Találkozások

Több
19 éve 11 hónapja #230018 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Jelzem, hogy én a 1,5-es turnussal jövök, mivel 12:00-kor vége a sulinak Dunakeszin.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229982 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Vonatok a Nyugati PU ról ndulnak, saccperkábé az első 10 vágány vmelyikéről.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #229980 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözletem!

Húzóscucc megoldása folyamatban, ostorral állok a macska mögött, és sűrűn hajkurászom, hogy megcsinálja. Egész kis türelmet, napok kérdése.
A vonatok honnan indulnak? Itt közölném, hogy én előreláthatólag a délelőtti turnusban megyek - hacsak Maunak ez valamiért problémás nem lesz -, azon belül pedig a köz akarata szerint.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 11 hónapja #229979 Írta: Alyr Arkhon
Sztem meg kéne kérni.

Szvsz én nem fogok bemenni Pestre hogy utána ugyanazon az útvonalon visszamenjek.
Viszont az '55 ös vonat az zónázó, tehát Vácig sehol nem áll meg csak ha már nincs sín, úgyh én egy alternatív vonattal fogok menni.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #229978 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Hajaj, mekkora gondok!! :)

Alyr: figyu, az emailedet el tudnád küldeni Maunak?? Mert sztem segéy már herótot kap tőlem, hogy mindennap két email küldök neki ezügyben. :D

Más: Igen, KÉT CSOPORTBAN FOGUNK LEMENNI!!!!!!!

Az első csoport: a szombat reggeli 9.55-sel vagy 8.55-sel fog kimenni a faluba, ezt a két lehetőség van, lehet szavazni és nem csalunk. :) (Óh mondd, te mit választanáááál?? :) )

Az második csoport: Vagy 16.30-as vonat vagy 17.15-ös vonat lesz nekik a jó. Ha nem jó egyik sem, mert túl késő, vagy túl korán, vagy pont jó, de mégsem, akkor azt jelezze! Annyit mondok, hogy aki postavonattal akar jönni, az elé én ki nem megyek :P :)

Húzóscucc: hú....... Sztem Maut meg kéne kérni, hogy mégegyszer csinálja meg.... Sztetek?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 11 hónapja #229973 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Találkozások
GOMUNCS és Gyerekszoba Első összevont, Pán-csoportosulási találkozó!
A találkozó témája: A 2005-ös LEP (Ünnep Völgyzugolyban) eddig meghatározott feladatainak elindítása.
Időpontja: december 2. csütörtök 17 óra
Helye: Holnap tudom megmondani. CDfű vagy K@V

Utólagos kérdésekre válasz előre:
-Aki nem jön el, az majd jön máskor.
-Jöhet az is, aki nem tagja egyik csoportnak sem.
-Sokáig leszünk, tehát az is jöjjön, aki csak később tud.
-Akinek hamar el kell mennie az is nézzen be.

Minden segíteni vágyó emberke megjelenésére számítunk

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
19 éve 11 hónapja #229929 Írta: Alyr Arkhon
Mostan akkor ez a húzós cucc még mindig húzódik? ( :D )
Mer ha nem akkor nemkaptam emilt, ha meg de akkor mikorra lesz készen?
(a címem továbbra is a profilommal ellentétben luminatar@hotmail.com )

UI: Most láttam hogy a vipmail-es címemre érkezett egy levél, de benne egy nemműködő kóddal és névvel (tehát a többeik által ismertetett cucc) és újfent kérem hogy a luminatar címemre írjatok mer a vipmail csak akkor enged be amikor kedve van hozzá.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 hónapja #229913 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta:

anNamärie írta: Megmondanátok nekem egy pesti ember mobilszámát, akinek be tudnám fizetni azt a 700 Ft-ot?? Mert én akármikor ráérek, de Fiona csak olyan 3-4 naponta reagál az e-mailjeimre, és péntekig van határidő, nem akarok lemaradni Kismarosról!

Amint az üzijeidet megkaptam, rögtön válaszoltam rá. :P Ha nem kaptad meg, akkor priváttal is megdoblak.

Megkaptam az e-mailcímet, amit küldtél, írtam is rá, de most meg onnan nem érkezik válasz...

Any

Több
19 éve 11 hónapja #229904 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta:

Fiona írta: Hú, hát ez gáz.... Én mindenképpen délelőtt megyek fel Kismarosra, mert nekem teljesen máshogy van a szünet mint nektek. Aki tud, az érdeklődöjn utána, és azt is hogy mikor végeznek!

Én most szólok, hogy 18-án délután (vagy kora este) tudok kimenni Kismarosra, remélhetőleg lesz valaki, aki elnavigál a szállásra. Most irigylem igazán az iskolásokata téli szünetükért ::roll

Tavaly is megoldottuk, hogy akik későbbi vonattal jöttek, megmondták, mikor ér be a vonat, és kiment pár ember eléjük. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 11 hónapja #229859 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta:

Orsie / Fraktál írta:

Rabyn írta: 18a nem szünet??? Nekünk mintha az lenne (deg*** dolog, hogy le kell dolgozni a karácsonyt... Eddig sose kellett... )

Én ezért nem tudok menni Kismarosra, mert nekem 18.-a szombat munkanap és 20.-a hétfő már megint az, 1 napra meg nincs értelme lemennem :(

Ketten is leszünk, akik ugyanígy mennek. Szvsz te is jöhetnél.

Áh, szvsz nincs értelme szombaton este lerohanni és vasárnap du vissza. Inkább kihagyom, minthogy azon keseregjek, hogy mindenki hamarabb ért le és tovább marad, mint én... ha találkoznék Veletek, sokkal nehezebb lenne hazamenni. Inkább elmegyek majd azon a 7végén karácsonyi ajándékokat venni :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 11 hónapja #229856 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta:

Orsie / Fraktál írta:

Rabyn írta: 18a nem szünet??? Nekünk mintha az lenne (deg*** dolog, hogy le kell dolgozni a karácsonyt... Eddig sose kellett... )

Én ezért nem tudok menni Kismarosra, mert nekem 18.-a szombat munkanap és 20.-a hétfő már megint az, 1 napra meg nincs értelme lemennem :(

hát hiába kezdünk nem keresztény ország lenni...

pont akkor lesz munkanap???
szép... grat... akkor lógok...

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 11 hónapja #229853 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások

Orsie / Fraktál írta:

Több
19 éve 11 hónapja #229852 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Találkozások

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 11 hónapja #229843 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta: Hú, hát ez gáz.... Én mindenképpen délelőtt megyek fel Kismarosra, mert nekem teljesen máshogy van a szünet mint nektek. Aki tud, az érdeklődöjn utána, és azt is hogy mikor végeznek!

Én most szólok, hogy 18-án délután (vagy kora este) tudok kimenni Kismarosra, remélhetőleg lesz valaki, aki elnavigál a szállásra. Most irigylem igazán az iskolásokata téli szünetükért ::roll

Több
19 éve 11 hónapja #229839 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
18a nem szünet??? Nekünk mintha az lenne (deg*** dolog, hogy le kell dolgozni a karácsonyt... Eddig sose kellett... )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 11 hónapja #229834 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekünk nincs aznap suli legjobb tudomásom szerint. Az nem túl jó, ha többeknek van. De végülis lehet délelőtti és délutáni utazóturnus is, nem? :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 11 hónapja #229829 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
Nekem van suli,de én el leszek kérve. (Eru áldja szüleimet :D )
A suli nem tarthat vissza Kismarostól :D
Viszont ugye vkinek ott kéne lennie a városban (vagy falu?) ,de Fio ott lesz szal no problem :) (még...)

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 11 hónapja #229825 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerintem a délután 4óra az még jó, mert akkora aki pesti és sulija van oda tud érni valamelyik poályaudvarra......de javítsatok ki, ha tévedek.

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Több
19 éve 11 hónapja #229824 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Én úgy tudom, hogy az iskolásoknak nem kell suliba menni azon a szombaton, ugyanis dec. 24-e - amit 18-án kell ledolgozni - már amúgy is téli szünet.

Brisa

Több
19 éve 11 hónapja #229821 Írta: Fio
Hú, hát ez gáz.... Én mindenképpen délelőtt megyek fel Kismarosra, mert nekem teljesen máshogy van a szünet mint nektek. Aki tud, az érdeklődöjn utána, és azt is hogy mikor végeznek!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 11 hónapja #229807 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is nemrég tudtam meg, amit Daro modnott, és elég rendesen meglepődtem... De nekem nem gáz, én el tudok kéredszkedni a suliból! De a többiek hogy vannak ezzel?
Ez tényleg egy jó kérdés ám... 8)

Feel the sunshine 8)

Több
19 éve 11 hónapja #229803 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: Találkozások
Nemtom ki hogy van ezzel, de legjobb tudomásom szerint 18.-a munkanap, szal suli van meg munka. Erre mindenki gondolt, és épp ezért délután indulunk és én vagyok a hülye, vagy akkor ez most para? (mert engem személy szerint nem engednek el suliból)

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #229787 Írta: Fio

anNamärie írta: Megmondanátok nekem egy pesti ember mobilszámát, akinek be tudnám fizetni azt a 700 Ft-ot?? Mert én akármikor ráérek, de Fiona csak olyan 3-4 naponta reagál az e-mailjeimre, és péntekig van határidő, nem akarok lemaradni Kismarosról!

Amint az üzijeidet megkaptam, rögtön válaszoltam rá. :P Ha nem kaptad meg, akkor priváttal is megdoblak.

Több
19 éve 11 hónapja #229778 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Találkozások
Megmondanátok nekem egy pesti ember mobilszámát, akinek be tudnám fizetni azt a 700 Ft-ot?? Mert én akármikor ráérek, de Fiona csak olyan 3-4 naponta reagál az e-mailjeimre, és péntekig van határidő, nem akarok lemaradni Kismarosról!

Any

Több
19 éve 11 hónapja #229698 Írta: Fio

Meleth_lin írta: Küldjétek már tényleg priviben a neveket, kérlek! (Fio: tesóm elfelejtette a jelszavát, szóval az az email-cím sehogysem fog működni...)

Szóljál Maunak! :P :) Ezt tudom javasolni!
Ne aggódjatok, Mau meg fogja oldani a húzós cuccot. Csak neki is nethez kéne jutnia meg ideje is kell hogy legyen. [size=9:3172najn]Engem is bosszant, hogy nem működik, higgyétek el.[/size]

Több
19 éve 11 hónapja #229695 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Találkozások
Küldjétek már tényleg priviben a neveket, kérlek! (Fio: tesóm elfelejtette a jelszavát, szóval az az email-cím sehogysem fog működni...)

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
19 éve 11 hónapja #229694 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: Találkozások
Na Hellohello...
Még mindig nem megy nálam a neves cucc... nem lehetne esetleg priviben elküldeni a kihúzottak nevét?
Légyszi oldjátok meg valahogy! :oops:
Előre is köszi!

...

Több
19 éve 11 hónapja #229676 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Találkozások
JÖVŐ HÉT SZOMBATON MEGYÜNK EGY FOTÓS BARÁTOMMAL BÉCSBE? AKINEK VAN KEDVE JÖNNI ÍRJON PRIVIT: A VONAT 6-10 KOR MEGY A KELETIBŐL, és 9-10 re van ott. Ha van kedved gyere Te is.

Ár: 5820 Kb ez a vonatjegy oda vissza.

FoNtos: nem Mecsi, Shaman vagy Navadripram megy, mint Feri leszek ott.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
19 éve 11 hónapja #229665 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsi korizós bagázs!

2004. december 3-án, azaz jövő pénteken, 5-kor (vagyis 17:00-kor, és véletlenül sem félhatkor) találkozunk a bejáratnál!

barátot, barátnőt, ismerőst, plüssmacit lehet hozni, minél többen vagyunk, annál jobb. B)

puß
Ry

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
19 éve 11 hónapja #229616 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
nem lenne egyszerűbb papíron megoldani?

sehogy semmien mail nálam

:?: :geek:
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.240 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére