Találkozások
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
_Neo írta:
Mellesleg a bulej kezdesi idopontja 1800, elobb csak a pakolok jojjenek, kesni mindenkinek szabad, sot, kotelezo ß)
És a pakolók mikorra menjenek?
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
_Neo írta: a bulej kezdesi idopontja 1800
wow, idöutazunk?:DDD
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Telcontar Léli írta:
Igenis, értettemBrisa írta: Léli, én ott leszek 6-ra a Móriczon. És gyere mindenképp!
Más nem jön a Móriczra 6-ra? Az tök jó, Brisával kettesben fogunk onnan buszozni _Neo koleszáig
*Aeglos csöndben jelentkezik, hogy jönne Veletek*
Egyébként szerintem még többen is jönnek ekkor, de a tömeg csak jövő héten mutatkozik meg
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Léli, viszek kólát is ...
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Ja és holnap kori öttől, tali a műlyégpálya előtt, ha késtek, benn a jégen!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Léli
- Nem elérhető
Igenis, értettemBrisa írta: Léli, én ott leszek 6-ra a Móriczon. És gyere mindenképp!
Más nem jön a Móriczra 6-ra? Az tök jó, Brisával kettesben fogunk onnan buszozni _Neo koleszáig
Valószínű viszek majd almalevet, meg vagy palacsintát, vagy tortát (attól függ, mennyi időm és energiám lesz) Ja, meg Póknak gitárt, szóval lehet majd jókat énekelni
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Brisa írta:
Ladislas írta: A kaja mi legyen? Tudok hozni gyümölcs tortát, parfét, apró sütit, sós cuccokat...mégis mit hozzak?
Teasütit hozzál. Rabyn, te pedig teát. Azt én is hozok (mármint filtert), és elteázgatunk a havas tájat nézegetve (_Neo gondoskodj lécci a panorámáról ).
Brisa draga: erdekes lesz, pincehelysegben... ß)
Mellesleg a bulej kezdesi idopontja 1800, elobb csak a pakolok jojjenek, kesni mindenkinek szabad, sot, kotelezo ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Brisa
- Nem elérhető
Ladislas írta: A kaja mi legyen? Tudok hozni gyümölcs tortát, parfét, apró sütit, sós cuccokat...mégis mit hozzak?
Teasütit hozzál. Rabyn, te pedig teát. Azt én is hozok (mármint filtert), és elteázgatunk a havas tájat nézegetve (_Neo gondoskodj lécci a panorámáról ).
Ja és én is a szénsavmentes üdítőket preferálom.
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A kaja mi legyen? Tudok hozni gyümölcs tortát, parfét, apró sütit, sós cuccokat...mégis mit hozzak?
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Brisa
- Nem elérhető
- _Neo
- Nem elérhető
Kavet veszunk mi, max tejet kell majd hozni.Rabyn írta: Figyelem!
Jelenleg ugy néz ki, hogy lesz palacsinta a bulin.. Namost kell bele tőteni való! (ezért hozzaok belevalót, lekvárt meg kakajot meg ilyeneket)
Meg kell majd valami amit iszunk utána mert tapasztalat, hogy a palacsinta után az meber szomjas lesz! (én specko NEM tudok innivalót hzni hacsak a háziteja nem jó
Ja és hozzatok kávét (vagy abba valót tejet)
Ha vki hoz kakajot v lekvart, e-mail me szerda ejfelig, h tudjam, mit kell venni!
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Rabyn
- Nem elérhető
Jelenleg ugy néz ki, hogy lesz palacsinta a bulin.. Namost kell bele tőteni való! (ezért hozzaok belevalót, lekvárt meg kakajot meg ilyeneket)
Meg kell majd valami amit iszunk utána mert tapasztalat, hogy a palacsinta után az meber szomjas lesz! (én specko NEM tudok innivalót hzni hacsak a háziteja nem jó
Ja és hozzatok kávét (vagy abba valót tejet)
- _Neo
- Nem elérhető
Brisa írta: És ez mulatós parti lesz, vagy itt fogjuk a LEP tanulságait is levonni? :evil3:
A fényképeket is hozzátok, akinek van
Léli, én ott leszek 6-ra a Móriczon. És gyere mindenképp!
Brisa: tuti leszunk paran, akik a LEP tanulsagait jol levonogatjuk, de alapvetoen vidam eriszdelahajam lenne ß)
PS: a regisztracios e-mailben keretik a kovetkezo formatumot kovetni:
nev: Gipsz Jakab
nick: Gjaksi
tel: 70 1431401
hozok: ide cimszavakat, nem litaniat. koszi ß)
Sirgon Gipsz Jakabot irt, vele meg szamolok! ß)
list updated:
Jacopo Belbo
Ada
Sonica
Orsie
Kriszana
Melian
Hegyirabló
Kincső
gillz
Szú/guha
St. Rayan
Sirgon Esgalnor
Nólindir
Ladislas v. Folti
DaroNight
Rabyn
Esgal
Galadh
Mau Rauser
anNamärie (Any)
Brisa
Szurke Gandalf
Léli
Áfi
Cica+fül
Aeglos
Ulmo
27 emberke
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Telcontar Léli írta: Szóval pénteken tali 18:00-kor a Mórizcon a Mc-i előtt! Maximum fél órát várunk, aztán a tömeg elindul. Akik késik, az pl. felhívhat valakit, ha nem tudja, hogyan kell oda jutni...
Hm... esélyes, hogy fél 7-ig odaérek... Majd rácsörgök valakire, hogy várjatok-e rám! (Bár már voltam ott a Frodó-Bilbó szülinapon, nem vagyok biztos benne, hogy nem sikerülne eltévednem...)
_Neo írta: Aki nem felti a Fenyek kovacsa, Hc vagy NHE videjokazettajat, elhozhatja, van vidiszoba, levetitheto a musor ß)
Viszem mindet énekkarostól.
Aki addig valahogy eljuttat hozzám egy min. 240 perces üres videókazit, annak át is másolom addigra. De persze akkorra is lehet hozni.
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Brisa
- Nem elérhető
A fényképeket is hozzátok, akinek van
Léli, én ott leszek 6-ra a Móriczon. És gyere mindenképp!
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
Nolám, vimpár-bácsi is jön? Dejólesz...Ankalimon írta: Azért senkit sem fogunk elküldeni.
Aki süteményt is hoz azt meg pláne nem...
Ha megyek és lesz időm, akkor megpróbálok sütni valamit.. na nem darálóst (amit Kismarosra is vittem), hanem pl tortát, mert azt sokkal gyorsabban meg lehet csinálni...
Léli
- _Neo
- Nem elérhető
anNamärie írta:
_Neo írta: Lehet, hogy gonoszul hangzik, de e buli most tenyleg csak a LEP szervezoi/segitoi/szinpadi gardajanak szol, mert megerdemeljuk ß)
Keretik ezt megertessel fogadni!
(a hely sem lesz tul nagy)
Ez jobban fájt, mint a 2048 szerzeteses vicced tegnap És ha beugranék mosogatni utána? Akkor se mehetek? Amúgy finom sütiket tudok sütni
Ha a letszam 50 alatt marad (szerda ejfelig), akkor gyere nyugodtan.
Jelentkezz e-mailben, de ird be (lehetoleg a subjectbe is), h nem voltal szervezo es hogy kersz ertesitest.
Sorry, ez van...
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
anNamärie írta:
_Neo írta: Lehet, hogy gonoszul hangzik, de e buli most tenyleg csak a LEP szervezoi/segitoi/szinpadi gardajanak szol, mert megerdemeljuk ß)
Ez jobban fájt, mint a 2048 szerzeteses vicced tegnap És ha beugranék mosogatni utána? Akkor se mehetek? Amúgy finom sütiket tudok sütni
Azért senkit sem fogunk elküldeni.
Aki süteményt is hoz azt meg pláne nem...
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Any
- _Neo
- Nem elérhető
Galadh írta:
_Neo írta: Meddig tart? Szoval, a rutinos bulizok tudjak, hogy minden buli addig tart, amig jol erzi magat a tunde/ember/torp/ork stb.
Khmm... és hobbit és ent.
az belefer a satobbibe ß) De pl a balrogokat is kihagytam, a wargokrol nem is beszelve...
Sokan hianyoltatok listat...
2004.01.10. 12:49-kor az adatbazis nick tombje a kovetkezo volt:
Jacopo Belbo
Ada
Sonica
Orsie
Kriszana
Melian
Hegyirabló
Kincső
gillz
Szú/guha
St. Rayan
Sirgon Esgalnor
Nólindir
Ladislas v. Folt
DaroNight
Rabyn
Esgal
Pakolni jelentkeztek: Ada, Orsie, Hegyirabló, DaroNight. (ugy nez ki, ok lesznek az elocsoport)
Esgal, jo az utopakolaszas neked?
A tobbiek jelezzek, hogy mikor tudnak tereprendezni!!!
Hangsulyozom: akar az utolso utani pillanatban is lesz pofam visszamondani a partyt, /me megegyszer nem fog egyedul rendet rakni!!!
Min 3 max 4 lelkes onkentes kell az elpakolashoz, ami hajnalban lesz valszeg, vagy masnap delelott, maligamfoktol fuggoen ß)
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Léli
- Nem elérhető
Na, akkor hogy valami konkrétum is legyen a koleszos buliról...
Olyan partyra számítsatok, amilyen a Halloween volt (akik nem voltak: péntektől addig, amíg maradni akarsz, de szombat reggel feltehetően azért a többség elmegy...)
Szóval pénteken tali 18:00-kor a Mórizcon a Mc-i előtt! Maximum fél órát várunk, aztán a tömeg elindul. Akik késik, az pl. felhívhat valakit, ha nem tudja, hogyan kell oda jutni... (pl. _Neot lehet ezzel zargatni. Az en szamom: 06-20-9-347-322 bár én nem ismerem Bp-t, szóval megfontolandó, hogy tőlem tanácsot kérjen-e bárki is...) Mi valószínűleg a 40-es busszal fogunk menni. A Dayka Gábor utcánál kell leszállni. Házszámot most nem tudok mondani, azt majd _Neo...
Léli
Ui.: én még nem biztos, hogy megyek, de ha mégsem lennék ott, akkor előre szólok, ennek ellenére szvsz követni kéne a javaslatomat...
- Prérifarkas
- Nem elérhető
_Neo írta: Meddig tart? Szoval, a rutinos bulizok tudjak, hogy minden buli addig tart, amig jol erzi magat a tunde/ember/torp/ork stb.
Khmm... és hobbit és ent.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- _Neo
- Nem elérhető
Kozlekedes: 40, 41, 53, 153, 87, 72 es 139-es busz
FONTOS: 100 Ft leszen a beugro, es csinalunk szendvicseket, meg nemi itokat (tea+miruvor), ugyhogy a hozott ragcsa es pia mennyiseget ehhez igazitsatok. Nem fogok sirni, ha marad ß)
A rendezoi kituzojet senki ne felejtse otthon!
Segitok jelentkezeset tovabbra is varom, nekik a buli free! Jelentkezeskor kozolni keretik, hogy rendezveny elott, avagy utana takarit/segit a delikvens! Ez egyebkent egy felmeres is egyben, hogy lassuk, hany orult mazohista tagunk van ß)
Meddig tart? Szoval, a rutinos bulizok tudjak, hogy minden buli addig tart, amig jol erzi magat a tunde/ember/torp/ork stb. Mindenki addig marad, ameddig akar.
Lehet, hogy gonoszul hangzik, de e buli most tenyleg csak a LEP szervezoi/segitoi/szinpadi gardajanak szol, mert megerdemeljuk ß)
Aki nem felti a Fenyek kovacsa, Hc vagy NHE videjokazettajat, elhozhatja, van vidiszoba, levetitheto a musor ß)
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Azt megmondaná nekem valaki,hogy BKV-val,hogy lehet odajutni?
Ja,és még,hogy meddig tart.Elöre is köszi!
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Orsie
- Nem elérhető
_Neo írta:
Nólindir írta:
_Neo írta: Ha szeretnetek ugyanezt atelni (szervezoi kotelezettsegek nelkul), gyertek el 2K4 januar 16-an, penteken a Dayka Gabor utca 4-be!
_Neo, ez miféle buli lesz egyébként? (Vagy csak én nem tudok erről semmit? ) Nyíltkörű LEP-lecsengés gyűljünkössze?
Ez az erdedetileg Ankalimon altal meghirdetett LEP Afterparty lesz, ahol a szervezok/szereplok/segitok levezetik a felgyulemlett feszultseget ß)
BTW: a bulej ugy 6 korul kezdodne, elotte nehany lelkes segitovel kipakolnank a termeket es keszitunk nemi harapnivalot, hogy ne csak sos ragcsa legyen ß)
LÉCCI JELENTKEZZETEK EGY PÁRAN _NEO-NÁL SEGÍTSÉGNEK, MERT HA JÓL TUDOM, MÉG ELÉG KEVESEN VAGYUNK!
Köszi
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Arwena
- Nem elérhető
_Neo írta:
Nólindir írta:
_Neo írta: Ha szeretnetek ugyanezt atelni (szervezoi kotelezettsegek nelkul), gyertek el 2K4 januar 16-an, penteken a Dayka Gabor utca 4-be!
_Neo, ez miféle buli lesz egyébként? (Vagy csak én nem tudok erről semmit? ) Nyíltkörű LEP-lecsengés gyűljünkössze?
Ez az erdedetileg Ankalimon altal meghirdetett LEP Afterparty lesz, ahol a szervezok/szereplok/segitok levezetik a felgyulemlett feszultseget ß)
BTW: a bulej ugy 6 korul kezdodne, elotte nehany lelkes segitovel kipakolnank a termeket es keszitunk nemi harapnivalot, hogy ne csak sos ragcsa legyen ß)
Jelentkezzetek minel elobb, hogy tudjam, hanyan leszunk!!!
(a jelentkezes PONTOS mikentje nehany hozzaszolassal lejjebb)
A kituzojet senki ne felejtse el hozni!!!
kb. meddig fog tartani?
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- _Neo
- Nem elérhető
Nólindir írta:
Ez az erdedetileg Ancalimon altal meghirdetett LEP Afterparty lesz, ahol a szervezok/szereplok/segitok levezetik a felgyulemlett feszultseget ß)
Jelentkezzetek minel elobb, hogy tudjam, hanyan leszunk!!!
(a jelentkezes PONTOS mikentje nehany hozzaszolassal lejjebb)
A kituzojet senki ne felejtse el hozni!!!
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Telcontar
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.