- Köszönetek: 0
Találkozások
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Meghívó
A MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG Kórusa szeretettel meghív téged és családodat
2004. november 20-án 19.00-kor kezdődő Musical Estre. Helyszín: Ipartestületi Székház 1077 Budapest, Wesselényi u. 73.
Belépő: 400 Ft.
Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben.
A műsorban részletek csendülnek fel
az Evita, a Nyomorultak, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Padlás, a Macskák, A muzsika hangja, Az Operaház Fantomja, a My Fair Lady, az István, a király, és a Dzsungel könyve c. musicalekből.
Illetve többek között Pilinszky János, Weöres Sándor és József Attila versei hangzanak el, illetve mókás bohózatok, színdarabrészletek.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fio
- Nem elérhető
Rogue
Eldamyn
Aranna
Legolin
Meleth_lin
Brasovszki Gáborné (Frodó)
Lengyel Florentina
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
kriszana írta:
Kincső, mi megyünk Rayannal + Ancalimonék is jönnek, de már rég megvettük a jegyeket.Kincső (Thilanna) írta: Hahó Népek!
Mint gondolom (az érdeklődők közül) sokan tudjátok, november 24-én, szerdán 19h-tól lesz a Kaláka 35 éves születésnapi koncertje a Zeneakadémián.
Szóval kérdezném, hogy ki jön(ne), és akarunk-e együtt menni, meg ilyenek?
Jegyekről itt .
Ha akartok jönni, igyekezzetek, mert már két hete is alig volt jegy...
Rózsa/anyu felhívta őket telefonon, és bár az 1500 Ft-os jegy valóban nagyon fogy, 2500-as még van bővan.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
XVII. Magyar Kendo Csapatbajnokság
IDEJE: 2004. november 20. (szombat) 11:30 ajtónyitás 10:00 óra HELYE: Budapest, Kodály Zoltán Gimnázium, Marcibányi tér 1.
Akit erdekel, jojjon el megnezni, nagy elmeny lesz, garantalom!
[size=9:149pegxa]Reszletek priviben[/size]
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Gandalf
- Nem elérhető
Völgyzugoly ( volgyzugoly.uw.hu/ ) rendszeres látogatói és fórumozói számára most szombaton, azaz november 20-án élő találkozót szervezünk, a Kicsi @ Világ Teaházba! Találkozó 13:30-kor a Deák-téren a 3-as metró kijáratánál! Aki jönni szeretne, jelezze előre Völgyzugoly fórumán!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kincső, mi megyünk Rayannal + Ancalimonék is jönnek, de már rég megvettük a jegyeket.Kincső (Thilanna) írta: Hahó Népek!
Mint gondolom (az érdeklődők közül) sokan tudjátok, november 24-én, szerdán 19h-tól lesz a Kaláka 35 éves születésnapi koncertje a Zeneakadémián.
Jegyekről itt .
Ha akartok jönni, igyekezzetek, mert már két hete is alig volt jegy...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
Jegyekről itt .
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
www.petitiononline.com/Fuveszke/
FELHÍVÁS
az ELTE súlyos gazdasági helyzete miatt
veszélyben
az ország legrégebbi, 1771-ben alapított, jelenlegi helyén, a Józsefvárosban
150 éve működő
Füvészkertje,
az Eötvös Loránd Tudományegyetem 234 éves Botanikus Kertje,
a mintegy 6000 növényfajt, és változatot bemutató élő növénygyűjtemény,
az oktatás minden szintjén (egyetem, közép- és általános iskolák) a növényvilág megismerését szolgáló létesítmény,
a széleskörű ismeretterjesztés, természet- és környezetvédelmi nevelés színteréül használt élő múzeuma,
Budapest országos jelentőségű természetvédelmi területe,
a hazai tájakon, ill. az egész Földön veszélyeztetett, kipusztulóban lévő növényritkaságok menedéke,
Molnár Ferenc Európa szerte ismert ifjúsági regényének, a
Pál utcai fiúk történetének egyik színhelye,
a főváros betonrengetegében élő legifjabbaknak az élet, a környező sokszínű világ első felismerését, az élet alkonyát járóknak pedig pihenést, megnyugvást biztosító „zöld sziget”.
Annak érdekében, hogy az Egyetem intézményeként, eredeti működésünket folytatva a továbbiakban is fennmaradhassunk, kérjük aláírásával, illetve
2004. november 18-án délután 17 órakor a Botanikus Kert bejáratánál (Budapest VIII., Illés u.25.) megjelenésével támogassa a Füvészkertünket.
Köszönettel,
Dr Isépy István
A kert vezetője
Tel.: 0036 (1) 314 0535
Any
- Laurelen
- Nem elérhető
Aralataion írta: November 18án csütörtökön ismétlésre kerül a KORCSOLYA-tali találkozó 16:30kor a Műjégpálya bejárata előtt Amúgy beszámoló a mairól az élménybeszámolóban
alternatívaként, szeretnék egy 17.45-s talit is meghirdetni ugyanott. (a félötösöket pedig szépen kérjük ne fáradjak el hat előtt... )
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Fiona írta: Alyr: ha jössz musicalestre vagy TK-ra, akkor nincs gond. Ha nem jössz egyikre sem, akkor vkinek add oda a pénzt aki jön musicalestre és oda tudja adni nekem.
Tekintve, hogy a TK 15-e előtt lesz, és én jeleztem, hogy aznap jön meg a diákhitel, aligha tudnám ott befizetni.
Asszem odaadom valakinek...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Fio
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Fiona írta: KISMAROS!!!!
No szóval a fejlemények:
Beszéltem a nénivel és azt mondta, hogy a pénzt ELŐBB KELL BEFIZETNI!!!!! Tehát mindenkit kérek arra, hogy musicalestig jutassák el nekem az 1500 Ft-ot, aki nem hozza az végül is nem gond, de számíthat arra, hogy ki fogom h*rélni!!!!
Pénzügyek: akik ágyban alszanak azoknak 1500 Ft akik hálóZsákosok (ezt a poént, muhaha:)) azok csak 700 Ft adjanak be.
Nemtom mikor lesz a musicalest, (de mingyár megnézem) 15-e után tudok fizetni egy igen rövid időszakban amíg nem költöm el a diákhitelt. Hol? Mikor?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Rabyn írta: Akkor én mégsem tudok menni: (( Ugyanis nincsen semennyi pénzem se)
Rabyn, neked elnézem, és egyelőre befizetem neked.
Házban alvók:
Rabyn
Galadh
Thaur
Fim
Adelard
Minerva
Esgal
Ery
Jacopo
Natalee
Arden
Carnimirie
icke
Mau
Szürke
Mag
Silcucc
Ryana
Éowyn!
Kincső
Kinga/Pippin
Elanor
Daronight
Drowse
Inczy
Rogue
Gumipók
Alyr
Phelan
Eleira
VanHellsing
PiciHobbit
Toma
Léofwine
Mírrand
Cala ?
Milendoria
Nimrocco
Hálózsákosok:
Dodie
Estel
Arwena
Vénia
Kenza
Cueddo
Zizzo
Esgal Eithel
Eldamyn
Aranna
Eena
Drizzt
Nimdorc
Theia
AnNamarie
Casaubon
Legolin
Meleth_Lin
Remete
Ring
Fiona
Egy éjszakások ágyban:
Ulmo 1. éjszaka
Artemisz 1. éjszaka
Egy éjszakás hálózsákban:
Gilloth 2. éjszaka
- Rabyn
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
No szóval a fejlemények:
Beszéltem a nénivel és azt mondta, hogy a pénzt ELŐBB KELL BEFIZETNI!!!!! Tehát mindenkit kérek arra, hogy musicalestig jutassák el nekem az 1500 Ft-ot, aki nem hozza az végül is nem gond, de számíthat arra, hogy ki fogom h*rélni!!!!
Pénzügyek: akik ágyban alszanak azoknak 1500 Ft akik hálóZsákosok (ezt a poént, muhaha:)) azok csak 700 Ft adjanak be.
- Laurelen
- Nem elérhető
ugye még ismétlésre kerül ez a javaslat! )))))))))))))))))))Aralataion írta: Csütörtökön, azaz November 11én 17:00kor találkozás a Műjégpálya bejárata előtt? KORISZEZON VAN!!!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Namarie
- Nem elérhető
*Niko* írta:
_Neo írta: Hetvegen Szegeden val valakinek kedve sorozni menni? En ott leszek...
Ha már, akkor légyszi hozd a dvd-met is
_Neo, szvsz a Beszélgetősben is hirdesd!
(én már nem vagyok Szegeden)
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- _Neo
- Nem elérhető
*Niko* írta:
_Neo írta: Hetvegen Szegeden val valakinek kedve sorozni menni? En ott leszek...
Bejegyzes torolve, anyagi okok miatt nem tudok menni
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- *Niko*
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
a gyöngyfűzők valája - by Csele
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Drizzt
- Nem elérhető
Sorozni ? Háború lesz ? Kell a sereg ?
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Kincső
- Nem elérhető
Ha jól emlékszem középsuliban jan. huszonkevés a félév vége... Talán kb. egy héttel utána még nem szadiznak újra a tanárok.
- Cueddo
- Nem elérhető
örülök, hogy így lelkesedtek, köszönöm a jelentkezéseket!
én a jan28-30 hétvégére gondoltam (P-Szo-V). sokat töprengtem, hogy mikor is legyen, mert attól félek, így kicsit bezavar Kismaros és Gesztes között félúton (nagy reményeket fűzök ahhoz, hogy az utóbbi is megrendezésre kerül idén is... ugye? )
aztán lehet, hogy már rég foglalt ez a hétvége, holnap megkérdezem a gondnokot. ha esetleg semmiképp nem tudom összehozni a januárvégét, mit szólnátok egy április végi időponthoz? (de ez tényleg csak vészhelyzet.) sztem LEP után úgyis nagyon fogunk vágyni egy kellemes hangulatú talira, távol a világtól...
FONTOS: 18 ágy van + még x hálózsákos befér (az x kevesebb, mint 6).
az egész dolog ára 3000 forint, sajnos nem bírtam lealkudni, akárhogy könyörögtem, hogy nem kell ágynemű, stbstb...
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- _Neo
- Nem elérhető
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Aeglos
- Nem elérhető
Lutin most mesélte, hogy farönkökből vannak kivájva az emeletes ágyak, és tsudásak!
És az a 18 ágyas szoba, amiben lennénk olyanokkal van tele!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.