Találkozások

Több
20 éve 5 hónapja #195327 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Figyelem!!!

Szóval jövőhét kedden (május 25.) 15:00-tól (tehát délután 3 órától) szereplőválogatás a KHE-re (Kis Humoros Előadás). Tali: a Margitszigeten, mondjuk a bejárónál a szokott megállóban (nem a 4-6 villamoséban, hanem a buszéban). Mindenkit szeretettel (és gonosz tekintetű bírákkal :twisted: ) várunk :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #194889 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

no, 5-én TK is lesz, a világért sem szeretnék keresztbeszervezni :) ha 19-e sem jó,
akkor:

Turandot
jún13-vasárnap, délelőtt 11.00
, aki szeretne jönni, az írjon nekem emilt a cueddo@yahoo.co.uk címre, sebesen. aztán sztem gyorsan gyűjtsük egybe a pénzt, és vegyük meg a jegyeket.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #194456 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Kaposi Angéla, Varda, betegsége miatt sajnos nem tudja megtartani ma az utolsó Quenya előadását, ezért ma

Baksai Károly, _Neo, fog beszélni nekünk a quenya nyelvhez tartozó írásmódról!!!

Megértéseteket köszönjük!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #194228 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor marad 13 az operára...végülis, tán nem gáz az a 11 óra...vagy igen?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 5 hónapja #194217 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Találkozások

Ringbearer írta: Tényleg Sting koncertre ki akar jönni? asszem megint az az ingyenes kapcsolat-koncert.

Igen, ingyenes, és a Hősök terén lesz a T-mobile nap alkalmából.
Bővebb infók itt:

www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000089054

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 5 hónapja #194211 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások

Esgal írta: Érdekel engem is, de 5-én tényleg Sting koncert, és nem kizárt, h oda is mennék. Mit szóltok a 19-hez?

Tényleg Sting koncertre ki akar jönni? asszem megint az az ingyenes kapcsolat-koncert.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 5 hónapja #193979 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha már opera akkor egy kis Teaser: úgy tudom, július közepetáján (még a tábor előtt) megint lesz Koltai-féle Bakáts téri, ezúttal az Álarcosbál, Verditől. 8)[size=9:30syodeb]Majd nézzetek meg benne! ;) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #193952 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha minden igaz, a tizenkilencedikei hétvégén mennénk Sirályrétre. Úgyhogy elvben az sztornó.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 5 hónapja #193930 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Érdekel engem is, de 5-én tényleg Sting koncert, és nem kizárt, h oda is mennék. Mit szóltok a 19-hez? Vagy lesz akkor is valami?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 5 hónapja #193851 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

JAVASLATOM EGY KÖVETKEZŐ OPERALÁTOGATÁSRA: (Operaházban lesz)

TURANDOT

jún5-szombat (19.00)
jún13-vasárnap (11.00)
jún19-szombat (17.00)

gyorsan mondjátok, hogy van-e kedvetek + mikor.
én nagyon örülök, nekem ez az abszolút kedvencem az operák között, és 2-3 év után végre újra előadják.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 5 hónapja #193766 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedvesek!

Ugye nem felejtettétek el, hogy május 15-én, most szombaton Tolkien Klub lesz a Zöld Macskában?!

A program:

Május 15 . (szombat) 14:30

14:30 - 16:00: Beszélgető-sarok: Középfölde népeiről
16:00 - 17:00: Quenya nyelvlecke - Kaposi Angéla
17:00 - 18:30: Két világ határán - A féltündék - Füzessy Tamás

A Beszélgető-sarok ban ezúttal az eddigiektől eltérő vitára hívjuk az érdeklődőket. A kérdések, amelyeket feszegetni fogunk, a fajok közötti kapcsolatokra vonatkoznak majd egy kissé sajátos szemszögből.

Ők azok, akik két világ határán állnak, s sorsukat a legszebben talán éppen Elrond és Arwen élete példázza. Választásuk, kétségeik, Középföldén elfoglalt státusuk mindig foglalkoztatta az olvasókat.
Az előadás során Füzessy Tamás rávilágít a féltündék történetére a Tolkien-i mitológián belül.

A helyszínre vonatkozó további részleteket a főoldal Tolkien Klub címe alatt találjátok.

Mindenkit szeretettel várunk!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #193658 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
hát én szívesen résztvennék egy pub-ozós buliban, mint múltkor:)
sztem megyünk.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 5 hónapja #193646 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Lesz valami közös együttlevés a TK után szombaton?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 5 hónapja #193399 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsi Nagy Nyári Találkozóra
pénzbefizetési lehetőség
[size=9:23qpg0ws](most a héten ezek, de lesz majd később is alkalom...)[/size]

május 11, kedd, délután 2-től a Dodie-által meghirdetett Margitszigeti találkozón. Én csak délután csatlakozom a társasághoz, aki fizetni akar addig maradjon.

május 12, szerda, 12-13 között, az ELTE-TTK lágymányosi "Északi" tömbjénél (Kint előtte egy padon, vagy ha esik akkor bent a portánál.)
(Térkép itt.)

Ha nem találnátok meg (06-30) 437-28-57.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja #193220 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta: Kicsit OFF: csak én vagyok rohadt béna, vagy tényleg nem lehet új eseményt feltölteni a Kalendáriumba? :oops: :roll: Nem találtam ilyen gombot... :? (/me gondolta hogy feltölti a keddi talit, de nem sikerült... :roll: )

Be kell menned valamelyik főkategóriába (pl. MTT), ott rákattintani a kívánt dátumra és ott már meg fog jelenni az "Új esemény" (vagy valami ilyesmi) gomb. Ha kitöltötted a dolgokat, akkor még várnod kell az engedélyezésre.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #193217 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Találkozások
NPB avagy a Nagy Pápai Buláj

Terveim között szerepelt már régen, hogy másokat meghívjak, és megmutassam nekik a ezt a szép várost. Ennek most konkrét ideje is van: július 2-4 ig. Péntektől vasárnapig.
Ebben kérem a ti segítségeteket is. Ez egy program tervezet, és minden remek ötletet szívesen várok.

Péntek:
Érkezés: Kb.: 10.55 re a vasút állomásra, onnét busszal megyünk ki a mező kollégiumába (még szervezés alatt)
Elhelyezkedés, lerakodás, ebéd…

Kb.: 14 órától 17 óráig idegenvezetővel Pápa bemutatása (templom, kékfestő, stb…) szervezés alatt

17 től szabadprogram. (beszélgetés, várkert, Hársfavirág)

Szombat:
Kirándulás a Magányos Hegy-re. (Somlóra)
Indulás Kb.: 9-órakor, bérelt busszal.
Séta fel a várhoz, (ősi törp erőd) meg a kilátóhoz
Kb. 14-órakor ebéd egy pincében, törköly meg pöri meg bor (18 éven felülieknek)
Kb. 17-órakor visszaindulás pápára.
Szabadprogram, esetlegesen bogrács paprikás krumplival.

Vasárnap:
Szabadprogram egész nap meg készülődés haza.

Kb. 20-órakor megtörlöm a homlokom: Na ezzel is megvagyunk!

Nagy vonalakban ennyi. Kb. 18-23 főre számítok, a pontos pénzügyi kalkuláció majd később, a dolgok előre haladtával.

(ez egy felugró ablak, amely néha megjelenik itt :roll: )

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
20 éve 6 hónapja #193183 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Nahát úgy néz ki h ebbQl Margitsziget lesz:) Tehát a találkozó kedden lesz, 10:00kor a Nyugati Pályaudvar fQbejárata elött a lépcsQkön valahun. gyertek gyertek sokan, aki késQbb jönne, az hívjon fel(06203953098) és megmondom hol vagyunk.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #193143 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Emberek!

Május 22.-én (két hét múlva szombaton) este kilenc órakor a pannonhalmi piactéren Varga Mikós főszereplésével István, a király (a rockopera) lesz! :D
Ha érdekel titeket, és szeretnétek jönni, jelezzétek!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #193079 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodie sok jó ember kishelyen is:)))

A mostani állás szerint jóidő lesz. De ha mégse akkor jühetünk még mindig ide.)
Amugy ha rend van a nagyszobában (és most rend van) akkor olyan 20 ember befér:) Igaz, hogy egymás ölében de befér:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #193070 Írta: Dodiee

Rabyn írta: UGYE SENKI SE FELEJETTE EL EZT:

Dodie írta:

Na, Palimadár, akit minden hülyeségre rá lehet venni jelentkezik...
Tehát, mint Toma írta, május 11.-ére, vagyis jövőhét keddre szerveznénk egy talit akárhová, eddig felmerült ötletek:
Városliget : összenépi danaj, éneklés, hippimód ugrálás a fűben, esetleg bringóhintóbérlés, valamint láblógatás, fagyi- és vattacukorzabálás)
Margit-sziget: kb ugyanazok mint a Liget esetében
Csúszdázás a Gellérthegyen : csúszdázás a Gellérthegyen egyéb programokat ott nem tudok, bár biztos van még ott vm ami vicces.
A tali 10kor lenne a Nyugati főbejáratánál,(nem később nem korábban, Tomát ekkor rúgják ki otthonról éljen a család) max(!!) fé11ig várunk, de ez még változhat. Gyertek minél többen!!! Igen, később is lehet csatlakozni, persze addig jó lenne ha kiderülne h hova megyünk.. szal ki jönne, és hova menne szívesen??

és ezt: HA NEM LESZ MELEG IDŐ AKKOR FELJÖHETÜNK HOZZÁNK DVDZNI VIDEOZNI STB MERT ITT MINDEN VAN ANYA DOGOZIK A TESOIM SULIBA SZAL JÖHETÜNK HOZZÁNK MÁR ELKÉRTEM A LAKÁST!

Rabyn, nálatok nem fogunk elférni. legalábbis remélem hogy jönnek még emberek:PP azért mindenki imádkozzon Eruhoz a jó idQért!!

Több
20 éve 6 hónapja #193034 Írta: Rabyn
UGYE SENKI SE FELEJETTE EL EZT:

Dodie írta:

Tehát, mint Toma írta, május 11.-ére, vagyis jövőhét keddre szerveznénk egy talit akárhová, eddig felmerült ötletek:
Városliget : összenépi danaj, éneklés, hippimód ugrálás a fűben, esetleg bringóhintóbérlés, valamint láblógatás, fagyi- és vattacukorzabálás)
Csúszdázás a Gellérthegyen : csúszdázás a Gellérthegyen egyéb programokat ott nem tudok, bár biztos van még ott vm ami vicces.
A tali 10kor lenne a Nyugati főbejáratánál,(nem később nem korábban, Tomát ekkor rúgják ki otthonról éljen a család) max(!!) fé11ig várunk, de ez még változhat. Gyertek minél többen!!! Igen, később is lehet csatlakozni, persze addig jó lenne ha kiderülne h hova megyünk.. szal ki jönne, és hova menne szívesen??

és ezt: HA NEM LESZ MELEG IDŐ AKKOR FELJÖHETÜNK HOZZÁNK DVDZNI VIDEOZNI STB MERT ITT MINDEN VAN ANYA DOGOZIK A TESOIM SULIBA SZAL JÖHETÜNK HOZZÁNK MÁR ELKÉRTEM A LAKÁST!

Több
20 éve 6 hónapja #193013 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves TVnéző Gyerekek, Vállalkozó szelleműek és kevésbé!

2004. Június 11-13án ismét megrendezésre kerül a Sport Sziget fesztivál.
Tudomásomra jutott, hogy megintcsak lesz bungee jumping...azt sajnos még nem tudom, hogy ingyért lesz-é. De, ha netalántán, esetleg, mégiscsak lehet 0 pénzért halált ugrani, lenne-e olyan bátor egyén, aki hajlandó velem sorbanállni eme felemelő élmény kedvéért??
Ha igen, az ajánlatokat kérem priviben, smsben, személyesen megtenni! :wink:

Csak azért szóltam most, hogy senki ne szervezzen akkorra semmit! És a vizsgázóknak - mint én is - egy fél nap azért belefér...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #192997 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee írta: Patiszon: web.tvnetwork.hu/vidaa/wic/beltane/index.html

[size=9:20ie1vp5]u.i.: nem emlékszem rád... neked volt szöke hajad? :? [/size]

Köszönöm szépen, megnéztem az oldalt, és megtudtam, hogy miért is voltunk ottan :) )
Nem, nem szőke a hajam, kb. úgy nézek ki, mint az avatárom, csak szemüveges vagyok és nem szoktam kibontva hordani a hajam (jókor mondom, mert most pont úgy van... :) ))
Semmi baj, hogy nem emlékszel rám, én sem emlékszem Rád, szóval egálban vagyunk, de ha lesz még találkozó, jövök, és megkereslek, és megismerjük egymást :) )

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
20 éve 6 hónapja #192677 Írta: Görénycucc
Görénycucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Brühühühü.... Mivel nem sokakat mozgatott meg a ballagásom, azért még eccer beírom a dolgot... Szóval holnap, 8-án, 10órakor ballagás, Budaörsön az Illyés Gyula Gimnáziumban... Remélem azért valaki idenyomja a pofikáját... :oops: :(
/megközelítés: piros 40-essel a móriczról, gimnázium megálló/ Puszika!

Az úúúúúútragonoszGörénycucc :)

Több
20 éve 6 hónapja #192642 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Padlásra jelentkezni még kedd (május 12.) estig lehet! Holnap megmondom hány jegy van! Jó lenne fizetni is addig! :!: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192405 Írta: Dodiee
OK, mivel úgy látom Cica törli az "én is jönnék" hozzászólásokat(ami persze teljesen normális, az én ibám h nem írtam h priviben írjon aki jön), így kérném azokat, akik jönnének, hogy priviben szóljanak. azok is, akik már írták ide h jönnének!!!!! oks?

Több
20 éve 6 hónapja #192375 Írta: Rabyn
HOLNAP AKI JÖN MOGY BALLAGÁSÁRA NÉGY FÉL ÖT KÖZÖTT LEGYEN ÚJPEST KÖZPONTBA

Több
20 éve 6 hónapja #192233 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső tegnapelőtt írta: Na ide is beírom. :wink:

Kincső a Zene topicban április 28-án írta: Padlás? Mi az osztállyal megyünk a május 15-eire, le van foglalva 31 jegy, de szvsz jópáran nem fognak jönni. Megpróbálom megszerezni a felszabaduló jegyeket, ha nem kapnátok amúgy, jó? (Aztán osszátok el magatok közt valahogy... )

Kincső a Zene topicban ma írta: Figyelem Padlásosok! :wink:
Most már biztos, hogy néhány jegyet tudok szerezni amájus 15-i 19 órás előadásra!
Szóval akit érdekelne, az sürgősen írjon privit vagy e-mailt telefonszámmal! Szerdán tudom meg, hogy pontosan hány jegy eladó (1500 HUF), de ezen a héten el kéne dönteni (azaz pénteken meg kell mondanom, tehát csütörtök estig lehet jelentkezni), hogy hány kell nekünk, mert ami nem kel el, azt visszamondják! :!:
A jegyeket túljelentkezés esetén értelemszerűen jelentkezési sorrendben fogom odaadni.
Az 1500 HUF befizetését jó lenne, ha csütörtökön el tudnánk intézni, mert nem biztos hogy meg tudom előlegezni! :roll: :!: Gondolom lesz csütörtökön Szkíták próba a Margitszigeten, ott megtalálható leszek. :idea:
Kincső

Na ebből csak az a változás, hogy mégsem tudom még, hány jegy lesz pontosan, de JELENTKEZZETEK!!!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #191933 Írta: Dodiee
Városliget: összenépi danaj, éneklés, hippimód ugrálás a fűben, esetleg bringóhintóbérlés, valamint láblógatás, fagyi- és vattacukorzabálás)
Csúszdázás a Gellérthegyen: csúszdázás a Gellérthegyen ;) egyéb programokat ott nem tudok, bár biztos van még ott vm ami vicces.

Több
20 éve 6 hónapja #191903 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedden jóltudom érettségi szünet van.

és én spec Bp-n leszek aki mondjuk kíváncsi rám vagy van valami elvámolni valója vagy csak összeröffenést szeretne az jelezzen nekem

köszi:Toma

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.280 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére