Találkozások

Több
20 éve 10 hónapja #159794 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Angwen írta:

Mau Rauser írta: Hm... én még nem tudom, mikor megyek, de majd becsatlakozom valamelyik turnusba :) Elképzelhető, h egyéb elfgolaltságaimmiatt csak az Angwen-Felagund-Silmeniel-féle csapatba fogok beleférni :roll:

Üdv:
-- Mau

Na várjál, ez nem egy csapat! Silmenielék szombat reggel mennek, mi péntek este.

Valszeg Beus is péntek este jön :)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #159781 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Találkozások

Mau Rauser írta: Hm... én még nem tudom, mikor megyek, de majd becsatlakozom valamelyik turnusba :) Elképzelhető, h egyéb elfgolaltságaimmiatt csak az Angwen-Felagund-Silmeniel-féle csapatba fogok beleférni :roll:

Üdv:
-- Mau

Na várjál, ez nem egy csapat! Silmenielék szombat reggel mennek, mi péntek este.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #159776 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Találkozások

Ringbearer írta:

Gyémánt_Hajnal írta: Jaj gyerekek, úgy sajnálom, hogy nem tok menni :( :( :( :( Itt sír a szívem, és míg ti ott fogtok karácsonyozni, én otthon leszek. Igaz, készülődök én is az ünnepekre :)
Remélem jól fogjátok magatokat érezni!!!! szipp-szipp :( :( :(

Ne aggódj, még csomó minden lesz amire eljöhetsz! :wink:
Örülök, hogy jössz Alyr + Galadh!! :wink: !

Ja, csak mostanában semmilyen talira nem volt időm, kivéve a TTT vetítést, ott igaz majd leestem a székről (Faz rúúllzz,Haldír (Herold) rúúlllzzz)
De köszi, ari vagy! :)

Accán a kiállításomra majd gyertek!!!!!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 10 hónapja #159765 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

Újra az én számom: 20/3869112 :)

Egy kérdés MINDEN KISMAROS-KARÁCSONYOZÓHOZ:

:arrow: arra gondoltam, ha már ajándékozáskor összegyűlünk, esetleg felolvashatnánk hangulatos verseket, meséket, stb, ha van kedvetek. bárki hozhat bármit, amiről úgy érzi, illik az alkalomhoz.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 10 hónapja #159751 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Találkozások
Mae govannen!

Valaki nem tudná megadni Cueddo számát?, mert nem írta be tegnap óta, és kéne majd ahhoz, hogy felhívjam, ha közeledünk Kismaros felé, akkor jöjjön elénk valaki, hogy odtaláljunk a "szálláshelyre"...Vagy nem adja meg valaki más szervezőszerűség, vagy akárki a számát, aki már péntek délután 5-6 körül ott lesz?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 10 hónapja #159747 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások

Gyémánt_Hajnal írta: Jaj gyerekek, úgy sajnálom, hogy nem tok menni :( :( :( :( Itt sír a szívem, és míg ti ott fogtok karácsonyozni, én otthon leszek. Igaz, készülődök én is az ünnepekre :)

Ne aggódj, még csomó minden lesz amire eljöhetsz! :wink:
Örülök, hogy jössz Alyr + Galadh!! :wink:

Aki szombaton jön lécci mihamarább jelezgessen nekem vissza:
eddig:
Silmeniel
Ryana
Sirgon Esgalnor-lécci add meg a számod

ha valakit kihagytam, szóljon!! Ja, és pontosítok a nyugati pu. belső óra alatt talizzunk!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #159741 Írta: Gyémánt_Hajnal
Jaj gyerekek, úgy sajnálom, hogy nem tok menni :( :( :( :( Itt sír a szívem, és míg ti ott fogtok karácsonyozni, én otthon leszek. Igaz, készülődök én is az ünnepekre :)

Több
20 éve 10 hónapja #159732 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Továbbra is számíthattok rá, hogy szombat dél körül teljesen váratlanul betoppanok... ;) :D :D
Valószínűleg viszek Alyr-féle csokisütit (nem kell aggódni, nem teljesen saját recept, és egyéb nekromanta sütikkel ellentétben nincsenek benne koponyák)
Még az is lehet hogy kb 10 perc buszt beiktatva elviszem a társaságot a nyaralónk közelébe egy kellemes erdei sétára (ha probléma, a buszjegyet néhény embernek tudom állni... persze mindenkinek nem...)
ami időjárástól és menetrendtől függő ideig tart majd.
(persze csak ha akarjátok)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #159713 Írta: Prérifarkas
Közérdekű közlemény ;) :
Aki a kismarosi húzós cuccon Szofit húzta, az készüljön fel rá, hogy Szofi helyett Dodie jön. Ezt már csak ajándék ügyében is mondom...
pussz, Galád-h

Galadh

Több
20 éve 10 hónapja #159698 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
Hm... én még nem tudom, mikor megyek, de majd becsatlakozom valamelyik turnusba :) Elképzelhető, h egyéb elfgolaltságaimmiatt csak az Angwen-Felagund-Silmeniel-féle csapatba fogok beleférni :roll:

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 10 hónapja #159691 Írta: Prérifarkas

Vénia írta:

Galadh írta:

E. Eia Ayna írta:

Galadh írta: hopp... lehet, hogy mégse took a 15.45-ös vonattal menni... kijaz, aki kicsit később indul pestről???

16.10 - győriek és a nép... :roll:

Tiis pestről gyüttök? rúlz, akkor igyexem.

Örömmel hallom, hogy felgyógyultál és jössz :hello: :hello: :hello:
A 15.45 az a tali időpontja, a vonat 16.10-kor indul, úgyhogy ha odaérsz, keresd meg az MTT/forum kocsit :wink:

:D igyexem... ha nagyon kések, vki foglaljon nekem helyet, vagy hadd üljek az ölébe, mert rohadt fáradt leszek :dead:

Galadh

Több
20 éve 10 hónapja #159689 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta:

E. Eia Ayna írta:

Galadh írta: hopp... lehet, hogy mégse took a 15.45-ös vonattal menni... kijaz, aki kicsit később indul pestről???

Örömmel hallom, hogy felgyógyultál és jössz :hello: :hello: :hello:
A 15.45 az a tali időpontja, a vonat 16.10-kor indul, úgyhogy ha odaérsz, keresd meg az MTT/forum kocsit :wink:

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
20 éve 10 hónapja #159668 Írta: Prérifarkas

E. Eia Ayna írta:

Galadh

Több
20 éve 10 hónapja #159667 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 10 hónapja #159642 Írta: Prérifarkas
hopp... lehet, hogy mégse took a 15.45-ös vonattal menni... kijaz, aki kicsit később indul pestről???

Galadh

Több
20 éve 10 hónapja #159623 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások
Hohó, hohó!!!! :twisted:

Micsoda szombat reggeli lesz itt!!!!
Ery mester, készítsd minden tudásodat :D

Felőlem akár szalonnasütés is lehet ;)

[size=9:110gungk](Amúgy mikor mondtam én ilyet? A hurkára? :? )[/size]

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 10 hónapja #159622 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások
Emberek, Anyukám küldött a kismarosra igyekvőknek 1 fél ódal szalunnát!! :lol: :lol: :lol:

Hogy Felagundot idézzem: végre 1 emberi táplálék! Már csak gomba kéne hozzá.. :roll:

Szalonnás rántotta szombat reggelire? :wink:

Azért próbálok sütit is hozni!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #159574 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások

Ery írta: Ha kérsz nanoszondákat, akkor küldök!

Ezek a te nanoszondáid egy egyszerű tüsszögésből torokfájásos köhögéses félhalált csináltak... de azért köszi :roll:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 10 hónapja #159573 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Találkozások
Mae govannen!

Alyr: kérlek gyere, én megeszek akármilyen rossz sütit is (ha egyáltalán rossz lesz...ugye mennyire bízom benned), csak gyere!
*kérlelő szemekkel néző emotikon*

Én meg Legolin suli után egyből indulunk, és kocsival egyből Kismarosra megyünk, toronyiránt (de remélem több sikerrel járunk, mint a hobbitok...végülis nem a gombákhoz megyünk... :D ) És olyan 5-6 körülre érünk oda. Ja, és díszeket és lehet sütit is tudok vinni... :wink:
Az ajándékozáshoz, biztos az email-cím-hiány miatt (rossz volt a gép, nem lehetett sem küldeni sem fogadni emailt...), de engem Legolinnak sorsoltak, nekem meg őt, és mivel testvérek vagyunk, ez elég vicces. Ezen nem lehetne valamit cserélgetni? (Nem baj, ha nem csak azért megkérdezem... :roll: )
Cueddo: mindjárt megkeresem a topicban a számod, mert gondolom beírtad, de azért lírnád mégegyszer, kérlek. :P (egyébként lesz valaki 5-6 körül már ott, mert ugye a 8-as vonattal mentek, vagy én emléxem rosszul?)

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 10 hónapja #159571 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Ööö.. Cue: én szombat élután lelépek... akkor mikor adjam oda az ajándékot?? nemár hogy lemaradok:PPP

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 10 hónapja #159557 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nincs energiám visszaböngészgetni, hogy ki mikor jön. Azt hiszem, jobb, ha rátok bízom, légyszi egyeztessétek össze. És ha közeledtek Kismaroshoz, akkor csak csörögjetek rám, és megyek a fogadóbizottsággal, akárhányszor, akárki elé. :wink: Talán így a legegyszerűbb.

Kincső: köszönömszépen a fát :wink: díszeket meg légyszi hozzon mindenki (akár csak egyet-kettőt, már akkor szépen fel tudjuk díszíteni a fát). Az ajándékozás szombat este lesz.

INDULÁSUNK IDŐPONTJA (ahogy most kinéz):

dec19-péntek, 15.45 -kor találkozunk a Nyugati pályaudvaron, bent, ahol a NAGY tábla áll, mondjuk előtte/alatta. A vonat 16.10kor megy (későknek mondom: Vác-Szob felé tartó személyvonat).

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 10 hónapja #159552 Írta: Gyémánt_Hajnal
Sziasztok!

Szeretnék mindenkit meghívni, akit érdekel a január 5-én megnyíló kiállításomra, ahol rajzaimat és fotóimat állítom ki.

Rajz témában a történetem nyomán (Ainagil, a Fényhozó), illusztrációimat tekinthetitek meg, és egyéb más műveket is, amik A Gyűrűk Urával kapcsolatosak.

Fotóim már mást tükröznek, olyan különleges képek, amik nem egy megszokott megvilágítást adnak az egyszerűnek tűnő világnak.

A kiállítás megnyítója 2004. Január 5-én, délután 18 órakor kezdődik, a Budakeszi Művelődési házban.

Szeretettel várlak titeket.

Üdv, Gyémánt_Hajnal

U.i.: kérlek dodbjatok meg egy maillel, aki jönne. Kössz :) Vagy ha bármi kérdésetek van, itt a forum :)

Több
20 éve 10 hónapja #159549 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: Szia nép!

Jelentem, éppen a halálomon vagyok, de remélem péntekig felépülök, és tudok veletek menni... csak az a hülye lázam három algopirin bevétele után sem hajlandó 39 fok alá menni... :dead:

Puszpusz, csak ennyi...

Galadh! Mihamarbbi gyógyulást kívnok (próbálj akkor más lázcsillapítót!).
Ha kérsz nanoszondákat, akkor küldök!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 10 hónapja #159547 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: Szia nép!

Jelentem, éppen a halálomon vagyok, de remélem péntekig felépülök, és tudok veletek menni... csak az a hülye lázam három algopirin bevétele után sem hajlandó 39 fok alá menni... :dead:

Puszpusz, csak ennyi...

Jobbulást!!! :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #159546 Írta: Prérifarkas
Szia nép!

Puszpusz, csak ennyi...

Galadh

Több
20 éve 10 hónapja #159483 Írta: Alyr Arkhon

Kincső írta:

Alyr Arkhon írta: Üdv néktek kik Kismarosra mentek!

Mivel amúgy sem lakom messze, úgy gondoltam szombaton meglátogatlak titeket...
Persze csak ha nincs ellenetekre...

Természetesen ki fogunk üldözni, vagy meglincselünk, ha oda mersz jönni. :wink:
GYERE!!! :wink:

Hmmm...
Na szép... Ilyen kilátások mellett menjek el?

Ha szépen kéritek (és lesz időm) még sütit is sütök, de nektek kell megenni... ;)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #159477 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Ringbearer írta:

Kincső írta: KISMAROS - KARÁCSONYFA!
Jelentem: idő-, pénz- és faspórolási szempontokból előre "lefoglaltam" az osztályunk fáját, amit majd szerdán veszünk és pénteken úgyis lebontunk (és kidobnánk), szerintem az tökéletes lesz nekünk! :wink: Karácsonyfa-lábat ki hoz? Vigyek azt is? :idea: :wink:

Öhm...nem úgy volt, hogy én veszek fát? nekem 8, csak majd Cueddonak szólok! :wink:

Kismarososok: aki pénteken lemegy, valaki jöjjön le elénk 9:26ra a pályaudvarra lécci! (Félő, hogy eltévednénk ugye Silmenilel? :D )

Lásd a vastagított részt. :wink: Azért szóltam, hogy tudok szerezni.

Alyr Arkhon írta: Üdv néktek kik Kismarosra mentek!

Természetesen ki fogunk üldözni, vagy meglincselünk, ha oda mersz jönni. :wink:
GYERE!!! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #159406 Írta: Alyr Arkhon
Üdv néktek kik Kismarosra mentek!

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #159340 Írta: Ringbearer
Ja, és a karácsinyfára mindenki hozzon díszt! :wink:

Több
20 éve 10 hónapja #159337 Írta: Ringbearer

Kincső írta: KISMAROS - KARÁCSONYFA!
Jelentem: idő-, pénz- és faspórolási szempontokból előre "lefoglaltam" az osztályunk fáját, amit majd szerdán veszünk és pénteken úgyis lebontunk (és kidobnánk), szerintem az tökéletes lesz nekünk! :wink: Karácsonyfa-lábat ki hoz? Vigyek azt is? :idea: :wink:

Öhm...nem úgy volt, hogy én veszek fát? nekem 8, csak majd Cueddonak szólok! :wink:

Kismarososok: aki pénteken lemegy, valaki jöjjön le elénk 9:26ra a pályaudvarra lécci! (Félő, hogy eltévednénk ugye Silmenilel? :D )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.223 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére