést tart az ORFK Rendészeti Szerveinek Kiképző Központjában. (A Lurdy Ház mögött, itt volt Angwenék szalagavatója ;) )
A hepaj este hétkor kezdődik és műsfél-két órán át fog tartani. Bemutatóznak a shia-shangok, (köztük láthatjátok az enyémet is a VK-győztes tao-gyakorlatával... :cool: ) és vszleg Si-heng is!
Mindenkinek ajánlott!

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 11 hónapja #230113 Írta: _Neo
_Neo Felesegei Csoport:

Szereto ferjetek:

_N

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
19 éve 11 hónapja #230102 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

EGY. Fio: sztem ne húzzunk. mailben már leírtam, hogy miért.

KETTŐ. jan28-30ig semmiféle Zebegény nem lesz, mert megint csak öten jelentkeztek. többször nem akarok beégni, hogy mindig bejelentek 18 főt, aztán két hét múlva lemondom. szervezzen valaki más, nekem elég volt.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 11 hónapja #230077 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Mi lenne ha szereznénk egy térképet Kismarosról, belinkelnénk, és belerajzolnánk a vasútállomást és a szállást összekötő - baromira eltéveszthető - 2 utcát, és akkor az is odatalálna, aki mindenféle extrém időpontban akar/tud jönni? Hmm?

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja #230072 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Találkozások
/me vasárnap megy, mint azt Fionak jeleztem volt: ami az időpontot illeti, remélem ELVIRA may' kisegít. De vki mesélje el, legyen szíves, az állomásról hogy jutok el oda, ahol Ti lesztek :) KÖSZI :)
És ne dobjatok ki, próbálok szociális lenni :P PP :D D

Több
19 éve 11 hónapja #230071 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem a 9:55-ös lenne jó,mert Karcagról jövök és addigra felérne a vonat a Nyugatiba.(Légyszi,ne kényszerítsetek rá,h korán keljek,pls,pls)

"Similis simili gaudet"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.280 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére